Neo--
|
|
November 01, 2017, 12:01:37 AM |
|
Ben demistimcilerde geldigine gore bu coin is yapar kenara atacak parasi olan atsin beklesin, saygilar.
|
|
|
|
foculur
|
|
November 01, 2017, 04:38:23 AM |
|
Alirken dusmeyecegi garantisini mi verdi insanlar? Çin krizi olduğunda 1.5 ay once, bitcoin yari fiyatına dustu, bitcoin bile 2 haftada yari fiyarina dusebiliyorsa, monetha waves cart curt niye dusmesin, bi birakin bos konusmayi artik, herkes post kasip imzasinin seyini mi dolduruyor buralarda nedir:) 1 dolar da olur 10 dolar da olur, nekadar dusukten alinirsa kar okadar buyur, monetha hani 10 dolar olcakti az daha alıyordum diyen arkadas da bu korkuyla hicbir zaman altcoinlere girmesin, uzulur cunku. Aldiktan sonra 5de birine dusup 10 katina cikan coinler de oldu dert etmiyorum eden varsa bitcoin alsin oyle beklesin derim ben. Ben demıstım duscegını vesaıre demeye gerek yok, fork olucak hersey mınımum yarıya dusecek dıye baslık acsaydınız ozaman ınansaydık evet adam boyle demıstı dıye.
|
|
|
|
Cleverjunta
|
|
November 01, 2017, 04:53:40 AM |
|
al-sat yapacaktım dayanmadım yine gidip al-at yapıp mth aldım bakalım hayırlısı.ekip bırakıp kaçmadı ya ortada boşa galeyan var.
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
November 01, 2017, 06:18:59 AM |
|
Monetha kötü bir proje değil sadece ekip biraz tecrübesiz. Çok fazla para toplamalarına ve beklentiye rağmen büyük transferler yapmadılar. Bence gerekli tecrübeli kişileri kadrolarına katarlarsa özellikle "iletişim" yavaş yavaş fiyatını bulacaktır.
Ancak Monetha henüz bebek bir coin, yavaş yavaş kendi kendine gelecektir. İnsanların büyük paralar yaratması için daha somut şeyler görmesi lazım. Uzun vadeciler için yatırım aracı olabilir.
|
|
|
|
klasiktarz
Newbie
Activity: 48
Merit: 0
|
|
November 01, 2017, 06:27:01 AM |
|
Adamlar gayet aktif kaçıp gitmedikleri sürece potansiyel devam ediyor düşükten ufak ufak alınıp beklenir...
|
|
|
|
bircoin
Sr. Member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
|
|
November 01, 2017, 06:44:33 AM |
|
Ico fiyatının altında satış yapıyorlar . Bence takımların aç gözlülüğünden oluyor . Her Ico aynı şekilde fiyatı sürünüyor son zamanlarda . Kaliteli proje sonuçda yükselmeye mahkum.
|
|
|
|
Lebraam
|
|
November 01, 2017, 07:30:26 AM |
|
Ico fiyatının altında satış yapıyorlar . Bence takımların aç gözlülüğünden oluyor . Her Ico aynı şekilde fiyatı sürünüyor son zamanlarda . Kaliteli proje sonuçda yükselmeye mahkum.
Tüm altcoinlerin diplerde olduğunu düşünürsek çok da karamsar olmamak gerekli
|
|
|
|
acmrl
|
|
November 01, 2017, 11:17:52 AM |
|
yine formunda akıyor maşallah
|
|
|
|
boestin
Legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
|
|
November 01, 2017, 12:16:07 PM |
|
yine formunda akıyor maşallah hiç sorma şelale gibi mübarek devamlı aşağı doğru akıyor durduramıyoruz. bizide boğdu boğacak nerdeyse amk keşke aldığım gün işim çıksaydı pc falan çökseydi ne bileyim o an keşke param olmasaydıda almasaydım.o derece diyorum artık sabrımızı sınıyor resmen.neyse beklemeye devam edeceğiz anlaşılan.
