ataki
|
 |
October 05, 2017, 10:17:32 AM |
|
regisztraljatok a deep onionra. a bitcointalkon keresztul elmagyaraznak mindent. aki keves munkaval napi 2 postal szeretne egy kis penzt keresni....csak kell egy kis angol nyelvtudas.... https://bitcointalk.org/index.php?topic=2006010.0
|
|
|
|
|
|
Be very wary of relying on JavaScript for security on crypto sites. The site can change the JavaScript at any time unless you take unusual precautions, and browsers are not generally known for their airtight security.
|
|
|
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
|
|
flekkelek
|
 |
October 05, 2017, 10:46:37 AM |
|
nekem azok a redek a thread létrehozójánál eléggé gyanúsak. Főleg mert nem is akárkiktől kapta.
|
|
|
|
Norilsk
Newbie
Activity: 28
Merit: 0
|
 |
October 05, 2017, 01:31:54 PM |
|
No igen, azért óvatosan ezekkel 
|
|
|
|
coinbirds
|
 |
October 05, 2017, 05:02:04 PM |
|
Nagyon sok ICO-k, Tokenek jelenek meg minden nap. Szerintem az utolsó negyedévben még jobban felgyorsulnak ezek a trendek csak legyen a talpán aki mindezt letudja maj követni.
|
|
|
|
Raymee
|
 |
October 05, 2017, 08:37:58 PM |
|
Nagyon sok ICO-k, Tokenek jelenek meg minden nap. Szerintem az utolsó negyedévben még jobban felgyorsulnak ezek a trendek csak legyen a talpán aki mindezt letudja maj követni.
én már elvesztettem a fonalat
|
|
|
|
Norilsk
Newbie
Activity: 28
Merit: 0
|
 |
October 06, 2017, 08:42:36 AM |
|
A mostani ICO-k 90%-a trash és a könnyű pénzszerzésért jött létre - a "sikerük" meg a kapzsi, gyorsan meggazdagodni vágyó userekből ered..
|
|
|
|
Raymee
|
 |
October 06, 2017, 11:04:23 AM |
|
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata olyan ügyben, hogy az accountját feltörték, jelszó/emailt változtattak, majd az itteni moderátoroktól visszaszerezte?
colombuszka néven volt itt accom (pár oldallal visszább még van is posztom), de 2 napja sajnos hackelés tárgya lett..
van valami fejlemény? sikerült visszaszerezni az accot?
|
|
|
|
Raymee
|
 |
October 06, 2017, 11:15:52 AM |
|
A mostani ICO-k 90%-a trash és a könnyű pénzszerzésért jött létre - a "sikerük" meg a kapzsi, gyorsan meggazdagodni vágyó userekből ered..
hát én ico-ra még sosem fizettem be  és ez szerintem így is marad  mert a legtöbbjéből semmi nem lesz csak bukó...
|
|
|
|
flekkelek
|
 |
October 06, 2017, 11:22:03 AM |
|
hát én ico-ra még sosem fizettem be  és ez szerintem így is marad  mert a legtöbbjéből semmi nem lesz csak bukó... akadnak scamek, viszont ezek többsége hosszútávú, tehát igazán még nem tudjuk, hogy melyik mennyire bukó, sok token van, ami iránt még nem lankadt annyira a lelkesedés.
|
|
|
|
Raymee
|
 |
October 06, 2017, 03:55:39 PM |
|
hát én ico-ra még sosem fizettem be  és ez szerintem így is marad  mert a legtöbbjéből semmi nem lesz csak bukó... akadnak scamek, viszont ezek többsége hosszútávú, tehát igazán még nem tudjuk, hogy melyik mennyire bukó, sok token van, ami iránt még nem lankadt annyira a lelkesedés. meglátjuk idővel melyik érte meg :-)
|
|
|
|
ataki
|
 |
October 06, 2017, 07:12:26 PM |
|
airdropokkra kell benevezni....azok jol fizetnek es nagyon egyszeruek...csak fel kell kutatni 
|
|
|
|
|
Raymee
|
 |
October 07, 2017, 09:22:20 AM |
|
airdropokkra kell benevezni....azok jol fizetnek es nagyon egyszeruek...csak fel kell kutatni  sajnos nagyon sokhoz megkövetelnek itt a bitcointalkon elég magas rangot  és nem mindegyik olyan egyszerű kis accounttal 
|
|
|
|
itf991
|
 |
October 07, 2017, 12:48:40 PM |
|
En sajnos feketelistas lettem a DeepOnion-on mar tobb mint egy hete es olvastam,hogy volt akinek majdnem ket honapjaba telt mire bekerulhetett az airdropba ezutan. Aki jelentkezni szeretne az jol olvassa el a szabalyzatot nehogy hasnolo kepen jarjon mint en. Regelni itt lehet: https://deeponion.org/community/Az ICO-knal mar en sem gyozom kovetni az az igazsag habar kiprobaltam parat. Nagyon remenykedem,hogy az Exscudo project sokat fog profitalni miutan majd fel evet kellett varni,hogy a tesztnet kijojjon.
