Bitcoin Forum
January 18, 2021, 11:25:14 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 [215] 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 ... 278 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Ħ [HODL] No Staking, 1% Standard Interest per Day, 750% APR For HOdlers  (Read 469349 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
ahinga
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
June 14, 2017, 01:22:03 PM
 #4281

thanks a lot!
wallet is now in sync again on osx.
it took some time to sync, and i restarted once, because i thought it won't sync.
so just let it run in case you freak out as i did :-)
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Ralex999
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 250



View Profile
June 14, 2017, 02:47:05 PM
 #4282

Price down.. Yobit scam 10k Hodl... what going on with me Sad... I still hold 19k HODL Smiley.. hope increasing at future
I decided to hold it in my wallet, too. I think that in the future it will justify itself.
ghobson
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 250
Merit: 100


Crypto Developer


View Profile
June 14, 2017, 05:35:57 PM
 #4283

thanks a lot!
wallet is now in sync again on osx.
it took some time to sync, and i restarted once, because i thought it won't sync.
so just let it run in case you freak out as i did :-)

no need to freak out , it works well.
Thanks fuzzbawls for the binaries.

my advice for those ppl who still need to upgrade to 3.0.1, first go to fuzzbawls block explorer
http://www.fuzzbawls.pw/explore/HOdlcoin/network.php
and grab 6 ip's that show as running v3.0.1 (click on nodes button) add them to you hodlcoin.conf or via debug window once wallet has started.  
This will avoid you trying to connect to 3.0.0 nodes.

after that for me it synced without too much trouble.

Join the boid community, earn crypto while doing real research with your cpu/gpu boid.com
ghobson
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 250
Merit: 100


Crypto Developer


View Profile
June 14, 2017, 05:42:02 PM
 #4284


Thanks Fuzzbawls.

I would also like to add to the release notes that there is now a new flag called sorthodlings
that will allow you to disable sorting reverting back to the original 2.0 behavior.
Just add -sorthodlings=0 if you want to disable sorting.

It should not be necessary as the sort algorithm has been improved, so far I have not heard new
complaints about it.



Join the boid community, earn crypto while doing real research with your cpu/gpu boid.com
Coolio510
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
June 14, 2017, 06:51:49 PM
 #4285

Hi there,

I just started with HOdlcoin on 06-11-2017. And I wondered about some things.

I installed the 3.0.0 on 3 PCs and got some weird things.
i7-5930k with aprox. 480 H/s mined about 30k coins in about 3 days
i5-6500 with aprox. 260 H/s mined 100 coins in 3 days and
the i5-3317u Ultrabook with aprox. 85 H/s mined 20k coins in 3 day.
No transfer from any computer to the other worked. Coins just disappear.

Could this be related to the bug in 3.0.0 or is this a problem with the hardfork.
Does my PCs really minded 50k coins in about 3 days. I dont think so.

And now after updated all PCs to 3.0.1. nearly all coins are gone.
Just about 600 left at all.

I´m new to mining and I can´t explain it to myself what happened here.

Can someone light me up.

Thanks.
geni
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 237
Merit: 100

RevolverCoin Discord-DEV


View Profile WWW
June 14, 2017, 06:56:48 PM
 #4286

hy,

i have some probs with sync v3.0.1 addnote not works ?



N30Sniip3r
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
June 14, 2017, 07:27:07 PM
 #4287

Downloaded the new wallet and all my coins are gone. Any thing i can do? Huh
tesdda
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 40
Merit: 0


View Profile
June 14, 2017, 07:43:14 PM
Last edit: June 15, 2017, 09:56:50 AM by tesdda
 #4288

doubted... Hodlcoin 3.0.0 on OSX ...showed now for 4 days "no blocksource available" ... 4 active connections to hodlcoin network ...

any idea?

THANK YOU

Try adding nodes from the debug console. You can get a list of active nodes from fuzzbawl's blockchain explorer.  Btw, what block is your wallet at?

THANKS. adding active nodes doesn t change anything. Am at block 263592

=> solved. version 3.0.1 -Installation fixed it. :-)
DisasterFaster
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 264


ROI Coin CPU Only Mining!


View Profile WWW
June 14, 2017, 09:00:14 PM
 #4289

This latest Version 3.0.1 is actually a mandatory as if this was a hard fork right? Version 3.0 should continue to run and both 3.0 and 3.0.1 are both on the same current blockchain right?

Last question, we should be able to upgrade from v3.0 to v3.0.1 and not have to worry about replacing, resynching or messing with the blockchain we already have loaded right?

Thanks for the advice I just want to have a handle on things prior to doing the v3.0.1 wallet upgrade.

coinstash
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 174
Merit: 100


G'day!


