Bitcoin Forum
September 22, 2021, 10:35:19 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 ... 361 »
  Print  
Author Topic: [ANN][JPC]MAKE JACKPOTCOIN GREAT AGAIN!  (Read 469964 times)
jpcsupport
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
May 03, 2014, 09:17:11 PM
 #1001

Hi ppl, I need some help with my miner. While I try to run it i get messages like this:
http://zapodaj.net/images/31ad12f517474.jpg

http://zapodaj.net/images/20c7e8402468f.jpg
after second window program is just quiting.
I've tried to map the devices and i get them like that:
http://zapodaj.net/images/a48d423ea7b82.jpg
I really don't know what to do next. My *bat file look like that:

sgminer.exe --kernel jackpotcoin -o stratum+tcp://www.hashharder.com:9958 -u myWalletID -p pass
pause

and nothing else. I'm trying to mine at radeon 6770m (hp pavilion dv7-6130ew).
Any advices?
Thanks

If you have any -w option in Conf or Batch file, please remove that option
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Criss
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
May 03, 2014, 10:04:16 PM
 #1002


If you have any -w option in Conf or Batch file, please remove that option


Nope, that's nothing connected to my batch file. As you can see i've listed it, and there's no -w (worksize) command. I think that i should try with "--gpu-map" command. Any1 know how to make it work with my gpu?
strasboug
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 250



View Profile
May 03, 2014, 10:28:42 PM
 #1003

still no good logo?
goodluck0319
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 250



View Profile
May 03, 2014, 10:29:19 PM
 #1004

I think we need to get this coin on mintpal exchange. what do u guys think?
strasboug
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 250



View Profile
May 03, 2014, 10:40:49 PM
 #1005

I think we need to get this coin on mintpal exchange. what do u guys think?
Yes I don't see it in their voting list. How to get to their voting list?
Andy2009
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 254



View Profile
May 03, 2014, 10:50:16 PM
 #1006

I think we need to get this coin on mintpal exchange. what do u guys think?
Yes I don't see it in their voting list. How to get to their voting list?

You send them an email (their email is on the vote page) and ask for it. The more people that do that the better the odds are that they add JPC :-)



     ▄██    ▐███████▄▄▄       ▄▄█████▄▄      ▄██▄      ▐██▄    ▒▓▓▄      ▄▓▓▒
     ███    ▐██▌▀▀▀▀▀███▄    ███▀▀▀▀▀███▄    ████▄     ▐██▌  ▐▓▄ ▀▓▓▄  ▄▓▓▀ ▄▓▌
     ███    ▐██▌      ███   ███▌      ███▌   ██████    ▐██▌   ▀▓▓▄ ▀▓▓▓▓▀ ▄▓▓▀
     ███    ▐██▌    ▄████  ▐███▌      ▐██▌   ███ ███▄  ▐██▌     ▀▓▓▄ ▀▀ ▄▓▓▀
     ███    ▐█████████▀▀   ▐███▌      ▐██▌   ███  ▀███ ▐██▌      ▓▓▓    ▓▓▓
     ███    ▐██▌   ▀███     ███▌      ███▌   ███    ██████▌   ▄▓▓▀ ▄▓▓▓▓▄ ▓▓▓▄
     ███    ▐██▌     ███    ▀███▄▄▄▄▄████    ███     ▀████▌  ▐▓▀ ▄▓▓▀  ▀▓▓▄ ▀▓▌
     ███    ▐██▌      ███     ▀▀██████▀▀     ███       ███▌    ▄▓▓▀      ▀▓▓▄
                  ▄▄▄█████▄▄▄▄
             ▄▄█▓▓▓▓▓█▀▀▀▀█▓▓▓▓▓█▄
           ▄▓▓▓█▀▀            ▀▀█▓▓█▄
         ▓▓▓█▀                    ▀▓▓█▄
       ▄▓▓▓▀                        ▀▓▓█
      ▄▓▓█                            █▓▓
      ▓▓▓                    ▄██▄     ▐▓▓█
     ▓▓▓                   ▄█▓▓▀       ▐▓▓▌
     ▓▓▓                 ▄█▓▓▀          ▓▓▓
     ▓▓▓       ▓▓▓▄    ▓▓▓▓▀            ▓▓▓
     ▓▓▓        ▀▓▓▓▄█▓▓▓▀             ▐▓▓▌
     ▀▓▓▓         ▀█▓▓█▀               █▓▓
      ▓▓▓▄                            ▓▓▓▌
       ▓▓▓█                         ▄█▓▓▀
        ▀▓▓█▄                     ▄▓▓▓█▀
          ▀▓▓▓█▄               ▄▄█▓▓█▀
            ▀▀█▓▓▓█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▓▓▓█▀
                ▀▀██▓▓▓▓▓▓▓███▀▀
zuludrag
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 396
Merit: 250

