ataki
|
|
September 04, 2017, 06:37:04 PM |
|
Sziasztok! Erdekelne, hogy rx 380 4gb kartyakkal mit erdemes banyaszni az eth kivul.....vagy egyenlore maradjak az ethnal? Elore is koszonom
|
|
|
|
flekkelek
|
|
September 04, 2017, 08:56:05 PM Last edit: September 04, 2017, 09:22:15 PM by flekkelek |
|
Sziasztok! Erdekelne, hogy rx 380 4gb kartyakkal mit erdemes banyaszni az eth kivul.....vagy egyenlore maradjak az ethnal? Elore is koszonom
Expet szoktam még ETH mellett, de talán ZEC is mehet.
|
|
|
|
Aventhe
|
|
September 05, 2017, 12:06:33 PM |
|
Rx 380 Szerintem is ETH-t a leg jobb banyaszni, de probald ki eladni a kartyadat. Az egesz ETH banyaszat alig hoz penzt be, es ugyanakkor gyilkolod a kartyadat. Nagyon gyorsan tonkre mehet a GPU.
|
|
|
|
|
flekkelek
|
|
September 05, 2017, 02:20:05 PM |
|
380-a válogatja (az asus r9 380x-emből 22 MH-t ki tudok hozni OCvel, az annyira nem gyenge) és nyilván, ha nem egy komplett riggel tolja, hanem 1-2 kártyával, akkor nem hiszem, hogy egyből eladásra szánja, ki tudja, ha valaki csak összegyűjt 1-2 ethert mennyit fog az érni később. Nekem többszörösen visszajött annak a kártyának az ára, pedig fogtam a fejem, amikor visszaesett 8 dollárra az eth... Másrészről a 380 egy teljesen jó kártya gaming-hez is, ráadásul elég masszív és strapabíró, miért kéne eladni?
|
|
|
|
ataki
|
|
September 06, 2017, 07:38:09 AM |
|
|
|
|
|
cryptme
|
|
September 06, 2017, 09:52:13 AM |
|
Gratulalok a variance cikk irojanak. Orulok, hogy magyar kozossegben is irodnak ilyen cikkek. Hajra!
|
|
|
|
Zandorek
|
|
September 06, 2017, 12:40:30 PM |
|
Köszi az infót. Szerintem a tervezett kínai szabályozás az ICO burjánzást csak kicsit fogja befolyásolni.
|
|
|
|
Aventhe
|
|
September 08, 2017, 04:19:52 AM |
|
Köszi az infót. Szerintem a tervezett kínai szabályozás az ICO burjánzást csak kicsit fogja befolyásolni. Ja,hat mit tudunk csinalni a Kinaiak ellen. Semmit. A kinai kormany minnel kevesebb jogot akar adni az embereinek, es ez pont az. Jo hogy most mar a Bitcoin ara vissza jott egy 'normalis' ertekre.
|
|
|
|
coinbirds
|
|
September 14, 2017, 01:38:03 PM |
|
Látom nagy tolongás van itt a magyar topicban Mikor fog felkerülni a magyar szekció a fő csoportba? Ez itt a fő kérdés
|
|
|
|
huntalan81
|
|
September 14, 2017, 04:49:55 PM |
|
Látom nagy tolongás van itt a magyar topicban Mikor fog felkerülni a magyar szekció a fő csoportba? Ez itt a fő kérdés Sajnos csak akkor, ha elég nagy az aktivitás. Napi jó pár bejegyzés kellene.
|
Delete my negative trust, pls.
|
|
|
coinbirds
|
|
September 14, 2017, 05:55:04 PM |
|
Látom nagy tolongás van itt a magyar topicban Mikor fog felkerülni a magyar szekció a fő csoportba? Ez itt a fő kérdés Sajnos csak akkor, ha elég nagy az aktivitás. Napi jó pár bejegyzés kellene. Pedig szerintem igény lenne, főleg ugy hogy rengeteg magyar van szanaszét a világban és tudnának saját tapasztalataikat leírni. Nem beszélve hogy tudnának segíteni azoknak akik nem nagyon tudnak angolul.
