MICRO
Legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
|
|
June 09, 2019, 12:43:04 AM |
|
ako neko prodaje btc za kes, neka mi se javi
Za newbie account morao bi ti da saljes novac prvi. A ne verujem da to radis?
|
|
|
|
|
justVLA
Newbie
Activity: 1
Merit: 0
|
|
June 20, 2019, 09:47:48 AM |
|
Zdravo ljudi,
Treba mi pomoć.
Prodao sam ETH (2 kom) preko Bitstampa i sve je prošlo bez problema. Međutim, kada su mi pare legle u banku (Komercijalna), zvali su me iz banke i tražili mi trocifreni kod - osnovu. Takođe su mi rekli i da taj kod mora da se poklopi sa kodom koji mi je uplatilac (Bitstamp) upisao pri uplati novca. Bitstamp o tome nemaju pojma i kažu da je to interna stvar moje banke i da treba to sa njima da vidim. Iz banke su mi dali listu sa kodovima i ja sam upisao "576 - Podizanje efektivnog stranog novca koje vrši ovlašćeni menjač".
Međutim, Narodna Banka Srbije je odbila taj kod i vratila novac pošiljaocu.
Moje prvo pitanje je da li će Bitstamp da mi vrati novac na akaunt?
Takođe, može li neko da mi pomogne oko ovog koda? Da li je neko podizao preko International wire na Bitstampu? Koji kod da stavim?
Hvala vam unapred!
Pozdrav
|
|
|
|
examplens
Legendary
Activity: 3458
Merit: 3495
Crypto Swap Exchange
|
|
June 20, 2019, 01:30:22 PM |
|
Zdravo ljudi,
Treba mi pomoć.
Prodao sam ETH (2 kom) preko Bitstampa i sve je prošlo bez problema. Međutim, kada su mi pare legle u banku (Komercijalna), zvali su me iz banke i tražili mi trocifreni kod - osnovu. Takođe su mi rekli i da taj kod mora da se poklopi sa kodom koji mi je uplatilac (Bitstamp) upisao pri uplati novca. Bitstamp o tome nemaju pojma i kažu da je to interna stvar moje banke i da treba to sa njima da vidim. Iz banke su mi dali listu sa kodovima i ja sam upisao "576 - Podizanje efektivnog stranog novca koje vrši ovlašćeni menjač".
Međutim, Narodna Banka Srbije je odbila taj kod i vratila novac pošiljaocu.
Moje prvo pitanje je da li će Bitstamp da mi vrati novac na akaunt?
Takođe, može li neko da mi pomogne oko ovog koda? Da li je neko podizao preko International wire na Bitstampu? Koji kod da stavim?
Hvala vam unapred!
Pozdrav
Komercijalna banka je verovatno najlosiji izbor od svih banaka u Srbiji. Blago je reci da su nestrucni, bar sto se tice ino transakcija. Logicno je da ti NBS odbije nalog, jer Bitstamp nije ovlasceni menjac u Srbiji i to je bas nezgodna teritorija. Trebalo bi da navedes kako je to isplata za izvrsene online usluge ili slicno. Takodje insistiraj na nekom dokazu od strane banke da je vracen novac, pa sa tim kontaktiraj Bitstamp. Mislim da ne bi trebalo da imas problem da novac ponovo dodje na tvoj nalog, ali mozda ce potrajati.
|
|
|
|
2bfree
|
|
June 20, 2019, 03:18:16 PM |
|
|
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ >>FREE SEO AUDIT/WHITE LABEL MAKE MONEY!<<▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
|
|
|
jasta more
Member
Activity: 224
Merit: 18
|
|
June 20, 2019, 05:27:21 PM |
|
Safex ekipa je valjda iza te berze tako da je to pass za mene
|
|
|
|
2bfree
|
|
June 20, 2019, 05:48:37 PM |
|
Safex ekipa je valjda iza te berze tako da je to pass za mene Sto pass? Sta su uradili?
