slocker
|
|
March 28, 2019, 09:22:40 AM |
|
Pozdrav drugari. Jel zna neko koja od prepaid Debit kartica trenutno sljaka u Srbiji? Xapo i Coinsbank su dobro radile posao dok nas (Srbiju) nisu ukinuli. Hvala unapred! Telenor banka sljaka na Cex i MEW. To je probano. Ako putujes i ako si vise u madjarskoj OTP banka njihova ali kreditna kartica. Za ovo znam da sljaka bes problema.
|
|
|
|
examplens
Legendary
Activity: 3458
Merit: 3480
Crypto Swap Exchange
|
|
March 28, 2019, 12:20:16 PM |
|
Pozdrav drugari. Jel zna neko koja od prepaid Debit kartica trenutno sljaka u Srbiji? Xapo i Coinsbank su dobro radile posao dok nas (Srbiju) nisu ukinuli. Hvala unapred! Telenor banka sljaka na Cex i MEW. To je probano. Ako putujes i ako si vise u madjarskoj OTP banka njihova ali kreditna kartica. Za ovo znam da sljaka bes problema. Probao MEW na Telenor? Koliko traje transakcija? Mislim do trenutka kada raspolazes novcem.
|
|
|
|
katanic97
Member
Activity: 160
Merit: 23
|
|
March 30, 2019, 11:30:54 AM |
|
Jel ima neki tutorial kako probati MEW sa Telenor karticom?
|
|
|
|
|
jasta more
Member
Activity: 224
Merit: 18
|
|
April 01, 2019, 05:57:19 PM |
|
Sala za prvi April....nema nista od toga zeza se tejmos malo
|
|
|
|
slocker
|
|
April 02, 2019, 06:19:28 AM |
|
Probao MEW na Telenor? Koliko traje transakcija? Mislim do trenutka kada raspolazes novcem.
Trenutno nemam nista ali mi pricali neki minerni po gradu da moze. Nisam probao jel trenutno tamo nemam nista sto moze da se prebaci. Imam da ispricam jednu sprdnju jos. Posaljem na freelance sajtu ponudu sredicu ti ja eComerce prodavnicu nije problem za par stotki, nebitno, kaze nemam puno proizvoda nekih 300. Ja aj ok. Nije proslo pola sata eto njega da mi kaze sta je u pitanju. Znas nama je neki Indijac pravio (a meni roletna pala), i to je tako uradjeno treba nam novi dizajn i sad hocemo da predjemo na novu verziju (inace magento je pitanje nebitno jedinica je smesno a dvojka zeznuta malo vise). Ja u sebi ako su oni radili znaci pijaca u malom, brzo rade ali su aljkavi do zla boga, uz to oni prepravili sve freelance sajtove i spuste cenu da se coveku smuci da radi, a posle njih ni guru master ne moze da sredi koji krsh oni naprave. Posalje on meni na kraju link on toga posle jedno sat vremena prepiske i napise da im pored toga jos treba da mu treba dizajn novih strana, sav kod napisan mora da bude sa AMP, da mu se doda za svaki proizvod da se prati, i da svaki kupac zna u kom se momentu njegov proizvod nalazi. Nadjem taj oglas od pre mesec dana isto trazio ali Indijac jebiga ne znam pocetna cena tog oglasa je bila 2000 dolara sto je ok za ovakav tip sa svim sto je trazio, medjutim Indijac reko ja cu ti za 300. Posle ovoga ja mu kazem ako hoces sve to daj mi mesec dana sredi cu ti kako treba to sve ali mico cena 3500. Objasnim mu zasto, a on ce meni oni to rade za manje pare. Ja mu kazem rade ali posle njih niko ti nece raditi vise samo ces njih da imas i bice ti ko i do sada uradjeno. To naj je poslednji sinoc razgovor bio. Jebem ti te indijce dodje mi da im bacim bombu majkemi.
|
|
|
|
sbogovac
Legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
|
|
April 02, 2019, 08:44:01 AM |
|
Sala za prvi April....nema nista od toga zeza se tejmos malo Pogotovo zadnja recenica je genialna (samo fali Apple), bas sam se posteno nasmijao!
|
0x7442A5c37E513D335F53843cD20c00F77eAC7867
|
|
|
wishxy
|
|
April 02, 2019, 05:28:47 PM |
|
Sala za prvi April....nema nista od toga zeza se tejmos malo Pogotovo zadnja recenica je genialna (samo fali Apple), bas sam se posteno nasmijao! A jbg, pokvariste mi šalu
|
|
|
|
Bokile
|
|
April 13, 2019, 08:14:15 PM |
|
Da li se neko ovih dana "igrao" sa Binance i VPN-ovima? Radi li ta kombinacija? Zna li neko šta se dešava ako se registruješ na drugu zemlju, položiš coine i posle izvesnog vremena provale da si iz Srbije? Hoće li dozvoliti da povučeš coine na drugi wallet ili se možeš oprostiti od para?
|
|
|
|
jasta more
Member
|
|
April 13, 2019, 09:30:18 PM |
|
Da li se neko ovih dana "igrao" sa Binance i VPN-ovima? Radi li ta kombinacija? Zna li neko šta se dešava ako se registruješ na drugu zemlju, položiš coine i posle izvesnog vremena provale da si iz Srbije? Hoće li dozvoliti da povučeš coine na drugi wallet ili se možeš oprostiti od para?
