Bitcoin Forum
August 19, 2017, 09:51:04 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... 230 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Ħ [HODL] 5% Interest. No Staking Req. Term Deposits 10%. Solo Mining.  (Read 374085 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
lastlove9091
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 476


^^


View Profile
February 16, 2016, 08:59:37 AM
 #461

Can i run mining on one wallet at more than 2PCs?

Please clarify your question? Do you mean you are pointing 2PC's at the same address? Like -miningaddress="address" bc this is just fine to do.. Do you mean that you want to pool both PC's resources to the same wallet?
i mean that i will copy this wallet.dat to PC2 and run PC1, PC2 at the same time Smiley

1503136264
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503136264

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503136264
Reply with quote  #2

1503136264
Report to moderator
1503136264
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503136264

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503136264
Reply with quote  #2

1503136264
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1503136264
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503136264

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503136264
Reply with quote  #2

1503136264
Report to moderator
1503136264
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503136264

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503136264
Reply with quote  #2

1503136264
Report to moderator
samsmith16
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


View Profile WWW
February 16, 2016, 09:10:41 AM
 #462

Can i run mining on one wallet at more than 2PCs?

Please clarify your question? Do you mean you are pointing 2PC's at the same address? Like -miningaddress="address" bc this is just fine to do.. Do you mean that you want to pool both PC's resources to the same wallet?
i mean that i will copy this wallet.dat to PC2 and run PC1, PC2 at the same time Smiley

Nope not a good idea this can cause strange behavior.. What are you trying to gain from this?


Royalties
pays interest on Term Deposits up to 15%!! Yes even Cold Storage!!
CryptHodler
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
February 16, 2016, 11:24:31 AM
 #463

Still can't open the wallet!

Installation worked fine, but when I try to run the .exe with user or admin privileges, the splash screen loads as normal, minimizes to an icon in the taskbar, but disappears upon mouse-over (not even running at this point).  What gives? Should I be doing something differently?

Similar situation here.

Had to update the windows SSL libraries. https://wiki.openssl.org/index.php/Binaries

Now its working. Maybe your problem its the same.

CH


HOdling nuts: HT5KYUJRC7vKAzmK5JxENB2XVYvBHJEAqZ
Fuzzbawls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 738

★YoBit.Net★ 200+ Coins Exchange & Dice


View Profile
February 16, 2016, 11:33:33 AM
 #464

Sounds like a compile-time linking issue coupled with a version mismatch.

davien
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462



View Profile
February 16, 2016, 12:19:32 PM
 #465

So I've tried to compile after your guide guys. But i've met some errors
After this part
Code:
./autogen.sh && ./configure --without-gui
make
I get an error which saids something like boost/chronos.hpp no such a file or directory.
I've observed that i need boost 1.55.0 for Hodl afaik, but i've got 1.47.
Trying
Code:
sudo apt-get install libboost1.55.0
gives a regex error.

billotronic
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484


Crackpot Idealist


View Profile
February 16, 2016, 01:16:21 PM
 #466

Code:
apt-cache search

is your bff ...

so youd do

Code:
apt-cache search libboost

which should yield something like libboost1.55-all-dev - Boost C++ Libraries development files (ALL)


etc and just pick out  which version you wish to install (make sure its -dev!)


This post sums up why all this bullshit is a scam
Read It. Hate It. Change the facts that it represents.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1606638.msg16139644#msg16139644
MisO69
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1442


Shal'kek nem'ron


View Profile
February 16, 2016, 02:02:40 PM
 #467

Can i run mining on one wallet at more than 2PCs?

Please clarify your question? Do you mean you are pointing 2PC's at the same address? Like -miningaddress="address" bc this is just fine to do.. Do you mean that you want to pool both PC's resources to the same wallet?
i mean that i will copy this wallet.dat to PC2 and run PC1, PC2 at the same time Smiley

I'm doing it this way and it works fine.
neogen1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 457



View Profile WWW
February 16, 2016, 02:11:10 PM
 #468

Can i run mining on one wallet at more than 2PCs?

Please clarify your question? Do you mean you are pointing 2PC's at the same address? Like -miningaddress="address" bc this is just fine to do.. Do you mean that you want to pool both PC's resources to the same wallet?
i mean that i will copy this wallet.dat to PC2 and run PC1, PC2 at the same time Smiley

I'm doing it this way and it works fine.

for me to

losk22
Legendary
*
Online Online

Activity: 1148



View Profile
February 16, 2016, 02:15:52 PM
 #469

Can i run mining on one wallet at more than 2PCs?

Please clarify your question? Do you mean you are pointing 2PC's at the same address? Like -miningaddress="address" bc this is just fine to do.. Do you mean that you want to pool both PC's resources to the same wallet?
i mean that i will copy this wallet.dat to PC2 and run PC1, PC2 at the same time Smiley

I'm doing it this way and it works fine.

for me to
Hashes are combined together?

