Ronnin
Member
Activity: 110
Merit: 10
|
|
January 03, 2014, 07:46:43 PM |
|
|
|
|
|
KeyserSozeMC
|
|
January 03, 2014, 08:04:10 PM Last edit: January 04, 2014, 02:47:04 PM by KeyserSozeMC |
|
Ajde,ljudi pratite ga Nemojte propustiti priliku za koji altcoin/BTC besplatno. Trenutno daje Lottocoins. A zasto daje? Zasto bi ga trebali pratiti? Da boostamo neki scam acc? Brate, svaka ti cast za nickname. Editujem posle 12+ sati otkad sam postovao. Zaboravio sam da spomenem da sam dao preko 5000 USD u coins-ima za giveaways.
|
Hey, smexy. Don't waste your time. Time's precious.
|
|
|
dadach
|
|
January 04, 2014, 01:26:48 PM |
|
Oce netko kupit cca 5 btc u zg?
|
To DA Moon!!! donations accepted >.< 38nvHaNqF5nv4ifhUyq9CChnBmRs2DSv4r
|
|
|
seljo
Legendary
Activity: 1179
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
|
|
January 04, 2014, 07:41:29 PM |
|
Ajde,ljudi pratite ga Nemojte propustiti priliku za koji altcoin/BTC besplatno. Trenutno daje Lottocoins. A zasto daje? Zasto bi ga trebali pratiti? Da boostamo neki scam acc? Brate, svaka ti cast za nickname. Editujem posle 12+ sati otkad sam postovao. Zaboravio sam da spomenem da sam dao preko 5000 USD u coins-ima za giveaways. A sta ti imas od toga da dijelis coine okolo ljudima ovako na lijepe oci, ajde budi malo ljubazan pa nam malo objasni.
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
KeyserSozeMC
|
|
January 05, 2014, 10:42:38 AM |
|
Ajde,ljudi pratite ga Nemojte propustiti priliku za koji altcoin/BTC besplatno. Trenutno daje Lottocoins. A zasto daje? Zasto bi ga trebali pratiti? Da boostamo neki scam acc? Brate, svaka ti cast za nickname. Editujem posle 12+ sati otkad sam postovao. Zaboravio sam da spomenem da sam dao preko 5000 USD u coins-ima za giveaways. A sta ti imas od toga da dijelis coine okolo ljudima ovako na lijepe oci, ajde budi malo ljubazan pa nam malo objasni. Mrzi me da objasnjavam. Daj mi LottoCoin wallet adresu ako imas, da ti posaljem nekoliko LOT
|
|
|
|
seljo
Legendary
Hodling since 2011.®
|
|
January 05, 2014, 01:44:15 PM |
|
Ajde,ljudi pratite ga Nemojte propustiti priliku za koji altcoin/BTC besplatno. Trenutno daje Lottocoins. A zasto daje? Zasto bi ga trebali pratiti? Da boostamo neki scam acc? Brate, svaka ti cast za nickname. Editujem posle 12+ sati otkad sam postovao. Zaboravio sam da spomenem da sam dao preko 5000 USD u coins-ima za giveaways. A sta ti imas od toga da dijelis coine okolo ljudima ovako na lijepe oci, ajde budi malo ljubazan pa nam malo objasni. Mrzi me da objasnjavam. Daj mi LottoCoin wallet adresu ako imas, da ti posaljem nekoliko LOT Ne treba hvala. Nisam zainteresiran za copy/paste scam coine. Bilo bi bas super da te ne mrzi da nam objasnis kako to da si tako darezljiv i nista ne trazis zauzvrat... osim da ti boostamo tweeter account?!?
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
KeyserSozeMC
|
|
January 05, 2014, 01:57:28 PM Last edit: January 05, 2014, 02:10:26 PM by KeyserSozeMC |
|
Ajde,ljudi pratite ga Nemojte propustiti priliku za koji altcoin/BTC besplatno. Trenutno daje Lottocoins. A zasto daje? Zasto bi ga trebali pratiti? Da boostamo neki scam acc? Brate, svaka ti cast za nickname. Editujem posle 12+ sati otkad sam postovao. Zaboravio sam da spomenem da sam dao preko 5000 USD u coins-ima za giveaways. A sta ti imas od toga da dijelis coine okolo ljudima ovako na lijepe oci, ajde budi malo ljubazan pa nam malo objasni. Mrzi me da objasnjavam. Daj mi LottoCoin wallet adresu ako imas, da ti posaljem nekoliko LOT Ne treba hvala. Nisam zainteresiran za copy/paste scam coine. Bilo bi bas super da te ne mrzi da nam objasnis kako to da si tako darezljiv i nista ne trazis zauzvrat... osim da ti boostamo tweeter account?!? Ne bih da nastavljam. Samo cu jedno reci: Uzimam duse od svih ljudi koji me prate na twitter-u i saljem ih sotoni. EDIT: Hajd' da objasnim, da ne ispadem los. Marketing. Advertising. Reklamiram po forumima, site-ovima coins, websites. Sto vise followera imam, to su bolji rezultati. To je svrha mojih giveaway-a. Mrzim kada dodje neko i govori gluposti, zato i odgovaram drsko. Pogotovo kad nije u pravu. Preko 5000 USD je dato za tasks koje su obavili ljudi. Dajem $0.50 do $1 ( U coins-ima) po tasku. Svakoj osobi koja obavi sta treba.
