azguard
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1001
Crypto-News.net: News from Crypto World
|
|
March 19, 2014, 06:14:57 AM |
|
PS: Aurora coin raste Wink ej pst svi alt coini rastu nisi primetio 3 puta skok jednom, ili dva puta pad ama bas svi. Drzim se LTC na njemu sam zaradjivao i pre i sad cu, a sa aurorom treba malo sacekaci posle ce da skace ko luda. Mozda za koji mesec kad se bude vratila na pola od prvobitne vrednosti.
|
▄▄▄██████▄▄▄ ▄██████████████████▄ ▄████████████████████████▄ ▄▄ ▄████████████████████████████▄ ███████████████████████████████████▄ ▀▀█████████████████████████████████▄ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ▀████████████████████████████████▀ ▀██████████████████████████████▀ ▀▀██████████████████████████▀ ▀██████████████████████▀ ▀▀▀████████████▀▀▀ | .
| .....█ .....█ .....█ .....█ .....█ .....█ | | █ █ █ █ █ █ |
|
|
|
mladen00
Legendary
Activity: 2124
Merit: 1013
K-ing®
|
|
March 19, 2014, 10:11:56 AM |
|
Pozdrav,
Da Aurora bi mogla oko 25.3 malo porasti pa rasti jedno mjesec dva, dok ''burza'' ne bude zasićena.
Nego koliko nas ima koji smo uložili u NEM coin? Šta mislite koliko će vrijedit kada bude izašao novčić i kada bude postavljen na cryptsy?
Mislim da bi mogao imat vredit negdje između aurore i nxt-a.
|
IOTA
|
|
|
patak
Newbie
Activity: 17
Merit: 0
|
|
March 21, 2014, 05:13:47 PM |
|
PS: Aurora coin raste Wink ej pst svi alt coini rastu nisi primetio 3 puta skok jednom, ili dva puta pad ama bas svi. Drzim se LTC na njemu sam zaradjivao i pre i sad cu, a sa aurorom treba malo sacekaci posle ce da skace ko luda. Mozda za koji mesec kad se bude vratila na pola od prvobitne vrednosti. znaci ne prodavati
|
|
|
|
mladen00
Legendary
K-ing®
|
|
March 22, 2014, 05:07:46 AM |
|
PS: Aurora coin raste Wink ej pst svi alt coini rastu nisi primetio 3 puta skok jednom, ili dva puta pad ama bas svi. Drzim se LTC na njemu sam zaradjivao i pre i sad cu, a sa aurorom treba malo sacekaci posle ce da skace ko luda. Mozda za koji mesec kad se bude vratila na pola od prvobitne vrednosti. znaci ne prodavati nažalost nekog pravila nema...
|
IOTA
|
|
|
azguard
Legendary
|
|
March 24, 2014, 07:15:37 AM |
|
Pravilo koje vazi za sve altcoine je da na nekih tri cetiri meseca neki skoci ali bas skoci i posle pada pa je nacemu malom pa opet skace to tako traje stalno i samo moras pratiti posto je sad bio skok znaci tako jun jul ocekuj sledeci recimo posto je poslednji koji ja pratim bio u novembru decembru.
Tako ide za sve bilo aurora, lite, doge itd....
Znaci gledajte i pratite posle tri do cetiri meseca se desavaju skokovi, ima poneki mali ali to nije to veliki su posle ovog intervala.
|
▄▄▄██████▄▄▄ ▄██████████████████▄ ▄████████████████████████▄ ▄▄ ▄████████████████████████████▄ ███████████████████████████████████▄ ▀▀█████████████████████████████████▄ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ▀████████████████████████████████▀ ▀██████████████████████████████▀ ▀▀██████████████████████████▀ ▀██████████████████████▀ ▀▀▀████████████▀▀▀ | .
|
|
|
|
azguard
Legendary
|
|
March 31, 2014, 05:05:33 AM |
|
Activity: 101
View Profile Personal Message (Offline)
Ignore Re: Hrvatski (Croatian) March 29, 2014, 09:00:56 PM Reply with quote #1720 Jos jednom Smiley
Prodajem KNC Jupiter najboljem ponudjacu. Jamstvo do 10. mjeseca od KNC-a Moze i u BTC
Imam jos 4x Sapphire r9 290 Tri-x, cijena po komadu 2900 kn
sa hrvatskog foruma neki lik prodaje kartice
|
|
|
|
bananahunter67
|
|
March 31, 2014, 12:28:04 PM |
|
Activity: 101
View Profile Personal Message (Offline)
Ignore Re: Hrvatski (Croatian) March 29, 2014, 09:00:56 PM Reply with quote #1720 Jos jednom Smiley
Prodajem KNC Jupiter najboljem ponudjacu. Jamstvo do 10. mjeseca od KNC-a Moze i u BTC
Imam jos 4x Sapphire r9 290 Tri-x, cijena po komadu 2900 kn
sa hrvatskog foruma neki lik prodaje kartice Sto se kartica tice, pogledajte sta mi je u siganturi, mozete osvojiti bezplatno jednu. Medjutim taj GPUcoin je zaista zanimljiv, znaci na internet prodavnici prodaju se kartice po nizoj ceni nego Newegg, a prima se samo taj GPUcoin za njih. Po meni ovo daje long term stabilnosti sto se cene tice jer ce uvek biti potraznja. A sada 04.04. ako se ne lazem, petka, bice rasprodaja i mozete kupiti R9 280X za 300 USD.
|
Cryptostats.es
|
|
|
mladen00
Legendary
K-ing®
|
|
April 02, 2014, 04:26:52 AM |
|
samo što neznamo u kakvom stanju su kartice
možda su radile frizirane već par mjeseci
i sad prodaja dok su još na životu
|
IOTA
|
|
|
bananahunter67
|
|
April 03, 2014, 06:20:26 PM |
|
Jesu novi garant. Ali nema veze, odluka je vasa. Bolje pogledajte ovo: Dakle pitanje je gde smo sada i sta nas ceka sledecih 6 meseci?
