rampalija
|
|
November 26, 2013, 11:22:08 PM |
|
ako mozete ljudi nabavite si gigabyteove kartice sa 3 venta ili accelero aftermarket coolere, tise je od povjetarca , a temperature do 50, 55 na OC, pri 20C ambijent temp. kupio sam 5 accelero coolera dosad i nije mi zao niti jedne kune.
pozz
koje kartice imas i koliko hasha ti prave ?! Uff, ja sam stari mali miner i nisam nijednu karticu odbacio 5770 - 220 kh x1 5830 - 315 kh x2 5850 - 360 kh x3 7950 - 630 kh x2 pozz vjerovao mi ili ne ali sam zalijepo sliku u pictures of your mining rigs na zadnjoj stranici od postanja, odi i vidi koliko moje 7950 prave
|
|
|
|
ajareselde
Legendary
Activity: 1722
Merit: 1000
Satoshi is rolling in his grave. #bitcoin
|
|
November 26, 2013, 11:26:39 PM |
|
Znam da moze vise od 630 kh , ali kazem, ja svoje kartice mazim i pazim od 2010, a rade 24/7, i nijedna mi nije riknila. Tebi zelim isto taku srecu , bilo bi jako zalosno da ti krepaju radi 50-60kh vise, ne treba biti pohlepan
|
|
|
|
rampalija
|
|
November 26, 2013, 11:28:08 PM |
|
Znam da moze vise od 630 kh , ali kazem, ja svoje kartice mazim i pazim od 2010, a rade 24/7, i nijedna mi nije riknila. Tebi zelim isto taku srecu , bilo bi jako zalosno da ti krepaju radi 50-60kh vise, ne treba biti pohlepan Sreća pa imam garanciju koja mijenja kartice ako rikne Pa ako nije tajna koliko onda ti imas BTC-ova ?!?!
|
|
|
|
ajareselde
Legendary
|
|
November 26, 2013, 11:32:20 PM |
|
heh, oko 0,5 Btc. Ja prodajem cim izminiram, nemogu si priustiti luksus investiranja nazalost. na btc klijentu dosada imam preko 4000 tranzakcija imam NEGDJE wallet sa oko 50 btc-a iz 2009 kad sam 1 put probao minati, ali pretrazio sam sve i nema ga, vjerovatno otislo sa jednim od laptopa. imam neki peh cini se, ali ne patim za tim, pomirio sam se.
|
|
|
|
rampalija
|
|
November 26, 2013, 11:34:43 PM |
|
heh, oko 0,5 Btc. Ja prodajem cim izminiram, nemogu si priustiti luksus investiranja nazalost. na btc klijentu dosada imam preko 4000 tranzakcija imam NEGDJE wallet sa oko 50 btc-a iz 2009 kad sam 1 put probao minati, ali pretrazio sam sve i nema ga, vjerovatno otislo sa jednim od laptopa. imam neki peh cini se, ali ne patim za tim, pomirio sam se. steta za tim walletom, ali netreba zaliti kao sto ti kazes. I ja sam par dana zalio kad sam prodao 1500 CGB po 3 puta manjoj cijeni nego sto je sad u odnosu na btc a u odnosu na dolare 5 puta manja. I sad umjesto fine zarade ja dobio sitnis ali jbg tako je kako je. Bolje ista nego nista
|
|
|
|
Matija334
Newbie
Activity: 19
Merit: 0
|
|
November 27, 2013, 12:04:44 AM |
|
KUPUJEM BTC + LTCPozdrav svima. Kupujem Bitcoin i Litecoin - market cijena u kunama. Znaci fizicki se nadjemo negdje (Ja dodjem sa laptopom i novcima) - Vi dodjete sa laptopom (moze i svojim smartphone ili sto god vec) - ja platim, Vi prebacite. Popijemo cugu i svako na svoju stranu Lokacija ZAGREB email: matija334@yahoo.com Posaljite broj telefona i nazovem Vas unutar 24 sata! Hvala!
|
|
|
|
rampalija
|
|
November 27, 2013, 12:06:43 AM |
|
KUPUJEM BTC + LTCPozdrav svima. Kupujem Bitcoin i Litecoin - market cijena u kunama. Znaci fizicki se nadjemo negdje (Ja dodjem sa laptopom i novcima) - Vi dodjete sa laptopom (moze i svojim smartphone ili sto god vec) - ja platim, Vi prebacite. Popijemo cugu i svako na svoju stranu Lokacija ZAGREB email: matija334@yahoo.com Posaljite broj telefona i nazovem Vas unutar 24 sata! Hvala! po kojem marketu se ravnas, i koliko BTC-a mozes da ispatis. Necu dolaziti u ZG sa 2 BTC.a
|
|
|
|
rampalija
|
|
November 27, 2013, 12:07:30 AM |
|
KUPUJEM BTC + LTCPozdrav svima. Kupujem Bitcoin i Litecoin - market cijena u kunama. Znaci fizicki se nadjemo negdje (Ja dodjem sa laptopom i novcima) - Vi dodjete sa laptopom (moze i svojim smartphone ili sto god vec) - ja platim, Vi prebacite. Popijemo cugu i svako na svoju stranu Lokacija ZAGREB email: matija334@yahoo.com Posaljite broj telefona i nazovem Vas unutar 24 sata! Hvala! po kojem marketu se ravnas, i koliko BTC-a mozes da ispatis. Necu dolaziti u ZG sa 2 BTC.a i btw upisi se na stranicu local bitcoins
|
|
|
|
KeyserSozeMC
|
|
November 27, 2013, 04:38:02 AM |
|
Jel ima iko trading bot?
