chek2fire (OP)
Legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
|
|
February 02, 2018, 01:19:25 PM |
|
ψυχραιμία ακόμα είμαστε στις έντονες διακυμάνσεις της αγοράς. Θα δούμε μεγάλες διακυμάνσεις και προς τα πάνω και προς τα κάτω. Κάπου θα ηρεμήσει η κατάσταση αν και δεν γνωρίζουμε σε ποια ισοτιμία.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
February 02, 2018, 01:29:36 PM |
|
α ρε bitcoin-άκι...πάνω κει που πας να κατακτήσεις τον κόσμο δίνεις λαβή στον κάθε hater να σε λοιδωρεί..(και δεν θα τους αδικήσω 100%). καταλαβαίνετε τώρα ίσως ότι δεν χρειάζεται καμια κυβέρνηση να το επιτρέψει η να το banarei. το πιο εύκολο είναι να το κάνεις εκ των έσω (να παίζεις τόσο πολύ τραμπάλα με την τιμή που κανείς δεν θα το θέλει να το χρησιμοποιήσει λόγω αυτού).
btw έτσι για την πλάκα που βλέπετε να είναι ο αποκαλούμενος και πάτος; (προσωπικά θα δω πως θα συμεριφερθεί εδώ, μέχρι εδώ το ανέμενα αν και με ξάφνιασε λίγο το bearstamp να ηγείται)
στην ιστορία του το Bitcoin πάντα έχει κάνει τέτοια epic crash. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει όλοι να κατανοήσουν ότι στην αγορά των crypto το Bitcoin είναι το κυρίαρχο νόμισμα και αυτό δίνει στο προς τα που θα κινηθεί γενικά η αγορά.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
February 02, 2018, 02:21:03 PM |
|
|
|
|
|
ptiper21
|
|
February 02, 2018, 03:35:16 PM |
|
Απλά είναι περίοδος εκπτώσεων , και στις περιόδους εκπτώσεων απλά... αγοράζεις!
|
|
|
|
|
dj_andreasgr
|
|
February 05, 2018, 02:19:00 PM |
|
χμ....πολύ ύπουλο bear market..αναιμική αντίδραση, εντελώς ψόφιο! και σα να πέφτει υπολογισμένα....αρχίζω να κάνω σκέψεις για τιμές κοντά στα προηγούμενα ATH...αλλά μπορεί απλά να έχω κακή διάθεση.
|
|
|
|
ptiper21
|
|
February 05, 2018, 03:19:05 PM |
|
Όσο γρήγορα ανέβαινε έτσι και τώρα πέφτει... και φαίνεται ότι στην κατηφόρα δεν έχει φραγμό!
|
|
|
|
publicdomain
|
|
February 05, 2018, 03:28:42 PM |
|
υπάρχει κακό vibe σε Βρετανία καθώς η είδηση UK’s Lloyds Bank Stops Bitcoin Purchases Using Credit Cards έχει παιχτεί στα ΜΜΕ ως UK bans bitcoin!!!
|
|
|
|
ptiper21
|
|
February 05, 2018, 03:56:22 PM |
|
υπάρχει κακό vibe σε Βρετανία καθώς η είδηση UK’s Lloyds Bank Stops Bitcoin Purchases Using Credit Cards έχει παιχτεί στα ΜΜΕ ως UK bans bitcoin!!!
Αυτό είναι σίγουρο ότι θα γίνει παγκοσμίως σιγά σιγά. Μόνο το wire transfer και sepa θα μείνουν με δυσκολία και αυτά σε κάποιες χώρες.
|
|
|
|
publicdomain
|
|
February 05, 2018, 04:30:59 PM |
|
Αυτό είναι σίγουρο ότι θα γίνει παγκοσμίως σιγά σιγά. Μόνο το wire transfer και sepa θα μείνουν με δυσκολία και αυτά σε κάποιες χώρες. αν υπάρχει ταυτοποίηση των αγοραστών δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά με τις κάρτες θέλανε να κόψουν την αλόγιστη αγορά ή γενικώς τις αγορές μέσω δανείων γιατί κινδυνεύει με κατάρρευση η αγορά.
