chek2fire (OP)
Legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
|
|
November 26, 2017, 04:58:39 PM |
|
|
|
|
|
|
bmxakias
|
|
November 27, 2017, 11:36:19 PM |
|
Μονο 50% άνοδο ακομη; Παιχνιδάκι τα 15k!
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
November 28, 2017, 01:29:30 AM |
|
|
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
November 29, 2017, 01:48:29 AM |
|
Το κάστρο των 10.000$ μόλις έπεσε. Νομίζω είναι η ώρα να θυμηθούμε όλους αυτούς τους ανώνυμους χρήστες που πούλησαν btc στα 100-200-300-400...$ Θα σας θυμόμαστε για πάντα gz! guys
|
|
|
|
bomberb17
|
|
November 29, 2017, 01:51:38 AM |
|
Είμαι σίγουρος ότι ξενύχτησες περιμένοντας να περάσει τα 10k
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
November 29, 2017, 01:53:16 AM |
|
Είμαι σίγουρος ότι ξενύχτησες περιμένοντας να περάσει τα 10k πάντα ξενυχτάω εδώ και 15 μπορεί και παραπάνω χρόνια. Απλά έπαιζα splatoon 2 και μόλις τελείωσα κάτι match έτυχε να είμαι πάνω στο γεγονός
|
|
|
|
bomberb17
|
|
November 29, 2017, 01:54:31 AM |
|
Πάντως το ενδιαφέρον είναι τι πρόκειται να γίνει από δω και πέρα, μια και τα 10k ήταν ένα ψυχολογικό όριο που έσπασε σχετικά δύσκολα (αν δείτε το γράφημα θα καταλάβετε τι εννοώ)
|
|
|
|
NicolasGR
Jr. Member
Activity: 42
Merit: 1
|
|
November 29, 2017, 09:28:12 AM |
|
Μονο 50% άνοδο ακομη; Παιχνιδάκι τα 15k!
Συμφωνώ!! Ίσως το δούμε τις πρώτες μέρες του Γενάρη
|
|
|
|
Doomer
Sr. Member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
|
|
November 29, 2017, 09:47:13 AM |
|
|
|
|
|
ptiper21
|
|
November 29, 2017, 01:21:25 PM |
|
Το εκπληκτικό πλεον με το btc ειναι οτι ατομα που δεν γνωριζαν μεχρι χθες το bitcoin , αγοραζουν οσο μπορουν καθημερινά και μάλιστα στις τωρινές τιμές. Γι'αυτό υπάρχει και η δυναμική... Βεβαια ας κρατάμε και μια πισινή γιατι με τα λαμογια τα funds που έχουν μπει κάποια στιγμή η διόρθωση θα είναι μεγάλη και τότε θέλει gutsssss ιδίως για τους νέους που μπαίνουν τώρα!
|
|
|
|
dj_andreasgr
|
|
November 29, 2017, 01:28:41 PM |
|
ΔΕΝ θα πατήσω το κουμπί (buy)...δεν θα πατήσω το κουμπί....δεν θα πατήσω το κουμπί....δεν θα πατήσω το κουμπί....δεν θα πατήσω το κουμπί....δεν θα πατήσω το κουμπί....είμαστε στα ιστορικά υψηλά (μέχρι τα επόμενα)..δεν θα πατήσω το κουμπί....δεν θα πατήσω το κουμπί....δεν θα πατήσω το κουμπί.... εμένα μου φαίνεται ότι έχουν αναλάβει bot και όχι άνθρωποι. καταπίνει τις τιμές πολύ γρήγορα. [live από το προβληματισμένο μου μυαλό]
|
|
|
|
Aegean Skipper
|
|
November 29, 2017, 10:33:38 PM |
|
Το εκπληκτικό πλεον με το btc ειναι οτι ατομα που δεν γνωριζαν μεχρι χθες το bitcoin , αγοραζουν οσο μπορουν καθημερινά και μάλιστα στις τωρινές τιμές. Γι'αυτό υπάρχει και η δυναμική... Βεβαια ας κρατάμε και μια πισινή γιατι με τα λαμογια τα funds που έχουν μπει κάποια στιγμή η διόρθωση θα είναι μεγάλη και τότε θέλει gutsssss ιδίως για τους νέους που μπαίνουν τώρα!
Συμφωνώ απολύτως με όλο σου το σκεπτικό Σήμερα ένας φίλος μου με 2 ακόμα συναδέλφους του όπωσδήποτε ήθελαν να αγοράσουν... από το coinbase με πιστωτική... 2500 ευρώ Του είπα ότι μάλλον θα φάει μια καλή πτώση αλλά δεν... αύριο θα ψωνίσει
|
|
|
|
NicolasGR
Jr. Member
|
|
November 30, 2017, 12:08:06 PM |
|
Το coinbase με πιστωτική αφήνει μέχρι 325 ευρώ, τσεκαρισμένο
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
December 01, 2017, 12:18:43 AM |
|
αν και οι αναμενόμενες μεγάλες διακυμάνσεις συνεχίζονται και σήμερα νομίζω έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλο ντόρο τα νέα για το bitcoin στα 10.000. Τα σημερινά πρωτοσέλιδα https://pbs.twimg.com/media/DP4jjJmWkAAmt0v.jpgκαλό είναι πάντως που κάποιοι βγάζουν τα κέρδη τους σε αυτά τα επίπεδα γιατί απλά δημιουργεί τις βάσεις να πιάσουμε τα 10k και να τα κρατήσουμε. Το κακό είναι ότι αυτός ο ντόρος όπως είχα προβλέψει έχει αρχίσει και ενοχλεί. Δεν είναι τυχαία η απάντηση που δόθηκε σήμερα στην συνέντευξη τύπου στον λευκό οίκο ότι ο Trump είναι ενήμερος για την κατάσταση με τα ψηφιακά νομίσματα https://www.youtube.com/watch?v=Qkz9TX45Bs8εύχομαι μόνο μην κάνουν καμία άγαρμπη κίνηση και τινάξουν την μπάνκα στον αέρα αν και αυτό θα είναι προσωρινό και για όλους εμάς μια ακόμα ευκαιρία, νομίζω η τελευταία να αυξήσουμε το μερίδιο μας σε Bitcoin με πολύ λίγο κόστος.