Koristi operu ona ima ugradjen vpn koji podesis da je always on I sljaka binance opusteno.Koliko znam jos nikog nisu provalili/banovali ko koristi vpn,trenutno jos uvek mozes da povuces sredstva ako si iz srbije ali trade je zabranjen
|
|
|
|
Bokile
|
|
April 14, 2019, 05:31:13 PM |
|
E super ako može da se povlači. Ono što sam našao na netu je da su korisnicima blokirani nalozi i da su im sredstva zarobljena. Hvala na informaciji.
|
|
|
|
jasta more
Member
|
|
April 14, 2019, 06:18:42 PM |
|
E super ako može da se povlači. Ono što sam našao na netu je da su korisnicima blokirani nalozi i da su im sredstva zarobljena. Hvala na informaciji.
Imaj na umu da nije receno dokle je moguce povlacenje,banovace nas skroz kad-tad I bice obavezan kyc za sve
|
|
|
|
Bitdonator
Legendary
Activity: 1223
Merit: 1002
|
|
April 21, 2019, 09:15:43 AM Last edit: April 22, 2019, 08:53:58 AM by Bitdonator |
|
Ako nekome treba merit da bustuje rank, javite se u inbox. 10 merita za prvih deset sa dobrom postovima
|
|
|
|
examplens
Legendary
Crypto Swap Exchange
|
|
April 21, 2019, 06:17:34 PM Last edit: April 22, 2019, 10:29:56 AM by examplens |
|
Ako nekome treba merit da bustuje rank, --
Za sada cu samo da kvotujem, ali bolje preformulisi ovo, jer rizikujes red tag kao i oni kojima budes dao merit. Ako kazes da ces dati merite za neki dobar post to je podnosljivo. Ovako deluje kao da varas sistem.
|
|
|
|
|
cryptocrypto090
Newbie
Activity: 1
Merit: 0
|
|
April 21, 2019, 10:30:48 PM |
|
Da li neko zna kako mogu da uplatim novac sa minimalnom provizijom na neku od menjacnica? Kartice su skupe, banke traze fakturu za bank transfer, a menjacnice ne daju fakturu.. Jel zna neko resenje?
|
|
|
|
jasta more
Member
|
|
April 21, 2019, 10:52:04 PM |
|
Da li neko zna kako mogu da uplatim novac sa minimalnom provizijom na neku od menjacnica? Kartice su skupe, banke traze fakturu za bank transfer, a menjacnice ne daju fakturu.. Jel zna neko resenje?
Na ruke ili preko kartice,ovo je Srbija tako da nemamo sirok izbor
|
|
|
|
Bitdonator
Legendary
Activity: 1223
Merit: 1002
|
|
April 22, 2019, 09:00:32 AM |
|
Ako nekome treba merit da bustuje rank, javite se u inbox. 10 merita za prvih deset koji se jave Za sada cu samo da kvotujem, ali bolje preformulisi ovo, jer rizikujes red tag kao i oni kojima budes dao merit. Ako kazes da ces dati merite za neki dobar post to je podnosljivo. Ovako deluje kao da varas sistem. Ups, u pravu si Izmenio sam post. Svejedno nemam vise merita za slanje Otvorio sam topic na engleskom da poklanjam 10 x 10 merita za prvih deset newbia kako bih im pomogao da bustuju rank na forumu, tamo me popljuvase kao da sam spammer i da imam gomilu alt naloga na forumu koje hocu sam sebi da bustujem Strasno, ne moze covek vise ni da pomogne drugima, a da ne ispadne sivonja =D
|
|
|
|
BitGoba-ex
Jr. Member
Activity: 33
Merit: 7
|
|
April 22, 2019, 09:11:39 AM |
|
Pogledaj https://ecd.rs/Oni su registrovana kripto mjenjacnica za Srbiju Provizije su 4-5%
|
Zaradite BITCOIN igranjem igrice - Earn Bitcoin by Playing Games https://idleminer.onelink.me/Irub/575d522b
|
|
|
examplens
Legendary
Crypto Swap Exchange
|
|
April 22, 2019, 10:34:36 AM |
|
-- Ups, u pravu si Izmenio sam post. Svejedno nemam vise merita za slanje Otvorio sam topic na engleskom da poklanjam 10 x 10 merita za prvih deset newbia kako bih im pomogao da bustuju rank na forumu, tamo me popljuvase kao da sam spammer i da imam gomilu alt naloga na forumu koje hocu sam sebi da bustujem Strasno, ne moze covek vise ni da pomogne drugima, a da ne ispadne sivonja =D Izmenjao si, ali si se svejedno quotovao i ovde Izmeni to, znam da nisi imalo losu nameru da varas sistem, ali vidjao sam da zbog slicnih gluposti, ljudi imaju problem sa nalogom, a vracanje posle ide jako tesko. Da li neko zna kako mogu da uplatim novac sa minimalnom provizijom na neku od menjacnica? Kartice su skupe, banke traze fakturu za bank transfer, a menjacnice ne daju fakturu.. Jel zna neko resenje?
Mozda najbolje nadjes nekog odavde, ko vec planira da prodaje, pa zavrsite to bez posrednika. Koliko hoces da kupis?
|
|
|
|
|