Bitcoin Forum
November 21, 2017, 06:12:14 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... 176 »
  Print  
Author Topic: [ANN][TAC] TalkCoin  (Read 263096 times)
Litejavichu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 676



View Profile
June 12, 2014, 06:00:01 PM
 #841

 7970 Vaporx Ghz edition  1100GPU 600MEMCLOCK I-21,  64º-65º =6.4-5MHS
 7970 GV-R7970C-3GD(rev2.1) 1100GPU 600MEMCLOCK I-21, 65º =6.6MHS
 5850 EXTREME 900GPU 400MEMCLOCK I-18 ,67º = 3.6MHS
Nice algo, nice coin
1511287934
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511287934

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511287934
Reply with quote  #2

1511287934
Report to moderator
1511287934
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511287934

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511287934
Reply with quote  #2

1511287934
Report to moderator
Join ICO Now A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
waxo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630


View Profile
June 12, 2014, 06:36:07 PM
 #842


I mined TAC right at the start, then I stopped to allow other people to get some coins, I would have taken too much of the available supply...

Coming back now as it seems to have matured rather nicely and it's holding it's own on Bittrex...

I don't know enough about the developers to say whether or not it will be as big as DRK, but it certainly has got great potential... So far so good  Grin

I see you have been very active on the forum, which is great...

I read your story about you and your father. Sorry to hear that. Yeah I have mined a few TAC from the start but then change to JPC, should be able to make more money with JPC but I always see that coin as a joke so I cash out very early before the pump. I mined DRK at the beginning to but dumped it like other miners, so bought back 100 times more expensive than I have sold. Now TAC is the real another chance to make money so I need to be more active  Grin

If you have some plans to promote TAC please tell me if I could do anything to help. (But it's still too soon now, we need to mine a little more  Grin).

No need to apologise, it was more funny than anything else... He doesn't understand crypto, you should hear how I have to explain the blockchain and mining algorithms to him  Roll Eyes

I'm holding my TAC for at least 12 months, crypto has taught me one thing, you mine what you think will be profitable in 6-12 months time, strong hands make money... And no dumps... Slowly release your coins...

Good coins promote themselves, I'm very glad the dev went his own algorithm aren't you?

Yep. This coin is exactly like DRK 5 months ago. This just came out in the time of a lot shit/clone coins so a lot of people don't pay attention to it. Yeah if you think short term you could earn enough money for living, but for big money you need to a strong hand. Thanks for the suggestion. I will hold most of my TAC but maybe I will cashout 10% at 100k sat / TAC  Grin
Btw how big is your farm anyway? AMD?

Yes I will slowly start to release a few coins at around the 100k mark as well... We will get there, it's just a matter of time...

Here is a picture of my farm, all AMD, I didn't want to go NVIDIA because I really couldn't be fucked building twice the amount of rigs  Grin : http://i1242.photobucket.com/albums/gg530/Ignition75/DSC_0008_zps4d33cb7e.jpg

ahaha this the one i have rented on betarigs


     
     

     
     
Ignition75
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


www.dashpay.io


View Profile
June 12, 2014, 07:41:52 PM
 #843


I mined TAC right at the start, then I stopped to allow other people to get some coins, I would have taken too much of the available supply...

Coming back now as it seems to have matured rather nicely and it's holding it's own on Bittrex...

I don't know enough about the developers to say whether or not it will be as big as DRK, but it certainly has got great potential... So far so good  Grin

I see you have been very active on the forum, which is great...

I read your story about you and your father. Sorry to hear that. Yeah I have mined a few TAC from the start but then change to JPC, should be able to make more money with JPC but I always see that coin as a joke so I cash out very early before the pump. I mined DRK at the beginning to but dumped it like other miners, so bought back 100 times more expensive than I have sold. Now TAC is the real another chance to make money so I need to be more active  Grin

If you have some plans to promote TAC please tell me if I could do anything to help. (But it's still too soon now, we need to mine a little more  Grin).