|
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ >>FREE SEO AUDIT/WHITE LABEL MAKE MONEY!<<▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
|
|
|
jasta more
Member
Activity: 224
Merit: 18
|
|
June 20, 2019, 05:58:34 PM |
|
Safex ekipa je valjda iza te berze tako da je to pass za mene Sto pass? Sta su uradili? Nije da im ne verujem al im ne verujem koliko se secam oni su pokupili ico pare pre par godina I kao nesto rade cisto da mogu da pricaju kako rade.Video ih par puta u miners pubu malo shilovali ne deluju kao ozbiljna prica,drugar programator zna neke iz njihovog tima kaze da su za izbegavanje.Nije mi zapelo da imam posla sa njima ali se nadam da gresim I da smo dobili jos jednu opciju za prodaju kripta
|
|
|
|
examplens
Legendary
Crypto Swap Exchange
|
|
June 20, 2019, 06:23:53 PM |
|
Safex ekipa je valjda iza te berze tako da je to pass za mene Sto pass? Sta su uradili? Nije da im ne verujem al im ne verujem koliko se secam oni su pokupili ico pare pre par godina I kao nesto rade cisto da mogu da pricaju kako rade.Video ih par puta u miners pubu malo shilovali ne deluju kao ozbiljna prica,drugar programator zna neke iz njihovog tima kaze da su za izbegavanje.Nije mi zapelo da imam posla sa njima ali se nadam da gresim I da smo dobili jos jednu opciju za prodaju kripta Bas tako. Ni ja nesto nemam preterano poverenja u nase firme. Plus, objavljeno u Blicu, igrom slucaja znam kako se kreiraju "clanci". Vrlo malo realnosti. Ali sto kazes, mozda i bude nesto
|
|
|
|
slocker
|
|
June 21, 2019, 09:50:08 AM |
|
Safex ekipa je valjda iza te berze tako da je to pass za mene Sto pass? Sta su uradili? Nije da im ne verujem al im ne verujem koliko se secam oni su pokupili ico pare pre par godina I kao nesto rade cisto da mogu da pricaju kako rade.Video ih par puta u miners pubu malo shilovali ne deluju kao ozbiljna prica,drugar programator zna neke iz njihovog tima kaze da su za izbegavanje.Nije mi zapelo da imam posla sa njima ali se nadam da gresim I da smo dobili jos jednu opciju za prodaju kripta Bas tako. Ni ja nesto nemam preterano poverenja u nase firme. Plus, objavljeno u Blicu, igrom slucaja znam kako se kreiraju "clanci". Vrlo malo realnosti. Ali sto kazes, mozda i bude nesto Ne zaleci se na to. To neko vec godinama pokusava na sto razlicitih nacina da vidi koliko je Srbija u ovome. Sto menja toga to bolje i nije samo blic samo treba malo dublje traziti, ima i kurir novosti samo se rotiraju na svaka dva meseca.
|
|
|
|
MICRO
Legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
|
|
June 21, 2019, 08:58:22 PM |
|
Safex ekipa je valjda iza te berze tako da je to pass za mene Sto pass? Sta su uradili? Nije da im ne verujem al im ne verujem koliko se secam oni su pokupili ico pare pre par godina I kao nesto rade cisto da mogu da pricaju kako rade.Video ih par puta u miners pubu malo shilovali ne deluju kao ozbiljna prica,drugar programator zna neke iz njihovog tima kaze da su za izbegavanje.Nije mi zapelo da imam posla sa njima ali se nadam da gresim I da smo dobili jos jednu opciju za prodaju kripta Bas tako. Ni ja nesto nemam preterano poverenja u nase firme. Plus, objavljeno u Blicu, igrom slucaja znam kako se kreiraju "clanci". Vrlo malo realnosti. Ali sto kazes, mozda i bude nesto Ne zaleci se na to. To neko vec godinama pokusava na sto razlicitih nacina da vidi koliko je Srbija u ovome. Sto menja toga to bolje i nije samo blic samo treba malo dublje traziti, ima i kurir novosti samo se rotiraju na svaka dva meseca. To vec radi i funkcionise, menjacnica je xcalibra.com Evo ja cu da testiram cim mi odobre KYC pa vam javljam kako je proslo.
