Bitcoin Forum
October 21, 2017, 07:10:29 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... 240 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Ħ [HODL] 5% Interest. No Staking Req. Term Deposits 10%. Solo Mining.  (Read 406653 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
trader19
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148



View Profile WWW
February 19, 2016, 08:05:01 PM
 #581

i see Ħ 2600.75421703 that's 0.65BTC at current OTC market price. very nice.

Join the Elastic revolution!  Elastic - The Decentralized Supercomputer
ELASTIC WEBSITE | NEW ANNOUNCEMENT THREAD | ELASTIC SLACK | ELASTIC FORUM
1508569829
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508569829

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508569829
Reply with quote  #2

1508569829
Report to moderator
1508569829
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508569829

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508569829
Reply with quote  #2

1508569829
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508569829
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508569829

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508569829
Reply with quote  #2

1508569829
Report to moderator
1508569829
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508569829

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508569829
Reply with quote  #2

1508569829
Report to moderator
1508569829
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508569829

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508569829
Reply with quote  #2

1508569829
Report to moderator
samsmith16
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434


View Profile WWW
February 19, 2016, 08:09:54 PM
 #582

i see Ħ 2600.75421703 that's 0.65BTC at current OTC market price. very nice.

Oh shit I swear it was just at Ħ 2150.75421703 Cool!!


Royalties
pays interest on Term Deposits up to 15%!! Yes even Cold Storage!!
Nthused
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386


★YoBit.Net★ 350+ Coins Exchange & Dice


View Profile
February 19, 2016, 09:09:58 PM
 #583

i see Ħ 2600.75421703 that's 0.65BTC at current OTC market price. very nice.

Oh shit I swear it was just at Ħ 2150.75421703 Cool!!

I've just read the bounty thread and looks like Wolf0 is having a gander at it, I wouldn't cross your fingers though but he is up there with the top of the class in CPU/GPU Standalone miner modification.

Pitchblackroom
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 316



View Profile
February 19, 2016, 10:15:20 PM
 #584

Any information on a mining pool yet? Not really getting anywhere mining solo :/

Mining Solo? ca. 3 blocks a Day with a i5.  Cheesy

Wan to By some HOdls?

look at https://bitcointalk.org/index.php?topic=1362945.0

I could always buy some HODL then HODL them however I am trying to obtain some capital first before I am able to do that. Which at this time is going pretty slowly

██
█║█
║║║
║║║
█║█
██

                    ▄██▄
                  ▄██████▄
                ▄██████████
              ▄██████████▀   ▄▄
            ▄██████████▀   ▄████▄
          ▄██████████▀    ████████▄
         ██████████▀      ▀████████
         ▀███████▀   ▄███▄  ▀████▀   ▄█▄
    ▄███▄  ▀███▀   ▄███████▄  ▀▀   ▄█████▄
  ▄███████▄      ▄██████████     ▄█████████
  █████████    ▄██████████▀    ▄██████████▀
   ▀█████▀   ▄██████████▀    ▄██████████▀
     ▀▀▀   ▄██████████▀    ▄██████████▀
          ██████████▀    ▄██████████▀
          ▀███████▀      █████████▀
            ▀███▀   ▄██▄  ▀█████▀
                  ▄██████▄  ▀▀▀
                  █████████
                   ▀█████▀
                     ▀▀▀
e i d o o
██


                    ▄██▄
                  ▄██████▄
                ▄██████████
              ▄██████████▀   ▄▄
            ▄██████████▀   ▄████▄
          ▄██████████▀    ████████▄
         ██████████▀      ▀████████
         ▀███████▀   ▄███▄  ▀████▀   ▄█▄
    ▄███▄  ▀███▀   ▄███████▄  ▀▀   ▄█████▄
  ▄███████▄      ▄██████████     ▄█████████
  █████████    ▄██████████▀    ▄██████████▀
   ▀█████▀   ▄██████████▀    ▄██████████▀
     ▀▀▀   ▄██████████▀    ▄██████████▀
          ██████████▀    ▄██████████▀
          ▀███████▀      █████████▀
            ▀███▀   ▄██▄  ▀█████▀
                  ▄██████▄  ▀▀▀
                  █████████
                   ▀█████▀
                     ▀▀▀
██
█║█
║║║
║║║
█║█
██
bluedeep
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 882



