Ja sam spomenuo poker i vino zato sto sam nekoliko puta potegao te neke teme, ali niko da se malo vise zainteresuje i sto je mnogo bitnije prikljuci, na neki nacin...
Pocela je jos jedna sezona, sprema se igra za Nedelju, turnir broj 2, jos nije kasno za prikljuciti se!
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5288276.0_______________________________________________________________________________

Ja se igram sa nekim kolicinama bitcoina koje su meni prihvatljive, ali sam i ja kao it misljenja da ce doci taj "pull back" i to mozda bas na 12-13k, ili tu negde...zasto da se ne poigra covek i napravi neki profit!?
@CasperBGD u poslednje vreme se kladim, ali ne mogu da kazem da pratim sport! Bacim po neki bet tu i tamo, nista posebno. Podeli neki link, tvoj referal, mogu da bacim pogled i ako mi se svidja prikljucicu se! Kraft piva su dobra, nema tu mnogo diskusije, ipak je to na neki nacin domaca radinost. Ja pijem pivo, izmedju, i poslednjih par godina aktivno pijem Nisko od 0.33, pivo za 39 din po flasici (bila je jeftinija!) i to da ne verujes da je to takvo pivo za te pare... inace sa skupljim varijantama, strana i craft piva, volim da se castim ponekad!
Sto se tice bitcoina i gde ce dalje, nisam ni ja siguran...ludnica! Zato sam i potegao malo to pitanje, da vidim sta vi mislite o tome!