|
Cryptostats.es
|
|
|
mladen00
Legendary
K-ing®
|
|
April 04, 2014, 06:13:24 AM |
|
Jesu novi garant. Ali nema veze, odluka je vasa. Bolje pogledajte ovo: Dakle pitanje je gde smo sada i sta nas ceka sledecih 6 meseci? dobar, optimistični graf svi ti poznati špekulanti očekuju veći rast, koji će se događati poslje sredine Aprila ja se nadam da su prognoze oko 3000$ do kraja godine točne
|
IOTA
|
|
|
azguard
Legendary
|
|
April 04, 2014, 07:02:28 AM |
|
Da ocekuje se skok pret pocetak leta samo na koliko ce da skoci to cemo videti, samo da ne bude skok od 100 dolaresa pa da se ubijemo svi redom.
|
|
|
|
bananahunter67
|
|
April 04, 2014, 04:44:48 PM |
|
Bice 4-5x, ne brini. Ovo je sve po grafiku i rade to namerno whales.
|
Cryptostats.es
|
|
|
phpTaskForce
|
|
April 04, 2014, 04:55:05 PM Last edit: April 04, 2014, 05:46:01 PM by phpTaskForce |
|
Napravili smo skriptu koja se automatski kladi na freebitco.in sajtu. Bazirana je na martingejlovoj metodi klađenja, s tim što smo mi dodali još neke modifikacije kako bismo povećali win rejt. Skriptu možete slobodno preuzeti ovde http://phptaskforce.uk.toUkoliko imate neka pitanja ili predloge, može na pm. Potrebno je neko vreme da vam aktiviramo skriptu jer to radimo ručno kada ustanovimo da ste naš ref, max 3 sata. Inače svaki dan delimo oko 15k satoshija sa našim referalima, naravno proporcionalno vašoj ref aktivnosti. Kačili smo link na nekoliko tema na ovom forumu, pa su mnogi već videli i znate o čemu se radi. Imamo prilično veliki broj preuimanja i prilično pozitivan feedback. Skripta se jako lako aktivira, dovoljno je kopirati par linija koda u js konzolu i pustiti da se kladi umesto vas.
|
|
|
|
bananahunter67
|
|
April 04, 2014, 05:17:53 PM |
|
Ti to ozbiljno... Martingejl ? Ili se kladis samo sa free bonusom koji oni daju?
|
Cryptostats.es
|
|
|
phpTaskForce
|
|
April 04, 2014, 05:36:53 PM |
|
Ti to ozbiljno... Martingejl ? Ili se kladis samo sa free bonusom koji oni daju? Pusti skriptu pa me posle toga pitaj isto. To nije klađenje, to je ismevanje sistema.
|
|
|
|
azguard
Legendary
|
|
April 04, 2014, 07:13:23 PM |
|
Napravili smo skriptu koja se automatski kladi na freebitco.in sajtu. Bazirana je na martingejlovoj metodi klađenja, s tim što smo mi dodali još neke modifikacije kako bismo povećali win rejt. Skriptu možete slobodno preuzeti ovde http://phptaskforce.uk.toUkoliko imate neka pitanja ili predloge, može na pm. Potrebno je neko vreme da vam aktiviramo skriptu jer to radimo ručno kada ustanovimo da ste naš ref, max 3 sata. Inače svaki dan delimo oko 15k satoshija sa našim referalima, naravno proporcionalno vašoj ref aktivnosti. Kačili smo link na nekoliko tema na ovom forumu, pa su mnogi već videli i znate o čemu se radi. Imamo prilično veliki broj preuimanja i prilično pozitivan feedback. Skripta se jako lako aktivira, dovoljno je kopirati par linija koda u js konzolu i pustiti da se kladi umesto vas. A jeli moze na vec postojeci nalog da se aktivira?
|
|
|
|
phpTaskForce
|
|
April 04, 2014, 07:40:18 PM |
|
A jeli moze na vec postojeci nalog da se aktivira?
Može, aktiviraćemo je.
|
|
|
|
azguard
Legendary
|
|
April 04, 2014, 08:18:36 PM |
|
OK hvala pa da probamo to u ponedeljak Javim ti kad proradi
|
|
|
|
azguard
Legendary
|
|
April 08, 2014, 10:15:28 AM |
|
Napravili smo skriptu koja se automatski kladi na freebitco.in sajtu. Bazirana je na martingejlovoj metodi klađenja, s tim što smo mi dodali još neke modifikacije kako bismo povećali win rejt. Skriptu možete slobodno preuzeti ovde http://phptaskforce.uk.toUkoliko imate neka pitanja ili predloge, može na pm. Potrebno je neko vreme da vam aktiviramo skriptu jer to radimo ručno kada ustanovimo da ste naš ref, max 3 sata. Inače svaki dan delimo oko 15k satoshija sa našim referalima, naravno proporcionalno vašoj ref aktivnosti. Kačili smo link na nekoliko tema na ovom forumu, pa su mnogi već videli i znate o čemu se radi. Imamo prilično veliki broj preuimanja i prilično pozitivan feedback. Skripta se jako lako aktivira, dovoljno je kopirati par linija koda u js konzolu i pustiti da se kladi umesto vas. Radi i na postojecem nalogu probao sam ali samo 1 sat je radila drugo sto sam primetio je da na pola iznosa koji se cilja: primer imam 500 hocu 1000, 500 mi treba na pola puta se gubi sve plus dolazi do btcguarda u skripti. Dobar fazon ste napravili
|
|
|
|
|