Bitcoin Forum
November 19, 2018, 08:20:44 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 »
  Print  
Author Topic: [ANN] [LTC] [PPS] [OTP 2FA] [Stratum only] LTCMine PPS mining pool (3.3%)  (Read 226872 times)
teiva
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0



View Profile
June 08, 2013, 05:39:50 AM
 #721

We faced with some withdrawal problems because of RPC slowdown. Withdrawals are disabled for 24h, it will be started again after new litecoind server setting up. We are sorry for the inconvenience.

I have a quick question Balthazar.  I can't seem to figure out what the api url for the pool is.  Is it listed somewhere on the site? 
http://ltcmine.ru/apiex

No, it isn't listed on site.

Click at the very bottom left of the home page of ltcmine.ru website : hyperlink [API], you'll find all you need there
1542615644
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542615644

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542615644
Reply with quote  #2

1542615644
Report to moderator
1542615644
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542615644

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542615644
Reply with quote  #2

1542615644
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542615644
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542615644

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542615644
Reply with quote  #2

1542615644
Report to moderator
1542615644
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542615644

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542615644
Reply with quote  #2

1542615644
Report to moderator
1542615644
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542615644

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542615644
Reply with quote  #2

1542615644
Report to moderator
MinerLT
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 189
Merit: 100



View Profile
June 08, 2013, 06:09:39 AM
 #722

still cannot withdraw ?

Success doesn't come to you…you go to it

joeperry
Full Member
***
Online Online

Activity: 532
Merit: 107


Police Officer


View Profile
June 08, 2013, 07:22:35 AM
 #723

Balthazar I need the LTs, Im on a bid for some avalon chips and I need some cts of BT, are just a handful but I need them to exchange  Undecided, please make a manual whitdrawal to my adress is urgent, lot of THXsss!!!

same login as in your pool

ftcain
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
June 08, 2013, 07:59:46 AM
 #724

We faced with some withdrawal problems because of RPC slowdown. Withdrawals are disabled for 24h, it will be started again after new litecoind server setting up. We are sorry for the inconvenience.

I have a quick question Balthazar.  I can't seem to figure out what the api url for the pool is.  Is it listed somewhere on the site? 
http://ltcmine.ru/apiex

No, it isn't listed on site.

24 hours already passed
MinerLT
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 189
Merit: 100



View Profile
June 08, 2013, 08:10:09 AM
 #725

wake up Balthazar  Cheesy

Success doesn't come to you…you go to it

dermo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
June 08, 2013, 08:29:30 AM
 #726

var diff is broken ? disable ?

I'm stuck @ 192 diff with my 450kh/s Sad
dadach
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 323
Merit: 250



View Profile
June 08, 2013, 08:43:20 AM
 #727

same with me 192 all across the board

To the Moon!!!
alchimista
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 100


ars longa, vita brevis


View Profile
June 08, 2013, 09:22:18 AM
 #728

Please make 5 BTC withdrawal without fees. I think 10 is too high, and if you want to stop withdrawing flooding, i think giving 3-4%fees til 5 BTC is better than having 2%fees on <10BTC

"Ab tam tenui initio tantae opes sunt profligatae"
Vendo Bitcoin a mano a Pisa \ Firenze .:. Compro e Vendo Bitcoin postepay|sepa
dermo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
June 08, 2013, 09:30:30 AM
 #729

Please make 5 BTC withdrawal without fees. I think 10 is too high, and if you want to stop withdrawing flooding, i think giving 3-4%fees til 5 BTC is better than having 2%fees on <10BTC

LTC !! Cheesy
Balthazar
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2450
Merit: 1012


Terran Emperor


View Profile WWW
June 08, 2013, 09:37:54 AM
 #730

var diff is broken ? disable ?

I'm stuck @ 192 diff with my 450kh/s Sad
Min diff border is at 192. Actually, it's not a problem because we are using PPS system.

novaco.in | ETC.HVPPS.NET (100 GH/s, PoT 1.5%) | EtherDig.Net (Deterministic Solo, 0.5%)
ETH: 0x8d35067233605bef6069191ae0922d134ff80d48
Balthazar
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2450
Merit: 1012


Terran Emperor


View Profile WWW
June 08, 2013, 09:40:02 AM
 #731

Please make 5 BTC withdrawal without fees. I think 10 is too high, and if you want to stop withdrawing flooding, i think giving 3-4%fees til 5 BTC is better than having 2%fees on <10BTC
It's a good advice, I'll implement it.

