Bitcoin Forum
December 06, 2016, 08:30:11 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 »
  Print  
Author Topic: [0 GH/s 0% fee SMPPS] ArsBitcoin mining pool!  (Read 117431 times)
Hotdog453
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120



View Profile
October 13, 2011, 04:57:35 PM
 #661

The main server stopped responding.  Server2 relies on the main server for submitting shares, so we're completely down at the moment.

Not sure if it is a hosting issue, or if the DDoS started to point our way or some such.  Trying to get the main server back.

Got a response from amazon.  Seems to be a hardware failure.  They are investigating.  Hopefully i'll be able to restart the instance on different hardware soon.

Go go cloud infrastructure and such Cheesy
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481013011
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481013011

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481013011
Reply with quote  #2

1481013011
Report to moderator
jjiimm_64
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680


View Profile
October 13, 2011, 05:02:38 PM
 #662

websites up..  thxs BT

1jimbitm6hAKTjKX4qurCNQubbnk2YsFw
BurningToad
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 207


View Profile
October 13, 2011, 05:12:14 PM
 #663

Amazon: "The instance is now in the stopped state as the host was irrecoverable. You can now start the instance and you will be back on a new, healthy host. "

We are back up now.

Also, I found the issue with why server 2 kept having issues (with pushpool and PSJ.)  The socket/file limit was still set very low.  Forgot to configure it like the main server.  That has been fixed now, so Server 2 shouldn't mess up periodically like it has been.

tysat
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 952


Keep it real


View Profile
October 13, 2011, 05:37:14 PM
 #664

@BT

Any thoughts on implementing merged mining?  I saw the question asked a few pages back, but didn't see any response about it.
DareC
Member
**
Offline Offline

Activity: 83


View Profile
October 13, 2011, 06:48:34 PM
 #665

Server2 seems to be down to me. Normal server seems fine (failover FTW).
TheMalon
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
October 13, 2011, 07:45:16 PM
 #666

Server2 seems to be down to me. Normal server seems fine (failover FTW).
server2 is still down Sad ...
BurningToad
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 207


View Profile
October 13, 2011, 11:31:08 PM
 #667

Server2 seems to be down to me. Normal server seems fine (failover FTW).
server2 is still down Sad ...

Sorry, I have to do something special to get port 80 working on Server 2.  8344 has been working fine, but I forgot about port 80.  Its is back now.

jjiimm_64
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680


View Profile
October 14, 2011, 04:02:11 AM
 #668


BT dont know if your aware, but the IRC link on the website is not working..  showing a config page.

Jim

1jimbitm6hAKTjKX4qurCNQubbnk2YsFw
critical
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 162


View Profile
October 14, 2011, 07:43:50 AM
 #669

i am using google chrome, why do i need to always login to see account detail, something is wrong? for the web panel

also, can u add timezone, like GMT + something

last but not least, any iphone app to keep track of the mining details, like what i did for deepbit previously, there is quite a lot of app on iphone that support it

thanks
jamesg
VIP
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330


AKA: gigavps


View Profile
October 14, 2011, 10:12:50 AM
 #670

i am using google chrome, why do i need to always login to see account detail, something is wrong? for the web panel

also, can u add timezone, like GMT + something

last but not least, any iphone app to keep track of the mining details, like what i did for deepbit previously, there is quite a lot of app on iphone that support it

thanks

You can use the app iBitcoin which will show you your arsbitcoin.com mining details. The security on the site makes you re-login anytime you switch browsers and is for your protection.
critical
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 162


View Profile
October 14, 2011, 11:39:23 AM
 #671

weird i never switch browser
jamesg
VIP
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330


AKA: gigavps


View Profile
October 14, 2011, 12:08:22 PM
 #672

weird i never switch browser

Sorry, I misspoke. If your IP Address changes and you are on the same computer, the site will have you log back in also.
critical
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 162


View Profile
October 14, 2011, 12:20:35 PM
 #673

my ip seem same as least whole of the day, but i use the same browser, but i constantly gets logged out on googlechrome, using IE , i can't even login at all lol
anatolikostis
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1736



View Profile
October 15, 2011, 01:02:12 PM
 #674

what`s going on with server1... Shocked
micc
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26


View Profile
October 17, 2011, 08:59:38 AM
 #675

server is having difficulties right now.
Hotdog453
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120



View Profile
October 17, 2011, 12:36:05 PM
 #676

server1 and server2 seem to be pooping themselves a smidgen right now.
jamesg
VIP
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330


AKA: gigavps


View Profile
October 17, 2011, 03:14:48 PM
 #677

server1 and server2 seem to be pooping themselves a smidgen right now.

Pooping themselves is a bit understated. I would say shit the bed would be more like it.
BurningToad
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 207


View Profile
October 17, 2011, 09:12:35 PM
 #678

server1 and server2 seem to be pooping themselves a smidgen right now.

Pooping themselves is a bit understated. I would say shit the bed would be more like it.

Sorry about all the issues with the servers.  On the main server, PSJ was maxing out CPU usage, and on Server 2 I was getting out of memory issues.

I've reverted to pushpool for now, and thats about all I can do.  I'm having some issues of my own at the moment.

I don't know if it is a PSJ issue, or perhaps a botnet or increased load or something, but i'll just have to see how pushpool works out.

dub0matic
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182



View Profile
October 18, 2011, 04:18:29 AM
 #679

so what are the odds that i get a reply to my email bout a PW reset request

make it rain haha
btc 176MrZ3CCXGb1GqFiGaoqQpaynzYqZsW6n
Red Emerald
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile WWW
October 18, 2011, 06:05:33 AM
 #680

@BT

Any thoughts on implementing merged mining?  I saw the question asked a few pages back, but didn't see any response about it.

Same question

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!