View Profile
February 19, 2016, 10:32:42 PM
 #585

Ok guys a little bit of help for a newbe POW miner. The first 3 days I got one block per day using just the click menu mine icon. The 4 th day was the 17th I got two blocks. Since then I got nothing. I have tried to use some of the different switches posted in the thread. not been able to mine a block in about two days. I have a AMD FX 8350  4ghz 8 core 16 gb mem. Can someone who understands this a little better please pick the appropriate switches for my computer and I will try them next.  Thank you guys in advance for any help you can give me. Fish
I'm using this : -gen=1 -minermemory=2 -genproclimit=4 ( that's work very well for me) 3-4-5 blocks/day ( I have the same CPU)

   ▄ █     ▄
   ▀ █ ▄ ▀ █
 ▄ █ █ █ █ █ ▄
██ █ █ █▄█ █ ██
██▄███▄█ ██████
 ▀▀███▄█████▀▀
██▀▀███████▀▀██
 █▄  ▀███▀  ▄█
 ▀▀▀██▀ ▀██▀▀▀
   ███▀█▀███
   █ █▀█ █ █
     ▀ █ █
     ▀ █
   ▄ █     ▄
   ▀ █ ▄ ▀ █
 ▄ █ █ █ █ █ ▄
██ █ █ █▄█ █ ██
██▄███▄█ ██████
 ▀▀███▄█████▀▀
██▀▀███████▀▀██
 █▄  ▀███▀  ▄█
 ▀▀▀██▀ ▀██▀▀▀
   ███▀█▀███
   █ █▀█ █ █
     ▀ █ █
     ▀ █
   ▄ █     ▄
   ▀ █ ▄ ▀ █
 ▄ █ █ █ █ █ ▄
██ █ █ █▄█ █ ██
██▄███▄█ ██████
 ▀▀███▄█████▀▀
██▀▀███████▀▀██
 █▄  ▀███▀  ▄█
 ▀▀▀██▀ ▀██▀▀▀
   ███▀█▀███
   █ █▀█ █ █
     ▀ █ █
     ▀ █
.
●  Over 630 Cards
●  32 Heroes in 7 Classes
●  Innovative Dual System
.
●  Balanced & Varied
●  Great Community
●  FREE to play
[]   ▄ █     ▄
   ▀ █ ▄ ▀ █
 ▄ █ █ █ █ █ ▄
██ █ █ █▄█ █ ██
██▄███▄█ ██████
 ▀▀███▄█████▀▀
██▀▀███████▀▀██
 █▄  ▀███▀  ▄█
 ▀▀▀██▀ ▀██▀▀▀
   ███▀█▀███
   █ █▀█ █ █
     ▀ █ █
     ▀ █
spydud22
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 146


View Profile
February 20, 2016, 01:36:37 AM
 #586

Ok guys a little bit of help for a newbe POW miner. The first 3 days I got one block per day using just the click menu mine icon. The 4 th day was the 17th I got two blocks. Since then I got nothing. I have tried to use some of the different switches posted in the thread. not been able to mine a block in about two days. I have a AMD FX 8350  4ghz 8 core 16 gb mem. Can someone who understands this a little better please pick the appropriate switches for my computer and I will try them next.  Thank you guys in advance for any help you can give me. Fish

I'm running pretty much the exact same set up just with the 8320. I got 4 blocks yesterday :/
antonio8
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218


View Profile
February 20, 2016, 01:55:58 AM
 #587

Just getting home and seen this on the screen.



