tompa555
Member
Activity: 84
Merit: 10
|
|
December 22, 2013, 08:34:47 PM |
|
no dobro, koji scrypt coin je trenutno najisplativiji za majnanje? izgleda da je pomana za DOGE-om prosla? edit: jel netko probao hashco.ws ?
odes na multipool.us, ukljucis multiport tj. auto switching to mine most profitable coin. I onda na criptsy stavis opciju autosell i nebrines se nista. Minas cijelo vrijeme najprofitabilniji coin i prodaje se sam na criptsy-u ako stavis da mulipool sam isplacuje coine. pozz ovo je jako dobra ideja rampalija. svaka ti čast na ovome što si podjelio sa nama
|
|
|
|
dakky
Newbie
Activity: 53
Merit: 0
|
|
December 23, 2013, 12:23:07 AM |
|
rampalija kako radis isplatu na hr tekuci racun sa cryptsy-a? jel postoji neka caka ili koristis neki od "providera" ?
|
|
|
|
dzoni
|
|
December 23, 2013, 08:53:45 AM |
|
rampalija kako radis isplatu na hr tekuci racun sa cryptsy-a? jel postoji neka caka ili koristis neki od "providera" ?
Sa cryptsy se ne može napravit isplata na bankovni račun. Autosell koji rampalija spominje je u BTC. Onda te BTCove prebaciš na localbitcoins i prodaš za kune.
|
|
|
|
freigeist
|
|
December 23, 2013, 01:03:05 PM |
|
Dobar dan!
Da li netko od vas prodaje BTC direkno za kune ili eure i po kojoj cijeni?
|
|
|
|
rampalija
|
|
December 23, 2013, 04:47:01 PM |
|
dadne 0.1 doge coini tako ta sranja, nista novo sto je se pojavilo Izvini, ali prvi giveaway sto sam dao bio je 25.000 DOGE. Ako pogledas bolje na twitter nalogu, videces Ovo je nalog osobe : https://twitter.com/patrickkivits koja je dobila 25000DOGE. Ovo je potvrda : http://prntscr.com/2d5q07Volim bit originalan. Hvala na komentaru ( Ostalo je jos 450.000 DOGE da se da.. ) Dok on to podjeli na kraju ce vrijediti 0.0000000001
|
|
|
|
rampalija
|
|
December 23, 2013, 04:48:15 PM |
|
Sa cryptsy se ne može napravit isplata na bankovni račun. Autosell koji rampalija spominje je u BTC. Onda te BTCove prebaciš na localbitcoins i prodaš za kune. Tocno tako BITSTAMP vam je najbolji, zato jer je njihova banka u Sloveniji, i u dan-dva vam prebace novac na racun u Hrvatskoj preko international wire transfera.
|
|
|
|
KeyserSozeMC
|
|
December 23, 2013, 04:48:58 PM |
|
dadne 0.1 doge coini tako ta sranja, nista novo sto je se pojavilo Izvini, ali prvi giveaway sto sam dao bio je 25.000 DOGE. Ako pogledas bolje na twitter nalogu, videces Ovo je nalog osobe : https://twitter.com/patrickkivits koja je dobila 25000DOGE. Ovo je potvrda : http://prntscr.com/2d5q07Volim bit originalan. Hvala na komentaru ( Ostalo je jos 450.000 DOGE da se da.. ) Dok on to podjeli na kraju ce vrijediti 0.0000000001 Danas sam dao 300.000 DOGE ( Po ovoj ceni je ukupno 0.18300000BTC ) Ljudi se ne razumeju u cryptos, zure jako, zato ne mogu da skoce cene
|
|
|
|
Neno
Newbie
Activity: 32
|
|
December 23, 2013, 06:21:23 PM |
|
no dobro, koji scrypt coin je trenutno najisplativiji za majnanje? izgleda da je pomana za DOGE-om prosla? edit: jel netko probao [Suspicious link removed] ?
odes na multipool.us, ukljucis multiport tj. auto switching to mine most profitable coin. I onda na criptsy stavis opciju autosell i nebrines se nista. Minas cijelo vrijeme najprofitabilniji coin i prodaje se sam na criptsy-u ako stavis da mulipool sam isplacuje coine. pozz Gdje se nalazi auto switching na multipool.us ? Kako na Cryptsy postaviti opciju na autosell ? Da li za svaku valutu moram kreirati address i onda tu address-u upisem u multipool.us opet za svaku adresu ? Na Cryptsy-u pise kada zelim kreirati address-u "Notice: Do NOT mine directly directly to your Cryptsy deposit address" ?
|
|
|
|
KeyserSozeMC
|
|
December 23, 2013, 07:44:51 PM |
|
no dobro, koji scrypt coin je trenutno najisplativiji za majnanje? izgleda da je pomana za DOGE-om prosla? edit: jel netko probao [Suspicious link removed] ?
odes na multipool.us, ukljucis multiport tj. auto switching to mine most profitable coin. I onda na criptsy stavis opciju autosell i nebrines se nista. Minas cijelo vrijeme najprofitabilniji coin i prodaje se sam na criptsy-u ako stavis da mulipool sam isplacuje coine. pozz Gdje se nalazi auto switching na multipool.us ? Kako na Cryptsy postaviti opciju na autosell ? Da li za svaku valutu moram kreirati address i onda tu address-u upisem u multipool.us opet za svaku adresu ? Na Cryptsy-u pise kada zelim kreirati address-u "Notice: Do NOT mine directly directly to your Cryptsy deposit address" ? Imas opciju u settings za autosell. On/Off, stavi na ON
|
|
|
|
niktitan132
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
|
|
December 23, 2013, 07:47:07 PM |
|
Danas sam dao 300.000 DOGE ( Po ovoj ceni je ukupno 0.18300000BTC ) Ljudi se ne razumeju u cryptos, zure jako, zato ne mogu da skoce cene Evo samo da potvrdim da KeyserSozeMC stvarno daje free DOGE coinse.Stvarno je velikodušan u tom pitanju. I ne daje malu količinu kao ostali nego puno veću nego što se očekuje.Eto,to sam htio reći.