I speak: LT, RU, EN


View Profile WWW
May 03, 2014, 10:51:43 PM
 #1007


If you have any -w option in Conf or Batch file, please remove that option


Nope, that's nothing connected to my batch file. As you can see i've listed it, and there's no -w (worksize) command. I think that i should try with "--gpu-map" command. Any1 know how to make it work with my gpu?

What version of drivers are you using? What windows version? Maybe problem is in driver version. Some people say, that they are having problems with 14.xx version of drivers, while 13.xx works well.

strasboug
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 250



View Profile
May 03, 2014, 11:05:55 PM
 #1008

OK, for the logo contest:

Criss
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
May 03, 2014, 11:07:49 PM
 #1009


If you have any -w option in Conf or Batch file, please remove that option


Nope, that's nothing connected to my batch file. As you can see i've listed it, and there's no -w (worksize) command. I think that i should try with "--gpu-map" command. Any1 know how to make it work with my gpu?

What version of drivers are you using? What windows version? Maybe problem is in driver version. Some people say, that they are having problems with 14.xx version of drivers, while 13.xx works well.

Catalyst 12.10, Win 7 Home Premium x64 ; works fine with scrypt kernel, with whis old card i get like 115 kH/s and the card is mapped properly with cgminer, but I can't make it work with jackpotcoin kernel and sgminer -.-'
zuludrag
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 396
Merit: 250

I speak: LT, RU, EN


View Profile WWW
May 03, 2014, 11:11:38 PM
 #1010


If you have any -w option in Conf or Batch file, please remove that option


Nope, that's nothing connected to my batch file. As you can see i've listed it, and there's no -w (worksize) command. I think that i should try with "--gpu-map" command. Any1 know how to make it work with my gpu?

What version of drivers are you using? What windows version? Maybe problem is in driver version. Some people say, that they are having problems with 14.xx version of drivers, while 13.xx works well.

Catalyst 12.10, Win 7 Home Premium x64 ; works fine with scrypt kernel, with whis old card i get like 115 kH/s and the card is mapped properly with cgminer, but I can't make it work with jackpotcoin kernel and sgminer -.-'

Using Catalyst ver. 13.4 on Vista x64 Ultimate - works perfect on 6770. Try upgrading driver - maybe in ver 13 AMD added some instructions, that are used in sgminer...

Edit: with ver13 I get upto 200kh/s on scrypt - so it definitely worth upgrading. You will not get 200Mh/s on scrypt probably because of mobile version of your card, but performance should increase. On Jackpotcoin I get 1.3MH/s.

Criss
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
May 03, 2014, 11:15:31 PM
 #1011

would be ok, but.... it's not 6770, but 6770m (notebook gpu), every driver after 12.10 crash the system and lower the performance

http://forum.notebookreview.com/hp-drivers-software-forum/556469-drivers-hp-dv6-4xxx-dv6-6xxx-dv7-5xxx-dv7-6xxx-envy-14-2xxx-envy-17-2xxx-intel.html

here you can find recommended driver. I'm already using it.

Btw.what's wrong with 1.2 wallet? my isn't synchronizing -.-' I've tried adding conf file listed on 1st page but it doesn't help. Whole time no connections.