|
|
|
|
dj_andreasgr
|
|
February 05, 2018, 04:53:08 PM |
|
Αυτό είναι σίγουρο ότι θα γίνει παγκοσμίως σιγά σιγά. Μόνο το wire transfer και sepa θα μείνουν με δυσκολία και αυτά σε κάποιες χώρες. αν υπάρχει ταυτοποίηση των αγοραστών δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά με τις κάρτες θέλανε να κόψουν την αλόγιστη αγορά ή γενικώς τις αγορές μέσω δανείων γιατί κινδυνεύει με κατάρρευση η αγορά. μπα..δε νομίζω ότι είναι τόσο αγνές οι προθέσεις. αν ήμουν το status quo θα έκοβα οργανωμένα και υπολογισμένα τα crypto από το τραπεζικό σύστημα (η θα ζήταγα full KYC/AML αλλιώς θα σ 'εβγαζα παράνομο), θα είχα ήδη τσιμπήσει λίστες με coin holders για να ζητήσω φόρους, θα κυνηγούσα όσους δεν συνεργάζονται και έτσι όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι...τιθασέυεις το μικρό τερατάκι (crypto), διασφαλίζεις τις τράπεζες και τον ρόλο τους και το πουλάς και καλά σαν πολεμάω το ξέπλυμα, προστατεύω τους επενδυτές κτλ (εν μέρει σωστά). μόνο βέβαια οι πιο ιδεολόγοι θα έμεναν παραπονούμενοι αλλά ποιος τους χ**ει αυτούς, την ιδέα τους την κλέωαμε και την "συστηματοποιήσαμε". Βέβαια και μόνο ΄του ότι από εκέι που πρίν 2-3 χρόνια όλοι μιλάγανε με περιφρόνηση για τα crypto και τώρα το πουλάνε σαν innovation που κοιτάνε είναι νίκη. Πύρρειος όμως διότι στο μεταξύ θα καούν 2-3 φουρνιες επενδυτών, θ' αμαυρωθεί η φήμη των νομισμάτων, ώστε να μπουν τα "σωστά" δεσμα στο τερατάκι (λέγε με regulation).
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
February 05, 2018, 11:35:37 PM Last edit: February 06, 2018, 12:51:55 AM by chek2fire |
|
το πρωτότυπο αυτή την φορά είναι ότι το crash στο bitcoin συμβαίνει ακριβώς την ίδια στιγμή που συμβαίνει το μεγάλο crash στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Μέσα σε 5 μέρες το χρηματιστήριο έχει χάσει πάνω από 7%. Πολύ μεγάλο νούμερο για χρηματιστήριο αυτό. Γενικά όλη χρηματιστηριακή αγορά και το Bitcoin είναι σε bear market. Νομίζω ότι η άνοδος του Bitcoin τροφοδοτήθηκε και από κεφάλαια που προέρχονταν από τα χρηματιστήρια καθώς και αυτά κατέγραφαν την bubble τους με σημαντικά υπερκέρδη. Μέρος αυτού του κέρδους μικρό μεν αλλά σημαντικό για την αγορά των crypto μεταφερόταν στο Bitcoin και στο eth. για να καταλάβουμε γιατί ποσά μιλάμε https://twitter.com/chengevelyn/status/960495860554616832
|
|
|
|
smilodon
Member
Activity: 127
Merit: 10
|
|
February 06, 2018, 01:53:40 AM |
|
απληστια στο φουλ.δεν χρησημοποιουν δικα τους λεφτα για να αγορασουν αλλα δανειζοντε και καλα ειναι επιχειρηματικα μυαλα.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
February 06, 2018, 02:23:02 AM |
|
μια και είμαστε πλέον στο 7ο μεγάλο correction της ισοτιμίας του Bitcoin στην ιστορία του ας θυμηθούμε λίγο τα προηγούμενα όπως ανέβηκαν εδώ στο reddit https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/7uqa54/lesson_history_of_bitcoin_crashes/📉 - 94% June-November 2011 from $32 to $2 because of MtGox hack 📉 - 36% June 2012 from $7 to $4 Linod hack 📉 - 79% April 2013 from $266 to $54. MTGox stopped trading 📉 - 87% from $1166 to $170 November 2013 to January 2015 📉 - 49% Feb 2014 MTGox tanks 📉 - 40% September 2017 from $5000 to $2972 China ban 📉 - 55% January 2018 Bitcoin ban FUD. from $19000 to 8500 φυσικά το τελευταίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα
|
|
|
|
mpufatzis
|
|
February 06, 2018, 10:30:43 AM |
|
Φίλε μου, κανένας επιχειρηματίας δεν βάζει λεφτά από την τσέπη του, ακόμη και τις επιχειρήσεις τους με δανεικά τις κάνουν. απληστια στο φουλ.δεν χρησημοποιουν δικα τους λεφτα για να αγορασουν αλλα δανειζοντε και καλα ειναι επιχειρηματικα μυαλα.
|
|
|
|
ysteriot
Jr. Member
Activity: 38
|
|
February 06, 2018, 10:37:11 AM |
|
Φίλε μου, κανένας επιχειρηματίας δεν βάζει λεφτά από την τσέπη του, ακόμη και τις επιχειρήσεις τους με δανεικά τις κάνουν. απληστια στο φουλ.δεν χρησημοποιουν δικα τους λεφτα για να αγορασουν αλλα δανειζοντε και καλα ειναι επιχειρηματικα μυαλα.
