Bitcoin Forum
May 24, 2018, 04:40:22 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 [726]
  Print  
Author Topic: [ANN] Spondoolies-Tech - carrier grade, data center ready mining rigs  (Read 1249363 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
Biomech
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1018


Anarchy is not chaos.


View Profile
February 14, 2018, 02:49:00 AM
 #14501

Hey guys. Been looking at this long forum thread trying to find answers. I know this is kind of a dead subject of very old mining rigs, so I apologize in advance, but still hope this reaches to someone:

I recently got my hands on a couple of SP30's but they kind of have some issues with them:

The main issue I have with 2 rigs is that I power them up, everything seems fine, all fans speed up and start as they should be. Problem is, both frontal LEDS (Info and Ready leds, NOT the ones that belong to the ethernet cable) remain off and the rig doesn't seem to comunicate with my network (It doesn't show on IP list nor I can enter with any IP to the GUI). I tried to perform an sd recovery as shown in these instructions: https://steemit.com/bitcoin/@theblockhead/spondoolies-sp10-sp2x-and-sp3x-recovery-sd-card-and-boot-sd-card-creation-instructions ;but it doesn't seems to work (I have no way to tell if it even tries to boot from the SD).

The other problem is with another rig; When I plug it in, a red LED shows back in the PSU. Thing is, I tried the same PSU's in another rig and it works just fine. Tried PSU's that work in other rigs and they show the same red LED.

All rigs seem to be fine hardware-wise. (I've even changed around some of the boards, and the problems remain the same).

I feel that it could be related to:

-Some of the rigs could be bricked, and I'm not doing the correct SD recovery procedure.
-Network issues (?)
-Nasty little goblins messing around.

I dont really know if there is any way to communicate with the SP30 other than ethernet-router. I received no usb adapter or whatsoever, and I dont really know if I can connect it directly to a pc or something. Man, any help will be greatly appreciated, yet not expected as this has been a dead forum for a couple of months now.

Gotta keep digging trough all of your posts, hoping for a reply here. See ya around!        

There are links to several guides in the OP, and I know from personal experience that if you maintain this level of respect, Philipma1957 will likely assist you. I never owned a Spondoolies rig. Was planning to get the SP50, but the company went bust Cheesy But from everything I heard, they were very solid equipment, so the odds are you can salvage something out of this. Good luck to you!

Equaliser! Bringing the Blockchain Home  New exchange new exchange coming soon  Looks like it could be a contender. Disclosure: This is an affiliate link. Costs you nothing, might make me something. Cypherfunks will rise Again! https://bitcointalk.org/index.php?topic=469407.0
1527180022
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527180022

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527180022
Reply with quote  #2

1527180022
Report to moderator
1527180022
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527180022

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527180022
Reply with quote  #2

1527180022
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1527180022
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527180022

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527180022
Reply with quote  #2

1527180022
Report to moderator
1527180022
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527180022

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527180022
Reply with quote  #2

1527180022
Report to moderator
rageyuter
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
February 15, 2018, 04:06:26 AM
 #14502

Yeah, hehe. I know they are old rigs. This is me, just trying to entrepreneur into the mining world, and they just happen to fall into my hands so im trying to revive them.

Digging around the forum, I found out that it's probably the control boards (smaller boards attached to the frontal panel and stuff). They seem to be dead and I haven't found any way to revive them. I even tried a hair dryer, as seen in this message: https://bitcointalk.org/index.php?topic=872014.msg12069766#msg12069766

I know it says sp20, and my problem is with the sp30's; yet the issue is similar and some of the boards and components could be the same or have the same specifications. Hopefully some of the guys familiar with the "spoons" can give me some advice. I'd really appreciate it!


rgsnedds
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 5

old time miner


View Profile
February 18, 2018, 08:50:05 AM
 #14503

still mining  Grin

at current price? 1BTC = 1BTC

meh. the old whirly spaceheaters done us well over the winter.
I didn't realise the detailed situation with SP-Tech and it's end, sad to have heard it's no more. Although we don't see the satoshi roll up quite as quickly these days, they were still the best piece of kit. Good luck to Guy and the blockchain evolution.

fond memories.

..:raskul:..
Pages: « 1 ... 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 [726]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!