Bitcoin Forum
March 04, 2021, 04:13:15 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.0 [Torrent]
 
  Home Help Search Login Register More  
  Show Posts
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 »
321  Alternate cryptocurrencies / Speculation (Altcoins) / Re: Shall I buy BTC? on: July 08, 2018, 01:36:17 PM
now that the market is red it is better to wait for cheaper prices.
I think, it's time for you to buy and you can keep it until the end of the year. but you should keep in mind if there is any bad news about crypto having to sell the assets you own. and buy back when the bitcoin and altcoin prices return to normal  Wink
322  Local / Jual Beli / Re: jual token VEX (vexanium.com) harga Rp1300/token on: July 08, 2018, 12:39:38 PM
halo semuanya di sini saya mw nawarin token vex saya dengan harga Rp1300
untuk lebih lanjut dengan token VEX bisa mengunjungi web mereka di sini https://www.vexanium.com/

untuk pembayaran via bank only
untuk rekber boleh silakan.
klw gak pake escrow gk papa juga asalkan kirim uang dulu  Grin

contact telegram @TriIND
untuk contact lainya seperti whatsapp bisa dm dulu lewat forum ataupun telegram.

terimakasih.
saya masih bingung alasan orang untuk menjual token vexa , orang indonesia kebanyakan menjual langsung tanpa menunggu hingga list di Exchange. padahal bisa jadi token ini nantinya memiliki harga yang lebih tinggi ketika list di exchange.
namun ada baiknya juga token ini di hold karena memiliki airdrop yang setiap bulannya di bagikan dan mendapatkan tambahan token vexa.

saya lebih optimis menunggu hingga list di exchange  Grin berharap harga lebih tinggi dari yang agan jual sekarang.karena project ini mencapai hardcap dengan penjualan 300.000.000 vexa
323  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: prediksi altcoin yang akan naik on: July 08, 2018, 12:30:18 PM
menurut agan-agan untuk investasi jangka panjang jenis altcoin apa yang sebaiknya untuk kita invest?.
dan altcoin apa saja yang akan bakalan naik dalam jangaka 1 tahun kedepan?
kalau menurut saya semua altcoints berpotensi untuk naik , namun anda perlu memperhatikan lagi siapa devloper project tersebut. sebaiknya anda menginvestasikan jangan hanya fokus pada 1 alcoins. anda harus menyebarnya ke beberapa altcoin. dan tunggu di akhir tahun biasanya harga bitcoint akan naik diikuti juga dengan altcoins yang otomatis akan ikut naik.
324  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Vexanium Kripto Buatan Anak Negeri on: July 08, 2018, 07:59:38 AM
Bagaimana menurut kalian dengan project Vexanium yang sukses mencapai hardcap dengan pencapaian penjualan 300.000.000 Vexa ?

apakah project ini mampu bersaing ketika muncul di market , dan menarik banyak peminat ?

kira-kira ketika list di market harganya akan berkali lipat (PUMP) seperti tokenomy ketika pertama kali muncul di indodax ,

atau seperti PUNDI X yang awalnya (DUMP) selama 6 bulan kemudian bangkit dan memiliki harga yang berkali lipat dari harga ICOnya ?
325  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: [INFO] Signature Campaign [Bitcoin Payment Only]| 24 Juni 2018 on: July 07, 2018, 10:36:44 AM
Saya ingin bertanya gan tapi mohon maaf jika pertanyaan ini sudah ada dan mohon berkenan untuk menjawab pertanyaan saya Cheesy
Di dalam list signature campaign yang agan bikin apakah ada campaign yang sistem pembayarannya dilakukan tiap pekan dan diakhir pekan ataukah semua sistemnya sama seperti bounty lainnya yang pembayarannya dilakukan saat campaign berakhir? dan jika pembayarannya dilakukan tiap pekan, apakah pembayarannya benar-benar masuk? Soalnya saya belum pernah ikut signature dengan bayaran btc. Mohon pencerahannya hu Grin
326  Local / Jual Beli / Re: [BUTUH] Seorang bounty manager berpengalaman on: July 07, 2018, 09:56:18 AM
Yang pernah atau sedang menjabat sebagai status bounty manager, bisa pm saya, ada pekerjaan spesial untuk kita berdua dan kita akan berpartner dalam bisnis yang menjanjikan Cheesy