Εγώ φίλε είμαι ένας επιχειρηματίας που έχω βάλει δουλειά, κόπο και λεφτά από την τσέπη μου και δεν έχω πάρει ποτέ δανεικά. Οι περισσότεροι "μικροί" έτσι είμαστε. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
|
— ReVoLuTioN oF THe WeB —
|
|
|
dj_andreasgr
|
|
February 06, 2018, 12:53:40 PM |
|
το πρωτότυπο αυτή την φορά είναι ότι το crash στο bitcoin συμβαίνει ακριβώς την ίδια στιγμή που συμβαίνει το μεγάλο crash στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Μέσα σε 5 μέρες το χρηματιστήριο έχει χάσει πάνω από 7%. Πολύ μεγάλο νούμερο για χρηματιστήριο αυτό. Γενικά όλη χρηματιστηριακή αγορά και το Bitcoin είναι σε bear market. Νομίζω ότι η άνοδος του Bitcoin τροφοδοτήθηκε και από κεφάλαια που προέρχονταν από τα χρηματιστήρια καθώς και αυτά κατέγραφαν την bubble τους με σημαντικά υπερκέρδη. Μέρος αυτού του κέρδους μικρό μεν αλλά σημαντικό για την αγορά των crypto μεταφερόταν στο Bitcoin και στο eth. για να καταλάβουμε γιατί ποσά μιλάμε https://twitter.com/chengevelyn/status/960495860554616832νομίζω υπάρχει και άλλο ένα αξιοσημείωτο...τα cryptos δεν είναι πια hedge απέναντι σε μετοχες, ομόλογά , κτλ. το επιχείρημα του safe heaven δεν ισχύει τελικά..
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
February 06, 2018, 01:14:53 PM |
|
το πρωτότυπο αυτή την φορά είναι ότι το crash στο bitcoin συμβαίνει ακριβώς την ίδια στιγμή που συμβαίνει το μεγάλο crash στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Μέσα σε 5 μέρες το χρηματιστήριο έχει χάσει πάνω από 7%. Πολύ μεγάλο νούμερο για χρηματιστήριο αυτό. Γενικά όλη χρηματιστηριακή αγορά και το Bitcoin είναι σε bear market. Νομίζω ότι η άνοδος του Bitcoin τροφοδοτήθηκε και από κεφάλαια που προέρχονταν από τα χρηματιστήρια καθώς και αυτά κατέγραφαν την bubble τους με σημαντικά υπερκέρδη. Μέρος αυτού του κέρδους μικρό μεν αλλά σημαντικό για την αγορά των crypto μεταφερόταν στο Bitcoin και στο eth. για να καταλάβουμε γιατί ποσά μιλάμε https://twitter.com/chengevelyn/status/960495860554616832νομίζω υπάρχει και άλλο ένα αξιοσημείωτο...τα cryptos δεν είναι πια hedge απέναντι σε μετοχες, ομόλογά , κτλ. το επιχείρημα του safe heaven δεν ισχύει τελικά.. ναι όντος αν και είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα γιατί το φαινόμενο είναι ακόμα σε εξέλιξη· Να δούμε δλδ αν συνεχιστεί το crash στα παγκόσμια χρηματιστήρια και το ακολουθήσει το Bitcoin η αν δούμε μια ανάκαμψη του bitcoin ως ένα safe heaven. Εχω μια υποψία ότι τα futures market του Bitcoin και η ουσιαστική είσοδο του στο χρηματιστήριο του αφαίρεσε την future του στο να είναι ένα safe heaven όταν ο υπόλοιπος κόσμος καταρρέει δλδ ένα παράλληλο οικονομικό σύστημα που δεν το αγγίζουν οι κρίσεις της πραγματικής οικονομίας. Το φαινόμενο όμως είναι σε εξέλιξη και σίγουρα θα βγούνε χρήσιμα συμπεράσματα όταν ολοκληρωθεί.
|
|
|
|
|
DarkAce
Member
Activity: 182
|
|
February 07, 2018, 04:58:45 AM |
|
Στο google trends η αναζήτηση "Bitcoin price" έχει ξεπεράσει τα επίπεδα του Δεκέμβρη
|
|
|
|
|