The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
March 26, 2016, 11:46:42 AM |
|
27mbtc aşağı dirençmiş de 29mbtc yukarı yönlü dirençmiş de. Falan da filan. Yahu bu grafiklere hala safça inanan kaldı mı? Görüyoruz ki aranızda hala bu saflardan var (:
|
|
|
|
mmmtr
|
|
March 26, 2016, 11:56:44 AM |
|
Bir yerde ufak esnaf iyi kazanıyorsa büyük esnaf daha çok kazanır aynı hesap bunda alt şu alt bu diye kandırmayın kendinizi grafiklere falan adamın gözü döner dump u koyar görürsünüz o zaman
|
|
|
|
Pierre 2
Legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
|
|
March 26, 2016, 03:54:10 PM |
|
Ethereum un bundan sonrası tamamen üzerine yapılacak projelerle yönlenecek diye düşünüyorum. Hani ethereum u 10 dolardan veya 20 dolardan daha yukarılara çekebilecek pek bir sebep yok şu an artık, var mı?
|
|
|
|
Penguen
|
|
March 26, 2016, 04:56:18 PM |
|
Ethereum un bundan sonrası tamamen üzerine yapılacak projelerle yönlenecek diye düşünüyorum. Hani ethereum u 10 dolardan veya 20 dolardan daha yukarılara çekebilecek pek bir sebep yok şu an artık, var mı?
Projeler hayata geçirilip yaygınlaşması. Yoksa dediğiniz gibi yükselme yerine ölü bir coin olarak hatırlanır ilerde.
|
|
|
|
kriptopara
Member
Activity: 112
Merit: 10
|
|
March 26, 2016, 06:23:08 PM |
|
penguen niye bu olumsuz tutum ? hadi git biraz alaskaya buzullara dolas buzsuz kaldın galiba mental panda da vardı o da boyleydi dedim dogaya cık okalıptus yapragı ye biraz kendine gelirsin . dedigimi yaptı heralde kendine geldi . bitcoinle ethereum cok farklı yapıda .yani fiyat belirleyicileri de aynı sekilde farklı . proje istiyosunuz augur var . slock ico su geliyo yakında dg de oyle niye bu acele ? proje olmazsa batarmıs . daha gecen link gonderdim uzerinde calısılan en az 187 etherumla ilgili proje var . bitcoinde bu tur projeler yoktu . yuzde 99 mining firmaları ( cloud - pool ) ve exchange di . ethereum bu acıdan avantajlı . smart contract yapısıyla bircok projeye altyapı sunabiliyor . gelismis programlanabilir kriptopara yapısıyla da tam bicilmis kaptan . dedim ya biraz sabır . duser - iner - duser - iner en sonunda patlar bakarsın 100 usd olmus
o gun geldiginde geriye doner okursunuz bu mesajımı durun renkli yapayım bari . BTCbu arada keske ether simgesi de eklense bu foruma bence bitcoinden sonra hakediyor bunu ethereum .
|
|
|
|
Xexen4
|
|
March 26, 2016, 08:40:57 PM |
|
geriye dönük grafiklere bakarak yorum yapmak çok kolay. her mum birbirini tekrar ediyor. tarih tekerrürden ibarettir diye boşuna dememişler.
|
|
|
|
kriptopara
Member
|
|
March 26, 2016, 08:43:49 PM |
|
biz geriye donuk degil ileriye yonelik yorum yaparız .
|
|
|
|
mmmtr
|
|
March 26, 2016, 08:52:09 PM |
|
biz geriye donuk degil ileriye yonelik yorum yaparız .
Kardeş kusura bakma ama köy kahvesinde oturup siyaset tartışan emekli amcalara benziyorsun . Tamam gelecek vaadedebilir ama gerçekten gereğinden fazla savunuyorsun Vitalik görse kendi değilde etheri senin hazırladığını sanır
|
|
|
|
kriptopara
Member
|
|
March 26, 2016, 10:28:24 PM |
|
vitalik bana danısmıstı zaten ethereumla ilgili . inanmıyosan kendine sor .
unutma siyasete mahallede siyaset tartısan adamlar yon veriyor . cumhurbaskanı bosuna her zaman muhtarlar toplantısı yapmıyor .
yaslı amcaları kucumseme . yaslı amcalar beni destekleyin ethereuma yatırım yapın .
