Bitcoin Forum
May 28, 2022, 08:10:18 AM *
News: Bitcoin Pizza bake-off contest
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 ... 346 »
  Print  
Author Topic: [ANN] INTENSE COIN - Blockchain backed decentralized VPN - Hybrid PoW  (Read 235259 times)
valiant1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 219
Merit: 121


Lethean Developer


View Profile WWW
September 12, 2017, 03:29:48 PM
 #1181

Code:
./intensecoind
Illegal instruction
Dev need help, please.

Hey, this means you are using the wrong binary version for your platform. At the time you posted, only x86_64 binaries were available, which is for 64-bit linux. I have now uploaded the 32-bit daemon binaries here which should solve your problem.

OK first I apologise.


1. It seems that Im using tha 1.0 wallet it was on the main website of Intensecoin,  (although Ive read the mandatory wallet update) an downloaded the wallet that was in the link of the main website (But the devs did not updated the link rigt away  I guess, thanks guys)


2.  I have about 79k Coins  (10k is in Unconfirmed status)


What I have to do now?    should copy my .wallet  paste it in the directory of another laptop In wich i have installed the "fancy" new wallet 1.2.0? and press Open wallet?   Or should I try to send them to the new adress of the new wallet  *1.2.0


3. The old wallet works perfectly with pool synch why the update?  Ive send from Rig one that used the wallet 1.0  to main Wallet also 1.0 1000 coins they went fine as usually, 10k got stuck,  On which end is the problem of the wallet that had send the coins or the Wallet that received the 10k coins?


4. Sorry for the question for the 3rd time,  What Should I do about the 10k uncofirmed coins that are in the Wallet 1.0?

where do I find the .wallet?


this is the https://github.com/valiant1x/intensecoinwallet/releases/download/v1.2/Intensecoin-win64.zip   wallet that i need to Update to right?

im also having endless problems with the wallet and coins getting stuck. dev just says the same thing, turn of optimization, did that, no difference, not really helpful at all...
Hi, as mentioned above there is definitely a need for a command to zap TX's - in the interim, if you really want those gone, take your wallet offline. I suspect the only reason they keep coming back is that your wallet keeps sending the TXs to the network, from BEFORE you disabled optimization, and then network is rejecting them. So either load a different wallet file or close your wallet entirely, for at least a full 24 hours. Transactions live in the pool for 24 hours.

Also, there is some confusion about unconfirmed vs locked txns. The instructions I just mentioned above only apply to locked coins. The only reason you will have locked coins is from optimization transactions. Unconfirmed txns, on the other hand, are due to other people sending you txns with bad information - either not enough fee, or from an outdated version of the wallet. This can also occur if you received a payment from other peoples' pools before they were using the correct code. I know kiramine has some bad payments out there. I think that pool site fixed their issue, but the unconfirmed txns will linger in your wallet until you open the wallet file in the newest GUI wallet, and select "File -> Reset wallet".

@candyiman - that's the correct download link. File -> Reset wallet. The .wallet file by default is stored in ~/.intensecoin on linux/mac or %userprofile%\appdata\roaming\intensecoin on windows.

▀    ★★★ LETHEAN ★★★ 
┊┈ ┊┈ ┊┈ ┊┈ ┊ THE SAFEST WAY TO BE ONLINE: BLOCKCHAIN VPN┊┈ ┊┈ ┊┈ ┊┈ ┊
█ █ █ █ █ █  Medium Twitter Discord Reddit TelegramFacebook Whitepaper  █ █ █ █ █  
1653725418
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653725418

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653725418
Reply with quote  #2

1653725418
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1653725418
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653725418

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653725418
Reply with quote  #2

1653725418
Report to moderator
1653725418
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653725418

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653725418
Reply with quote  #2

1653725418
Report to moderator
cryptomaxsun
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2268
Merit: 1349


Ukrainians will resist


View Profile WWW
September 12, 2017, 03:38:40 PM
 #1182

Quote
Hey, this means you are using the wrong binary version for your platform. At the time you posted, only x86_64 binaries were available, which is for 64-bit linux. I have now uploaded the 32-bit daemon binaries here which should solve your problem.
I have Ubuntu 14.04. x64

❘|❘ Cлaвa Укpaинe! ❘|❘ Glory to Ukraine! ❘|❘
❘|❘ Укpaинa пoбeдит! Ukraine will win! ❘|❘
archb0x
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 0


View Profile
September 12, 2017, 03:47:55 PM
 #1183

Quote
Hey, this means you are using the wrong binary version for your platform. At the time you posted, only x86_64 binaries were available, which is for 64-bit linux. I have now uploaded the 32-bit daemon binaries here which should solve your problem.
I have Ubuntu 14.04. x64
Can you just compile it from source.
Fjstrydom
Member
**
Offline Offline

Activity: 109
Merit: 10


View Profile
September 12, 2017, 05:16:19 PM
 #1184

and now i get load blockchain error if i use the wallet...
FreeZe_85
Member
**
Offline Offline