No need to apologise, it was more funny than anything else... He doesn't understand crypto, you should hear how I have to explain the blockchain and mining algorithms to him  Roll Eyes

I'm holding my TAC for at least 12 months, crypto has taught me one thing, you mine what you think will be profitable in 6-12 months time, strong hands make money... And no dumps... Slowly release your coins...

Good coins promote themselves, I'm very glad the dev went his own algorithm aren't you?

Yep. This coin is exactly like DRK 5 months ago. This just came out in the time of a lot shit/clone coins so a lot of people don't pay attention to it. Yeah if you think short term you could earn enough money for living, but for big money you need to a strong hand. Thanks for the suggestion. I will hold most of my TAC but maybe I will cashout 10% at 100k sat / TAC  Grin
Btw how big is your farm anyway? AMD?

Yes I will slowly start to release a few coins at around the 100k mark as well... We will get there, it's just a matter of time...

Here is a picture of my farm, all AMD, I didn't want to go NVIDIA because I really couldn't be fucked building twice the amount of rigs  Grin : http://i1242.photobucket.com/albums/gg530/Ignition75/DSC_0008_zps4d33cb7e.jpg

ahaha this the one i have rented on betarigs

LoL!  I'm trying to get them to add NIST5 as an available algo...

The new generation have arrived and they brought their own currency...
atleticofa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


View Profile
June 12, 2014, 07:52:04 PM
 #844

It would be great rent rigs for NIST5.
SpeedDemon13
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile WWW
June 12, 2014, 08:12:15 PM
 #845

This needs to be fixed first. Lost 10 hours of mining on just this one miner. I had 3 like that when I woke up. I have gone as far as leaving everything @ defualt except the intensity and TC... and still get this. It does not matter pool either. Tried 3 listed and all 3 end up leaving my rigs idle for unknown amount of time.

The one below quit for 10 hours. 9AM is when I found this one.




I have the same problem. Any idea how to fix this?

I'm having a similar problem with the miner display. Diff share is 0.000/0.000 and best share is 0.000. Also, on the pools it show 0 shares, but I am mining coins still. WU is also low. I'm using the updated miner for 6/11.

CRYPTSY exchange: https://www.cryptsy.com/users/register?refid=9017 BURST= BURST-TE3W-CFGH-7343-6VM6R BTC=1CNsqGUR9YJNrhydQZnUPbaDv6h4uaYCHv ETH=0x144bc9fe471d3c71d8e09d58060d78661b1d4f32 SHF=0x13a0a2cb0d55eca975cf2d97015f7d580ce52d85 EXP=0xd71921dca837e415a58ca0d6dd2223cc84e0ea2f SC=6bdf9d12a983fed6723abad91a39be4f95d227f9bdb0490de3b8e5d45357f63d564638b1bd71 CLAMS=xGVTdM9EJpNBCYAjHFVxuZGcqvoL22nP6f SOIL=0x8b5c989bc931c0769a50ecaf9ffe490c67cb5911
AizenSou
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924


View Profile
June 12, 2014, 08:18:17 PM
 #846


I got 6.666, 6.67 and 6.74 Mhs for three vapor 280x cards. Gpu is 1160 with I 21. All three cards are stable and running for several days.  Cheesy

Which AMD drivers do you use? I still use the 13.12 driver and the best I could get from my card is 6.2Mhs.

I can't be arsed running MSI Afterburner on each rig... Waiting for a miner where you can set --gpu-engine either in bat file or through the cfg file...

I'm going to try dropping the TAC kernel into SGMiner5  Grin

I normally run --gpu-engine 1250 on the Toxics so maybe I'll try 1300  Tongue

Edit: There is not one kernel file, it's a mix of 5 or so, there goes that idea...

delete all the *.bin file in the talkcoin-miner folder, or whatever you define your kernel location in conf file. set --gpu-engine 1250 and it should be fine.
Ignition75
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


www.dashpay.io


View Profile
June 12, 2014, 08:33:53 PM
 #847


I got 6.666, 6.67 and 6.74 Mhs for three vapor 280x cards. Gpu is 1160 with I 21. All three cards are stable and running for several days.  Cheesy

Which AMD drivers do you use? I still use the 13.12 driver and the best I could get from my card is 6.2Mhs.