▄▄████ ▀████▄▄
▄▄██▀▀ ▄▄ ▄██ ▄▄▄ ▀▀██▄▄
▄█▀▀ ▄▄▀▀   ███▄   ▀▀▄▄ ▀▀█▄
▄█▀ ▄█▀    ▄█ ▀████▄     ▀█▄ ▀█▄
▄█ ▄█      ████ ▀█████       █▄ █▄
██ ▄▀   ▄█  ▀████▄ ▀█▀         ▀▄ ██
▄█ ▄█    ███▄  ▀████▄▄           █▄ █▄
██     ▀████▄  ▀██████▄         █ ██
██       ▀█████▄ ▀▀█████▄       █ ██
██         ▀█████▄▄ ▀████▄      █ ██
▀█ ▀█           ▀█████▄ ▀██▀     █▀ █▀
██ ▀▄        ▄█▄ ▀████▄ █▀     ▄▀ ██
▀█ ▀█      █████▄ ▀███       █▀ █▀
▀█▄ ▀█▄    ▀█████  █▀    ▄█▀ ▄█▀
▀█▄▄ ▀▀▄▄  ▀████   ▄▄▀▀ ▄▄█▀
▀▀██▄▄▄▀▀▀ ██  ▀▀▄▄▄██▀▀
▀▀████ ▀ ▄████▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀   ██   ████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀   ▀▀   ▀▀▀▀
  Anonymous    Secure    Untraceable 
Spectre blog
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
twitter
.
Spectre slack
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
facebook
CryptHodler
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
February 16, 2016, 02:29:14 PM
 #470

Can i run mining on one wallet at more than 2PCs?

Please clarify your question? Do you mean you are pointing 2PC's at the same address? Like -miningaddress="address" bc this is just fine to do.. Do you mean that you want to pool both PC's resources to the same wallet?
i mean that i will copy this wallet.dat to PC2 and run PC1, PC2 at the same time Smiley

I'm doing it this way and it works fine.

for me to
Hashes are combined?



I'm also using same wallet on 2pcs and, so far, no problems.

I believe the hashes are not combined, its just like 2 solo cpu mining with mining rewards being sent to the same wallet.

CH

HOdling nuts: HT5KYUJRC7vKAzmK5JxENB2XVYvBHJEAqZ
MisO69
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1442


Shal'kek nem'ron


View Profile
February 16, 2016, 02:37:39 PM
 #471

Can i run mining on one wallet at more than 2PCs?

Please clarify your question? Do you mean you are pointing 2PC's at the same address? Like -miningaddress="address" bc this is just fine to do.. Do you mean that you want to pool both PC's resources to the same wallet?
i mean that i will copy this wallet.dat to PC2 and run PC1, PC2 at the same time Smiley

I'm doing it this way and it works fine.

for me to
Hashes are combined?



I'm also using same wallet on 2pcs and, so far, no problems.

I believe the hashes are not combined, its just like 2 solo cpu mining with mining rewards being sent to the same wallet.

CH

Yup that is all that happens. No need to manage multiple wallets.

Pitchblackroom
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 299


View Profile
February 16, 2016, 02:51:37 PM
 #472

When do you reckon this will hit an exchange?

optnickr
Member
**
Offline Offline

Activity: 90


View Profile
February 16, 2016, 03:23:58 PM
 #473

Trojan: Win32/Spursint.A???   Huh Roll Eyes

My Blog:http://crazy-informatica.blogspot.com.br
MisO69
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1442


Shal'kek nem'ron


View Profile
February 16, 2016, 03:37:26 PM
 #474

Trojan: Win32/Spursint.A???   Huh Roll Eyes
noob  Roll Eyes

https://www.virustotal.com/en/file/97c57b95803d1b0f775c4914212850261318823ce2041985e190003400ca93a7/analysis/

There is the link to a virus total scan. 0/54 hits. This wallet is definitely clean. What you found there is a false positive. That's common with crypto wallets and miners.
samsmith16
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


View Profile WWW
February 16, 2016, 04:01:13 PM
 #475

Can i run mining on one wallet at more than 2PCs?

Please clarify your question? Do you mean you are pointing 2PC's at the same address? Like -miningaddress="address" bc this is just fine to do.. Do you mean that you want to pool both PC's resources to the same wallet?
i mean that i will copy this wallet.dat to PC2 and run PC1, PC2 at the same time Smiley

I'm doing it this way and it works fine.
for me to
Hashes are combined?



I'm also using same wallet on 2pcs and, so far, no problems.

I believe the hashes are not combined, its just like 2 solo cpu mining with mining rewards being sent to the same wallet.

CH

Yup that is all that happens. No need to manage multiple wallets.




Ok you are all more then welcome to do as you wish.. but it is a long known problem to do this..