|
Hey, smexy. Don't waste your time. Time's precious.
|
|
|
ajareselde
Legendary
|
|
November 27, 2013, 07:43:43 AM |
|
KUPUJEM BTC + LTCPozdrav svima. Kupujem Bitcoin i Litecoin - market cijena u kunama. Znaci fizicki se nadjemo negdje (Ja dodjem sa laptopom i novcima) - Vi dodjete sa laptopom (moze i svojim smartphone ili sto god vec) - ja platim, Vi prebacite. Popijemo cugu i svako na svoju stranu Lokacija ZAGREB email: matija334@yahoo.com Posaljite broj telefona i nazovem Vas unutar 24 sata! Hvala! Ako budeš kako u Osijeku javi se Ja prodajem,ali svi nesta oko Zagreba pa na kraju moram preko glupe banke i provizija si prebacivat lovu. Anyway, pozdrav
|
|
|
|
rampalija
|
|
November 27, 2013, 07:47:44 AM |
|
Jel ima iko trading bot?
Nemam, nesto sam se raspitivao za taj bot i mogu ti reci pravo sam skeptican sto se tice njega.
|
|
|
|
seljo
Legendary
Activity: 1179
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
|
|
November 27, 2013, 07:54:31 AM |
|
KUPUJEM BTC + LTCPozdrav svima. Kupujem Bitcoin i Litecoin - market cijena u kunama. Znaci fizicki se nadjemo negdje (Ja dodjem sa laptopom i novcima) - Vi dodjete sa laptopom (moze i svojim smartphone ili sto god vec) - ja platim, Vi prebacite. Popijemo cugu i svako na svoju stranu Lokacija ZAGREB email: matija334@yahoo.com Posaljite broj telefona i nazovem Vas unutar 24 sata! Hvala! Ako budeš kako u Osijeku javi se Ja prodajem,ali svi nesta oko Zagreba pa na kraju moram preko glupe banke i provizija si prebacivat lovu. Anyway, pozdrav bitstamp, bitkonan, gox???
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
rampalija
|
|
November 27, 2013, 07:56:02 AM |
|
KUPUJEM BTC + LTCPozdrav svima. Kupujem Bitcoin i Litecoin - market cijena u kunama. Znaci fizicki se nadjemo negdje (Ja dodjem sa laptopom i novcima) - Vi dodjete sa laptopom (moze i svojim smartphone ili sto god vec) - ja platim, Vi prebacite. Popijemo cugu i svako na svoju stranu Lokacija ZAGREB email: matija334@yahoo.com Posaljite broj telefona i nazovem Vas unutar 24 sata! Hvala! Ako budeš kako u Osijeku javi se Ja prodajem,ali svi nesta oko Zagreba pa na kraju moram preko glupe banke i provizija si prebacivat lovu. Anyway, pozdrav bitstamp, bitkonan, gox??? I ja sam to pitao, najbolje da se ravna po najvećem Ali dobro je sad, bitstamp i mtgox su blizu u vrijednosti u odnosu kako je bilo prije 10-ak dana
|
|
|
|
Matija334
Newbie
Activity: 19
|
|
November 27, 2013, 09:54:59 AM |
|
[/quote] Ako budeš kako u Osijeku javi se Ja prodajem,ali svi nesta oko Zagreba pa na kraju moram preko glupe banke i provizija si prebacivat lovu. Anyway, pozdrav [/quote] poslao sam ti PM! Javi se. Hvala.
|
|
|
|
burek
Newbie
Activity: 35
|
|
November 27, 2013, 11:08:53 AM |
|
Nego, može li netko tko je postojeći kupac da baci oko na KnCMiner stranicu pa da nam javi specifikacije i cijenu?
|
|
|
|
ajareselde
Legendary
|
|
November 27, 2013, 12:40:54 PM |
|
zaboravio sam još na to pdv+250 dolara dostava
A carina ? Kako to prolazi?
|
|
|
|
burek
Newbie
|
|
November 27, 2013, 02:38:53 PM |
|
Zar se plaća PDV na pošiljke proizvedene u EU??
|
|
|
|
al.matic
Newbie
Activity: 57
|
|
November 27, 2013, 03:07:18 PM |
|
Zar se plaća PDV na pošiljke proizvedene u EU??
Da, isto kao da je proizvedeno u Hrvatskoj.
|
|
|
|
niktitan132
Legendary
Activity: 1036
|
|
November 27, 2013, 03:15:47 PM |
|
Evo MtGox je baš maloprije došao na 1000$ po 1BTC.
|
|
|
|
burek
Newbie
|
|
November 27, 2013, 03:37:16 PM |
|
Evo MtGox je baš maloprije došao na 1000$ po 1BTC. a sutra će biti godina dana od prepolavljanja nagrade za blok
|
|
|
|
|