Btw. 2nd. Great job with ig0tik3d Cpu miner, i get like 260 kH/s on my old i5-2410m ^^ That's fckn amazing XD
zuludrag
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 396
Merit: 250

I speak: LT, RU, EN


View Profile WWW
May 03, 2014, 11:31:48 PM
 #1012

would be ok, but.... it's not 6770, but 6770m (notebook gpu), every driver after 12.10 crash the system and lower the performance

http://forum.notebookreview.com/hp-drivers-software-forum/556469-drivers-hp-dv6-4xxx-dv6-6xxx-dv7-5xxx-dv7-6xxx-envy-14-2xxx-envy-17-2xxx-intel.html

here you can find recommended driver. I'm already using it.

Btw.what's wrong with 1.2 wallet? my isn't synchronizing -.-' I've tried adding conf file listed on 1st page but it doesn't help. Whole time no connections.

Btw. 2nd. Great job with ig0tik3d Cpu miner, i get like 260 kH/s on my old i5-2410m ^^ That's fckn amazing XD

As it is posted on the sph-sgminer OP:

Quote
Common problems and solutions:

    Error -11: Building Program (clBuildProgram) - execute miner from the directory where "kernel" directory is present
    HW errors - select correct mining algorithm with -k option
    still does not work - update Catalyst drivers to version 13.12

Try all 13.xx versions - one will work, or forget mining with sgminer Sad I don't believe that all 13.xx have that problem with crashing and performance. And "recommended" driver list on page you posted was build when latest version of Catalyst was 12.xx I believe Smiley Lots of time has gone from building that list...

Edit: and about problem with sync - try deleting peers.dat in data dir and restarting QT. Should help.

JackpotCoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 343
Merit: 250


View Profile
May 03, 2014, 11:56:08 PM
 #1013

The thread is availabe in Chinese

[发布贴][JPC]JackpotCoin 1.2, Twitter赠品5000 JPC, Jackpot价值 9100万!
JackpotCoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 343
Merit: 250


View Profile
May 04, 2014, 12:03:03 AM
 #1014

OK, for the logo contest:



We want a coin logo. A text might be useful too though, but the priority is the coin.
greenclover
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 195
Merit: 100



View Profile
May 04, 2014, 12:39:31 AM
 #1015

OK, for the logo contest:



We want a coin logo. A text might be useful too though, but the priority is the coin.

Coin logo does not mean need to be like a coin, there are many coins using different shape, including text. I think this is pretty good.
Criss
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
May 04, 2014, 01:01:31 AM
 #1016

As it is posted on the sph-sgminer OP:

Quote
Common problems and solutions:

    Error -11: Building Program (clBuildProgram) - execute miner from the directory where "kernel" directory is present
    HW errors - select correct mining algorithm with -k option
    still does not work - update Catalyst drivers to version 13.12

Try all 13.xx versions - one will work, or forget mining with sgminer Sad I don't believe that all 13.xx have that problem with crashing and performance. And "recommended" driver list on page you posted was build when latest version of Catalyst was 12.xx I believe Smiley Lots of time has gone from building that list...

Edit: and about problem with sync - try deleting peers.dat in data dir and restarting QT. Should help.
There must be an error with gpu mapping on sgminer, i've tried almost everything with no luck -.-'
13.xx DON'T work, and the site is updated frequently. Catalyst 12.10 is the best driver version working in "fixed" mode (with turned off dynamic gpu switching). As i said, it works fine with different kernels (scrypt, scrypt-n), but don't work for me with jackpotcoin.
About synchronizing wallet... deleting peers.dat and restarting wallet app didn't worked -.-'
I feel like the one borned under unlucky star -.-
Spoetnik
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1011


FUD Philanthropist™


View Profile
May 04, 2014, 01:40:27 AM
 #1017

@ Spoetnik

 your miner works great at my 4770k cpu, the most I can get is 500-600 kh/s . what is your kh/s? it that normal?