|
|
|
|
Raymee
|
 |
October 07, 2017, 06:57:09 PM |
|
En sajnos feketelistas lettem a DeepOnion-on mar tobb mint egy hete es olvastam,hogy volt akinek majdnem ket honapjaba telt mire bekerulhetett az airdropba ezutan. Aki jelentkezni szeretne az jol olvassa el a szabalyzatot nehogy hasnolo kepen jarjon mint en. Regelni itt lehet: https://deeponion.org/community/Az ICO-knal mar en sem gyozom kovetni az az igazsag habar kiprobaltam parat. Nagyon remenykedem,hogy az Exscudo project sokat fog profitalni miutan majd fel evet kellett varni,hogy a tesztnet kijojjon. mit lehet most kapni a deep onion airdroppján? 
|
|
|
|
itf991
|
 |
October 07, 2017, 08:09:29 PM |
|
En sajnos feketelistas lettem a DeepOnion-on mar tobb mint egy hete es olvastam,hogy volt akinek majdnem ket honapjaba telt mire bekerulhetett az airdropba ezutan. Aki jelentkezni szeretne az jol olvassa el a szabalyzatot nehogy hasnolo kepen jarjon mint en. Regelni itt lehet: https://deeponion.org/community/Az ICO-knal mar en sem gyozom kovetni az az igazsag habar kiprobaltam parat. Nagyon remenykedem,hogy az Exscudo project sokat fog profitalni miutan majd fel evet kellett varni,hogy a tesztnet kijojjon. mit lehet most kapni a deep onion airdroppján?  Ha valaki sikeresen regisztrál és aktív része a csapatnak akkor az hetente rangtól megfelelően Onion tokennel lesz jutalmazva. Vannak különböző bounty programok amikért extra token jár.
|
|
|
|
Raymee
|
 |
October 08, 2017, 12:18:19 PM |
|
En sajnos feketelistas lettem a DeepOnion-on mar tobb mint egy hete es olvastam,hogy volt akinek majdnem ket honapjaba telt mire bekerulhetett az airdropba ezutan. Aki jelentkezni szeretne az jol olvassa el a szabalyzatot nehogy hasnolo kepen jarjon mint en. Regelni itt lehet: https://deeponion.org/community/Az ICO-knal mar en sem gyozom kovetni az az igazsag habar kiprobaltam parat. Nagyon remenykedem,hogy az Exscudo project sokat fog profitalni miutan majd fel evet kellett varni,hogy a tesztnet kijojjon. mit lehet most kapni a deep onion airdroppján?  Ha valaki sikeresen regisztrál és aktív része a csapatnak akkor az hetente rangtól megfelelően Onion tokennel lesz jutalmazva. Vannak különböző bounty programok amikért extra token jár. na hát ez a baj hogy rangtól megfelelően  még mindig a legroszabb a rangom 
|
|
|
|
flekkelek
|
 |
October 08, 2017, 12:25:57 PM |
|
En sajnos feketelistas lettem a DeepOnion-on mar tobb mint egy hete es olvastam,hogy volt akinek majdnem ket honapjaba telt mire bekerulhetett az airdropba ezutan. Aki jelentkezni szeretne az jol olvassa el a szabalyzatot nehogy hasnolo kepen jarjon mint en. Regelni itt lehet: https://deeponion.org/community/Az ICO-knal mar en sem gyozom kovetni az az igazsag habar kiprobaltam parat. Nagyon remenykedem,hogy az Exscudo project sokat fog profitalni miutan majd fel evet kellett varni,hogy a tesztnet kijojjon. mit lehet most kapni a deep onion airdroppján?  Ha valaki sikeresen regisztrál és aktív része a csapatnak akkor az hetente rangtól megfelelően Onion tokennel lesz jutalmazva. Vannak különböző bounty programok amikért extra token jár. na hát ez a baj hogy rangtól megfelelően  még mindig a legroszabb a rangom  annyira azért ne sajnáld. ez lefordítva annyit jelent, hogy fillérekért reklámozol valamit.
|
|
|
|
|
Raymee
|
 |
October 08, 2017, 05:45:02 PM |
|
én már mindent hallottam... shitcoin meg nagyon jó lesz meg nemtudom... ha egyszerű lesz bányászni biztos kipróbálom de amúgy sok reményt nem fűzök hozzá
|
|
|
|
|