If you would rather it come from a different source

https://en.bitcoin.it/wiki/Wallet

Quote
It is intended that a wallet be used on only one installation of Bitcoin at a time. Attempting to clone a wallet for use on multiple computers will result in "weird behavior"

If you would like have more then 1 PC mined to the same address please use miningaddress="address"


Edit: While thinking about this a little more.. I truly think all your doing is using from the same initial Keypool.. So once those 100 Key pairs runout each wallet should generate a new set of 100 which will not be the same on each PC.. Once again I will give you a link to read https://en.bitcoin.it/wiki/Key_pool


Royalties
pays interest on Term Deposits up to 15%!! Yes even Cold Storage!!
halibit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1344


alcurex.com THE FIRST TRUE MULTI EXCHANGE


View Profile WWW
February 16, 2016, 04:05:16 PM
 #476

Hello from alcurEX exchange.
If you like to get HODL listed on alcurEX, you can use our "Add New Coin" service.
You will find it under EXCHANGES top menu.

halibit
https://alcurex.org

GENiALi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 272


View Profile WWW
February 16, 2016, 04:13:35 PM
 #477

Hi

How I can compile this wallet under Windows 10 for Windows? I not find a note in the source.

Gruss
Roland Schumacher
Bitrated user: GENiALi.
samsmith16
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


View Profile WWW
February 16, 2016, 04:21:45 PM
 #478


If you missed it and don't feel like reading through the thread to use -miningaddress="address" and or optimize your miner see below

1. Make sure your wallet is closed

2. Make sure your Hodlcoin-qt.exe is on your Desktop

3. Bring up Run (Press [Window] + [R] on your keyboard)

4. Paste below in Run
%userprofile%\Desktop\HOdlcoin-qt.exe  -gen=1 -minermemory=2 -genproclimit=4 -miningaddress="address"

*Note put your address in place of "address" like this "HEX8QLWqQ7p7MFNiN8CMrMjC2CYAy8pwi9"
**Note minermemory should be "1" or "2" on windows any higher and you ger a Runtime error
***Note minermemory is the amount of Ram your using and must be multiplied by genproclimit to equal totale Threads you would like to use example (-minermemory=2 -genproclimit=4 is 8 Threads)


Royalties
pays interest on Term Deposits up to 15%!! Yes even Cold Storage!!
FogHorn_LegHorn
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 235


View Profile
February 16, 2016, 04:30:50 PM
 #479



Linux build guide


Code:
sudo apt-get update
sudo apt-get install checkinstall subversion git git-core build-essential
sudo apt-get install libssl-dev libminiupnpc-dev
sudo add-apt-repository ppa:bitcoin/bitcoin
sudo apt-get update
sudo apt-get install libdb4.8-dev libdb4.8++-dev
sudo apt-get install build-essential libboost-all-dev automake libtool autoconf
sudo apt-get install pkg-config
sudo apt-get install git
git clone https://github.com/FreeTrade/HOdlcoin
cd HOdlcoin
./autogen.sh && ./configure --without-gui
make
make install
mkdir -p ~/.hodlcoin/
echo -e "rpcuser=rpc\nrpcpassword=1234\nserver=1\ndaemon=1\ntxindex=1" > ~/.hodlcoin/hodlcoin.conf


This will start the wallet mining

Code:
hodlcoind -gen=1 -minermemory=1 -genproclimit=8 -miningaddress="address"

minermemory= the amount of Ram in 1gb increments (1,2,3)

genproclimit=   the number of threads per 1gb of ram from "minermemory" (this number must be a power of 2 so 2,4,8,16,)

miningaddress="address" this is the address all your mined blocks will be sent to (example "HodlDsNuts57MFNiN8CMrMjC2CYAy8pwi9")


This will shut down the wallet

Code:
hodlcoin-cli stop




OK, first off this did not work for me on Ubuntu 14.04. What am I missing? I deleted the without gui and still didn't work. Is it possible to download WIN wallet and mining using Wine? Thanks.

GUI has further library dependencies
Code:
sudo apt-get install libqt5gui5 libqt5core5a libqt5dbus5 qttools5-dev qttools5-dev-tools libprotobuf-dev protobuf-compiler


I am not a Linux user so have not idea what this says. can a person make a guide for idiots. start to end, 1,2,3,steps for idiot linix usiers. on ubuntu 14.04.

So if your not a Linux user is there a reason you are using Linux?

I got a computer bi chance that has Ubuntu 14.04 on it. I want to mine, but are not literate on linux.
eule
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588


View Profile
February 16, 2016, 05:10:40 PM
 #480

Hello from alcurEX exchange.
If you like to get HODL listed on alcurEX, you can use our "Add New Coin" service.
You will find it under EXCHANGES top menu.

halibit
https://alcurex.org
I don't think this coin needs to bribe exchanges to be accepted.  Wink
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... 230 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!