ataki
|
 |
September 28, 2017, 07:22:21 AM |
|
Zcash kezd feljonni,mint a taljajviz....banyaszok szerintem most erdemes raallni Eth helyett.
|
|
|
|
avonka
Member

Activity: 512
Merit: 10
|
 |
September 29, 2017, 06:25:44 PM |
|
Zcash kezd feljonni,mint a taljajviz....banyaszok szerintem most erdemes raallni Eth helyett.
Hiaba jon felfele a Zcash ez a magyar cryptocsoport lassan sulyed a mely vizbe.
|
|
|
|
itf991
|
 |
September 30, 2017, 03:11:07 PM |
|
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy Bitcointalk ANN magyar fordításra lenne-e itt igény? Amennyiben igen akkor legyetek szívesek megírni,hogy mi lenne az. Most jelenleg éppen a DeepOnion-nal és az Exscudo-val próbálok egyeztetni, de ugyebár millió más projekt van mar. Kíváncsian varom a válaszotokat.
|
|
|
|
flekkelek
|
 |
September 30, 2017, 03:41:09 PM |
|
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy Bitcointalk ANN magyar fordításra lenne-e itt igény? Amennyiben igen akkor legyetek szívesek megírni,hogy mi lenne az. Most jelenleg éppen a DeepOnion-nal és az Exscudo-val próbálok egyeztetni, de ugyebár millió más projekt van mar. Kíváncsian varom a válaszotokat.
Itt ezt most nem nagyon értem. Amíg csak ez az egy magyar thread van, addig teljesen felesleges, ha lenne külön ANN threadünk, akkor lenne értelme.
|
|
|
|
bitart
|
 |
September 30, 2017, 06:34:40 PM |
|
Sziasztok!
Itt ezt most nem nagyon értem. Amíg csak ez az egy magyar thread van, addig teljesen felesleges, ha lenne külön ANN threadünk, akkor lenne értelme. Azt pedig (a külön thread-eket) nem engedik, amíg Other languages/Locations-ban vagyunk és nincs normális magyar topik, mint sok nyelvnek...
|
|
|
|
flekkelek
|
 |
September 30, 2017, 08:34:19 PM |
|
Sziasztok!
Itt ezt most nem nagyon értem. Amíg csak ez az egy magyar thread van, addig teljesen felesleges, ha lenne külön ANN threadünk, akkor lenne értelme. Azt pedig (a külön thread-eket) nem engedik, amíg Other languages/Locations-ban vagyunk és nincs normális magyar topik, mint sok nyelvnek... Hát, gyanítom már nem is lesz. Az egész moderáción látszik, hogy merre is tart a fórum. 90%-ban Shitpost és scam.
|
|
|
|
hannusolo
|
 |
September 30, 2017, 09:32:23 PM |
|
Sajnos kevés magyar van itt aktív a fórumon, pedig ha lenne nagyobb közösség, akkor még értelme is lenne az ANN threadeket lefordítani, biztos vannak jó néhányan a magyar kripto világban akik nem tudnak olyan elég jól angolul, nekik tuti hasznosak lennének ezek a fordítások. De ehhez az a pár 10 ember kevés sajnos...
|
|
|
|
hellokalaco
Newbie
Activity: 29
Merit: 0
|
 |
October 01, 2017, 09:49:09 AM |
|
nincs értelme egy Telegram csoportnak? Lehet több haszna lenne mint ennek a fórumnak:)
|
|
|
|
avonka
Member

Activity: 512
Merit: 10
|
 |
October 01, 2017, 04:19:41 PM |
|
Valoszinuleg eleg lenne a telegram is, de a tortenesek akkor is itt vannak es jobb tuzkozelben lenni.
|
|
|
|
itf991
|
 |
October 02, 2017, 12:22:05 PM |
|
Ha lenne egy jól működő magyar board, akkor szerintem idővel összegyűlnénk itt páran. Igaz,hogy sok idő kell hozzá de hosszú távon megérné.
|
|
|
|
Raymee
|
 |
October 02, 2017, 03:04:25 PM |
|
sziasztok srácok :-) nem is tudtam, hogy van itt magyar topic 
|
|
|
|
Raymee
|
 |
October 02, 2017, 03:22:09 PM |
|
lehet egy amatőr kérdésem hozzátok? mitől függ az activitym? mikor megy feljebb 😂 amúgy olvasom a fórumot... szívesen lennék aktív tagja a csoportnak
|
|
|
|
flekkelek
|
 |
October 02, 2017, 03:32:14 PM Last edit: October 02, 2017, 04:10:15 PM by flekkelek |
|
lehet egy amatőr kérdésem hozzátok? mitől függ az activitym? mikor megy feljebb 😂 amúgy olvasom a fórumot... szívesen lennék aktív tagja a csoportnak
Activity 2 hetente 14-et tud felmenni, hozzászólásonként egy.