|
|
|
|
robertsu
|
|
January 05, 2014, 03:58:17 PM |
|
Jedno pitanje, da li neko iz HR prodaje PCIE extendere (riser) 1x ili 16x ili bar zna nekog ko ima da proda 4 komada? neka javi na PM
hvala
|
|
|
|
buenaventura
Newbie
Activity: 32
Merit: 0
|
|
January 05, 2014, 06:20:43 PM |
|
Koji edition mi preporucavate da stavim na rig od WIN 7 , preporuke za sigurnost wallet-a od vas isto neke ?
Zahvaljujem
|
|
|
|
seljo
Legendary
Hodling since 2011.®
|
|
January 05, 2014, 07:23:31 PM |
|
Ajde,ljudi pratite ga Nemojte propustiti priliku za koji altcoin/BTC besplatno. Trenutno daje Lottocoins. A zasto daje? Zasto bi ga trebali pratiti? Da boostamo neki scam acc? Brate, svaka ti cast za nickname. Editujem posle 12+ sati otkad sam postovao. Zaboravio sam da spomenem da sam dao preko 5000 USD u coins-ima za giveaways. A sta ti imas od toga da dijelis coine okolo ljudima ovako na lijepe oci, ajde budi malo ljubazan pa nam malo objasni. Mrzi me da objasnjavam. Daj mi LottoCoin wallet adresu ako imas, da ti posaljem nekoliko LOT Ne treba hvala. Nisam zainteresiran za copy/paste scam coine. Bilo bi bas super da te ne mrzi da nam objasnis kako to da si tako darezljiv i nista ne trazis zauzvrat... osim da ti boostamo tweeter account?!? Ne bih da nastavljam. Samo cu jedno reci: Uzimam duse od svih ljudi koji me prate na twitter-u i saljem ih sotoni. EDIT: Hajd' da objasnim, da ne ispadem los. Marketing. Advertising. Reklamiram po forumima, site-ovima coins, websites. Sto vise followera imam, to su bolji rezultati. To je svrha mojih giveaway-a. Mrzim kada dodje neko i govori gluposti, zato i odgovaram drsko. Pogotovo kad nije u pravu. Preko 5000 USD je dato za tasks koje su obavili ljudi. Dajem $0.50 do $1 ( U coins-ima) po tasku. Svakoj osobi koja obavi sta treba. Hvala na pojasnjenju pa te molim da mi ne zamjeris ako sam bio seljo prema tebi. Ovdje dugo nije bilo nikoga, pardon nas 5 sve skupa i od kad taj coin, bilo koji, nesto vrijedi sve vise je scamova po forumu. Pa zasto bi ovaj nas dio bio iznimka? Nisam osobno pristalica guerilla marketinga, ali ako tebi to ide samo naprijed... isto tako napisi da ne dijelis coine da za njih nesto treba i odraditi sad jel to klikanje po bannerima ili nesto trece nije uopce bitno, bitno je da nije giveaway ako se nesto mora obavljati zauzvrat. P.S. Zele jel sad bolje?