Melihat akun agan masih 'newbie', mungkin banyak yang meragukan kerja sama yang ingin agan lakukan dengan orang lain. Saran saya bisa diberikan penjelasan singkat apa yang ingin dikerjakan bersama, agar lebih transparan. Toh tidak masalah kan menshare jenis pekerjaan yang akan kalian lakukan nantinya?
Menurut saya agak kurang etis gan menanyakan rencana proyek seseorang apalagi jika terdapat banyak rahasia. heheh
Saya cuman tau 1 bounty manager yang berasal dari indonesia gan. Nama usernya arteezy. bisa di search via telegram bisa juga via forum bitcointalk ini. Sudah banyak bounty nya yang saya ikuti dan menurut saya cara kerjanya profesional dan ramah terhadap partisipannya.
327  Local / Altcoins (Bahasa Indonesia) / Re: Sistem pembayaran pada ICO signature campaign on: July 05, 2018, 06:12:13 AM
Rata-rata pembayaran bounty dilakukan setelah TGE atau bisa jadi beberepa pekan setelah ICO berakhir. Namun ada juga Bounty yang pembayarannya dilakukan tiap pekan contohnya seperti bounty zencash atau bounty dengan bayaran BTC per week. Namun yang paling penting untuk bounty campaign signature, ada sebuah aturan yaitu peserta signature tidak boleh melepas signaturenya sebelum ada pemberitahuan dari bounty manager walaupun bountynya sudah berakhir.
328  Local / Bahasa Indonesia (Indonesian) / Re: [TIPS] Pilihan Untuk Mengatur Urutan Thread di Bitcointalk on: July 05, 2018, 05:35:29 AM
Mungkin saya ingin sedikit menambahkan gan. hehehe
Untuk lebih mudahnya dalam mengatur thread bisa dengan hanya klik. caranya seperti dibawah.



Untuk mengatur judul thread sesuai abjad bisa dengan mengklik tulisan "Subject" yang terdapat di dalam lingkaran merah
Untuk mengatur sesuai dengan username pembuat thread bisa dengan mengklik "Started by"
Untuk mengatur sesuai dengan jumlah replies bisa dengan mengklik "Replies"
Untuk mengatur sesuai dengan jumlah view bisa dengan mengklik "Views"
dan untuk mengatur sesuai dengan reply terbaru bisa dengan mengklik "Last post"
329  Local / Jual Beli / Re: Nyari akun instgram on: June 27, 2018, 06:45:19 AM
Yang punya akun IG follower 20k + (follower asli indo) silahkan komen..
Agan nyari akun instagram tujuanya apa bang?
Apakah ada program bounty sosmed lewat instagram? Setau saya cuma fb&twitter
ada koq gan bounty yang pakai instagram , contohnya ini yang ane ikut
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2561645.0/
minimal followernya cuma 100 aja Cheesy
tapi sudah selesai bountynya, yang lainya ane yakin masih banyak
cara kerja bounty instagram gimana ya gan? Repost foto atau cuma like foto?
tergantung projectnya gan , ini contoh project cryptfunder ( https://bitcointalk.org/index.php?topic=3346371 ) dia hanya like + repost 5 postingan/week  ,agar lebih mudah pake apliaksi regrann aja ..

trus ini juga project UHIVE ( https://bitcointalk.org/index.php?topic=3248342.msg33825296#msg33825296 )
dia peraturannya 3 post + 7 repost / week .
jadi menurut saya tergantung project yang agan akan ikuti , jangan lupa dibaca baik-baik peraturannya ! Grin
330  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: Being aware of SCAMS on: June 06, 2018, 02:14:04 PM

May be seen from his team. Must have a good Advisor.
we can see the Advisor on the Icobench rating website, I usually choose ico with advisor who has been successful with some ICO. although that can not be a benchmark, stay cautious.
Whether ico project that has bad ratings and reviews can be suspected as a scam project? I've been following a bounty that was done for several months. It's a very long time. And finally the project was scam and failed to list on the exchange.

I'm very annoyed for very long work on projects that cheat many people and finally we are not paid.
331  Alternate cryptocurrencies / Service Discussion (Altcoins) / Re: airdrop problems on: June 06, 2018, 03:24:59 AM
hy all
sorry i recent found out that most of the airdrop which we are participating are fake.
how could you work for airdrop at last they paid you and it worth's nothing or it has not been listed on exchange, even it is listed the amount of token given to you can't even cover the gas fee. just take a look of that, is it good?
then some of airdrop are to freez your system immediately which you can't have any access to control your system. i have been hack by airdrop and they mad away all my token just a simple click.

please reason why i decided to drop this message is that i don't you want to fall victim, because it pains for you to work for the entire months someone just came from no were and made away with your hustle without pity. so  be careful

please drop your opinion let's reason together,
thanks.
Hi There

I will give my opinion (CMIIW). The airdrop problem lies in the system of sharing the result. Tokens obtained by airdrop participants are very small. Therefore many people cheat to get a lot of tokens. Too many rogue participants. for example like you are hit by a hack, there are also participants who use multiple accounts to follow airdrop in order to get a lot of results.

