taner32
|
|
April 21, 2017, 08:12:53 AM |
|
ben de hiç bir sorun yaşamadım, genelde işimi iyi gördüler.
ödemelerde herhangi bir sıkıntı yaşamadım hiç.
|
|
|
|
thebitstreet
|
|
May 05, 2017, 08:35:05 AM |
|
Site öldü Güncel satış emrine direk alış veriyorsunuz işlem gerçekleşmiyor, aşağı emirlere düşüyor. İptal edemiyorsunuz. Hala aynı tas aynı hamam
|
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
May 05, 2017, 08:51:42 AM |
|
Site öldü Güncel satış emrine direk alış veriyorsunuz işlem gerçekleşmiyor, aşağı emirlere düşüyor. İptal edemiyorsunuz. Hala aynı tas aynı hamam Eski sayfalarina donun konunun burada ne kanlar govdeyi goturdu gorursunuz. Suan zaten tekte degiller kendilerinden daha iyi calisan baska borsalarda var yakinda hacmi 3-5 btc ye geri doner. Iyi is yapmadiklari surece kaybetmeye mahkumlar
|
|
|
|
gokcey
|
|
May 06, 2017, 09:45:01 PM |
|
Hafta sonu ödeme yapmıyorlar galiba
|
|
|
|
bytrislasis
Member
Activity: 118
Merit: 10
|
|
May 09, 2017, 08:45:44 AM |
|
emir iptali çıkmıyor, emir verdim iptal edemiyorum :S
|
|
|
|
nominee
|
|
May 09, 2017, 01:19:14 PM |
|
Burada 7 bin lira görülmesine ramak kalmıştı ki bitcoin fiyatı tekrardan geriye düştü.
|
|
|
|
Aceeakell
|
|
May 09, 2017, 02:22:53 PM |
|
Bugun koinimden Tl cekim emri versem, ne zaman hesabima yatar arkadaslar, ayrica paribuda belgesiz para cekimi oluyor mu acaba ?
|
|
|
|
dejavvu
Member
Activity: 75
|
|
May 09, 2017, 06:08:28 PM |
|
Bugun koinimden Tl cekim emri versem, ne zaman hesabima yatar arkadaslar, ayrica paribuda belgesiz para cekimi oluyor mu acaba ?
Normal şartlarda aynı gün içinde 1-2 saate oluyor. Paribu hakkında bilmiyorum.
|
|
|
|
thebitstreet
|
|
May 09, 2017, 08:03:58 PM |
|
Koinim ekstrem bir durum yoksa 10-15dk içinde parayı yolluyor. -Enpara için- Paribu'da ise onaylı olmayan hesaplarda günlük 500, aylık 5.000 TL limitli para çekme hakkınız var.
|
|
|
|
rekcahxfb_foundation
Sr. Member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
|
|
May 10, 2017, 03:40:57 AM |
|
iyi gunlar, yeni kayıtlar bir ara kapalıydı sanırım. açtınızmı yeni kayıtları?
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
May 10, 2017, 03:22:05 PM |
|
Bugn 35.000 Tl'lik Ltc satışı yaptım ,10 dk içinde hesabıma geçtiler.Çok hızlılar bana göre , ayrıca uzun yıllardır aktif oldugu için güven veriyor tam not aldı bnden.
|
|
|
|
thebitstreet
|
|
May 13, 2017, 03:49:00 PM Last edit: May 14, 2017, 11:32:33 AM by thebitstreet |
|
Merhaba, 2FA kullanıyorum ve mevcut olanı kaldırıp yeni bir 2FA kodu kullanmak istiyorum ama site arayüzünde buna ulaşamadım. Kaldırıp yeniden aktif etmek istediğimde karekod vs. vermeyip direk önceki kodu istiyor. Poloniex'te olduğu gibi yenilemenin bir yolu var mı?
|
|
|
|
xsentus
Legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
|
|
May 14, 2017, 11:03:21 AM |
|
Merhaba, 2FA kullanıyorum ve mevcut olanı kaldırıp yeni bir 2FA kodu kullanmak istiyorum ama site arayüzünde buna ulaşamadım. Kaldırım yeniden aktif etmek istediğimde karekod vs. vermeyip direk önceki kodu istiyor. Poloniex'te olduğu gibi yenilemenin bir yolu var mı?
bende mevcut olanı kaldıracağım ama nereden kaldıracağımı bile bulamadım.. Mevcut olanı kaldırıp yeni ekleyeceğim. Nereden yapacağız bu işlemi ?
|
|
|
|
consar
|
|
May 14, 2017, 11:11:39 AM |
|
kimlikle yazıyla selfie olayı hala zorunlu mu? çok can sıkıcı bir durum o şekilde resim göndermek.
|
|
|
|
Tyler001
Member
Activity: 93
|
|
May 14, 2017, 11:58:03 AM |
|
kimlikle yazıyla selfie olayı hala zorunlu mu? çok can sıkıcı bir durum o şekilde resim göndermek.
