Bitcoin Forum
November 22, 2017, 10:10:58 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 »
  Print  
Author Topic: [Avalon Asic] trade-in Thread  (Read 42800 times)
macbook-air
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 324


View Profile WWW
April 16, 2013, 10:42:28 AM
 #101

@BitSyncom I visited the place in person this afternoon, and have returned 14 Lancelot + 1 Icarus to the guy at #2319. Hope to receive my Avalon soon.

Some PGP public keys you should import: theymos, BadBear, Sirius, Stefan, Wladimir, Gavin, Gregory, Jeff, Pieter
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511388658
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511388658

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511388658
Reply with quote  #2

1511388658
Report to moderator
1511388658
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511388658

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511388658
Reply with quote  #2

1511388658
Report to moderator
tucenaber
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 320


View Profile
April 16, 2013, 04:27:47 PM
 #102

Damn it, am I missing something? I'll ask again, I'm not sure I understand how this trade-in will work... Didn't every batch 2 customer already paid his order in full? Was there a trade-in option on the site when buying from batch 2 that I missed? If people that have already paid their order in full send units for trade-in what kind of benefit will they get? A refund of the 300 dollars for each Icarus/400 dollars for each Lancelot? Or will they get credit towards a future Avalon purchase?

Many trade-in customers have neither ordered, nor paid yet. If you have FPGAs then you can just send them to China for trade in.
Raize
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1409


View Profile
April 16, 2013, 04:52:53 PM
 #103

Well, I just shipped my Icarus via DHL this morning. The price was around $220, so, not cheap. Sad

I've been posting regular updates on my Batch #2 status/process here:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=150324.0

I am hoping this will give others in the community an idea of what to expect for Batch #2 regular order and Batch #3 and beyond.

OrganofCorti's Neighbourhood Pool Watch - The most informative website on blockchain health
mrb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358


View Profile WWW
April 16, 2013, 06:41:51 PM
 #104

Damn it, am I missing something? I'll ask again, I'm not sure I understand how this trade-in will work... Didn't every batch 2 customer already paid his order in full? Was there a trade-in option on the site when buying from batch 2 that I missed? If people that have already paid their order in full send units for trade-in what kind of benefit will they get? A refund of the 300 dollars for each Icarus/400 dollars for each Lancelot? Or will they get credit towards a future Avalon purchase?

Many trade-in customers have neither ordered, nor paid yet. If you have FPGAs then you can just send them to China for trade in.

And after sending the FPGAs, how do you purchase a discounted Avalon? The "trade-in / get credit" link on http://launch.avalon-asics.com/ never worked (I tried before, during, and after the 2 waves of batch 2). I was able to order during the 2 waves of batch 2, and because the link was not working, I ended up paying full price each time.

I think I will not even bother attempting to trade in my Icarus units. Instead I will resell them.
Raize
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1409


View Profile
April 16, 2013, 06:54:41 PM
 #105

And after sending the FPGAs, how do you purchase a discounted Avalon? The "trade-in / get credit" link on http://launch.avalon-asics.com/ never worked (I tried before, during, and after the 2 waves of batch 2). I was able to order during the 2 waves of batch 2, and because the link was not working, I ended up paying full price each time.

I had this exact same problem and concerns. I ended up just doing an order as well. I still plan to do the tradeins, however. Even without any sort of official statement on price.

Quote
I think I will not even bother attempting to trade in my Icarus units. Instead I will resell them.

Believe me, you should not have any problems finding someone to purchase them from you. I received several offers just by posting the post in the link on my signature. Being able to move to the front of the Batch orders is a huge deal, and it's easily worth a little more than the trade-in value, IMHO. I'd offer to buy yours from you myself if I wasn't already looking at having to pay the difference for several Avalons already.

OrganofCorti's Neighbourhood Pool Watch - The most informative website on blockchain health
tucenaber
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 320


View Profile
April 18, 2013, 06:54:52 AM
 #106

DHL just called me and told me that there is a $30 import duty for my FPGAs and Yifo & co refuses to pay for that.
Avalon doesn't answer support questions so what do I do now? If I don't hear from them soon the package is returned to me!
loshia
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610


View Profile
April 18, 2013, 07:02:17 AM
 #107

DHL just called me and told me that there is a $30 import duty for my FPGAs and Yifo & co refuses to pay for that.
Avalon doesn't answer support questions so what do I do now? If I don't hear from them soon the package is returned to me!
What was declared value of your RMA? if it was to high shit can happen:)
RMA means broken so 10 USD should be more than enough and duty free Smiley
10X

Please help the Led Boy aka Bicknellski to make us a nice Christmas led tree and pay WASP membership fee here:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=643999.msg7191563#msg7191563
And remember Bicknellski is not collecting money from community;D
tucenaber
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 320


View Profile
April 18, 2013, 07:12:14 AM
 #108

I didn't declare the real value but still higher than zero Wink Still, $30 is not a big deal, I wish they could just pay for it and deduct the cost from my rebate.
loshia
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610


View Profile
April 18, 2013, 07:46:28 AM
 #109

I didn't declare the real value but still higher than zero Wink Still, $30 is not a big deal, I wish they could just pay for it and deduct the cost from my rebate.
That is bad dude it means that a lot of us will have same problem Sad
PS: is there an option to pay to DHL instead for the customs. This will save us some trouble?