|
|
|
|
marcetin
Legendary
Activity: 1124
Merit: 1013
ParalleCoin's ruler from the shadow
|
|
June 22, 2019, 12:14:11 AM |
|
Udjem ja ovde povremeno, nije da nije... ali i dalje se prica samo i samo o parama. Ima izuzetaka, ali oni se lako izbroje na levu ruku iskusnog metalostrugara. Verovatno ima vrednih, ne mislim da nema ali jebo sve, kartice, menjacnice, kartice, menjacnice, kartice menjacnice. Necu opet pisati memoare... dobro, necu bar dok se opet, jel ne prepalim kad cena ode preko 30K Nego da vas pitam jel ima ovde mozda nekih ljudi koji su savladali GoLang makar samo bazicne stvari i hoce da nastave u smeru razvoja ove tehnologije zbog koje smo ovde? Ako ga interesuje kako, zasto i sta nek se udostoji doci na dikort kanal. Cega? To mora skapirati sam. U startu izjavljujem da necu saradjivati sa retardima kojima je casa puna, naprednjacima i fanovima reality govana. Da me neko ne bi iz neznanja ili ogranicenosti pitao zasto GoLang odmah da odgovorim: ZATO! Zasto, zato, kao sto lepo Radovan rece. Ako imas interes onda imas mis i tastaturu pa istrazi. Doduse treba i stomak za mene , znam Ali nisam poeta ja vec je sustina u prici, ko razume shvati koga ja nerviram nacinom onda vidi pogresnu stvar. Da sumiram: necu nikom nista da prodam niti zelim nekome nesto da platim, samo bih zeleo jos ljudi sa kojima bih saradjivao a koji imaju svoju inicijativu i mogu sami da skapiraju kako da se uklope u pricu moje ekipe i da sami sebi zarade stogod. E sad da znam da prekrstim ovaj tred ko Zeljkov pop seriju... pu pu .. eo levo eo desno. Amin
|
|
|
|
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PLAN 9 FROM CRYPTO SPACE PARALLELCOIN ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ My fellow members, ask not what the community can do for you, ask what you can do for the community. CCW-WebRes-BitStickers-AnonStickers.shop------------------------------ ParallelCoin
The Secret of Success is to find out where people are going.. and get there first! - Mark Twain Bitrated user: marcetin.
|
|
|
2bfree
|
|
June 22, 2019, 01:22:58 PM |
|
Udjem ja ovde povremeno, nije da nije... ali i dalje se prica samo i samo o parama. Ima izuzetaka, ali oni se lako izbroje na levu ruku iskusnog metalostrugara. Verovatno ima vrednih, ne mislim da nema ali jebo sve, kartice, menjacnice, kartice, menjacnice, kartice menjacnice. Necu opet pisati memoare... dobro, necu bar dok se opet, jel ne prepalim kad cena ode preko 30K Nego da vas pitam jel ima ovde mozda nekih ljudi koji su savladali GoLang makar samo bazicne stvari i hoce da nastave u smeru razvoja ove tehnologije zbog koje smo ovde? Ako ga interesuje kako, zasto i sta nek se udostoji doci na dikort kanal. Cega? To mora skapirati sam. U startu izjavljujem da necu saradjivati sa retardima kojima je casa puna, naprednjacima i fanovima reality govana. Da me neko ne bi iz neznanja ili ogranicenosti pitao zasto GoLang odmah da odgovorim: ZATO! Zasto, zato, kao sto lepo Radovan rece. Ako imas interes onda imas mis i tastaturu pa istrazi. Doduse treba i stomak za mene , znam Ali nisam poeta ja vec je sustina u prici, ko razume shvati koga ja nerviram nacinom onda vidi pogresnu stvar. Da sumiram: necu nikom nista da prodam niti zelim nekome nesto da platim, samo bih zeleo jos ljudi sa kojima bih saradjivao a koji imaju svoju inicijativu i mogu sami da skapiraju kako da se uklope u pricu moje ekipe i da sami sebi zarade stogod. E sad da znam da prekrstim ovaj tred ko Zeljkov pop seriju... pu pu .. eo levo eo desno. Amin Nisam najpametniji covek ali ja tebe uopste ne razumem. Dali mozes molim te sazeto na Srpskom da napises sta zelis da kazes. Sazeto molim te.
|
|
|
|
Angeles9999
Newbie
Activity: 16
|
|
June 23, 2019, 07:11:32 PM |
|
Pozdrav ljudi, novi sam ovde na ovom forumu pa ako je moguce neko da mi pomogne bio bi mu zahvalan puno.Ovako pitanje - Dal se isplati raditi bounty campaigns ? I imam jos par pitanja preko PM-a. Hvala unapred
|
|
|
|
Dzeronimo
|
|
June 24, 2019, 06:51:45 PM |
|
Pozdrav ljudi, novi sam ovde na ovom forumu pa ako je moguce neko da mi pomogne bio bi mu zahvalan puno.Ovako pitanje - Dal se isplati raditi bounty campaigns ? I imam jos par pitanja preko PM-a. Hvala unapred
Bounty kampanje su lutrija. Nikad ne znas da li ce se isplatiti. U odnosu na period od pre dve godine sad je zarada neuporedivo manja, narocito sa tvojim rangom.