Activity: 131
Merit: 10


View Profile
September 12, 2017, 07:15:36 PM
 #1185

WTS 13k coins. PM me.
archb0x
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 0


View Profile
September 12, 2017, 07:57:52 PM
 #1186

and now i get load blockchain error if i use the wallet...
Which version of the wallet are you currently using?
Fjstrydom
Member
**
Offline Offline

Activity: 109
Merit: 10


View Profile
September 12, 2017, 08:00:47 PM
 #1187

and now i get load blockchain error if i use the wallet...
Which version of the wallet are you currently using?
the new one, i got it fixed though, deleted all the block data is the appdata\roaming folder, restarted wallet, it downloaded the blockchain again and now works
oli123
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 644
Merit: 100



View Profile
September 12, 2017, 09:55:09 PM
 #1188

Very well developed Roadmap. Many miners at the pool http://intensecoin.com/pool/#. I also used this pool and I have something over 30k intensecoins. I look forward to coinexchange now in September and to cryptopia or livecoin in October. Many times I've been selling before the official exchange and then I regret. For now, I have left coins and I do not sell. But it's up to each miner what will to do with coins. I wish many achievements for dev team. But also for us miners.

Made for the community:
valiant1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 219
Merit: 121


Lethean Developer


View Profile WWW
September 13, 2017, 12:10:49 AM
 #1189

Very well developed Roadmap. Many miners at the pool http://intensecoin.com/pool/#. I also used this pool and I have something over 30k intensecoins. I look forward to coinexchange now in September and to cryptopia or livecoin in October. Many times I've been selling before the official exchange and then I regret. For now, I have left coins and I do not sell. But it's up to each miner what will to do with coins. I wish many achievements for dev team. But also for us miners.

Made for the community:


Very cool!!! Thanks, oli123! I hope you continue to HODL, and I hope it's rewarding for you. If we continue to execute our plans as proposed, I am sure you will be pleased with your decision.

Quote
Hey, this means you are using the wrong binary version for your platform. At the time you posted, only x86_64 binaries were available, which is for 64-bit linux. I have now uploaded the 32-bit daemon binaries here which should solve your problem.
I have Ubuntu 14.04. x64

You're definitely best off compiling from source as  mentioned above ,but just out of curiosity, what's the output of uname -a?

▀    ★★★ LETHEAN ★★★ 
┊┈ ┊┈ ┊┈ ┊┈ ┊ THE SAFEST WAY TO BE ONLINE: BLOCKCHAIN VPN┊┈ ┊┈ ┊┈ ┊┈ ┊
█ █ █ █ █ █  Medium Twitter Discord Reddit TelegramFacebook Whitepaper  █ █ █ █ █  
Ayers
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1932
Merit: 1001


View Profile
September 13, 2017, 09:34:15 AM
 #1190

since there is no market i'm selling at 100 satoshi if someone is interested, what about creating a market for this coin in the market section, while we wait for exchange?
mv1986
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 527


View Profile
September 13, 2017, 09:55:48 AM
 #1191

since there is no market i'm selling at 100 satoshi if someone is interested, what about creating a market for this coin in the market section, while we wait for exchange?

Maybe get someone who can also escrow all potential transactions. That would be really helpful.
vikec1989
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 129
Merit: 5


View Profile
September 13, 2017, 09:59:31 AM
 #1192

Can someone put configuration of his bat file here? I m interested in this coin. I tried but every time some error on screen Sad
I m using 2x7950 and 9.7 cryptonote miner claymore, is that miner correct?

Regards
bitekoin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 100



View Profile
September 13, 2017, 10:19:21 AM
 #1193

Woah, learnt about the swap today after coming from vacation. Am I too late?
WarrenP
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 250

PHqpBmGrA3V6GqzmyQWEaQTjCMDGfSDbcn


View Profile
September 13, 2017, 10:38:14 AM
 #1194

Woah, learnt about the swap today after coming from vacation. Am I too late?

Hold on... what swap? Have you got the right coin? I haven't seen anything about a swap here?

                 ░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒░
           ░▒█████████████████████▒░
         ▓███████████████████████████▓░
      ░███████████████▓░▒███████████████░
     ▓██████████▓▓▒░        ▒▒▓▓██████████
   ░███▓                               ▒███▒
  ░████               ▒▒▒               ████▒
 ░█████░           ░███████░            █████▒
 ██████░          ░██      ██▒          ██████
░██████░          ██       ██           ██████▒
▓██████           ██░ ░   ░██           ███████
▓██████         ████████████████        ███████
▓██████        █████████████████        ███████
░██████▒       ███████████████       ░██████▓
 ███████       █████████████████       ▓██████
 ░███████       ████████████████      ▓██████▒
  ▒███████▒       ░ ░     ░ ░       ░███████▒
   ░████████▒                     ▒████████▒
     ▓████████▓░               ░▓█████████
      ░██████████▓░          ▓██████████░
         ▓██████████▒     ▒██████████▓░
           ░▒██████████▒▓█████████▓░
                 ░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒░
archb0x
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 0


View Profile
September 13, 2017, 11:32:23 AM
 #1195

Can someone put configuration of his bat file here? I m interested in this coin. I tried but every time some error on screen Sad
I m using 2x7950 and 9.7 cryptonote miner claymore, is that miner correct?