I think the systematic airdrop must be changed.
332  Alternate cryptocurrencies / Service Discussion (Altcoins) / Re: Bounty programs on: June 05, 2018, 08:13:05 AM
Hi, do anybody know, if there is a good overview of different bounty programs running currently?
I think you should see who the manager is responsible for or who manages the project
whether he has a bad reputation or not, because if you join a project that is managed by a manager who has a bad reputation
someday if the project manager runs away and does not pay you, it is your own fault. then before joining bounty you have to see first who the manager. but I think MoneyToken is the best for now. proven token sales are very fantastic, many are interested in joining this project
following the link bounty for you to follow https://bitcointalk.org/index.php?topic=3407082.0
333  Alternate cryptocurrencies / Service Discussion (Altcoins) / Re: BE CAREFUL FOR THIS ADDRESS AS THIEF!! Is there any way to fight them? on: June 04, 2018, 02:16:08 PM
I feel a hacker has a lot of MEW adress, proved my friend has experienced this but not the same as the eth address that hacked you. this needs to have multiple security owned by MEW as well as google authenticator, or email connected to MEW

this is hacker's myEthWallet address

https://etherscan.io/address/0xf14e7d9beabfbbc1226f135857df4796356f0adc#tokentxns

A very fantastic 21 ETH stolen by him

334  Alternate cryptocurrencies / Service Discussion (Altcoins) / Re: What is your Favorite Token Exchange? on: June 04, 2018, 07:42:33 AM
from the choice of existing answers, I am more likely to use idex as an exchange. this is because of the easy token to move from MyEtherwallet to idex. especially if using Metamask as a support to be more secure.
335  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: What are you using ETH for? on: June 03, 2018, 10:27:00 PM
What have you been using your ETH for?

For trading
To buy ICO
For long term investment
Other - explain
I do not use eth wallet as you mentioned above. I use it to receive the results of a bounty job I have completed. Now i am collecting many tokens erc20 (my imagination Grin) but the price varies each token. depending on the success of the project. there is a very cheap price and even some are very expensive
336  Alternate cryptocurrencies / Service Discussion (Altcoins) / Re: Bounties - how do they work? on: June 03, 2018, 06:46:03 AM
bounty is given from a few percent of token sales. so it's important to analyze a project you want to follow. the success of a project can be seen from the sale of tokens and how to develop innovation in the project.
to know the bounty that makes a lot of money you need to see the Campaign allocation you want to follow. good luck
337  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: I want a long term investment what s the best choice for now? on: June 02, 2018, 03:27:53 PM
I want a long term investment what s the best choice for now?
And thank you for ur help
For long-term investments you can buy Ethereum, because eth has bright prospects and tokens that have been successful with many projects that come from token erc-20 or from eth platform.

And of course the latest project there is moneytoken with a bright prospect, I advise you to invest in moneytoken ICO. Please see the reviews and ratings on various review websites, you will find moneytoken is an ICO that has a very glorious prospect
338  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: What do You Look For in an Altcoin? on: November 27, 2015, 07:34:37 PM
Personally, I like coins with any kind of innovation over Bitcoin.

May not make it a better investment, but it's cool to see what the community is up to.
339  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: So I just read on BBC NEWS... on: November 23, 2015, 08:02:00 PM
This is epic! an alt coin on BBC with corporate funding!! This could do a lot to attract more people to alt coins.

exactly what i"m thinking !  and what will these people cash out their coins to ?  bitcoin probably !

Lets hope it catches on and other companies start making their own altcoins.

Not a good idea. If companies started making their own coins they would be too centralized. Plus Bitcoins value would probably drop significantly.
they wanted wristbands and footwear to be implemented. However I don't think the coin will ever ROI when you have to buy extra shit just to earn it.

That's true. I would just implement it into already avaliable products.
340  Alternate cryptocurrencies / Altcoin Discussion / Re: So I just read on BBC NEWS... on: November 23, 2015, 06:28:22 PM
This is epic! an alt coin on BBC with corporate funding!! This could do a lot to attract more people to alt coins.

exactly what i"m thinking !  and what will these people cash out their coins to ?  bitcoin probably !

Lets hope it catches on and other companies start making their own altcoins.

Not a good idea. If companies started making their own coins they would be too centralized. Plus Bitcoins value would probably drop significantly.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 »
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!