|
|
|
|
magnific61
|
|
March 26, 2016, 10:55:27 PM |
|
Lan ne dustu ne yukseldi be! Inat ettim, ya, baticam ya bulucam parayi etherden. Her satoshiyi ethere basiuorum. Yarin " yaktin beni ether! " feryadi duyarsaniz derinlerden, bilin ki o benim😃
|
|
|
|
kriptopara
Member
|
|
March 26, 2016, 11:00:17 PM |
|
sorun olmaz rahat ol yeter ki sabret panik yapma .
|
|
|
|
mmmtr
|
|
March 27, 2016, 11:33:46 AM |
|
vitalik bana danısmıstı zaten ethereumla ilgili . inanmıyosan kendine sor .
unutma siyasete mahallede siyaset tartısan adamlar yon veriyor . cumhurbaskanı bosuna her zaman muhtarlar toplantısı yapmıyor .
yaslı amcaları kucumseme . yaslı amcalar beni destekleyin ethereuma yatırım yapın .
Ukalalık da da sınır tanımıyorum diyorsun . Amcaları küçümsediğim de yok sadece körü körüne siyaset tartışmalarına ve senin de onlara benzemene laf ediyorum . Ether bi patlarsa seni buralarda görebilecekmiyiz bu konuşmalardan sonra ben onu merak ediyorum artık .
|
|
|
|
arancra
|
|
March 27, 2016, 04:38:09 PM |
|
Yeni bir dump dalgasına girmiş olabilir ether. Seri düşüş başladı yine. YTD.
|
|
|
|
Babush
Full Member
Activity: 128
Merit: 100
Uzman Veteriner Hekim
|
|
March 27, 2016, 05:23:52 PM |
|
Fiyat konusunda aşırı tutarsız. Tamam, başlıbaşına durgun olsun da demiyorum ama sürekli bi oynama olunca hiç güven vermiyor. Yatırım için riskli bence(YTD). Daha olgunlaşması için çok zaman lazım gibi görünüyor.
|
|
|
|
arancra
|
|
March 27, 2016, 05:45:36 PM |
|
Btc nin Usd karşısındaki artışı, Ether/BTC parametresini anında aşağı yönlü etkiledi. Bu kadar kırılgan olması güven vermiyor gerçekten.
Diğer taraftan bakarsak, altcoin borsasında tecrübeli kişiler için çok güzel kar fırsatları anlamına geliyor bu durum.
|
|
|
|
thinkinger
|
|
March 27, 2016, 07:37:31 PM |
|
Btc nin Usd karşısındaki artışı, Ether/BTC parametresini anında aşağı yönlü etkiledi. Bu kadar kırılgan olması güven vermiyor gerçekten.
Diğer taraftan bakarsak, altcoin borsasında tecrübeli kişiler için çok güzel kar fırsatları anlamına geliyor bu durum.
kırılgan demeyelim de oynak diyelim.böyle oynamasa kim nasıl kar edecek ki dediğiniz gibi. btc durgunken ether ile dash taşıdı milleti , şimdi yorgun tekrar btc ye devretti gibi. ama inerken de faydalanılabilir.
|
|
|
|
Ankara
Legendary
Activity: 952
Merit: 1000
|
|
March 27, 2016, 08:39:47 PM |
|
Ether hype'ı geçti mi diye bakayım dedim, fiyatta düşüş var ancak hacim yerinde duruyor. Poloniex'te 20k BTC hacim var. En yakın rakibi Digibyte'ın 5 katı, en yakın 2. rakibi Bitshares'in 10 katı büyüklüğünde.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
March 28, 2016, 06:39:35 AM |
|
ben hacmi azalmışken sağlam dump yedirirler diye bekliyordum ama sanki 0.02 seviyesinin altına kimse indirmek istemiyor. en son böyle 0.002lerde uzun süre takıldıktan sonra ucuşa geçmişti.
|
|
|
|
Pierre 2
Legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
|
|
March 28, 2016, 06:51:29 AM |
|
Artık yavaşça kabul etmemiz gerekir ki ether iyi bir proje, ve üzerine gelecek yatırımların potansiyeli var. Bu yüzden 10 dolar fiyatlarına fixlenmesi gerekecek gibi. 5 dolara falan düşerse %100 buy konumu alınır mesela, e böylece de kısa sürede 10 a geri döner. O hale geldi.
|
|
|
|
magnific61
|
|
March 28, 2016, 08:44:57 PM |
|
By arada ethereum yeniden yükselişe geçti. Umarım satış emri verdiğim yere kadar gider
|
|
|
|
|