View Profile WWW
June 14, 2017, 09:11:51 PM
 #4290

v3.0.1 is mandatory, yes. Some clown hodled with an old date trying to cheat the system and it uncovered a bug in the code. This will explain why sync has been difficult for a few days. You can just install right over v3.0.0 and continue without any other changes.

HOdlcoin tip jar: HHodLxkjawXxt86EnDB1i8hCxkC4exGvab
carlo__
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 222
Merit: 100

Margin Call


View Profile
June 14, 2017, 09:20:05 PM
 #4291

v3.0.1 is mandatory, yes. Some clown hodled with an old date trying to cheat the system and it uncovered a bug in the code. This will explain why sync has been difficult for a few days. You can just install right over v3.0.0 and continue without any other changes.

Where can i get 3.0.1? In the first page, i see only 3.0.0
DisasterFaster
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 264


ROI Coin CPU Only Mining!


View Profile WWW
June 14, 2017, 09:32:38 PM
Last edit: June 14, 2017, 10:07:08 PM by DisasterFaster
 #4292

v3.0.1 is mandatory, yes. Some clown hodled with an old date trying to cheat the system and it uncovered a bug in the code. This will explain why sync has been difficult for a few days. You can just install right over v3.0.0 and continue without any other changes.

I just ran into a dilemma and hope I can find some good advice.

At github for version 3.01 there are two Windows 64 bit options as in hodlcoin-3.0.1-win64-setup-unsigned.exe and hodlcoin-3.0.1-win64.zip

I downloaded hodlcoin-3.0.1-win64.zip and unzipped it only to realize there is no .exe install file in there for HOdl.

I then downloaded hodlcoin-3.0.1-win64-setup-unsigned.exe which does happen to be an .exe that installed version 3.0.1. Problem is my hash rate is cut in half and back to where it was in version 2.0. I setup the hodl.conf file with the optimization flags and then checked the debug log and everything is ok and yet still 1/2 half the hash rate.

It is as if the hodlcoin-3.0.1-win64-setup-unsigned.exe does not have the optimizations included and the hodlcoin-3.0.1-win64.zip has no .exe install file.

Am I missing something here and if not I'll be going back to V3.0 so I don't lose 1/2 my hashrate and I'll patiently wait for a 64 bit windows install .exe....

EDIT: Okay what I determined is that if you add optimineraes=1 and/or optimineravx2=1 to the hodl.conf file and then check the debug log it says it's reading the .conf file but then it goes ahead and ignores both the commands. I then tried adding these as parameters to the icon shortcut as in -optimineraes=1 and -optimineravx2=1 and now the debug log shows the commands are working properly.

No biggie but on V3 windows 64 bit if you want to get the full optimization and it doesn't work from the .conf file just add it to the path and you should be good to go Smiley

Ryan Dugan
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854
Merit: 501


View Profile WWW
June 14, 2017, 09:42:34 PM
 #4293

Nice got my payouts and wallet up and running, now what ? Deposit again ? Smiley I just wish the price would go up more it deserves it. I will hodl my hodl till that happens. xD

ianereht
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
June 15, 2017, 12:21:35 AM
 #4294

EDIT: Okay what I determined is that if you add optimineraes=1 and/or optimineravx2=1 to the hodl.conf file and then check the debug log it says it's reading the .conf file but then it goes ahead and ignores both the commands. I then tried adding these as parameters to the icon shortcut as in -optimineraes=1 and -optimineravx2=1 and now the debug log shows the commands are working properly.

No biggie but on V3 windows 64 bit if you want to get the full optimization and it doesn't work from the .conf file just add it to the path and you should be good to go Smiley
[/quote]

Yay! It works! hash back to normal thanks!
but when I check the logfile
2017-06-13 06:37:15 Optiminer Flags: AES-NI = 1, AVX2 = 0
2017-06-13 06:37:15 Optiminer Flags and CPU support: AES-NI = 1, AVX2 = 0

so avx2 is still not activated right? My cpu has avx2 code so whats wrong with that?
FreeTrade
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1024



View Profile
June 15, 2017, 12:47:16 AM
 #4295

>2017-06-13 06:37:15 Optiminer Flags: AES-NI = 1, AVX2 = 0

This line indicates that the flag to try using AVX2 is not being picked up.

HODLCoin ANN - 5% Interest. No Staking Req. Term Deposits 10%. Solo Mining.http://hodlcoin.com/
FreeTrade
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1024



View Profile
June 15, 2017, 12:49:19 AM
 #4296


Great stuff, thanks Fuzz.

Folks, This is an essential update.