Please help the Led Boy aka Bicknellski to make us a nice Christmas led tree and pay WASP membership fee here:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=643999.msg7191563#msg7191563
And remember Bicknellski is not collecting money from community;D
tucenaber
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 320


View Profile
April 18, 2013, 09:53:32 AM
 #110

Bitsyncom? What can I do?
yxt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2016



View Profile WWW
April 18, 2013, 10:09:26 AM
 #111

bad news,

@avalon
Please provide the advance payment
You have a fpga board as a safety
Think this is the easiest way

BitSyncom
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336

Avalon ASIC Team


View Profile
April 18, 2013, 10:19:22 AM
 #112

DHL just called me and told me that there is a $30 import duty for my FPGAs and Yifo & co refuses to pay for that.
Avalon doesn't answer support questions so what do I do now? If I don't hear from them soon the package is returned to me!

excuse me? on our end we don't even get notices for that. I'm pretty sure DHL asked you to pay this fee, but you now blamed me and Avalon for this?

based on these lies I should just not honor your trade in.

pay the import duty.

tucenaber
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 320


View Profile
April 18, 2013, 12:17:07 PM
 #113

DHL just called me and told me that there is a $30 import duty for my FPGAs and Yifo & co refuses to pay for that.
Avalon doesn't answer support questions so what do I do now? If I don't hear from them soon the package is returned to me!

excuse me? on our end we don't even get notices for that. I'm pretty sure DHL asked you to pay this fee, but you now blamed me and Avalon for this?

based on these lies I should just not honor your trade in.

pay the import duty.

There must be some misunderstaning here. I'm not blaming you!

But DHL refuses to let me pay the money to them because i don't have an account with them. I didn't know there would be an extra cost. Sorry.

I have a ticket in your system, could you take a look at it? #684
ailikun
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 272



View Profile
April 18, 2013, 02:31:15 PM
 #114

Same here.
Ive already send my fpga via dhl a few days ago.
Today they gave me a call, saying that the person in china have to pay fees of 20$.
The person in china refused to pay.
And theres no way, i can pay those fees my self..

So i decided to send those 20$ directly to the person in china...
But he declined this offer too..

If nothing changes.
Tomorrow my package is gonna be returned.

150$ trashed)

Well, i guess, theres only one way to send it, via ems.

I think Yifu, would've warned us about things like that, but he also didnt know... Undecided

Komuto budet Herovato is definitely the chief engineer of bfl)
yxt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2016



View Profile WWW
April 18, 2013, 02:41:48 PM
 #115

As what was the shipment declared?
declaration of value?


ailikun
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 272



View Profile
April 18, 2013, 02:47:23 PM
 #116

it was declared as 100$.

You cant declare a smaller amount of money, because than the customs are gonna eat you...

Komuto budet Herovato is definitely the chief engineer of bfl)
tucenaber
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 320


View Profile
April 18, 2013, 02:53:20 PM
 #117

So, we're all in the same boat.

Bitsyncom/Avalon needs to get on the ball. At least give us a way to pay this obstinate Mr. Chen. One of the posters in this thread has offered me to get the money to Mr. Chen, but I hesitate to use that option if there is another way. I'll leave it up that user to reveal himself if that is what he wants.

Since it's RMA I low balled, and declared it as "electronics" worth about $175. 10 boards. Don't know if that was too low or too high or whatever. I'm a shipping noob.
yxt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2016



View Profile WWW
April 18, 2013, 03:04:09 PM
 #118

Avalon should have done a default value.
Now Mr Chen gets -within a few days- many shipments with different values​​.
All RMA, same content, home address?

Hope that works. Huh

Bogart
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 952


View Profile
April 18, 2013, 03:33:42 PM
 #119

I'm hoping my EMS shipments go better.  I declared them as RMA/Returned Merchandise.

For anyone not wanting to deal with the trade-in, if you'd rather just sell your Icarus or Lancelot, I would gladly buy it from you at a premium price, and use it myself for trade-in.  PM me if you're interested.

"All safe deposit boxes in banks or financial institutions have been sealed... and may only be opened in the presence of an agent of the I.R.S." - President F.D. Roosevelt, 1933
twmz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 673



View Profile
April 18, 2013, 05:40:22 PM
 #120

I have decided I don't want to deal with this process, so...

https://bitcointalk.org/index.php?topic=179800.0

Was I helpful?  1TwmzX1wBxNF2qtAJRhdKmi2WyLZ5VHRs
WoT, GPG

Bitrated user: ewal.
Pages: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!