Bitcoin Forum
June 22, 2017, 12:28:47 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... 807 »
  Print  
Author Topic: [ANN] [XMG] MAGI | CPU mining | mPoW | mPoS | [MagiPay]  (Read 1422940 times)
paulthetafy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 804


View Profile
September 14, 2014, 02:56:19 AM
 #641

I'd like to check my miner against the testnet before launch, but can't sync as no connections.  I already added addnode=66.55.90.58 to the conf.  OP can you put your testnet node up please and give me the ip?

Join the Crowdfunding Revolution ►► FundYourselfNow.com ◄◄ Crowdsale with
attractive rewards
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1498134527
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1498134527

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1498134527
Reply with quote  #2

1498134527
Report to moderator
1498134527
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1498134527

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1498134527
Reply with quote  #2

1498134527
Report to moderator
joelao95
Legendary
*
Online Online

Activity: 924


Coin of the Magi!


View Profile
September 14, 2014, 03:10:19 AM
 #642

I'd like to check my miner against the testnet before launch, but can't sync as no connections.  I already added addnode=66.55.90.58 to the conf.  OP can you put your testnet node up please and give me the ip?

If you download wallets from here http://cryptomagic.com/files/magi-release/testnet/, they will automatically connect. I just opened up nodes, you might try again.

paulthetafy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 804


View Profile
September 14, 2014, 03:17:45 AM
 #643

I'd like to check my miner against the testnet before launch, but can't sync as no connections.  I already added addnode=66.55.90.58 to the conf.  OP can you put your testnet node up please and give me the ip?

If you download wallets from here http://cryptomagic.com/files/magi-release/testnet/, they will automatically connect. I just opened up nodes, you might try again.
Thanks I had downloaded from there.  It is connecting to two nodes now, but is stuck on block 171.  Any ideas?

joelao95
Legendary
*
Online Online

Activity: 924


Coin of the Magi!


View Profile
September 14, 2014, 03:23:40 AM
 #644

I'd like to check my miner against the testnet before launch, but can't sync as no connections.  I already added addnode=66.55.90.58 to the conf.  OP can you put your testnet node up please and give me the ip?

If you download wallets from here http://cryptomagic.com/files/magi-release/testnet/, they will automatically connect. I just opened up nodes, you might try again.
Thanks I had downloaded from there.  It is connecting to two nodes now, but is stuck on block 171.  Any ideas?

What about deleting the prior block data (rm -rf ~/.magi/testnet2), and then rerun the wallet.

paulthetafy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 804


View Profile
September 14, 2014, 03:30:48 AM
 #645

I'd like to check my miner against the testnet before launch, but can't sync as no connections.  I already added addnode=66.55.90.58 to the conf.  OP can you put your testnet node up please and give me the ip?

If you download wallets from here http://cryptomagic.com/files/magi-release/testnet/, they will automatically connect. I just opened up nodes, you might try again.
Thanks I had downloaded from there.  It is connecting to two nodes now, but is stuck on block 171.  Any ideas?

What about deleting the prior block data (rm -rf ~/.magi/testnet2), and then rerun the wallet.

That's worked thanks.  With regards to the miner, if I run as many threads as I have CPU cores, I see that my CPU usage is only at about 20% and each thread returns ~ 50khash/sec.  If I run more threads CPU usage goes down but each thread still returns ~ 50 khash/sec.  So is that reporting the hash rate accurately?

joelao95
Legendary
*
Online Online

Activity: 924


Coin of the Magi!


View Profile
September 14, 2014, 03:37:55 AM
 #646

I'd like to check my miner against the testnet before launch, but can't sync as no connections.  I already added addnode=66.55.90.58 to the conf.  OP can you put your testnet node up please and give me the ip?

If you download wallets from here http://cryptomagic.com/files/magi-release/testnet/, they will automatically connect. I just opened up nodes, you might try again.
Thanks I had downloaded from there.  It is connecting to two nodes now, but is stuck on block 171.  Any ideas?

What about deleting the prior block data (rm -rf ~/.magi/testnet2), and then rerun the wallet.