|
|
|
|
marcetin
Legendary
Activity: 1124
Merit: 1013
ParalleCoin's ruler from the shadow
|
|
June 24, 2019, 08:06:49 PM |
|
Udjem ja ovde povremeno, nije da nije... ali i dalje se prica samo i samo o parama. Ima izuzetaka, ali oni se lako izbroje na levu ruku iskusnog metalostrugara. Verovatno ima vrednih, ne mislim da nema ali jebo sve, kartice, menjacnice, kartice, menjacnice, kartice menjacnice. Necu opet pisati memoare... dobro, necu bar dok se opet, jel ne prepalim kad cena ode preko 30K Nego da vas pitam jel ima ovde mozda nekih ljudi koji su savladali GoLang makar samo bazicne stvari i hoce da nastave u smeru razvoja ove tehnologije zbog koje smo ovde? Ako ga interesuje kako, zasto i sta nek se udostoji doci na dikort kanal. Cega? To mora skapirati sam. U startu izjavljujem da necu saradjivati sa retardima kojima je casa puna, naprednjacima i fanovima reality govana. Da me neko ne bi iz neznanja ili ogranicenosti pitao zasto GoLang odmah da odgovorim: ZATO! Zasto, zato, kao sto lepo Radovan rece. Ako imas interes onda imas mis i tastaturu pa istrazi. Doduse treba i stomak za mene , znam Ali nisam poeta ja vec je sustina u prici, ko razume shvati koga ja nerviram nacinom onda vidi pogresnu stvar. Da sumiram: necu nikom nista da prodam niti zelim nekome nesto da platim, samo bih zeleo jos ljudi sa kojima bih saradjivao a koji imaju svoju inicijativu i mogu sami da skapiraju kako da se uklope u pricu moje ekipe i da sami sebi zarade stogod. E sad da znam da prekrstim ovaj tred ko Zeljkov pop seriju... pu pu .. eo levo eo desno. Amin Nisam najpametniji covek ali ja tebe uopste ne razumem. Dali mozes molim te sazeto na Srpskom da napises sta zelis da kazes. Sazeto molim te. Eo u 3 stavke: - Ide mi na kurac "prica samo o novcu" - Pozivam rade i sposobne da nam se pridruze u razvoju tehnologije bez stega kompanije - Kenjam saljive gluposti da bih skenuo paznju na sebe i nekom dovoljno inteligentnom izmamio osmeh na lice ps: neizmero hvala na "reply" pps: "da li" se pise odvojeno kao i "srpski - srpskom" jer to nije English ppps: izvini, al' ako te to uvredi dobro je, zapamtices za ubuduce pppps: jesam dobro sazeo?
|
|
|
|
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PLAN 9 FROM CRYPTO SPACE PARALLELCOIN ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ My fellow members, ask not what the community can do for you, ask what you can do for the community. CCW-WebRes-BitStickers-AnonStickers.shop------------------------------ ParallelCoin
The Secret of Success is to find out where people are going.. and get there first! - Mark Twain Bitrated user: marcetin.
|
|
|
2bfree
|
|
June 24, 2019, 08:16:55 PM |
|
Udjem ja ovde povremeno, nije da nije... ali i dalje se prica samo i samo o parama. Ima izuzetaka, ali oni se lako izbroje na levu ruku iskusnog metalostrugara. Verovatno ima vrednih, ne mislim da nema ali jebo sve, kartice, menjacnice, kartice, menjacnice, kartice menjacnice. Necu opet pisati memoare... dobro, necu bar dok se opet, jel ne prepalim kad cena ode preko 30K Nego da vas pitam jel ima ovde mozda nekih ljudi koji su savladali GoLang makar samo bazicne stvari i hoce da nastave u smeru razvoja ove tehnologije zbog koje smo ovde? Ako ga interesuje kako, zasto i sta nek se udostoji doci na dikort kanal. Cega? To mora skapirati sam. U startu izjavljujem da necu saradjivati sa retardima kojima je casa puna, naprednjacima i fanovima reality govana. Da me neko ne bi iz neznanja ili ogranicenosti pitao zasto GoLang odmah da odgovorim: ZATO! Zasto, zato, kao sto lepo Radovan rece. Ako imas interes onda imas mis i tastaturu pa istrazi. Doduse treba i stomak za mene , znam Ali nisam poeta ja vec je sustina u prici, ko razume shvati koga ja nerviram nacinom onda vidi pogresnu stvar. Da sumiram: necu nikom nista da prodam niti zelim nekome nesto da platim, samo