Bitcoin Forum
August 20, 2019, 02:24:45 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 [102] 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 ... 203 »
  Print  
Author Topic: [ANN][BLC] Blakecoin Blake-256 for GPU/FPGA With Merged Mined Pools Stable Net  (Read 403128 times)
klangley11
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
May 19, 2014, 04:59:17 AM
 #2021

cgminer mine the big difference it seems i havent used cgminer or cuda before first time. so after i found the .conf file in the pre configured version of cg miner it was easy to get setup. i must not have had it setup properly on cudaminer.

Similar cuda problem for me, tried every combination - best I could get was connecting and getting invalid blocks. My nvidia gpu is is even giving cgminer a hard time detecting new blocks, still hangs at 0 with the correctly updated .conf file. Or maybe pool is having connectivity issues right now, will try again... but would be nice to have a working cuda solution.
Each block is stacked on top of the previous one. Adding another block to the top makes all lower blocks more difficult to remove: there is more "weight" above each block. A transaction in a block 6 blocks deep (6 confirmations) will be very difficult to remove.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1566267885
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566267885

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566267885
Reply with quote  #2

1566267885
Report to moderator
1566267885
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566267885

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566267885
Reply with quote  #2

1566267885
Report to moderator
1566267885
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566267885

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566267885
Reply with quote  #2

1566267885
Report to moderator
cinnamon_carter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1018


It's about time -- All merrit accepted !!!


View Profile WWW
May 19, 2014, 05:25:42 AM
 #2022

knocking on the door of 1 terahash .......   "networkhashps" : 967033116955,

Check out my coin Photon
Merge Mine 5 other Blake 256 coins - 6x your hash power  https://www.blakecoin.org/

The obvious choice is not always the best choice.

LOOK DEEPER - Look into the Blake 256 Family -- CC
SimkoMiner
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 926
Merit: 1000


View Profile
May 19, 2014, 06:13:22 AM
 #2023

What is the appx. hashrate for Nvidia 750Ti via CudaMiner? Can someone provide settings for CudaMiner?
BlueDragon747
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1505
Merit: 1017


Solutions Architect


View Profile WWW
May 19, 2014, 06:23:03 AM
 #2024

What is the appx. hashrate for Nvidia 750Ti via CudaMiner? Can someone provide settings for CudaMiner?

might be best to ask on the cudaminer forums or in the cudaminer thread I dont have a Nvida card so cannot test  Cry

Info: GithubBlakecoin.org - BCT Blakecoin thread - Twitter - BCS - BlakeZone  Trade Blakecoin: Cryptopia - C-patex Merged Mining Pools: EU3 - NY2/AT1 - LA1
Donation Addresses: BLC: Bd3jJftFbwxWSKNSNz35vkDd57kG6jHAjt PHO: BZXPMc8eF9YZcJStskkP2bVia38fv9VmuT BBTC: 2h8c4NbzXJXk6QQ89r7YYMGhe13gQUC2ajD ELT: e7cm6cAgpfhvk3Myh2Jkmi1nqaHtDHnxXb 
UMO: uQH9H17t7kz3eVQ3vKDzMsWCK4hn5nh2gC LIT: 8p8Z4h5fkZ8SCoyEtihKcjzZLA7gFjTdmL BTC: 1Q6kgcNqhKh8u67m6Gj73T2LMgGseETwR6
BlueDragon747
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1505
Merit: 1017


Solutions Architect


View Profile WWW
May 19, 2014, 07:41:03 AM
 #2025

Blakecoin is now listed on Bittrex
https://bittrex.com/Market/?MarketName=BTC-BLC

Info: GithubBlakecoin.org - BCT Blakecoin thread - Twitter - BCS - BlakeZone  Trade Blakecoin: Cryptopia - C-patex Merged Mining Pools: EU3 - NY2/AT1 - LA1
Donation Addresses: BLC: Bd3jJftFbwxWSKNSNz35vkDd57kG6jHAjt PHO: BZXPMc8eF9YZcJStskkP2bVia38fv9VmuT BBTC: 2h8c4NbzXJXk6QQ89r7YYMGhe13gQUC2ajD ELT: e7cm6cAgpfhvk3Myh2Jkmi1nqaHtDHnxXb 
UMO: uQH9H17t7kz3eVQ3vKDzMsWCK4hn5nh2gC LIT: 8p8Z4h5fkZ8SCoyEtihKcjzZLA7gFjTdmL BTC: 1Q6kgcNqhKh8u67m6Gj73T2LMgGseETwR6
richiela
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 937
Merit: 1000


View Profile
May 19, 2014, 07:49:35 AM
 #2026

Blakecoin is now listed on Bittrex
https://bittrex.com/Market/?MarketName=BTC-BLC

Damn you guys are fast Wink

Happy trading guys!