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
November 01, 2017, 12:20:29 PM |
|
yine formunda akıyor maşallah Hep aşağı hep aşağı akıyor namussuz Neyse sorun yok, sadece daha düşük fiyata daha çok alabilridik buna üzülüyorum. 2 yıl bekleyeceklere sabır diliyorum, biri ben
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
hirozaki faraday
|
|
November 01, 2017, 12:21:42 PM |
|
Aynısını dün ENJİN'de yaşadım daha dün girdi girer girmez 3'te 1'ine düştü. Bunlar gerçektende çok ahlaksız insanlar yatırımcın sana güvenip para gönderiyor bunlar doymak bilmez gibi satıyorlar tokenleri daha bundan sonra filecoin gibi eth gibi bir coin bulmadıkça yatırım yapmam hiçbir icoya eğer ico iyiyse borsadan alırız. Bir şekilde düzelticez ama bakalım.
|
|
|
|
vezirrr
Full Member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
|
|
November 01, 2017, 12:27:25 PM |
|
Arkadaş Osmanlı bile böyle çökmedi be yazık. Tamam aldık uzun vade beklicez dedik de kısa vadede de bu kadar kan ağlatılmaz ki. İliğim kemiğim kurudu resmen. Scam projelere giricem artık bu ne la böyle, güvendik arkamızdan vuruyo resmen
|
|
|
|
murtezza
|
|
November 01, 2017, 12:45:20 PM |
|
Ico ve alt coin konusunda biraz dikatli olun bence .. sonucda bu alt coinlerin hepsi sirket ve bu coinlerin fiyat yükselmesi .. arkasindaki sirketlerin basarisina veya gelistirdigi projelere bagli Bitcoin tam tersi .. Bitcoin arkasinda yapimci veya sirket yok .. yani talep gördükce artiyor .. 1 sene oldu bu cryptolari takip edmeye basliyali ve sunu gördüm ki .. Bitcoin haric hepsi yalan tabi Bitcoin de birgün patlaya Bilir ama en azindan alt coinlerden daha güvenilir ..alt coinler sanki sirketler tarafindan oturdugun yerden para toplama hesapi ile piyasaya sürülmüz birer cöplük .. Adamlar Ico yapior milyon dolar topluyor sonra kösesine cekiliyor ve bir bok yapmiyor .. misal stratis , tenx vs kim para kaybetmis , kim para kazanmis adamlarin umrunda degil
|
|
|
|
oxonhu
|
|
November 01, 2017, 05:44:26 PM |
|
altcoinlerde proje-fikir iyiyse , takım iyiyse aslında çok dertlenmicen. bugün olmaz yarın olmaz başka gün artar. monetha nın takımına bak , projesine bak , başarılı olmaması için hiç bir neden yok. ben icoda fiyatı pahalı bulup almamıştım. şimdi ico fiyatları artık pahalı olmaya başladı. ico ya girecekseniz mutlaka iyi hesap yapın. dün gece enjinde de gördük. pre-sale de 3c sattılar. sonra ico da kademeli olarak artırdılar 5c alabiliyodun ilk hafta ki alanların çoğu ilk hafta aldı son hafta fiyat olmuş 10c . şimdi pazarda 2c satılıyor. hatta ismini unuttum daha dün baktım bi tane coin var etherdeltada işlem görüyor ve icosu var aynı zamanda . ico fiyatı ether fiyatının nerdeyse 2 katı. ico ya illa girilicekse pre-sale leri iyi takip etmeli. email yazıp whitelist e girip ordan alabilirsiniz.
|
|
|
|
belhanda
|
|
November 01, 2017, 05:45:45 PM |
|
bu piyasada bi artış beklemeyin. şubata kadar bu düşüş trendleri devam edecek bence. sonra belki geçen seneniin bi kopyasını yaşarız.
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
November 01, 2017, 06:39:53 PM |
|
Bitcoini birileri çok şişiriyor . Dominate gelmiş 61'e . Balon gibi patlatacaklar .
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
November 01, 2017, 08:48:48 PM |
|
Asıl aklımdaki soru bitcoin bir düşüş yaşadığında bitcoinden çıkan insanlar altcoinlere mi yönelecekler yoksa direk paralarını alıp dolarda mı bekleyecekler bu sorunun cevabı altcoin piyasasının kaderini belirleyecektir bana göre.
|
|
|
|
vezirrr
Full Member
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
|
|
November 02, 2017, 12:09:57 AM |
|
Bitcoini birileri çok şişiriyor . Dominate gelmiş 61'e . Balon gibi patlatacaklar .
Hocam daha 7-8 ay öncesine kadar %80 dominate'deydi. Bence 61 az bile, yine tek başına hükmedecek piyasaya çöp BTC
|
|
|
|
tartibaya
|
|
November 02, 2017, 01:22:09 PM |
|
Btc piyasayı alt üst etti. Altcoinler bitmiş durumda, bitcoin düzeltmesine dikkat etmek lazım, doğru pozisyon alıp mevcut kar yapıldıysa kardan en az zararla çıkarak karı reelize etmek lazım.
|
|
|
|
Cleverjunta
|
|
November 03, 2017, 02:25:15 PM |
|
bu nasıl olur ya %10 yukarı yönlü harekete mthden bu günlerde şaşırttı D:
|
|