|
|
|
|
Raymee
|
 |
October 02, 2017, 03:44:03 PM |
|
Activity 2 hetente 14-et tud felmenni hozzászólásonként. köszi a gyors választ :-) hát úgylátom akkor ez eltart egy darabig míg értelmes rangot szerez az ember...
|
|
|
|
flekkelek
|
 |
October 02, 2017, 04:14:07 PM |
|
Activity 2 hetente 14-et tud felmenni hozzászólásonként. köszi a gyors választ :-) hát úgylátom akkor ez eltart egy darabig míg értelmes rangot szerez az ember... Nincs mit, igen sajnos eltart egy ideig, de olyan különösebb haszna nincs a magasabb rangnak, max az, hogy el lehet adni...
|
|
|
|
Raymee
|
 |
October 02, 2017, 04:29:04 PM |
|
Activity 2 hetente 14-et tud felmenni hozzászólásonként. köszi a gyors választ :-) hát úgylátom akkor ez eltart egy darabig míg értelmes rangot szerez az ember... Nincs mit, igen sajnos eltart egy ideig, de olyan különösebb haszna nincs a magasabb rangnak, max az, hogy el lehet adni... elég sok airdropnál megkövetelnek bizonyos rangokat sajnos nekem inkább amiatt kéne :-) tegnap egy nagyonjóról ez miatt maradtam le
|
|
|
|
itf991
|
 |
October 02, 2017, 06:05:23 PM |
|
Activity 2 hetente 14-et tud felmenni hozzászólásonként. köszi a gyors választ :-) hát úgylátom akkor ez eltart egy darabig míg értelmes rangot szerez az ember... Nincs mit, igen sajnos eltart egy ideig, de olyan különösebb haszna nincs a magasabb rangnak, max az, hogy el lehet adni... elég sok airdropnál megkövetelnek bizonyos rangokat sajnos nekem inkább amiatt kéne :-) tegnap egy nagyonjóról ez miatt maradtam le Sajnos sokszor nagyok az elvárások ahhoz,hogy részt lehessen venni külömböző bounty -kon.  Én már több mint négy éve vagyok tagja a fórumnak mégsem vagyok nagy rangban.
|
|
|
|
itf991
|
 |
October 02, 2017, 06:08:08 PM |
|
Mondjuk a DeepOnion-nal ez változni fog ha részesülni akarok az airdrop ból.
|
|
|
|
Raymee
|
 |
October 02, 2017, 07:56:31 PM |
|
Activity 2 hetente 14-et tud felmenni hozzászólásonként. köszi a gyors választ :-) hát úgylátom akkor ez eltart egy darabig míg értelmes rangot szerez az ember... Nincs mit, igen sajnos eltart egy ideig, de olyan különösebb haszna nincs a magasabb rangnak, max az, hogy el lehet adni... elég sok airdropnál megkövetelnek bizonyos rangokat sajnos nekem inkább amiatt kéne :-) tegnap egy nagyonjóról ez miatt maradtam le Sajnos sokszor nagyok az elvárások ahhoz,hogy részt lehessen venni külömböző bounty -kon.  Én már több mint négy éve vagyok tagja a fórumnak mégsem vagyok nagy rangban. Hát ez a baj, hogy én sem most kezdtem az ipart.... csak ide elfelejtettem melyik felhasználóval voltam regelve... plussz ezt nem tudtam hogy kommentelni kell.... tehát newbie vagyok ami rohadt gáz.... és ha 2 hetente 14 et mehet fel akkor az átlag pont 1 naponta... vagyis egy vicc... tudtok eladó accot?
|
|
|
|
coinbirds
|
 |
October 02, 2017, 08:12:39 PM |
|
Activity 2 hetente 14-et tud felmenni hozzászólásonként. köszi a gyors választ :-) hát úgylátom akkor ez eltart egy darabig míg értelmes rangot szerez az ember... Nincs mit, igen sajnos eltart egy ideig, de olyan különösebb haszna nincs a magasabb rangnak, max az, hogy el lehet adni... elég sok airdropnál megkövetelnek bizonyos rangokat sajnos nekem inkább amiatt kéne :-) tegnap egy nagyonjóról ez miatt maradtam le Sajnos sokszor nagyok az elvárások ahhoz,hogy részt lehessen venni külömböző bounty -kon.  Én már több mint négy éve vagyok tagja a fórumnak mégsem vagyok nagy rangban. Hát ez a baj, hogy én sem most kezdtem az ipart.... csak ide elfelejtettem melyik felhasználóval voltam regelve... plussz ezt nem tudtam hogy kommentelni kell.... tehát newbie vagyok ami rohadt gáz.... és ha 2 hetente 14 et mehet fel akkor az átlag pont 1 naponta... vagyis egy vicc... tudtok eladó accot? Semmiről sem maradtál le. Már mint JMember is sok jó programba betudsz majd lépni miközben a rangod egyre feljebb megy. Mikor magasabb rangba kerülsz megnövekednek a követelések is, így ha nincs tapasztalatod nem fogod tudni teljesíteni. Ezért kell a kezdőből indulni.
|
|
|
|
|