If you are going to leave your BTC on an exchange please send it to this address instead 1GH3ub3UUHbU5qDJW5u3E9jZ96ZEmzaXtG, I will at least use the money better than someone who steals it from the exchange. Thanks Wink
AliMan
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 626


🌟ATLANT ICO: 7/09/17🌟


View Profile
February 20, 2016, 02:25:41 AM
 #588

Ok guys a little bit of help for a newbe POW miner. The first 3 days I got one block per day using just the click menu mine icon. The 4 th day was the 17th I got two blocks. Since then I got nothing. I have tried to use some of the different switches posted in the thread. not been able to mine a block in about two days. I have a AMD FX 8350  4ghz 8 core 16 gb mem. Can someone who understands this a little better please pick the appropriate switches for my computer and I will try them next.  Thank you guys in advance for any help you can give me. Fish
I'm using this : -gen=1 -minermemory=2 -genproclimit=4 ( that's work very well for me) 3-4-5 blocks/day ( I have the same CPU)

This only uses 4 threads?

......ATLANT......
..Real Estate Blockchain Platform..
                     ▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                    ████████████░
                  ▄██████████████░
                 ▒███████▄████████░
                ▒█████████░████████░
                ▀███████▀█████████
                  ██████████████
           ███████▐██▀████▐██▄████████░
          ▄████▄█████████▒████▌█████████░
         ███████▄█████████▀██████████████░
        █████████▌█████████▐█████▄████████░
        ▀█████████████████▐███████████████
          █████▀████████ ░███████████████
    ██████▐██████████▄████████████████████████░
  ▄████▄████████▐███████████████░▄▄▄▄░████████░
 ▄██████▄█████████▐█████▄█████████▀████▄█████████░
███████████████████▐█████▄█████████▐██████████████░
▀████████▀█████████▒██████████████▐█████▀█████████
  ████████████████ █████▀█████████████████████████
   ▀██▀██████████ ▐█████████████  ▀██▀██████████
    ▀▀█████████    ▀▀█████████    ▀▀██████████

..INVEST  ●  RENT  ●  TRADE..
  ✓Assurance     ✓Price Discovery     ✓Liquidity     ✓Low Fees





███
███
███
███
███
███





███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███

◣Whitepaper ◣ANN ThreadTelegram
◣ Facebook     ◣ Reddit          ◣ Slack


███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███





███
███
███
███
███
███



samsmith16
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434


View Profile WWW
February 20, 2016, 02:35:36 AM
 #589

Just getting home and seen this on the screen.




How much Ram do you have? And how much where you using to mine with.. Looks like you ran out of Ram


Royalties
pays interest on Term Deposits up to 15%!! Yes even Cold Storage!!
samsmith16
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434


View Profile WWW
February 20, 2016, 02:37:15 AM
 #590

Ok guys a little bit of help for a newbe POW miner. The first 3 days I got one block per day using just the click menu mine icon. The 4 th day was the 17th I got two blocks. Since then I got nothing. I have tried to use some of the different switches posted in the thread. not been able to mine a block in about two days. I have a AMD FX 8350  4ghz 8 core 16 gb mem. Can someone who understands this a little better please pick the appropriate switches for my computer and I will try them next.  Thank you guys in advance for any help you can give me. Fish
I'm using this : -gen=1 -minermemory=2 -genproclimit=4 ( that's work very well for me) 3-4-5 blocks/day ( I have the same CPU)

This only uses 4 threads?


This is 4 threads per 1 gb of ram.. minermemory=2 means 2gb.. So it's 8 threads total


Royalties
pays interest on Term Deposits up to 15%!! Yes even Cold Storage!!
antonio8
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218


View Profile
February 20, 2016, 03:15:11 AM
 #591

Just getting home and seen this on the screen.




How much Ram do you have? And how much where you using to mine with.. Looks like you ran out of Ram

16Gb of ram and using the setgenerate command. Not using the ram parameter.

If you are going to leave your BTC on an exchange please send it to this address instead 1GH3ub3UUHbU5qDJW5u3E9jZ96ZEmzaXtG, I will at least use the money better than someone who steals it from the exchange. Thanks Wink
samsmith16
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434


View Profile WWW
February 20, 2016, 03:23:36 AM
 #592

Just getting home and seen this on the screen.




How much Ram do you have? And how much where you using to mine with.. Looks like you ran out of Ram

16Gb of ram and using the setgenerate command. Not using the ram parameter.

That is strange.. This is the first I have seen of this.. As far as I have seen we have no reported memory leaks..