That's worked thanks.  With regards to the miner, if I run as many threads as I have CPU cores, I see that my CPU usage is only at about 20% and each thread returns ~ 50khash/sec.  If I run more threads CPU usage goes down but each thread still returns ~ 50 khash/sec.  So is that reporting the hash rate accurately?

so that means you run more threads than total number of CPU cores (how many threads actually running) and get 50 Khps/ea? kinda strange.

paulthetafy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 804


View Profile
September 14, 2014, 03:40:51 AM
 #647

I'd like to check my miner against the testnet before launch, but can't sync as no connections.  I already added addnode=66.55.90.58 to the conf.  OP can you put your testnet node up please and give me the ip?

If you download wallets from here http://cryptomagic.com/files/magi-release/testnet/, they will automatically connect. I just opened up nodes, you might try again.
Thanks I had downloaded from there.  It is connecting to two nodes now, but is stuck on block 171.  Any ideas?

What about deleting the prior block data (rm -rf ~/.magi/testnet2), and then rerun the wallet.

That's worked thanks.  With regards to the miner, if I run as many threads as I have CPU cores, I see that my CPU usage is only at about 20% and each thread returns ~ 50khash/sec.  If I run more threads CPU usage goes down but each thread still returns ~ 50 khash/sec.  So is that reporting the hash rate accurately?

so that means you run more threads than total number of CPU cores (how many threads actually running) and get 50 Khps/ea? kinda strange.

correct.  AND I have noticed that my CPU usage has gone DOWN with more threads.  For example, with 8 cores, 8 threads my total cpu usage is 300% (ubuntu top).  With 1 threads it is 130%-150% but all threads in both cases return 50 khash/s. Very weird

I'm also getting most shares rejected.  Is that just because minerd submits everything it finds regardless of difficulty?

EDIT: Ok I think this is because I am hosting the wallet centrally and the miners are not connecting locally to RPC.  I think the miners are becoming starved of data.

joelao95
Legendary
*
Online Online

Activity: 924


Coin of the Magi!


View Profile
September 14, 2014, 03:50:10 AM
 #648

I'd like to check my miner against the testnet before launch, but can't sync as no connections.  I already added addnode=66.55.90.58 to the conf.  OP can you put your testnet node up please and give me the ip?

If you download wallets from here http://cryptomagic.com/files/magi-release/testnet/, they will automatically connect. I just opened up nodes, you might try again.
Thanks I had downloaded from there.  It is connecting to two nodes now, but is stuck on block 171.  Any ideas?

What about deleting the prior block data (rm -rf ~/.magi/testnet2), and then rerun the wallet.

That's worked thanks.  With regards to the miner, if I run as many threads as I have CPU cores, I see that my CPU usage is only at about 20% and each thread returns ~ 50khash/sec.  If I run more threads CPU usage goes down but each thread still returns ~ 50 khash/sec.  So is that reporting the hash rate accurately?

so that means you run more threads than total number of CPU cores (how many threads actually running) and get 50 Khps/ea? kinda strange.

correct.  AND I have noticed that my CPU usage has gone DOWN with more threads.  For example, with 8 cores, 8 threads my total cpu usage is 300% (ubuntu top).  With 1 threads it is 130%-150% but all threads in both cases return 50 khash/s. Very weird

I'm also getting most shares rejected.  Is that just because minerd submits everything it finds regardless of difficulty?

Yes.. the reason is that minerd actually submitted everything found. It will find blocks but will also have rejects; the minerd was initially pulled up from XCN for M7 as initially targeted at, while now we've changed the algo.

georgeandy
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


🌟 SONM ICO: 15/06/17 🌟


View Profile
September 14, 2014, 03:51:02 AM
 #649

any exchange? 