bih zeleo jos ljudi sa kojima bih saradjivao a koji imaju svoju inicijativu i mogu sami da skapiraju kako da se uklope u pricu moje ekipe i da sami sebi zarade stogod. E sad da znam da prekrstim ovaj tred ko Zeljkov pop seriju... pu pu .. eo levo eo desno. Amin Nisam najpametniji covek ali ja tebe uopste ne razumem. Dali mozes molim te sazeto na Srpskom da napises sta zelis da kazes. Sazeto molim te. Eo u 3 stavke: - Ide mi na kurac "prica samo o novcu" - Pozivam rade i sposobne da nam se pridruze u razvoju tehnologije bez stega kompanije - Kenjam saljive gluposti da bih skenuo paznju na sebe i nekom dovoljno inteligentnom izmamio osmeh na lice ps: neizmero hvala na "reply" pps: "da li" se pise odvojeno kao i "srpski - srpskom" jer to nije English ppps: izvini, al' ako te to uvredi dobro je, zapamtices za ubuduce pppps: jesam dobro sazeo? Hvala na odgovoru - nisam uvredjen. Video sam tvoje postove ali mi nikada nije bilo jasno o cemu se radi. Mozda imas talent za stendup (Ben Akiba), oni cesto govore tako cudno sa vicevima, mada neznam dali je ova tema jasni za publiku, ja licno mislim da 90% Srba nikad nisu ni culi a kamoli kupili ili drze delic Bitkojna (ili bilog kog alt-a). Jos kad bi mali uredili nas sajt kao kod Hrvata bilo bi super kod njih ima pod grupa, zar je moguce da mi to nemozemo da dobijemo. Ok to je druga tema. Idem da radim sada za klijenta. Pozdrav.
|
|
|
|
sbogovac
Legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
|
|
June 25, 2019, 07:36:33 AM |
|
[...] ja licno mislim da 90% 99% Srba nikad nisu ni culi a kamoli kupili ili drze delic Bitkojna (ili bilog kog alt-a). FTFY Jos kad bi mali uredili nas sajt kao kod Hrvata bilo bi super kod njih ima pod grupa, zar je moguce da mi to nemozemo da dobijemo. Ok to je druga tema. Idem da radim sada za klijenta. Pozdrav. Davno smo to pokusali, ali sa nasom (ne-)aktivnost cisto sumnjam...
|
0x7442A5c37E513D335F53843cD20c00F77eAC7867
|
|
|
examplens
Legendary
Crypto Swap Exchange
|
|
June 25, 2019, 05:44:16 PM |
|
Udjem ja ovde povremeno, nije da nije... ali i dalje se prica samo i samo o parama. Ima izuzetaka, ali oni se lako izbroje na levu ruku iskusnog metalostrugara. Verovatno ima vrednih, ne mislim da nema ali jebo sve, kartice, menjacnice, kartice, menjacnice, kartice menjacnice. Necu opet pisati memoare... dobro, necu bar dok se opet, jel ne prepalim kad cena ode preko 30K Nego da vas pitam jel ima ovde mozda nekih ljudi koji su savladali GoLang makar samo bazicne stvari i hoce da nastave u smeru razvoja ove tehnologije zbog koje smo ovde? Ako ga interesuje kako, zasto i sta nek se udostoji doci na dikort kanal. Cega? To mora skapirati sam. U startu izjavljujem da necu saradjivati sa retardima kojima je casa puna, naprednjacima i fanovima reality govana. Da me neko ne bi iz neznanja ili ogranicenosti pitao zasto GoLang odmah da odgovorim: ZATO! Zasto, zato, kao sto lepo Radovan rece. Ako imas interes onda imas mis i tastaturu pa istrazi. Doduse treba i stomak za mene , znam Ali nisam poeta ja vec je sustina u prici, ko razume shvati koga ja nerviram nacinom onda vidi pogresnu stvar. Da sumiram: necu nikom nista da prodam niti zelim nekome nesto da platim, samo bih zeleo jos ljudi sa kojima bih saradjivao a koji imaju svoju inicijativu i mogu sami da skapiraju kako da se uklope u pricu moje ekipe i da sami sebi zarade stogod. E sad da znam da prekrstim ovaj tred ko Zeljkov pop seriju... pu pu .. eo levo eo desno. Amin Bolje pusti ovde neki link, Discord kanal, neke bitne web strane, uputstva, sta god ... Neko ce bar kliknuti, pa se mozda i zainteresovati. Podeli.
|
|
|
|
Angeles9999
Newbie
Activity: 16
|
|
June 26, 2019, 11:16:27 AM |
|
Ja ne znam sta ce se desiti u Svetu ako nekada Bitcoin dostigne magicnu cifru od 100k ? Ako nebi krenulo prepucavanje ko ce prodati BTC ili kupiti stvarno.
|
|
|
|
|