|
|
|
|
bomberb17
|
|
December 01, 2017, 02:15:25 AM |
|
αν και οι αναμενόμενες μεγάλες διακυμάνσεις συνεχίζονται και σήμερα νομίζω έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλο ντόρο τα νέα για το bitcoin στα 10.000. Τα σημερινά πρωτοσέλιδα https://pbs.twimg.com/media/DP4jjJmWkAAmt0v.jpgκαλό είναι πάντως που κάποιοι βγάζουν τα κέρδη τους σε αυτά τα επίπεδα γιατί απλά δημιουργεί τις βάσεις να πιάσουμε τα 10k και να τα κρατήσουμε. Το κακό είναι ότι αυτός ο ντόρος όπως είχα προβλέψει έχει αρχίσει και ενοχλεί. Δεν είναι τυχαία η απάντηση που δόθηκε σήμερα στην συνέντευξη τύπου στον λευκό οίκο ότι ο Trump είναι ενήμερος για την κατάσταση με τα ψηφιακά νομίσματα https://www.youtube.com/watch?v=Qkz9TX45Bs8εύχομαι μόνο μην κάνουν καμία άγαρμπη κίνηση και τινάξουν την μπάνκα στον αέρα αν και αυτό θα είναι προσωρινό και για όλους εμάς μια ακόμα ευκαιρία, νομίζω η τελευταία να αυξήσουμε το μερίδιο μας σε Bitcoin με πολύ λίγο κόστος. Αν εννοείς ως άγαρμπη κίνηση το ban τύπου Κίνας ή κάτι πιο light τύπου Ρωσίας, οι Αμερικάνοι είναι οι τελευταίοι στον κόσμο που θα έκαναν κάτι τέτοιο στο bitcoin, άλλωστε η ψευδοανωνυμία τους βολεύει για να πιάνουν πιο έυκολα τα "κακά παιδιά".. Από την άλλη cryptocurrencies τύπου zcash είναι σίγουρα στο στόχαστρό τους. Αν ως άγαρμπη κίνηση εννοείς το regulation τότε δε θα τιναχτεί η μπάνκα, άλλωστε ήδη σε κάποιες πολιτείες π.χ. Νέα Υόρκη υπάρχει ήδη τέτοιο πλαίσιο.
|
|
|
|
mpufatzis
|
|
December 01, 2017, 12:58:44 PM |
|
Η τραπεζα της Γερμανίας (Bundesbank) δήλωσε προχθές ότι το blockchain είναι ενδιαφέρουσα τεχνολογία και ότι το ελέγχουν αλλα το ... BTC δεν είναι καλό γιατί δεν αποτελεί καμία εγγύηση για τους επενδυτές. (Ενώ το κρυπτονόμισμα που θα εκδόσει η ίδια προσεχώς -δικιά μου σκέψη- θα είναι καλή επένδυση). αν και οι αναμενόμενες μεγάλες διακυμάνσεις συνεχίζονται και σήμερα νομίζω έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλο ντόρο τα νέα για το bitcoin στα 10.000. Τα σημερινά πρωτοσέλιδα https://pbs.twimg.com/media/DP4jjJmWkAAmt0v.jpgκαλό είναι πάντως που κάποιοι βγάζουν τα κέρδη τους σε αυτά τα επίπεδα γιατί απλά δημιουργεί τις βάσεις να πιάσουμε τα 10k και να τα κρατήσουμε. Το κακό είναι ότι αυτός ο ντόρος όπως είχα προβλέψει έχει αρχίσει και ενοχλεί. Δεν είναι τυχαία η απάντηση που δόθηκε σήμερα στην συνέντευξη τύπου στον λευκό οίκο ότι ο Trump είναι ενήμερος για την κατάσταση με τα ψηφιακά νομίσματα https://www.youtube.com/watch?v=Qkz9TX45Bs8εύχομαι μόνο μην κάνουν καμία άγαρμπη κίνηση και τινάξουν την μπάνκα στον αέρα αν και αυτό θα είναι προσωρινό και για όλους εμάς μια ακόμα ευκαιρία, νομίζω η τελευταία να αυξήσουμε το μερίδιο μας σε Bitcoin με πολύ λίγο κόστος.
|
|
|
|
NicolasGR
Jr. Member
|
|
December 02, 2017, 09:44:12 AM |
|
Ούτε 4 μέρες δεν κράτησε η ξεκούραση και από το βράδυ ξεκίνησε το ραλυ...
|
|
|
|
publicdomain
|
|
December 02, 2017, 10:05:26 AM |
|
αμάν πια ούτε λεφτά δε προλαβαίνεις να στείλεις για να αγοράσεις!!
|
|
|
|
|