Thanks,
Richie

Looking for the best exchange? -> https://bittrex.com
sammy007
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1778
Merit: 1001



View Profile
May 19, 2014, 09:40:23 AM
 #2027

How to compile cgminer-alt?

no autogen.sh

automake -> errors, but configure script produced.
./configure -> configure: error: cannot find install-sh, install.sh, or shtool in "." "./.." "./../..


And this coin already mined for months, still no smooth bootstrap guide, even missing ADL fixes. Are you kidding me?!

BlueDragon747
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1505
Merit: 1017


Solutions Architect


View Profile WWW
May 19, 2014, 09:44:28 AM
Last edit: May 19, 2014, 09:55:46 AM by BlueDragon747
 #2028

How to compile cgminer-alt?

no autogen.sh

automake -> errors, but configure script produced.
./configure -> configure: error: cannot find install-sh, install.sh, or shtool in "." "./.." "./../..


And this coin already mined for months, still no smooth bootstrap guide, even missing ADL fixes. Are you kidding me?!

Update OP, blake already in sph-miner.

not the same blake they use a different version, this is the 8 round Blake-256

you are most welcome to contribute to guides or fixes

ubuntu ?
https://bitcointalk.org/index.php?topic=306894.msg6764336#msg6764336

Info: GithubBlakecoin.org - BCT Blakecoin thread - Twitter - BCS - BlakeZone  Trade Blakecoin: Cryptopia - C-patex Merged Mining Pools: EU3 - NY2/AT1 - LA1
Donation Addresses: BLC: Bd3jJftFbwxWSKNSNz35vkDd57kG6jHAjt PHO: BZXPMc8eF9YZcJStskkP2bVia38fv9VmuT BBTC: 2h8c4NbzXJXk6QQ89r7YYMGhe13gQUC2ajD ELT: e7cm6cAgpfhvk3Myh2Jkmi1nqaHtDHnxXb 
UMO: uQH9H17t7kz3eVQ3vKDzMsWCK4hn5nh2gC LIT: 8p8Z4h5fkZ8SCoyEtihKcjzZLA7gFjTdmL BTC: 1Q6kgcNqhKh8u67m6Gj73T2LMgGseETwR6
sammy007
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1778
Merit: 1001



View Profile
May 19, 2014, 09:47:34 AM
 #2029

How to compile cgminer-alt?

no autogen.sh

automake -> errors, but configure script produced.
./configure -> configure: error: cannot find install-sh, install.sh, or shtool in "." "./.." "./../..


And this coin already mined for months, still no smooth bootstrap guide, even missing ADL fixes. Are you kidding me?!

Update OP, blake already in sph-miner.

not the same blake they use a different version, this is the 8 round Blake-256

you are most welcome to contribute to guides or fixes

adl fixes https://github.com/Bufius/vertminer-gpu/issues/1

So how to compile it?
Djinou94
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050
Merit: 1000


View Profile
May 19, 2014, 11:19:37 AM
 #2030

i have my miner pointed to the merged mining ny2 server. i still have not found a share with 700 mh/s from a 780ti in cudaminer and the server isnt registering my worker as hashing

stats are based within 3 minutes so with low hashrate unlikely to show but you should be creating shares they are only diff 32


Why Dirac will merge with Nautilus coin and not Blakecoin?


Dirac is not merged with Nautilus coin and never will due to different algo but it is planed to be pair (exchanged) with Nautilus coin, just like you can find BLC/BTC pair!

OH ok  Smiley

Blakecoin is now listed on Bittrex
https://bittrex.com/Market/?MarketName=BTC-BLC

Very good news!!
SimkoMiner
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 926
Merit: 1000


View Profile
May 19, 2014, 12:36:45 PM
 #2031

Stratum on EU3 pool down again?
Grifftech
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
May 19, 2014, 06:03:11 PM
 #2032

Where can I point to mine Dirac?
Grifftech
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
May 19, 2014, 06:04:45 PM
 #2033

Is DIrac Merged Mined with Photon and Blakecoin?
BlueDragon747
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1505
Merit: 1017


Solutions Architect


View Profile WWW
May 19, 2014, 06:05:31 PM
 #2034

Is DIrac Merged Mined with Photon and Blakecoin?


