Bitcoin Forum
December 05, 2016, 12:44:26 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 »
  Print  
Author Topic: [LTC][Pool][PPS]notroll.in PPS Pool -scam alert-  (Read 70772 times)
Nicksasa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 288



View Profile WWW
December 03, 2012, 07:46:05 PM
 #81

While I was fixing bugs, i fixed another one in my pushpoold causing it to send all shared to litecoind. CPU usage is extremely low nowand stales should be even lower  Grin So the question is, do you guys want the old share difficulty back (20 vs. 21) ?

Edit: Sorry for the few minutes of downtime, I took the opportunity to push some patches/fixes now that the speed is relatively low. Everything is back now and you shouldn't have any downtime anymore.

1480941866
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480941866

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480941866
Reply with quote  #2

1480941866
Report to moderator
1480941866
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480941866

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480941866
Reply with quote  #2

1480941866
Report to moderator
1480941866
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480941866

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480941866
Reply with quote  #2

1480941866
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480941866
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480941866

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480941866
Reply with quote  #2

1480941866
Report to moderator
Nicksasa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 288



View Profile WWW
December 05, 2012, 07:42:11 PM
 #82

As you might have seen, you now have "BSD" under your workers and "Share Diff" in the block list. BSD = the difficulty of the "best" share you have submitted since the last found block. Share Diff = the difficulty of the work wich "solved" a new block.

tacotime
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484



View Profile
December 06, 2012, 06:26:03 AM
 #83



lol

Code:
XMR: 44GBHzv6ZyQdJkjqZje6KLZ3xSyN1hBSFAnLP6EAqJtCRVzMzZmeXTC2AHKDS9aEDTRKmo6a6o9r9j86pYfhCWDkKjbtcns
Nicksasa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 288



View Profile WWW
December 06, 2012, 06:36:08 AM
 #84

That's what i get for not putting in a character limit ...  Tongue (wich is fixed now)

tacotime
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484



View Profile
December 08, 2012, 08:33:17 PM
 #85

is pool getting ddosed again? stales are going up like crazy

Code:
XMR: 44GBHzv6ZyQdJkjqZje6KLZ3xSyN1hBSFAnLP6EAqJtCRVzMzZmeXTC2AHKDS9aEDTRKmo6a6o9r9j86pYfhCWDkKjbtcns
Nicksasa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 288



View Profile WWW
December 08, 2012, 10:18:43 PM
 #86

is pool getting ddosed again? stales are going up like crazy
Hmm ? Pool Efficiency is still around 98-99% wich is not bad at all considering the current blocks/hour (LP's are causing most of the stales).

Nicksasa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 288



View Profile WWW
December 09, 2012, 12:21:17 AM
 #87

Added SSL to the site.

Nicksasa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 288



View Profile WWW
December 13, 2012, 04:30:29 PM
 #88

Sorry guys, seems like litecoind crashed while i was sleeping. Everything is back to normal now.

Tacticat
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210



View Profile
December 14, 2012, 03:02:40 PM
 #89

Where is the Captcha? I can't register a new account D:
Any way you can fix this! Thanks!

Tips and donations:

15nqQGfkgoxrBnsshD6vCuMWuz71MK51Ug
Nicksasa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 288



View Profile WWW
December 14, 2012, 06:28:29 PM
 #90

Ah it's because i switched to https ... give me a few minutes Smiley

Edit: Ok, fixed.

Nicksasa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 288



View Profile WWW
December 20, 2012, 04:15:10 PM
 #91

Sorry for the very small downtime guys, planning on testing stratum.

Nicksasa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 288



View Profile WWW
December 22, 2012, 06:16:45 PM
 #92

Direct payout trough btc-e codes will be available in a few minutes guys, hope you like it  Cool

Note that is still in a bit of a test phase, the code buffers won't be very large for the time being.

Edit: It's online now.

