chek2fire (OP)
Legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
|
|
January 10, 2018, 11:51:24 AM |
|
δεν νομίζω να μπορέσεις να βρεις εύκολα τέτοια στοιχεία. Από την άλλη υπάρχουν αρκετά site με ανάλυση του όγκου συναλλαγών των ανταλλακτήριων αν σε ενδιαφέρει.
|
|
|
|
depp7
Newbie
Activity: 4
Merit: 0
|
|
January 10, 2018, 02:50:16 PM |
|
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
January 10, 2018, 11:50:36 PM |
|
μα ποτέ δεν τι έβγαλε πραγματικά αλλά δήλωσε ότι θα πρέπει κάποιος να μετατρέπει σε fiat money μέσα στο wallet της και μετά να κάνει αγορές. Το ίδιο θα μπορούσε να προσφέρει και το steam εδώ που τα λέμε.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
January 12, 2018, 02:42:30 AM |
|
Αυτές οι ειδήσεις που έρχονται από την Κορέα πιέζουν την ισοτιμία προς τα κάτω όχι μόνο στο Bitcoin. Κανείς δεν ξέρει το μέλλον των ψηφιακών νομίσμάτων στην Κορέα αλλά είναι σίγουρο ότι η αγορά θα ρυθμιστεί. Μην ξεχνάμε ότι τα ανταλλακτήρια της Κορέας ήταν το proxy για να συνεχίζουν να κάνουν trading οι Κινέζοι μετά το ban των δικών τους ανταλλακτήριων αλλά υπάρχουν και υποψίες ότι μέσω αυτών διακινούνται χρήματα και προς τον άλλον αιώνιο εχθρό τους την Βόρεια Κορέα. Μην ξεχνάμε ότι η Βόρεια Κορέα είναι σχεδόν βέβαιο ότι βρίσκεται πίσω από αρκετά ransomware και ότι έχει στην κατοχή της ψηφιακά νομίσματα και Bitcoin. Αν πάμε για ban πάντως στην Κορέα είναι σίγουρο ότι θα δούμε διορθώσεις. Μην ξεχνάμε ότι η Κορέα είναι η μεγαλύτερη αγορά και με συντριπτική πλειοψηφία του Ethereum στον κόσμο. Πάντως τα ανταλλακτήρια χρησιμοποιούν τις ίδιες shadow πρακτικές που είχαν και τα ανταλλακτήρια της Κίνας με trading bot και άλλα τέτοια.
|
|
|
|
theoulis
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
|
|
January 12, 2018, 08:42:19 AM |
|
απο τι στιγμη που τα crypto ανταλλακτηρια περασαν σε τζιρο το επισημο κορεατικο χρηματιστηριο χτυπησαν καμπανες! τωρα αν οι κορεατες ειναι σαν τους κινεζους ανοητοι να διωξουν τετοια πηγη εισοδου απο τη χωρα τους θα φανει δεν μπορει οι κιμ, μαδουρο και αλλοι δικτατορες να ειναι υπερ και ο "ελευθερος" κοσμος κατα! γυρισε ο κοσμος αναποδα?
|
|
|
|
vapapgr
|
|
January 12, 2018, 09:15:53 AM |
|
απο τι στιγμη που τα crypto ανταλλακτηρια περασαν σε τζιρο το επισημο κορεατικο χρηματιστηριο χτυπησαν καμπανες! τωρα αν οι κορεατες ειναι σαν τους κινεζους ανοητοι να διωξουν τετοια πηγη εισοδου απο τη χωρα τους θα φανει δεν μπορει οι κιμ, μαδουρο και αλλοι δικτατορες να ειναι υπερ και ο "ελευθερος" κοσμος κατα! γυρισε ο κοσμος αναποδα? θεουλη θα σε μαλωσω.....Ελευθερη διακινηση χρηματος εχει να γινει απο το 71! (περα απο τα μετρητα) Αν και το εβαλες σε " θα σε επαναφερω στην ταξη! Ακου ελευθερος κοσμος η FED , ECB ΚΑΙ ΒΟΕ!!!! Επιμενω οτι επικειται μεγαλος "πολεμος" στα κρυπτο
|
Liberland.org To live and let live
|
|
|
theoulis
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
|
|
January 12, 2018, 09:57:21 AM |
|
ακριβως γιαυτο εβαλα τα " " μου κανει εντυπωση που ακομα αφηνουν τα μετρητα να υπαρχουν! οσο περναει ο καιρος τα συμαπθω και πιο πολυ! αν και πολλα μαγαζια για να κοψουν αποδειξη ζητανε ονομα-διευθυνση. τους δινω "κατι" για να γραψουν πανω
|
|
|
|
ptiper21
|
|
January 12, 2018, 12:40:27 PM |
|
ακριβως γιαυτο εβαλα τα " " μου κανει εντυπωση που ακομα αφηνουν τα μετρητα να υπαρχουν! οσο περναει ο καιρος τα συμαπθω και πιο πολυ! αν και πολλα μαγαζια για να κοψουν αποδειξη ζητανε ονομα-διευθυνση. τους δινω "κατι" για να γραψουν πανω Πράγματι δεν το κατάλαβα ποτέ γιατί πρέπει κάποιος να δώσει διευθυνση , ονομα κλπ οταν πληρωνει με μετρητά. Θα γεμίσουν με "Παπαδοπουλος Κώστας" το πελατολόγιό τους!
