ataki
|
|
October 05, 2017, 10:17:32 AM |
|
regisztraljatok a deep onionra. a bitcointalkon keresztul elmagyaraznak mindent. aki keves munkaval napi 2 postal szeretne egy kis penzt keresni....csak kell egy kis angol nyelvtudas.... https://bitcointalk.org/index.php?topic=2006010.0
|
|
|
|
flekkelek
|
|
October 05, 2017, 10:46:37 AM |
|
nekem azok a redek a thread létrehozójánál eléggé gyanúsak. Főleg mert nem is akárkiktől kapta.
|
|
|
|
Norilsk
Newbie
Activity: 28
Merit: 0
|
|
October 05, 2017, 01:31:54 PM |
|
No igen, azért óvatosan ezekkel
|
|
|
|
coinbirds
|
|
October 05, 2017, 05:02:04 PM |
|
Nagyon sok ICO-k, Tokenek jelenek meg minden nap. Szerintem az utolsó negyedévben még jobban felgyorsulnak ezek a trendek csak legyen a talpán aki mindezt letudja maj követni.
|
|
|
|
Raymee
|
|
October 05, 2017, 08:37:58 PM |
|
Nagyon sok ICO-k, Tokenek jelenek meg minden nap. Szerintem az utolsó negyedévben még jobban felgyorsulnak ezek a trendek csak legyen a talpán aki mindezt letudja maj követni.
én már elvesztettem a fonalat
|
|
|
|
Norilsk
Newbie
Activity: 28
Merit: 0
|
|
October 06, 2017, 08:42:36 AM |
|
A mostani ICO-k 90%-a trash és a könnyű pénzszerzésért jött létre - a "sikerük" meg a kapzsi, gyorsan meggazdagodni vágyó userekből ered..
|
|
|
|
Raymee
|
|
October 06, 2017, 11:04:23 AM |
|
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata olyan ügyben, hogy az accountját feltörték, jelszó/emailt változtattak, majd az itteni moderátoroktól visszaszerezte?
colombuszka néven volt itt accom (pár oldallal visszább még van is posztom), de 2 napja sajnos hackelés tárgya lett..
van valami fejlemény? sikerült visszaszerezni az accot?
|
|
|
|
Raymee
|
|
October 06, 2017, 11:15:52 AM |
|
A mostani ICO-k 90%-a trash és a könnyű pénzszerzésért jött létre - a "sikerük" meg a kapzsi, gyorsan meggazdagodni vágyó userekből ered..
hát én ico-ra még sosem fizettem be és ez szerintem így is marad mert a legtöbbjéből semmi nem lesz csak bukó...
|
|
|
|
flekkelek
|
|
October 06, 2017, 11:22:03 AM |
|
hát én ico-ra még sosem fizettem be és ez szerintem így is marad mert a legtöbbjéből semmi nem lesz csak bukó... akadnak scamek, viszont ezek többsége hosszútávú, tehát igazán még nem tudjuk, hogy melyik mennyire bukó, sok token van, ami iránt még nem lankadt annyira a lelkesedés.
|
|
|
|
Raymee
|
|
October 06, 2017, 03:55:39 PM |
|
hát én ico-ra még sosem fizettem be és ez szerintem így is marad mert a legtöbbjéből semmi nem lesz csak bukó... akadnak scamek, viszont ezek többsége hosszútávú, tehát igazán még nem tudjuk, hogy melyik mennyire bukó, sok token van, ami iránt még nem lankadt annyira a lelkesedés. meglátjuk idővel melyik érte meg :-)
|
|
|
|
ataki
|
|
October 06, 2017, 07:12:26 PM |
|
airdropokkra kell benevezni....azok jol fizetnek es nagyon egyszeruek...csak fel kell kutatni
|
|
|
|
|
Raymee
|
|
October 07, 2017, 09:22:20 AM |
|
airdropokkra kell benevezni....azok jol fizetnek es nagyon egyszeruek...csak fel kell kutatni sajnos nagyon sokhoz megkövetelnek itt a bitcointalkon elég magas rangot és nem mindegyik olyan egyszerű kis accounttal
|
|
|
|
itf991
|
|
October 07, 2017, 12:48:40 PM |
|
En sajnos feketelistas lettem a DeepOnion-on mar tobb mint egy hete es olvastam,hogy volt akinek majdnem ket honapjaba telt mire bekerulhetett az airdropba ezutan. Aki jelentkezni szeretne az jol olvassa el a szabalyzatot nehogy hasnolo kepen jarjon mint en. Regelni itt lehet: https://deeponion.org/community/Az ICO-knal mar en sem gyozom kovetni az az igazsag habar kiprobaltam parat. Nagyon remenykedem,hogy az Exscudo project sokat fog profitalni miutan majd fel evet kellett varni,hogy a tesztnet kijojjon.