I can't be arsed running MSI Afterburner on each rig... Waiting for a miner where you can set --gpu-engine either in bat file or through the cfg file...

I'm going to try dropping the TAC kernel into SGMiner5  Grin

I normally run --gpu-engine 1250 on the Toxics so maybe I'll try 1300  Tongue

Edit: There is not one kernel file, it's a mix of 5 or so, there goes that idea...

delete all the *.bin file in the talkcoin-miner folder, or whatever you define your kernel location in conf file. set --gpu-engine 1250 and it should be fine.

Can't set gpu-engine with the official miner...

The new generation have arrived and they brought their own currency...
djm34
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106


View Profile WWW
June 12, 2014, 08:37:50 PM
 #848


I got 6.666, 6.67 and 6.74 Mhs for three vapor 280x cards. Gpu is 1160 with I 21. All three cards are stable and running for several days.  Cheesy

Which AMD drivers do you use? I still use the 13.12 driver and the best I could get from my card is 6.2Mhs.

I can't be arsed running MSI Afterburner on each rig... Waiting for a miner where you can set --gpu-engine either in bat file or through the cfg file...

I'm going to try dropping the TAC kernel into SGMiner5  Grin

I normally run --gpu-engine 1250 on the Toxics so maybe I'll try 1300  Tongue

Edit: There is not one kernel file, it's a mix of 5 or so, there goes that idea...

delete all the *.bin file in the talkcoin-miner folder, or whatever you define your kernel location in conf file. set --gpu-engine 1250 and it should be fine.

Can't set gpu-engine with the official miner...
Have you tried to recompile the miner with adl support (I think it is what is missing in this miner, just need to add the adl files from AMD SDK to the ADL (or something like that) directory and recompile

djm34 facebook page
BTC: 1NENYmxwZGHsKFmyjTc5WferTn5VTFb7Ze
Pledge for neoscrypt ccminer to that address: 16UoC4DmTz2pvhFvcfTQrzkPTrXkWijzXw
Ignition75
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


www.dashpay.io


View Profile
June 12, 2014, 08:49:05 PM
 #849


I got 6.666, 6.67 and 6.74 Mhs for three vapor 280x cards. Gpu is 1160 with I 21. All three cards are stable and running for several days.  Cheesy

Which AMD drivers do you use? I still use the 13.12 driver and the best I could get from my card is 6.2Mhs.

I can't be arsed running MSI Afterburner on each rig... Waiting for a miner where you can set --gpu-engine either in bat file or through the cfg file...

I'm going to try dropping the TAC kernel into SGMiner5  Grin

I normally run --gpu-engine 1250 on the Toxics so maybe I'll try 1300  Tongue

Edit: There is not one kernel file, it's a mix of 5 or so, there goes that idea...

delete all the *.bin file in the talkcoin-miner folder, or whatever you define your kernel location in conf file. set --gpu-engine 1250 and it should be fine.

Can't set gpu-engine with the official miner...
Have you tried to recompile the miner with adl support (I think it is what is missing in this miner, just need to add the adl files from AMD SDK to the ADL (or something like that) directory and recompile

I'm not familiar with that process mate, never compiled mining software before...

The new generation have arrived and they brought their own currency...
volkantipi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 190


View Profile
June 12, 2014, 08:52:50 PM
 #850

Memclock, engine, fan settings are incorrect. Only works with TC and intensity settings. Why is that?

any idea?
Atrides
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658


Admin of DwarfPool.com


View Profile WWW
June 12, 2014, 09:09:30 PM
 #851

Have you tried to recompile the miner with adl support (I think it is what is missing in this miner, just need to add the adl files from AMD SDK to the ADL (or something like that) directory and recompile

I'm not familiar with that process mate, never compiled mining software before...