Nicksasa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 288



View Profile WWW
December 24, 2012, 02:18:50 AM
 #93

Added current LTC/BTC profitability.
Note that isn't 100% accurate since it assumes a card that does 400Mhash will do 400*1.09 = 436Khash on litecoin. It is updated every 5 minutes with the latest ltc price from btc-e.

Nicksasa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 288



View Profile WWW
December 25, 2012, 05:24:47 PM
 #94

btc-e codes refilled

Nicksasa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 288



View Profile WWW
December 26, 2012, 09:24:26 PM
 #95

Added Stratum support. Note that this is still in beta and if you encounter any bugs please contact me trough PM or IRC!

For stratum, use atleast cgminer 2.10.3 and point it at stratum+tcp://notroll.in:3333
Latest cgminer binaries can be found here http://ck.kolivas.org/apps/cgminer/
You can also use the stratum proxy from here https://bitcointalk.org/index.php?topic=92522.msg1399450#msg1399450 and run it as miner_proxy.exe -pa scrypt -o notroll.in -p 3333 and then connect your miners to http://localhost:8332 with your normal worker/password.

With the testing I've done, stales are much much lower. Feel free to tell us what stale rates you're getting with the new stratum support  Wink

Nicksasa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 288



View Profile WWW
December 27, 2012, 12:46:45 AM
 #96

I see some people connected on stratum but most people aren't sending any shares. Plase make sure your cgminer is atleast 2.10.3 ! Otherwise the share difficulty in cgminer ill be for bitcoin difficulty and you won't be sending any shares Latest bin can be found here http://ck.kolivas.org/apps/cgminer/

-ck
Staff
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988


Ruu \o/


View Profile WWW
December 27, 2012, 01:49:55 AM
 #97

I see some people connected on stratum but most people aren't sending any shares. Plase make sure your cgminer is atleast 2.10.3 ! Otherwise the share difficulty in cgminer ill be for bitcoin difficulty and you won't be sending any shares Latest bin can be found here http://ck.kolivas.org/apps/cgminer/
Use the client.get_version feature of stratum from the pool to detect miners that are on cgminer 2.10.2 and you can drop their connection almost instantly, making them investigate and hopefully upgrade.

Primary developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
Pooled mine at kano.is, solo mine at solo.ckpool.org
-ck
tacotime
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484



View Profile
December 27, 2012, 08:37:01 PM
 #98

Added Stratum support. Note that this is still in beta and if you encounter any bugs please contact me trough PM or IRC!

For stratum, use atleast cgminer 2.10.3 and point it at stratum+tcp://notroll.in:3333
Latest cgminer binaries can be found here http://ck.kolivas.org/apps/cgminer/
You can also use the stratum proxy from here https://bitcointalk.org/index.php?topic=92522.msg1399450#msg1399450 and run it as miner_proxy.exe -pa scrypt -o notroll.in -p 3333 and then connect your miners to http://localhost:8332 with your normal worker/password.

With the testing I've done, stales are much much lower. Feel free to tell us what stale rates you're getting with the new stratum support  Wink

Looks good, am getting 0.48% stales with the proxy and reaper

Code:
XMR: 44GBHzv6ZyQdJkjqZje6KLZ3xSyN1hBSFAnLP6EAqJtCRVzMzZmeXTC2AHKDS9aEDTRKmo6a6o9r9j86pYfhCWDkKjbtcns
Nicksasa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 288



View Profile WWW
December 28, 2012, 02:57:17 AM
 #99

Yeah it is looking really good. So far with my CPU i'm only at 0.06% stales ...
This is using stratum-mining-proxy and pooler's cpuminer.

Nicksasa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 288



View Profile WWW
December 28, 2012, 08:26:59 PM
 #100

Switched everyone connected with getwork on 6332 to a stratum-proxy. It also has the X-Stratum header so if your miner supports that (like cgminer) it will automatically switch to stratum itself.
Even getwork seems better now, 358/358 on my 3930k connected to getwork 6332.

Dat pool efficiency  Cool

Pages: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!