|
|
|
|
bitart
|
|
September 14, 2017, 09:11:25 PM |
|
Látom nagy tolongás van itt a magyar topicban Mikor fog felkerülni a magyar szekció a fő csoportba? Ez itt a fő kérdés Sajnos csak akkor, ha elég nagy az aktivitás. Napi jó pár bejegyzés kellene. Pedig szerintem igény lenne, főleg ugy hogy rengeteg magyar van szanaszét a világban és tudnának saját tapasztalataikat leírni. Nem beszélve hogy tudnának segíteni azoknak akik nem nagyon tudnak angolul. https://bitcointalk.org/index.php?topic=1959404.0Itt lehet lobbizni Múltkor még csak válasz sem jött, nem voltunk eleget a főoldalon, nem volt aktivitás a topicnyitós topicban... [optimizmus] Nem írták azt sem, hogy ne próbálkozzunk, mert felesleges [/optimizmus]
|
|
|
|
Kockapista
Newbie
Activity: 1
Merit: 0
|
|
September 15, 2017, 07:39:50 AM |
|
Sziasztok ismeri valaki a https://www.eastshore.xyz oldalt ? A megbízhatóságát szeretném tudni vásárolt már innen valaki ?
|
|
|
|
coinbirds
|
|
September 16, 2017, 06:53:21 PM |
|
Látom nagy tolongás van itt a magyar topicban Mikor fog felkerülni a magyar szekció a fő csoportba? Ez itt a fő kérdés Sajnos csak akkor, ha elég nagy az aktivitás. Napi jó pár bejegyzés kellene. Pedig szerintem igény lenne, főleg ugy hogy rengeteg magyar van szanaszét a világban és tudnának saját tapasztalataikat leírni. Nem beszélve hogy tudnának segíteni azoknak akik nem nagyon tudnak angolul. https://bitcointalk.org/index.php?topic=1959404.0Itt lehet lobbizni Múltkor még csak válasz sem jött, nem voltunk eleget a főoldalon, nem volt aktivitás a topicnyitós topicban... [optimizmus] Nem írták azt sem, hogy ne próbálkozzunk, mert felesleges [/optimizmus] Elég baj, hogy nem képes a magyar crypto csoport feltornázni magát a főoldalra. Pedig vannak sokan akik nagyon vágják ezt a témát. Hamarosan indul ethereum alapú magyar ICO az ETHEAL https://bitcointalk.org/index.php?topic=2139273 Tehát a potenciál megvan csak valahogy ...
|
|
|
|
ataki
|
|
September 17, 2017, 11:52:52 AM |
|
Peldaul Horvat oldalon nagyon sok jo informacio van...ezert kellene feltornazni ezt az oldalt, mivel mi magyarok mindenhol ott vagyunk
|
|
|
|
ataki
|
|
September 17, 2017, 11:59:11 AM |
|
Expet szoktam még ETH mellett, de talán ZEC is mehet. koszi
|
|
|
|
Zandorek
|
|
September 18, 2017, 01:08:50 AM |
|
Látom nagy tolongás van itt a magyar topicban Mikor fog felkerülni a magyar szekció a fő csoportba? Ez itt a fő kérdés Sajnos csak akkor, ha elég nagy az aktivitás. Napi jó pár bejegyzés kellene. Pedig szerintem igény lenne, főleg ugy hogy rengeteg magyar van szanaszét a világban és tudnának saját tapasztalataikat leírni. Nem beszélve hogy tudnának segíteni azoknak akik nem nagyon tudnak angolul. https://bitcointalk.org/index.php?topic=1959404.0Itt lehet lobbizni Múltkor még csak válasz sem jött, nem voltunk eleget a főoldalon, nem volt aktivitás a topicnyitós topicban... [optimizmus] Nem írták azt sem, hogy ne próbálkozzunk, mert felesleges [/optimizmus] Elég baj, hogy nem képes a magyar crypto csoport feltornázni magát a főoldalra. Pedig vannak sokan akik nagyon vágják ezt a témát. Hamarosan indul ethereum alapú magyar ICO az ETHEAL https://bitcointalk.org/index.php?topic=2139273 Tehát a potenciál megvan csak valahogy ... Köszi, hogy felhívtad erre a figyelmet. Végre egy jó kezdeményezés.
|
|
|
|
ataki
|
|
September 19, 2017, 02:06:29 AM |
|
|
|
|
|
Zandorek
|
|
September 19, 2017, 09:54:01 AM |
|
Köszi, amúgy az elliott hullám mennyire bizonyított? Mennyire kimutatható piaci pánik esetén?
|
|
|
|
|