I think that new server will be available today. Working on new withdrawals stack implementation.

novaco.in | ETC.HVPPS.NET (100 GH/s, PoT 1.5%) | EtherDig.Net (Deterministic Solo, 0.5%)
ETH: 0x8d35067233605bef6069191ae0922d134ff80d48
YipYip
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 500



View Profile
June 08, 2013, 10:09:12 AM
 #732

Please make 5 BTC withdrawal without fees. I think 10 is too high, and if you want to stop withdrawing flooding, i think giving 3-4%fees til 5 BTC is better than having 2%fees on <10BTC
It's a good advice, I'll implement it.

I think that new server will be available today. Working on new withdrawals stack implementation.

While u work is there any reason why u still have withdrawls locked Huh

Can at least give us a window to get our funds out

It is starting to hit $300 USD sitting on a pool that is making me nevrvous... u r starting to attract the hackers as a target again keeping all the funds locked Sad

OBJECT NOT FOUND
Balthazar
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2450
Merit: 1012


Terran Emperor


View Profile WWW
June 08, 2013, 10:14:02 AM
 #733

Quote
While u work is there any reason why u still have withdrawls locked
Maybe because I'm writing a new withdrawals code, and new server isn't up yet? Smiley

Old payouts queue enabled temporarily, until new implementation will be ready. If you can't wait, you can proccess your payments, if it's greater than 5 LTC.

novaco.in | ETC.HVPPS.NET (100 GH/s, PoT 1.5%) | EtherDig.Net (Deterministic Solo, 0.5%)
ETH: 0x8d35067233605bef6069191ae0922d134ff80d48
YipYip
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 500



View Profile
June 08, 2013, 10:26:38 AM
 #734

Quote
While u work is there any reason why u still have withdrawls locked
Maybe because I'm writing a new withdrawals code, and new server isn't up yet? Smiley

Old payouts queue enabled temporarily, until new implementation will be ready. If you can't wait, you can proccess your payments, if it's greater than 5 LTC.

Thanks Cheesy

OBJECT NOT FOUND
joeperry
Full Member
***
Online Online

Activity: 532
Merit: 107


Police Officer


View Profile
June 08, 2013, 12:10:06 PM
 #735

Quote
While u work is there any reason why u still have withdrawls locked
Maybe because I'm writing a new withdrawals code, and new server isn't up yet? Smiley

Old payouts queue enabled temporarily, until new implementation will be ready. If you can't wait, you can proccess your payments, if it's greater than 5 LTC.


Great!!! Thx

z0rr0
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 303
Merit: 250


View Profile
June 08, 2013, 01:08:51 PM
 #736

So, at this moment, one attempting to withdraw amount less than 5 LTC will be charged with fee 0.1 LTC? Or it will be later?
Could you please clarify the exact information about fees and withdrawal limits etc?
There is no information at pools web-page regarding this at all, not everyone reads this forum.
Balthazar
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2450
Merit: 1012


Terran Emperor


View Profile WWW
June 08, 2013, 01:33:41 PM
 #737

Currently there are no withdrawal fees. Only lower border.

P.S. Limit lowered to 1 LTC.

novaco.in | ETC.HVPPS.NET (100 GH/s, PoT 1.5%) | EtherDig.Net (Deterministic Solo, 0.5%)
ETH: 0x8d35067233605bef6069191ae0922d134ff80d48
p00chie
Member
**
Offline Offline

Activity: 114
Merit: 10


View Profile
June 08, 2013, 03:24:25 PM
 #738

Currently there are no withdrawal fees. Only lower border.

there seems to be some kind of hiccup with my withdraws.

When i want to withdraw i get:
Пpeдыдyщaя oпepaция eщe нe зaвepшeнa.

Could you check it please?
I will send you a pm with account name

Balthazar
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2450
Merit: 1012


Terran Emperor


View Profile WWW
June 08, 2013, 03:30:22 PM
 #739

I'll check this now.

// UPDATE: fixed. If someone has problem like this, report it in PM, please.

novaco.in | ETC.HVPPS.NET (100 GH/s, PoT 1.5%) | EtherDig.Net (Deterministic Solo, 0.5%)
ETH: 0x8d35067233605bef6069191ae0922d134ff80d48
nhatsport
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
June 08, 2013, 03:42:59 PM
 #740

When I created the website F2A Key ltcmine.ru suspended, ltcmine.ru at running back, I can not scan the QR code, now every time the option is start filling totp code. What can I do to get back F2A Key
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!