|
|
|
|
pokopikos
Newbie
Activity: 13
|
|
January 13, 2018, 01:19:28 PM |
|
ακριβως γιαυτο εβαλα τα " " μου κανει εντυπωση που ακομα αφηνουν τα μετρητα να υπαρχουν! οσο περναει ο καιρος τα συμαπθω και πιο πολυ! αν και πολλα μαγαζια για να κοψουν αποδειξη ζητανε ονομα-διευθυνση. τους δινω "κατι" για να γραψουν πανω Πράγματι δεν το κατάλαβα ποτέ γιατί πρέπει κάποιος να δώσει διευθυνση , ονομα κλπ οταν πληρωνει με μετρητά. Θα γεμίσουν με "Παπαδοπουλος Κώστας" το πελατολόγιό τους! Χθες μου ζητηθηκε ονομα και διευθυνση απο Κωτσοβολο για αγορα ενος απλου ποντικιου. Ρωτησα τι τα θελουν νομιζοντας οτι η επομενη ερωτηση θα ηταν το e-mail μου για να στελνουν μαμακιες.Τελικα τα θελουν λέει για να μπορουν να δεχθουν τυχον επιστροφη χωρις την απόδειξη.
|
|
|
|
ysteriot
Jr. Member
Activity: 38
Merit: 10
|
|
January 13, 2018, 01:54:55 PM |
|
Οι εταιρείες κρατάνε κάθε είδους στοιχεία για στατιστικούς λόγους, για τα τμήματα μάρκετινγκ και διαφήμισης.
Τα δεδομένα αυτά, ειδικά αν περιλαμβάνουν και στοιχεία επικοινωνίας όπως τηλέφωνο ή email, θεωρούνται πολύτιμα και ορισμένες εταιρείες τα μεταπωλούν κιόλας.
|
— ReVoLuTioN oF THe WeB —
|
|
|
giorgio77
Newbie
Activity: 11
|
|
January 16, 2018, 09:13:57 AM |
|
Τρέλη πτώση. Οφείλεται στην απόφαση της Κίνας;
|
|
|
|
depp7
Newbie
Activity: 4
|
|
January 16, 2018, 09:44:36 AM |
|
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
January 16, 2018, 12:24:45 PM |
|
Τρέλη πτώση. Οφείλεται στην απόφαση της Κίνας;
γενικά ο Γενάρης είναι άσχημος μήνας και πέρσι και πρόπερσι. Τώρα η Κίνα δεν έχει καμία επίδραση. Εγώ νομίζω έχει να κάνει και με την κορέα και με την απόφαση τους να ρυθμίσουν την αγορά που εκεί γινόντουσαν τρελά κερδοσκοπικά παιχνίδια.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
January 16, 2018, 02:11:06 PM |
|
|
|
|
|
Diver6691
Newbie
Activity: 54
|
|
January 16, 2018, 04:26:15 PM |
|
Μπαααααα , έχω αρκετό καφέ
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
January 16, 2018, 07:11:36 PM |
|
o Γενάρης γενικά είναι πάντα ένας κακός μήνας για το Bitcoin τα τελευταία χρόνια
|
|
|
|
publicdomain
|
|
January 16, 2018, 10:07:31 PM |
|
έχει πέσει ένας πανικός στους μικροεπενδυτές και πουλάνε...θα πέσει και κάτω από τα 8Κ τις επόμενες ώρες...
|
|
|
|
panagiotisgia
Newbie
Activity: 63
|
|
January 16, 2018, 10:50:17 PM |
|
έχει πέσει ένας πανικός στους μικροεπενδυτές και πουλάνε...θα πέσει και κάτω από τα 8Κ τις επόμενες ώρες...
Ήρθε η ώρα για ψώνια τώρα που βγήκαν όλα σε έκπτωση
|
|
|
|
Doomer
Sr. Member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
|
|
January 17, 2018, 11:25:20 AM |
|
o Γενάρης γενικά είναι πάντα ένας κακός μήνας για το Bitcoin τα τελευταία χρόνια
Και όχι μόνον. " Blue Monday is a name given to a day in January (typically the third Monday of the month) claimed to be the most depressing day of the year." Αλλά περνάει γρήγορα.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
January 17, 2018, 12:42:00 PM |
|
Η πτώση οφείλετε σε συγκυρίες που πυροδότησε το trigger για μαζικό sell off. Ηταν οι φήμες για απαγορεύσεις Κίνα, Κορέα ήταν και όλο αυτό το αρνητικό σπεκουλάρισμα κατά του Bitcoin από άρθρα και τύπου του χρηματοπιστωτικού συστήματος ήταν και το attack από την Coinbase με το bcash αλλά το κερασάκι νομίζω το έβαλε το bitconnect καθώς αυτό το ponzi scam έκλεισε και οι τύποι που το διαχειριζόντουσαν από τι διαβάζω πουλάνε μεγάλα πακέτα bitcoin στην αγορά. Το bitcoin πάντως είναι υγιές και δεν νομίζω να κρατήσει πολύ αυτό το bear market και θεωρώ ότι θα τα κρατήσει τα 10 χιλιάρικα. Δεν βλέπω να υπάρχει δυναμική για πολύ ποιο κάτω αλλά μην ξεχνάμε ποτέ ότι στο bitcoin τέτοια crash έχουν συμβεί άπειρες φορές στο παρελθών και αρκετές φορές χωρίς λόγο και ποιο επικά κρασαρίσματα από αυτό εδώ. Πάντως έπεσαν και τα fee
|
|
|
|
|