Regards
My config.txt for claymore contains this

Code:
-o stratum+tcp://45.32.171.89:6666
-u WALLET_ADDRESS
-p x
-allpools 1

my start.bat only has this in it.
Code:
NsGpuCNMiner.exe

after you've have updated it just run the start.bat file.
lupanar
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1344
Merit: 252



View Profile
September 13, 2017, 12:20:25 PM
 #1196

Woah, learnt about the swap today after coming from vacation. Am I too late?

Hold on... what swap? Have you got the right coin? I haven't seen anything about a swap here?
I guess he mean swap coins from old wallet to new one. For this happen there was needed to fiil the compensation form that was at OP, but think its not available now. Better ask dev about it.

    ▄███▄▄                  ▄▄███▄
▄██▄ ▀▀████▄              ▄████▀▀ ▄██▄
 ▀████▄ ▀▀████▄        ▄████▀▀ ▄████▀
█▄ ▀▀████▄ ▀▀████   ▄████▀▀ ▄████▀▀ ▄█
███  ▄▀▀████▄ ▀  ▄████▀▀ ▄████▀▀▄  ███
███  ██▄ ▀▀   ▄████▀▀ ▄████▀▀ ▄██  ███
███  ██▀   ▄████▀▀ ▄████▀▀ ▄  ▀██  ███
███  ▀  ▄████▀▀ ▄████▀▀  ████▄  ▀  ███
█▀   ▄████▀▀ ▄████▀▀ ▄▄█▄  ▀████▄   ▀█
  ▄████▀▀ ▄████▀▀    ▀▀████▄ ▀▀████▄
████▀▀ ▄████▀▀          ▀▀████▄ ▀▀████
███  ████▀▀ ▄█▄         ▄▄ ▀▀████  ███
███  ███  ▄▀▀███▄    ▄███▀▀   ███  ███
███  ███  ██▄ ▀▀  ▄███▀▀ ▄██  ███  ███
███  ███  █▀   ▄███▀▀ ▄███▀▀  ███  ███
███  ███    ▄███▀▀ ▄███▀▀  ▄  ███  ███
███  ███  ███▀▀ ▄███▀▀   ▄██  ███  ███
▀██  ███  ▀▀ ▄███▀▀  ▄██▄ ▀█  ███  ██▀
  ▀  ███  ▄███▀▀      ▀▀███▄  ███  ▀
      ▀█  █▀▀            ▀▀█  █▀
LUXCORE
██████████████▄
██          ██▀█▄
██  ██████  ██  ▀█▄
██  ██████  ██    ▀█
██  ██████  ████████
██                ██
██  ████████████  ██
██                ██
██  ████████████  ██
██                ██
██  ████████████  ██
██                ██
██  ████████████  ██
██                ██
██  ███████       ██
██                ██
████████████████████
▬▬▬     DOWNLOAD WALLETS     ▬▬▬
| WINDOWS | MAC | LINUX | LUXBLOCKCHAIN |
████████      EXCHANGE      ████████



                      ▄▄
                  ▄▄████
              ▄▄████████
          ▄▄███████▀████
      ▄▄█████████▀ █████
  ▄▄███████████▀ ▄██████
█████████████▀  ████████
   ▀▀██████▀  ▄█████████
       ▀▀▀  ▄███████████
           ▄████████████
           █████████████
           ████▀  ▀▀████
           ██▀       ▀██
Madcard
Member
**
Offline Offline

Activity: 131
Merit: 10


View Profile
September 13, 2017, 01:13:55 PM
 #1197

where is trading?
1x12ty
Member
**
Offline Offline

Activity: 177
Merit: 10


View Profile
September 13, 2017, 01:18:50 PM
 #1198

since there is no market i'm selling at 100 satoshi if someone is interested, what about creating a market for this coin in the market section, while we wait for exchange?
maybe i will wait for first exchange accept , this is project interseting with hydird pow
i want see value intense coin , is high or low then i decide that join invest it or not
with community grow up . i think dev have a project success ,and i will trade on market .
Ayers
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1932
Merit: 1001


View Profile
September 13, 2017, 01:28:00 PM
Last edit: September 13, 2017, 01:52:47 PM by Ayers
 #1199

on github for the new wallet 1.2 it say leave wallet optimization disabled, where can i find this option? and when i use the new 1.2 wallet my balance is zero why? ok i fixed it the format in the new wallet is intenscoin.wallet and not intensecoinwallet.wallet, please fix this the two versions are not compatible
iamnewhere
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 100


View Profile
September 13, 2017, 01:53:11 PM
 #1200

on github for the new wallet 1.2 it say leave wallet optimization disabled, where can i find this option? and when i use the new 1.2 wallet my balance is zero why?

the wallet file has changed it's default name, you have to "Open Wallet" and open your old wallet just from the same location where the new one is located - of course make a backup first of the file Wink
Pages: « 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 ... 346 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!