Bryce is just about to release it adding to pools expect 30 mins per pool down time

Upgrade order LA1-NY2-EU3

Info: GithubBlakecoin.org - BCT Blakecoin thread - Twitter - BCS - BlakeZone  Trade Blakecoin: Cryptopia - C-patex Merged Mining Pools: EU3 - NY2/AT1 - LA1
Donation Addresses: BLC: Bd3jJftFbwxWSKNSNz35vkDd57kG6jHAjt PHO: BZXPMc8eF9YZcJStskkP2bVia38fv9VmuT BBTC: 2h8c4NbzXJXk6QQ89r7YYMGhe13gQUC2ajD ELT: e7cm6cAgpfhvk3Myh2Jkmi1nqaHtDHnxXb 
UMO: uQH9H17t7kz3eVQ3vKDzMsWCK4hn5nh2gC LIT: 8p8Z4h5fkZ8SCoyEtihKcjzZLA7gFjTdmL BTC: 1Q6kgcNqhKh8u67m6Gj73T2LMgGseETwR6
Grifftech
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
May 19, 2014, 06:07:47 PM
 #2035

Is DIrac Merged Mined with Photon and Blakecoin?


Bryce is just about to release it adding to pools expect 30 mins per pool down time

Upgrade order LA1-NY2-EU3

Very cool, I will be setting up my cards and CPUs to merge mine this!
Grifftech
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
May 19, 2014, 06:09:53 PM
 #2036

Do I need to add this to my Dirac wallet folder?

addnode=146.185.135.24
addnode=162.243.14.130
addnode=188.226.213.85
addnode=107.170.140.27

Do I name it Dirac.conf?
ProsperousWealth
Member
**
Offline Offline

Activity: 65
Merit: 10


View Profile
May 19, 2014, 06:10:53 PM
 #2037

hey guys I'm in the process of building a gpu miner (first time, extreme noob) but in the meantime I want to rent some hashing power.
I wanted to rent some mining power in the mean time. could someone please direct me to a reliable mining rental service that I can merge mine on the blakecoin pool with. any help would be greatly appreciated. thanks
Grifftech
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
May 19, 2014, 07:12:59 PM
 #2038

Maybe someone here can help. I am getting no Block Source Available for Photon and Blakebitcoin wallets. Blakecoin and Dirac wallets are working
Ignatius
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 409
Merit: 250


View Profile
May 19, 2014, 07:21:42 PM
Last edit: May 19, 2014, 07:48:44 PM by Ignatius
 #2039

Maybe someone here can help. I am getting no Block Source Available for Photon and Blakebitcoin wallets. Blakecoin and Dirac wallets are working

Create the config files as directed in the first post for each of those coins. The location of these config files depends on your operating system.

photon.conf
Code:
listen=1
gen=0
rpcallowip=127.0.0.1
rpcuser=username
rpcpassword=password
rpcallowip=localhost
rpcport=8984
port=35556
gen=0
server=1
daemon=1
listen=1
addnode=162.243.101.139
addnode=72.23.74.166
addnode=62.219.234.143
addnode=78.26.209.208
addnode=162.243.101.139
addnode=77.121.61.203
addnode=107.170.123.55
addnode=218.146.3.80:3005
addnode=107.170.78.146

blakebitcoin.conf
Code:
listen=1
gen=0
rpcallowip=127.0.0.1
rpcuser=username
rpcpassword=password
rpcport=8772
server=1
daemon=1
addnode=162.243.133.80
addnode=162.243.14.130
addnode=146.185.135.24
addnode=184.171.247.23
The addnode lines will provide the wallets with some nodes to connect to.
Grifftech
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
May 19, 2014, 07:49:07 PM
 #2040

Maybe someone here can help. I am getting no Block Source Available for Photon and Blakebitcoin wallets. Blakecoin and Dirac wallets are working

Create the config files as directed in the first post for each of those coins. The location for these config files depends on your operating system.

photon.conf
Code:
listen=1
gen=0
rpcallowip=127.0.0.1
rpcuser=username
rpcpassword=password
rpcallowip=localhost
rpcport=8984
port=35556
gen=0
server=1
daemon=1
listen=1
addnode=162.243.101.139
addnode=72.23.74.166
addnode=62.219.234.143
addnode=78.26.209.208
addnode=162.243.101.139
addnode=77.121.61.203
addnode=107.170.123.55
addnode=218.146.3.80:3005
addnode=107.170.78.146

blakebitcoin.conf
Code:
listen=1
gen=0
rpcallowip=127.0.0.1
rpcuser=username
rpcpassword=password
rpcport=8772
server=1
daemon=1
addnode=162.243.133.80
addnode=162.243.14.130
addnode=146.185.135.24
addnode=184.171.247.23
The addnode lines will provide the wallets with some nodes to connect to.

I am running the wallets from within their own folders and I have put those files in there but for some reason it isn't working
Pages: « 1 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 [102] 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 ... 203 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!