designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
April 13, 2016, 11:47:14 AM |
|
Bir arkadaş vardı 100 $ ı görecek falan diyordu ona ne oldu ki acaba ? Pump zamanını falan mı bekliyorki acaba ? arkadas arazi, yok ethereum petrolmus, cok yenilikciymis , contract varmis, cartmis curtmus.. puahahha. o degilde bunlari yazarken, forumun alayini kendine dusman etti ya bir yandan ona yanarim. su an nerede takiliyor acaba. O değilde ben hala Ether de ki smart contract muhabbetini anlamadım. Biri adam akıllı anlatsa aydınlansak? Petahashminer sen anlar mısın bu smart contract muhabbetinden?
|
|
|
|
paintblack
Member
Activity: 116
Merit: 10
|
|
April 13, 2016, 03:52:38 PM |
|
Bir arkadaş vardı 100 $ ı görecek falan diyordu ona ne oldu ki acaba ? Pump zamanını falan mı bekliyorki acaba ? belki sizden farklı olarak konuyla ilgili haberleri takip ediyordur da amerikadaki vergi deadline nın geçmesini bekliyordur. eth yükselecek diyenlerden ziyade yükselmeyecek diyenleri irdelemek lazım. nitekim yükseleceğini bilmek için kahin olmaya gerek yok.
|
|
|
|
mmmtr
|
|
April 13, 2016, 05:21:43 PM |
|
Bir arkadaş vardı 100 $ ı görecek falan diyordu ona ne oldu ki acaba ? Pump zamanını falan mı bekliyorki acaba ? belki sizden farklı olarak konuyla ilgili haberleri takip ediyordur da amerikadaki vergi deadline nın geçmesini bekliyordur. eth yükselecek diyenlerden ziyade yükselmeyecek diyenleri irdelemek lazım. nitekim yükseleceğini bilmek için kahin olmaya gerek yok. Evet konuyu takip ediyordur hatta yeni bir hesapla yorum falan yapıyordur ...
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
April 13, 2016, 09:50:15 PM |
|
0.016 dan 0.020 e ye kadar yeni bir pump vardı kaçırdık. Güzel olurdu atlayabilseydik
|
signature not found.
|
|
|
mortuu
|
|
April 13, 2016, 11:10:32 PM |
|
Merhaba forumda ki ilk postum ethereum başlığına olsun bakalım; Elliot abimizin deneyimlerinden bize aktardıklarıyla ethereum grafiğini incelediğimiz vakit sırada ki trendin yükseliş olacağını tahmin edebiliriz sanırım, biraz daha ileri gidip 1 hafta içerisinde 0.04 kademesini aşabileceğini söyleyebiliriz belki Elbette yatırım tavsiyesi değildir.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
April 13, 2016, 11:24:17 PM |
|
Merhaba forumda ki ilk postum ethereum başlığına olsun bakalım; Elliot abimizin deneyimlerinden bize aktardıklarıyla ethereum grafiğini incelediğimiz vakit sırada ki trendin yükseliş olacağını tahmin edebiliriz sanırım, biraz daha ileri gidip 1 hafta içerisinde 0.04 kademesini aşabileceğini söyleyebiliriz belki Elbette yatırım tavsiyesi değildir. İlk postunu böyle heba etmeseydin, sıvazladın resmen
|
signature not found.
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
April 14, 2016, 12:01:59 AM |
|
grafik nihayet hafif bir kalkış gerçekleştirebildi
|
|
|
|
mortuu
|
|
April 14, 2016, 06:03:14 AM |
|
Merhaba forumda ki ilk postum ethereum başlığına olsun bakalım; Elliot abimizin deneyimlerinden bize aktardıklarıyla ethereum grafiğini incelediğimiz vakit sırada ki trendin yükseliş olacağını tahmin edebiliriz sanırım, biraz daha ileri gidip 1 hafta içerisinde 0.04 kademesini aşabileceğini söyleyebiliriz belki Elbette yatırım tavsiyesi değildir. İlk postunu böyle heba etmeseydin, sıvazladın resmen Umarım öyledir zira yakında zamanda alacağım fiyatının olabildiğince düşük olmasını istiyorum; birazda totem benimki
|
|
|
|
magnific61
|
|
April 14, 2016, 08:50:40 AM |
|
Yeniden yükselişe geçti. Haydi bakalım. 0.0350 olana kadar devam.
|
|
|
|
alpsea
Copper Member
Hero Member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
|
|
April 14, 2016, 12:49:44 PM |
|
Etherleri satanlar bitcoine yönelecek bitcoin zıplayacak diyenler nerede? Btc %1 arttı veya artmadı. Hayaller hayatlar işte
|
|
|
|
thinkinger
|
|
April 14, 2016, 03:49:14 PM |
|
ether de öyle kayda değer bir yükseliş yok şimdilik, yükselecek diyenleri haklı çıkartacak henüz.