HODLCoin ANN - 5% Interest. No Staking Req. Term Deposits 10%. Solo Mining.http://hodlcoin.com/
thiiago1994
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
June 15, 2017, 03:01:36 AM
 #4297

Help !!!
Where did my holdcoins go?

Status: em conflito
Data: 13/06/2017 01:28
Para: HDembsJkmgMpWWMkvkuSHX4MUxkiDoahrK
Débito: -50.15240987 HODL
Valor líquido: -50.15194940 HODL
ID da transação: d3e970b77cbeee3f1093023c6c79966c5f9a9cfdb9a3cb5ffc13b05983605e61-000


Status: em conflito
Data: 13/06/2017 01:20
De: desconhecido
Para: HBZPSCbynpRQFBpKuRrVazKMc6LxE3Eywu (seu próprio endereço, rótulo: 1000.15161678)
Crédito: 0.00045485 HODL
Valor líquido: +0.00045485 HODL
ID da transação: ccbc8c06d910ff77f7a4c32b8751f2c5bed88c7cfb72013b7bdf1f68bbcb4055-000


Status: em conflito
Data: 13/06/2017 01:16
Crédito: 0.13413977 HODL
Valor líquido: +0.13413977 HODL
ID da transação: de6be54253b53e92ca16ef8317285674bceebee14a85373933daf5dff1c37850-001


Status: em conflito
Data: 13/06/2017 01:16
De: desconhecido
Para: HBZPSCbynpRQFBpKuRrVazKMc6LxE3Eywu (seu próprio endereço, rótulo: 1000.15161678)
Crédito: 0.13413977 HODL
Valor líquido: +0.13413977 HODL
ID da transação: de6be54253b53e92ca16ef8317285674bceebee14a85373933daf5dff1c37850-000


Status: em conflito
Data: 12/06/2017 23:20
Para: HJgbqD2FsnriVR8tsMmYnw7scScwzjDFLn
Débito: -200.00007345 HODL
Valor líquido: -199.98217345 HODL
ID da transação: aef1bf274a9ab7e170ec3f1e5f6cc04b3c8fd14a519be25ac4ee3a5796822926-000



ghobson
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 250
Merit: 100


Crypto Developer


View Profile
June 15, 2017, 05:07:10 AM
 #4298


EDIT: Okay what I determined is that if you add optimineraes=1 and/or optimineravx2=1 to the hodl.conf file and then check the debug log it says it's reading the .conf file but then it goes ahead and ignores both the commands. I then tried adding these as parameters to the icon shortcut as in -optimineraes=1 and -optimineravx2=1 and now the debug log shows the commands are working properly.

No biggie but on V3 windows 64 bit if you want to get the full optimization and it doesn't work from the .conf file just add it to the path and you should be good to go Smiley

disasterfaster it's not called hodl.conf but hodlcoin.conf and it needs to be in same folder as your wallet.dat
those flags work just fine for me from the configuration file.

Join the boid community, earn crypto while doing real research with your cpu/gpu boid.com
ghobson
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 250
Merit: 100


Crypto Developer


View Profile
June 15, 2017, 05:09:13 AM
 #4299

EDIT: Okay what I determined is that if you add optimineraes=1 and/or optimineravx2=1 to the hodl.conf file and then check the debug log it says it's reading the .conf file but then it goes ahead and ignores both the commands. I then tried adding these as parameters to the icon shortcut as in -optimineraes=1 and -optimineravx2=1 and now the debug log shows the commands are working properly.

No biggie but on V3 windows 64 bit if you want to get the full optimization and it doesn't work from the .conf file just add it to the path and you should be good to go Smiley

Yay! It works! hash back to normal thanks!
but when I check the logfile
2017-06-13 06:37:15 Optiminer Flags: AES-NI = 1, AVX2 = 0
2017-06-13 06:37:15 Optiminer Flags and CPU support: AES-NI = 1, AVX2 = 0

so avx2 is still not activated right? My cpu has avx2 code so whats wrong with that?
[/quote]

not all cpu's have implemented the full instructionset, example intel avoton c2xx series did not
implement all the cpu instructions.

Join the boid community, earn crypto while doing real research with your cpu/gpu boid.com
carlo__
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 222
Merit: 100

Margin Call


View Profile
June 15, 2017, 05:53:36 AM
 #4300

v3.0.1 is mandatory, yes. Some clown hodled with an old date trying to cheat the system and it uncovered a bug in the code. This will explain why sync has been difficult for a few days. You can just install right over v3.0.0 and continue without any other changes.

Where can i get 3.0.1? In the first page, i see only 3.0.0

Please help me!
Pages: « 1 ... 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 [215] 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 ... 278 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!