yeah same pretty much but i only tested on 6 of 8 possible threads eh.
so yeah your doing good and compared to the stock un-optimized miner your a LOT faster Wink
compare the op's original vs mine lol
but he did it clearly so it would support slower processors though eh.
to optimize my newer intel means it crash on my AMD quad from some years ago
and when i read your post i was just getting ready to work on my AMD CPU it's still running the OP's stock cpu miner with no colors Sad

FUD first & ask questions later™
Spoetnik
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1011


FUD Philanthropist™


View Profile
May 04, 2014, 01:56:22 AM
 #1018

As it is posted on the sph-sgminer OP:

Quote
Common problems and solutions:

    Error -11: Building Program (clBuildProgram) - execute miner from the directory where "kernel" directory is present
    HW errors - select correct mining algorithm with -k option
    still does not work - update Catalyst drivers to version 13.12

Try all 13.xx versions - one will work, or forget mining with sgminer Sad I don't believe that all 13.xx have that problem with crashing and performance. And "recommended" driver list on page you posted was build when latest version of Catalyst was 12.xx I believe Smiley Lots of time has gone from building that list...

Edit: and about problem with sync - try deleting peers.dat in data dir and restarting QT. Should help.
There must be an error with gpu mapping on sgminer, i've tried almost everything with no luck -.-'
13.xx DON'T work, and the site is updated frequently. Catalyst 12.10 is the best driver version working in "fixed" mode (with turned off dynamic gpu switching). As i said, it works fine with different kernels (scrypt, scrypt-n), but don't work for me with jackpotcoin.
About synchronizing wallet... deleting peers.dat and restarting wallet app didn't worked -.-'
I feel like the one borned under unlucky star -.-

i can prob help you if you want eh..

at first it looks like you had two problems, one being your TC setting is too high causing it to fail to load in the first place,
and then in another pic it looks like you have more than one device recognized and the miner does not know what to do..

i use Intel and AMD and Nvidia gpus mining together at all times while CPU mining and gpu mining eh so i have worked on it a lot lol

and one thing that has screwed me all along is if i shut my monitor off the sgminer or cgminer will get disabled..
the radeon driver resets within one minute of my monitor turning off, when i hit the power button on my screen
UNLESS
i disable my windows desktop "extend desktop feature" i have to have a dvi or hdmi cord plugged into a secondary monitor for it to get fully recognized in sgminer.
so if i use "show only on desktop 1" and unplug my radeon (the nvidia does not need a dummy plug) then i can run fine with the monitor off.
BUT that ruins my ability to OC the radeon card and i will hash slower.. anyway i have to use the device map command -d 0 via command line
or --gpu-map 2.1,1.2 or something like that lol

I think the last beta version of catalyst 13 before it went final is best speed wise and bug fixes for the desktop etc
it uses the same dll's as v12 whql i hex compared them and checked manually eh Wink

anyway is yoru screen shutting off and the miner going off ? did you try using the device command such as -d 0
also if yoru solo mining and your wallet is not synced you can NOT mine yet.
and it may soudn dumb but make sure it;s getting past any firewalls too eh ..i still get hung up on that occasionally (i use Windows Firewall control)

also i used Cgwatcher to test driver versions speed with graphs and the console ui.. i didn't just guess when i said that lol
CGwatcher runs on any miner basically and can do a lot of shit.. its bloody hardcore as hell.. check it out Wink
Good luck though Smiley

FUD first & ask questions later™
Spoetnik
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1011


FUD Philanthropist™


View Profile
May 04, 2014, 02:17:32 AM
 #1019

How about using some dice or a slot machine as the icon ?
The reason i say that is because it would be good when scaled down to 16x16 etc for a tray icon..
It always bugs me when my tray icons look like a blurry piece of crap lol

Here is a pic i made quick for some inspiration.. i grabbed the Dice pic from DeviantArt and slapped some Text on it quickly lol
I have some graphic arts skills but not making fresh new graphics.. i am better at modding other people pics than making my own haha


FUD first & ask questions later™
strasboug
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 250



View Profile
May 04, 2014, 02:19:02 AM
 #1020

Maybe this one, looks more like a logo:

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 ... 361 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!