If you use debian/ubuntu, you can download precompiled versions with ADL from DwarfPool.com:
32bit: http://dwarfpool.com/static/talk/sgminer32.zip
64bit: http://dwarfpool.com/static/talk/sgminer64.zip


DwarfPool Quality you can trust! http://DwarfPool.com Reliable Monero, Zcash and ETH Pool Monero Proxy
Anonymous pool with failover servers and PPS, Profit Calculator and Price chart: [XMR][ETH][ZEC]... Support thread
MoneroClub - free P2P Exchange Platform www.MoneroClub.com
AizenSou
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924


View Profile
June 12, 2014, 09:15:53 PM
 #852


I got 6.666, 6.67 and 6.74 Mhs for three vapor 280x cards. Gpu is 1160 with I 21. All three cards are stable and running for several days.  Cheesy

Which AMD drivers do you use? I still use the 13.12 driver and the best I could get from my card is 6.2Mhs.

I can't be arsed running MSI Afterburner on each rig... Waiting for a miner where you can set --gpu-engine either in bat file or through the cfg file...

I'm going to try dropping the TAC kernel into SGMiner5  Grin

I normally run --gpu-engine 1250 on the Toxics so maybe I'll try 1300  Tongue

Edit: There is not one kernel file, it's a mix of 5 or so, there goes that idea...

delete all the *.bin file in the talkcoin-miner folder, or whatever you define your kernel location in conf file. set --gpu-engine 1250 and it should be fine.

Can't set gpu-engine with the official miner...

It seems there was some bugs with the precompiled windows version and ADL. Try from talkcoin-miner, press G, C, choose your GPU and try to set gpu engine clock. Tell me if it works. I don't have windows so I can only speculate. Sorry dude.
colonelclout
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
June 12, 2014, 09:23:29 PM
 #853

Have to say, the admins over at DwarfPool are pretty awesome. They helped me out of a little pinch that I wasn't expecting to get out of (mined to wrong anonymous address - off by one character) they corrected my payout - totally nice of them because it was totally my fault. So far one of the smoothest mining experiences I've had so far, thanks to the Dwarves!
Dogeshop_eu
Member
**
Offline Offline

Activity: 117


View Profile
June 12, 2014, 10:08:52 PM
 #854

is 7.5 MH on r290 is OK ?
AizenSou
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924


View Profile
June 12, 2014, 10:13:24 PM
 #855

is 7.5 MH on r290 is OK ?

I can only get to 7Mhs with R9 290. What's your setting? And your AMD driver ?
UserAlter
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 365

?


View Profile
June 12, 2014, 11:04:10 PM
 #856


I got 6.666, 6.67 and 6.74 Mhs for three vapor 280x cards. Gpu is 1160 with I 21. All three cards are stable and running for several days.  Cheesy

Which AMD drivers do you use? I still use the 13.12 driver and the best I could get from my card is 6.2Mhs.

14.4
redpumk1n
Member
**
Offline Offline

Activity: 89


View Profile
June 13, 2014, 02:03:47 AM
 #857

Dev, can you add wallet unlock/lock button to qt wallet?
Unlocking/locking using console bothers me a lot.
coolmyrig
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 326



View Profile
June 13, 2014, 03:39:38 AM
 #858

Dev, can you add wallet unlock/lock button to qt wallet?
Unlocking/locking using console bothers me a lot.

yes,this is a good idea.
coolmyrig
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 326



View Profile
June 13, 2014, 03:44:08 AM
 #859



The end of X11 and X13?

Dude you don't want to see 100Ghs X11 network jumps in TAC right now, don't you?  Grin
I want to keep mine cheap TAC a little bit more.  Grin

Btw good work, dude.

This is awesome!  We should spread the word, this is good for miners!

nice nist5 ,we should spread it to the world!
catchcoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 334


View Profile
June 13, 2014, 03:51:46 AM
 #860



The end of X11 and X13?

Dude you don't want to see 100Ghs X11 network jumps in TAC right now, don't you?  Grin
I want to keep mine cheap TAC a little bit more.  Grin

Btw good work, dude.

This is awesome!  We should spread the word, this is good for miners!

nice nist5 ,we should spread it to the world!

X11 and 13 will die , all the miners will turn to Nist5.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... 176 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!