|
|
|
|
Black Siyah RED
Newbie
Activity: 20
Merit: 0
|
|
April 16, 2016, 09:13:51 PM |
|
Etherleri satanlar bitcoine yönelecek bitcoin zıplayacak diyenler nerede? Btc %1 arttı veya artmadı. Hayaller hayatlar işte Ether'i 0.035 civarlarindan satanlar acaba paralarini nereye yonlendirmis olabilir?
|
|
|
|
arancra
|
|
April 16, 2016, 09:19:54 PM |
|
Etherleri satanlar bitcoine yönelecek bitcoin zıplayacak diyenler nerede? Btc %1 arttı veya artmadı. Hayaller hayatlar işte Ether'i 0.035 civarlarindan satanlar acaba paralarini nereye yonlendirmis olabilir? Benim gibi ihtiyaçtan TL ye çevirmiş olabilir. Özellikle minerlar. Bir şeyi hep unutuyoruz bence; btc ya da herhangi bir altcoin, bizler için önemi; TL karşılığı, ya da yakın gelecekte ki karşılığı. Yok arkasındaki teknoloji, yok microsoft tanıdı, yok o proje bu proje. Bunlar sadece değeri ile ilgili. Hepimiz TL karşılığı ile ilgiliyiz neticede. Amacımızı fark edip, netleştirirsek; adımımızı ona göre atabiliriz sanırım.
|
|
|
|
alpsea
Copper Member
Hero Member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
|
|
April 16, 2016, 11:35:18 PM |
|
Etherleri satanlar bitcoine yönelecek bitcoin zıplayacak diyenler nerede? Btc %1 arttı veya artmadı. Hayaller hayatlar işte Ether'i 0.035 civarlarindan satanlar acaba paralarini nereye yonlendirmis olabilir? Şu an için bir yere yönlendirmedikleri çok açık gözüküyor. En azından yönlendirdikleri yer btc değil. Öyle olsa etherden eksilen 500milyon$ bitcoine eklenirdi?
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
April 17, 2016, 06:03:52 AM |
|
Etherleri satanlar bitcoine yönelecek bitcoin zıplayacak diyenler nerede? Btc %1 arttı veya artmadı. Hayaller hayatlar işte Ether'i 0.035 civarlarindan satanlar acaba paralarini nereye yonlendirmis olabilir? Şu an için bir yere yönlendirmedikleri çok açık gözüküyor. En azından yönlendirdikleri yer btc değil. Öyle olsa etherden eksilen 500milyon$ bitcoine eklenirdi? nakite geçtiklerini kim söyledi, şahsen ben btc de beklediklerini düşünüyorum, eth/btc hacmi yanılmıyorsam eth/fiat hacminden çok daha fazla , ether satıp nakite geçip onunla btc almıyorki insanlar fiyat yükselsin direkt eth/ btc değişimi yapıyorlar eğer nakite geçmeye karar verirlerse btc ye dump gelir , onunda yarılanma yaklaştıkça sınırlı kalacağını düşünüyorum
|
|
|
|
Babush
Full Member
Activity: 128
Merit: 100
Uzman Veteriner Hekim
|
|
April 17, 2016, 02:04:01 PM |
|
ETH tekrardan yükselmeye başladı. Birkaç güne 0.03 bandını görecek diye muhabbetler dönüyor. Y.T.D
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
April 21, 2016, 06:02:08 AM |
|
ether yavas yavas hacimlenmeye başladı. sanki buralardan toparlıyorlar caktırmadan gibime geliyor. bence bir sonraki hareket dump değil pump olacak.
|
|
|
|
thinkinger
|
|
April 21, 2016, 07:39:24 PM |
|
Etherleri satanlar bitcoine yönelecek bitcoin zıplayacak diyenler nerede? Btc %1 arttı veya artmadı. Hayaller hayatlar işte Ether'i 0.035 civarlarindan satanlar acaba paralarini nereye yonlendirmis olabilir? btc yükselmeye başladı . btc den çıkanlar ether e geçerler mi dersiniz veya geçmeli mi?
|
|
|
|
NetAlp
|
|
April 23, 2016, 10:03:51 AM |
|
ether yavas yavas hacimlenmeye başladı. sanki buralardan toparlıyorlar caktırmadan gibime geliyor. bence bir sonraki hareket dump değil pump olacak.
Çokta anlamam ama geçmiş grafiğe baktığımda biryerde zirve yapmış ve zirve sonrası sürekli yavaştan düşüşte görünüyor. Uzun vadede belki ama kısa vadede pek yükselecek gibi görmüyorum.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
April 23, 2016, 10:56:20 AM |
|
ama 100 dolar olacak diyorlardi, forumda bu konuda cok iddiali arkadaslar vardi, onlarin degerli yorumlarini arar olduk.
Biz , ether patladi patlayacak, her altcoinde oldugu gibi fiyati geldigi noktaya geri dusecek dedigimiz zaman, insanlari yanlis yonlendirip su an buyuk bir zarara sokmaya calisiyorlardi. Insanlar, Umariz onlara degilde, forumda akil fikir sahibi olan insanlara gore hareket edip davranmislardir.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
|