|
|
|
|
Raymee
|
|
October 07, 2017, 06:57:09 PM |
|
En sajnos feketelistas lettem a DeepOnion-on mar tobb mint egy hete es olvastam,hogy volt akinek majdnem ket honapjaba telt mire bekerulhetett az airdropba ezutan. Aki jelentkezni szeretne az jol olvassa el a szabalyzatot nehogy hasnolo kepen jarjon mint en. Regelni itt lehet: https://deeponion.org/community/Az ICO-knal mar en sem gyozom kovetni az az igazsag habar kiprobaltam parat. Nagyon remenykedem,hogy az Exscudo project sokat fog profitalni miutan majd fel evet kellett varni,hogy a tesztnet kijojjon. mit lehet most kapni a deep onion airdroppján?
|
|
|
|
itf991
|
|
October 07, 2017, 08:09:29 PM |
|
En sajnos feketelistas lettem a DeepOnion-on mar tobb mint egy hete es olvastam,hogy volt akinek majdnem ket honapjaba telt mire bekerulhetett az airdropba ezutan. Aki jelentkezni szeretne az jol olvassa el a szabalyzatot nehogy hasnolo kepen jarjon mint en. Regelni itt lehet: https://deeponion.org/community/Az ICO-knal mar en sem gyozom kovetni az az igazsag habar kiprobaltam parat. Nagyon remenykedem,hogy az Exscudo project sokat fog profitalni miutan majd fel evet kellett varni,hogy a tesztnet kijojjon. mit lehet most kapni a deep onion airdroppján? Ha valaki sikeresen regisztrál és aktív része a csapatnak akkor az hetente rangtól megfelelően Onion tokennel lesz jutalmazva. Vannak különböző bounty programok amikért extra token jár.
|
|
|
|
Raymee
|
|
October 08, 2017, 12:18:19 PM |
|
En sajnos feketelistas lettem a DeepOnion-on mar tobb mint egy hete es olvastam,hogy volt akinek majdnem ket honapjaba telt mire bekerulhetett az airdropba ezutan. Aki jelentkezni szeretne az jol olvassa el a szabalyzatot nehogy hasnolo kepen jarjon mint en. Regelni itt lehet: https://deeponion.org/community/Az ICO-knal mar en sem gyozom kovetni az az igazsag habar kiprobaltam parat. Nagyon remenykedem,hogy az Exscudo project sokat fog profitalni miutan majd fel evet kellett varni,hogy a tesztnet kijojjon. mit lehet most kapni a deep onion airdroppján? Ha valaki sikeresen regisztrál és aktív része a csapatnak akkor az hetente rangtól megfelelően Onion tokennel lesz jutalmazva. Vannak különböző bounty programok amikért extra token jár. na hát ez a baj hogy rangtól megfelelően még mindig a legroszabb a rangom
|
|
|
|
flekkelek
|
|
October 08, 2017, 12:25:57 PM |
|
En sajnos feketelistas lettem a DeepOnion-on mar tobb mint egy hete es olvastam,hogy volt akinek majdnem ket honapjaba telt mire bekerulhetett az airdropba ezutan. Aki jelentkezni szeretne az jol olvassa el a szabalyzatot nehogy hasnolo kepen jarjon mint en. Regelni itt lehet: https://deeponion.org/community/Az ICO-knal mar en sem gyozom kovetni az az igazsag habar kiprobaltam parat. Nagyon remenykedem,hogy az Exscudo project sokat fog profitalni miutan majd fel evet kellett varni,hogy a tesztnet kijojjon. mit lehet most kapni a deep onion airdroppján? Ha valaki sikeresen regisztrál és aktív része a csapatnak akkor az hetente rangtól megfelelően Onion tokennel lesz jutalmazva. Vannak különböző bounty programok amikért extra token jár. na hát ez a baj hogy rangtól megfelelően még mindig a legroszabb a rangom annyira azért ne sajnáld. ez lefordítva annyit jelent, hogy fillérekért reklámozol valamit.
|
|
|
|
|
Raymee
|
|
October 08, 2017, 05:45:02 PM |
|
én már mindent hallottam... shitcoin meg nagyon jó lesz meg nemtudom... ha egyszerű lesz bányászni biztos kipróbálom de amúgy sok reményt nem fűzök hozzá
|
|
|
|
|