Royalties
pays interest on Term Deposits up to 15%!! Yes even Cold Storage!!
antonio8
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218


View Profile
February 20, 2016, 03:31:00 AM
 #593

Just getting home and seen this on the screen.




How much Ram do you have? And how much where you using to mine with.. Looks like you ran out of Ram

16Gb of ram and using the setgenerate command. Not using the ram parameter.

That is strange.. This is the first I have seen of this.. As far as I have seen we have no reported memory leaks..

I will keep an eye on it. Just restarted it this time with the mining button. using the latest wallet on Windows 7 64bit.

If you are going to leave your BTC on an exchange please send it to this address instead 1GH3ub3UUHbU5qDJW5u3E9jZ96ZEmzaXtG, I will at least use the money better than someone who steals it from the exchange. Thanks Wink
samsmith16
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434


View Profile WWW
February 20, 2016, 03:36:48 AM
 #594

Just getting home and seen this on the screen.




How much Ram do you have? And how much where you using to mine with.. Looks like you ran out of Ram

16Gb of ram and using the setgenerate command. Not using the ram parameter.

That is strange.. This is the first I have seen of this.. As far as I have seen we have no reported memory leaks..

I will keep an eye on it. Just restarted it this time with the mining button. using the latest wallet on Windows 7 64bit.

thanx just keep us posted


Royalties
pays interest on Term Deposits up to 15%!! Yes even Cold Storage!!
Fishmaster42
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 591


View Profile
February 20, 2016, 04:03:58 AM
 #595

Ok guys a little bit of help for a newbe POW miner. The first 3 days I got one block per day using just the click menu mine icon. The 4 th day was the 17th I got two blocks. Since then I got nothing. I have tried to use some of the different switches posted in the thread. not been able to mine a block in about two days. I have a AMD FX 8350  4ghz 8 core 16 gb mem. Can someone who understands this a little better please pick the appropriate switches for my computer and I will try them next.  Thank you guys in advance for any help you can give me. Fish
I'm using this : -gen=1 -minermemory=2 -genproclimit=4 ( that's work very well for me) 3-4-5 blocks/day ( I have the same CPU)
Thanks for your help Im going to run this one. seems like your doing great at 3 to 4 per day.
minerbaba
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 34


View Profile
February 20, 2016, 05:41:54 AM
 #596

Just getting home and seen this on the screen.




How much Ram do you have? And how much where you using to mine with.. Looks like you ran out of Ram

16Gb of ram and using the setgenerate command. Not using the ram parameter.

That is strange.. This is the first I have seen of this.. As far as I have seen we have no reported memory leaks..

I will keep an eye on it. Just restarted it this time with the mining button. using the latest wallet on Windows 7 64bit.




https://www.youtube.com/watch?v=Pze9ZtfBChM
Arrakeen
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518


Offer escrow, receive negative trust


View Profile
February 20, 2016, 05:47:49 AM
 #597

I can't get the wallet to even load...the splash comes up, and it appears to load normally...then the program kills itself & disappears  Huh
Fuzzbawls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 740

★YoBit.Net★ 200+ Coins Exchange & Dice


View Profile
February 20, 2016, 05:50:45 AM
 #598

I can't get the wallet to even load...the splash comes up, and it appears to load normally...then the program kills itself & disappears  Huh

you'll need to provide a lot more details before anyone can even try to help you with this problem

lastlove9091
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504


^^


View Profile
February 20, 2016, 08:01:48 AM
 #599

Just getting home and seen this on the screen.




How much Ram do you have? And how much where you using to mine with.. Looks like you ran out of Ram

16Gb of ram and using the setgenerate command. Not using the ram parameter.

That is strange.. This is the first I have seen of this.. As far as I have seen we have no reported memory leaks..

I will keep an eye on it. Just restarted it this time with the mining button. using the latest wallet on Windows 7 64bit.

I use win7 64 Professional, 4GB ram, and no error happend. Could u set virtual memory?

Dexter12
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434


View Profile
February 20, 2016, 11:38:05 AM
 #600


What a pitty, my laptop will not find a block, so i had to buy some. Locked most of them for a year, really curious how this will end up Smiley
Good work so far, Freetrade.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... 240 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!