|
|
|
|
Neno
Newbie
|
|
December 23, 2013, 08:32:18 PM |
|
odes na multipool.us, ukljucis multiport tj. auto switching to mine most profitable coin. I onda na criptsy stavis opciju autosell i nebrines se nista. Minas cijelo vrijeme najprofitabilniji coin i prodaje se sam na criptsy-u ako stavis da mulipool sam isplacuje coine. pozz Gdje se nalazi auto switching na multipool.us ? Kako na Cryptsy postaviti opciju na autosell ? Da li za svaku valutu moram kreirati address i onda tu address-u upisem u multipool.us opet za svaku adresu ? Na Cryptsy-u pise kada zelim kreirati address-u "Notice: Do NOT mine directly directly to your Cryptsy deposit address" ? Imas opciju u settings za autosell. On/Off, stavi na ON stvarno neznam gdje je opcija settings ? sve sam pretrazio al neznam gdje je
|
|
|
|
KeyserSozeMC
|
|
December 23, 2013, 08:35:20 PM |
|
odes na multipool.us, ukljucis multiport tj. auto switching to mine most profitable coin. I onda na criptsy stavis opciju autosell i nebrines se nista. Minas cijelo vrijeme najprofitabilniji coin i prodaje se sam na criptsy-u ako stavis da mulipool sam isplacuje coine. pozz Gdje se nalazi auto switching na multipool.us ? Kako na Cryptsy postaviti opciju na autosell ? Da li za svaku valutu moram kreirati address i onda tu address-u upisem u multipool.us opet za svaku adresu ? Na Cryptsy-u pise kada zelim kreirati address-u "Notice: Do NOT mine directly directly to your Cryptsy deposit address" ? Imas opciju u settings za autosell. On/Off, stavi na ON stvarno neznam gdje je opcija settings ? sve sam pretrazio al neznam gdje je Izvini, pogresio sam! Idi na Balance, ''deposit'' i videces ovo: http://prntscr.com/2dgfu9Tu stisni enable
|
|
|
|
rampalija
|
|
December 23, 2013, 09:21:31 PM |
|
odes na multipool.us, ukljucis multiport tj. auto switching to mine most profitable coin. I onda na criptsy stavis opciju autosell i nebrines se nista. Minas cijelo vrijeme najprofitabilniji coin i prodaje se sam na criptsy-u ako stavis da mulipool sam isplacuje coine. pozz Gdje se nalazi auto switching na multipool.us ? Kako na Cryptsy postaviti opciju na autosell ? Da li za svaku valutu moram kreirati address i onda tu address-u upisem u multipool.us opet za svaku adresu ? Na Cryptsy-u pise kada zelim kreirati address-u "Notice: Do NOT mine directly directly to your Cryptsy deposit address" ? Imas opciju u settings za autosell. On/Off, stavi na ON stvarno neznam gdje je opcija settings ? sve sam pretrazio al neznam gdje je eto napisao ti je covjek kako da je omogusc, ali da za svaki coin na multippolu trebas stavit payout adresu i koliko komada hoces da ti se salje na criptsy. A na minerima kucas. pool1.eu.multipool.us:7777 i to ti je autoswitching port
|
|
|
|
buenaventura
Newbie
|
|
December 23, 2013, 09:37:24 PM |
|
@rampalija
S kojim rigom minas (khas) ??
|
|
|
|
rampalija
|
|
December 23, 2013, 10:09:57 PM |
|
@rampalija
S kojim rigom minas (khas) ??
7950-ke i r9 280-ke 5600 khs dnevno 0.1 btc u prosjeku zaradim, nekad i vise. Kao sto je prije par dana bio ovaj doge jako profitabilan
|
|
|
|
dakky
Newbie
Activity: 53
|
|
December 24, 2013, 12:01:00 AM |
|
a lako sa 5600kh/s... ja sa svojih mizernih 1200 se mogu poklopit usima. to bi bilo oko 0.025BTC dnevno. Ne kazem da je lose 50$ svaka 4 dana Prebacujem se na multipool definitivno onda!
|
|
|
|
buenaventura
Newbie
|
|
December 24, 2013, 12:09:49 AM |
|
Jel odmah prodajete na dnevnoj bazi btc-ove ili investirate i cekate opet onaj poznati boom 1000$+
|
|
|
|
rampalija
|
|
December 24, 2013, 06:20:46 AM |
|
prodajem samo cryptocurrenciess odmah, a btcove ostavljam. Cekam BOOM sto si ti reako. Ako bi se popeo na 1200 $ onda bi me dnevno izlazilo da zaradjujem 120$ ne 60-ak kao sad
|
|
|
|
buenaventura
Newbie
|
|
December 24, 2013, 06:57:07 PM |
|
prodajem samo cryptocurrenciess odmah, a btcove ostavljam. Cekam BOOM sto si ti reako. Ako bi se popeo na 1200 $ onda bi me dnevno izlazilo da zaradjujem 120$ ne 60-ak kao sad
I uspjevaš prodat ostale cryptose ? Dali je potražnja velika ili stoje na marketu neko vrijeme ?
|
|
|
|
Parazyd
|
|
December 25, 2013, 07:35:48 AM |
|
Sretan Bozic svima ovdje!
|
|