Hay ben bu etheri .
BTC goes up, ETH goes up.
BTC goes down, ETH goes up.
Valla ether mahvetti bizi
Öyle bir duruma getirdiler ki, polo da 0,03 e 2000BTC bişey kaldı. Burada dikkatederseniz aslında fazla alım satım yapan da yok kaç gündür. Devamlı takip edenler ne demek istediğimi anlar.
Buy support devamlı aynı seviyelerde fiyat az veya çok kaç olursa olsun. Sadece 1000BTC falan oynuyor, onlar da piyasa traderleridir.
Ama hala aynı şeyi söylüyorum tamamen spekülasyon bu durum, 0,005 lerden, 0,03 lere çıkıp, 0,015 lere düşen ETH, BTC 700 olmuş hala bu seviyede ise başka anlamı yok.
İnsanlar Lisk, DAO vs. diye icolara yüklenince piyasada ETH kalmadı doğru dürüst, kazılanı da alıyorlar ha bire, ama işte nereye kadar.
Bir miktar daha yükseltip, milletin zihnine bu fiyatları normalmiş gibi yerleştirip, çok kötü şekilde dumplayacaklar diye düşünüyorum.
Eskilerden hatırlayan olur XMR yi bir ara nerelere yükseltip, normal piyasası öyleymiş gibi bayağı uzun bir süre millete yedirdiler yavaş yavaş. Ona benzetiyorum.
Artık yapacak bir şey yok, elimizde binlerce BTC olup, kedi-fare gibi oynayan balinaya çarpamadığımıza göre, dalgalanmalardan faydalanmaya çalışacağız