Evet zorunlu. Selfie ile uğraşamam diyorsanız nüfus cüzdanınızı arkalı önlü fotoğrafını çekip göndererek paribu'ya üye olabilirsiniz. Ayrıca komisyon oranları da çok düşük.
|
|
|
|
consar
|
|
May 14, 2017, 02:11:15 PM |
|
selfie falan olmadıkça kimlik sorun değil bu tarz resimler insanlık onuruna aykırı. paribuya bakayım teşekkürler.
|
|
|
|
kripto para
|
|
May 14, 2017, 02:23:49 PM |
|
Merhaba, 2FA kullanıyorum ve mevcut olanı kaldırıp yeni bir 2FA kodu kullanmak istiyorum ama site arayüzünde buna ulaşamadım. Kaldırıp yeniden aktif etmek istediğimde karekod vs. vermeyip direk önceki kodu istiyor. Poloniex'te olduğu gibi yenilemenin bir yolu var mı?
Hesaba erişemiyor musunuz diye bir link var giriş yapmayı denediğinde. Google Auth'u iptal edip SMS gönderiyor, ardından tekrar farklı bir Google Auth'u ekleyebiliyorsun.
|
|
|
|
Captain Corporate
|
|
May 14, 2017, 07:25:11 PM |
|
Pazar günü para çekilebiliyor mu veya geç saatlerde? Benim bir acil para çekimi ihtiyacım oldu da , soriim dedim.
|
| | Peach BTC bitcoin | │ | Buy and Sell Bitcoin P2P | │ | . .
▄▄███████▄▄ ▄██████████████▄ ▄███████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄███████████████████████▄ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ▀███████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀███████████████████▀ ▀███████████████▀ ▀▀███████▀▀
▀▀▀▀███████▀▀▀▀ | | EUROPE | AFRICA LATIN AMERICA | | | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
███████▄█ ███████▀ ██▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄ █████████████▀ ▐███████████▌ ▐███████████▌ █████████████▄ ██████████████ ███▀███▀▀███▀ | . Download on the App Store | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
▄██▄ ██████▄ █████████▄ ████████████▄ ███████████████ ████████████▀ █████████▀ ██████▀ ▀██▀ | . GET IT ON Google Play | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ |
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
May 14, 2017, 07:34:41 PM |
|
Pazar günü para çekilebiliyor mu veya geç saatlerde? Benim bir acil para çekimi ihtiyacım oldu da , soriim dedim.
Çekim talebi yaparsın, ama paranın sana gelmesi sonraki günü bulur. Pazartesi sabah 9 civarı işleme alırlar ve gönderirler. EFT ise en geç 9:30'da elinde olur.
|
|
|
|
Captain Corporate
|
|
May 14, 2017, 07:36:24 PM |
|
Öyle tahmin etmiştim bende. Haftasonu bankalar kapalıyken zor gibi geldi banada zaten. Sağlık olsun.
|
| | Peach BTC bitcoin | │ | Buy and Sell Bitcoin P2P | │ | . .
▄▄███████▄▄ ▄██████████████▄ ▄███████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄███████████████████████▄ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ▀███████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀███████████████████▀ ▀███████████████▀ ▀▀███████▀▀
▀▀▀▀███████▀▀▀▀ | | EUROPE | AFRICA LATIN AMERICA | | | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
███████▄█ ███████▀ ██▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄ █████████████▀ ▐███████████▌ ▐███████████▌ █████████████▄ ██████████████ ███▀███▀▀███▀ | . Download on the App Store | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
▄██▄ ██████▄ █████████▄ ████████████▄ ███████████████ ████████████▀ █████████▀ ██████▀ ▀██▀ | . GET IT ON Google Play | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ |
|
|
|
|