           ▄▄█████████▄▄                         ▄█▄                ▀██████▄                   ▄██████▀
        ▄█████████████████▄▄                    ▄███▄                 ▀██████▄               ▄██████▀
         ▀███████████████████▄                 ▄█████▄                  ▀██████             ██████▀
           █▀▀       ▀▀████████▄              ▄███████▄                   ██████▄         ▄██████
  ▄█▄                    ▀██████▄            ▄█████████▄                   ▀██████▄     ▄██████▀
 ▄████▄                    ▀█████▄          ▄███████████▄                    ███████▄ ▄███████
▄█████▀                     ▀█████▄        ▄██████▀██████▄                     █████▀▀▀█████▀
██████                       ██████       ▄██████   ██████▄                     ▀█▀     ▀█▀
██████                       ██████      ▄██████     ██████▄                     █       █
██████                       ██████     ▄██████       ██████▄                   ▄█▄     ▄█▄
▀██████▄                    ▄█████▀    ▄██████         ██████▄                ▄█████▄▄▄█████▄
 ▀██████▄                  ▄█████▀    ▄██████                                ███████▀ ▀███████
  ▀██████▄               ▄██████▀    ▄██████                               ▄██████▀     ▀██████▄
   ▀████████▄▄       ▄▄████████▀    ▄██████                               ▄██████         ██████▄
     ▀███████████████████████▀     ▄██████                 ██████▄      ▄██████▀           ▀██████▄
       ▀▀█████████████████▀▀      ▄██████                   ██████▄   ▄██████▀               ▀██████▄
           ▀▀█████████▀▀         ▄██████                     ██████▄▄██████▀                   ▀██████▄
  O Open Source
Transparent
  O   O [TOKEN   
SALES
June 22nd]
GoldMin.es
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile WWW
September 14, 2014, 04:33:11 AM
 #650

what file extension is the linux daemon? we are trying to launch coin.

 tar -xzf ubuntu_14_amd64_magid_v1.0.0.1

we tried several times to contact dev, and were listed in OP for days, and we literally never got a response.

GoldMin.es Pool  BTC: 1GU1eqwtBpbiJMyDBqz8GX6em4SVLwuV
paulthetafy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 804


View Profile
September 14, 2014, 04:35:09 AM
 #651

what file extension is the linux daemon? we are trying to launch coin.
No extension on it

joelao95
Legendary
*
Online Online

Activity: 924


Coin of the Magi!


View Profile
September 14, 2014, 04:44:17 AM
 #652

what file extension is the linux daemon? we are trying to launch coin.

 tar -xzf ubuntu_14_amd64_magid_v1.0.0.1

we tried several times to contact dev, and were listed in OP for days, and we literally never got a response.

I missed your message, there are many message coming yesterday, and too busy to check them out fully. Just PM you.

That is the testnet wallet not for setting up pools, source code will be available at the launch.

sisx2007
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140


View Profile
September 14, 2014, 04:46:23 AM
 #653

Lauch or not?I see the timetable is still not lauch
MrUnzO
Member
**
Offline Offline

Activity: 69


View Profile
September 14, 2014, 04:48:07 AM
 #654

Lauch or not?I see the timetable is still not lauch
Same question is it lauch now?
joelao95
Legendary
*
Online Online

Activity: 924


Coin of the Magi!


View Profile
September 14, 2014, 04:59:32 AM
 #655

Lauch or not?I see the timetable is still not lauch
Same question is it lauch now?

Not launched, checking the consistency of windows stuffs (miner and wallets).

Aladin London
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21


View Profile
September 14, 2014, 06:50:26 AM
 #656

The only regret bag holders of magi are going to have tomorrow is that they didn't have more coins. I see a steep rise on the horizon! 🚀
libivan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210


View Profile
September 14, 2014, 08:55:39 AM
 #657

Great!

I'm looking forward for the launch!

Success!
ehmdjii
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350


View Profile
September 14, 2014, 09:34:43 AM
 #658

so, any news on the windows miner?

BTC: 1LsD5HpnX1Kfyti7CnHiVB1rjUEXGqmR2H
LTC: LQbpdMZmYyJa9bJG6NweBNxkSTfgZorkrG
kahir
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050



View Profile
September 14, 2014, 10:35:43 AM
 #659

i hope i don't come here selling the GPU miner as i did in HVC and XCN ....

tersagun
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280


View Profile
September 14, 2014, 10:40:47 AM
 #660

In addition to dev's VPS/Debian guide, can someone put an AWS/Ubuntu copy-paste guide as well?

My 5% donation still stands :-)

I have a conversion with a person and did EC2 stuffs; he will write guides and video possibly, I wish will see that soon.


Hello there,

any news on the guide?
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... 807 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!