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
KeyserSozeMC
|
|
January 05, 2014, 08:14:59 PM |
|
Ajde,ljudi pratite ga Nemojte propustiti priliku za koji altcoin/BTC besplatno. Trenutno daje Lottocoins. A zasto daje? Zasto bi ga trebali pratiti? Da boostamo neki scam acc? Brate, svaka ti cast za nickname. Editujem posle 12+ sati otkad sam postovao. Zaboravio sam da spomenem da sam dao preko 5000 USD u coins-ima za giveaways. A sta ti imas od toga da dijelis coine okolo ljudima ovako na lijepe oci, ajde budi malo ljubazan pa nam malo objasni. Mrzi me da objasnjavam. Daj mi LottoCoin wallet adresu ako imas, da ti posaljem nekoliko LOT Ne treba hvala. Nisam zainteresiran za copy/paste scam coine. Bilo bi bas super da te ne mrzi da nam objasnis kako to da si tako darezljiv i nista ne trazis zauzvrat... osim da ti boostamo tweeter account?!? Ne bih da nastavljam. Samo cu jedno reci: Uzimam duse od svih ljudi koji me prate na twitter-u i saljem ih sotoni. EDIT: Hajd' da objasnim, da ne ispadem los. Marketing. Advertising. Reklamiram po forumima, site-ovima coins, websites. Sto vise followera imam, to su bolji rezultati. To je svrha mojih giveaway-a. Mrzim kada dodje neko i govori gluposti, zato i odgovaram drsko. Pogotovo kad nije u pravu. Preko 5000 USD je dato za tasks koje su obavili ljudi. Dajem $0.50 do $1 ( U coins-ima) po tasku. Svakoj osobi koja obavi sta treba. Hvala na pojasnjenju pa te molim da mi ne zamjeris ako sam bio seljo prema tebi. Ovdje dugo nije bilo nikoga, pardon nas 5 sve skupa i od kad taj coin, bilo koji, nesto vrijedi sve vise je scamova po forumu. Pa zasto bi ovaj nas dio bio iznimka? Nisam osobno pristalica guerilla marketinga, ali ako tebi to ide samo naprijed... isto tako napisi da ne dijelis coine da za njih nesto treba i odraditi sad jel to klikanje po bannerima ili nesto trece nije uopce bitno, bitno je da nije giveaway ako se nesto mora obavljati zauzvrat. P.S. Zele jel sad bolje? Neko zaradjuje na drogi, nego na prostituciji, ja na giveaways Ozbiljno, skinite LottoCoin wallet da vam posaljem svima. Ako zelite coins naravno. Ne morate raditi nista.
|
|
|
|
tuvok007
Legendary
Activity: 1358
Merit: 1001
|
|
January 05, 2014, 08:49:56 PM |
|
Ajd daj ubaci koju siću ako nije bed.Skinuo sam lotto wallet LwVZbkoSomjYGVCrLDxVyd28exKxQGcyr1
|
|
|
|
KeyserSozeMC
|
|
January 05, 2014, 08:50:47 PM |
|
Ajd daj ubaci koju siću ako nije bed.Skinuo sam lotto wallet LwVZbkoSomjYGVCrLDxVyd28exKxQGcyr1 Stiglo? Uzivaj
|
|
|
|
dmeter
|
|
January 05, 2014, 09:00:39 PM |
|
Ajd daj ubaci koju siću ako nije bed.Skinuo sam lotto wallet LwVZbkoSomjYGVCrLDxVyd28exKxQGcyr1 Stiglo? Uzivaj Koliko bi me koštalo da jedan poluživi coin malo ubaciš u marketing.Coin nije moj ali mu je dificulti veoma nizak pa da ga malo izrudarim par dana.
|
|
|
|
KeyserSozeMC
|
|
January 05, 2014, 09:01:56 PM |
|
Ajd daj ubaci koju siću ako nije bed.Skinuo sam lotto wallet LwVZbkoSomjYGVCrLDxVyd28exKxQGcyr1 Stiglo? Uzivaj Koliko bi me koštalo da jedan poluživi coin malo ubaciš u marketing.Coin nije moj ali mu je dificulti veoma nizak pa da ga malo izrudarim par dana. Pih, imam jako velike ponude. Mislim da te ne bi zanimala moja usluga kada bih ti rekao cenu : (
|
|
|
|
dmeter
|
|
January 05, 2014, 09:04:13 PM |
|
Jedno pitanje, da li neko iz HR prodaje PCIE extendere (riser) 1x ili 16x ili bar zna nekog ko ima da proda 4 komada? neka javi na PM
hvala
ja ti mogu prodati 4 x16 komad
|
|
|
|
tuvok007
Legendary
|
|
January 05, 2014, 09:27:45 PM |
|
Ajd daj ubaci koju siću ako nije bed.Skinuo sam lotto wallet LwVZbkoSomjYGVCrLDxVyd28exKxQGcyr1 Stiglo? Uzivaj Stiglo, i to velikodušno 5 i pol soma lottocoinsa! Thank you very much!
|
|
|
|
KeyserSozeMC
|
|
January 05, 2014, 09:28:24 PM |
|
Ajd daj ubaci koju siću ako nije bed.Skinuo sam lotto wallet LwVZbkoSomjYGVCrLDxVyd28exKxQGcyr1 Stiglo? Uzivaj Stiglo, i to velikodušno 5 i pol soma lottocoinsa! Thank you very much! Zadrzi ih koji mesec, nemoj dump odmah : ) Vredece mnogo vise
|
|
|
|
tuvok007
Legendary
|
|
January 05, 2014, 09:31:02 PM |
|
Baš ću te i poslušat! Ako bi za koji mjesec jedan lottocoins vrijedio 1 cent to bi bilo 55 dolara. nije loše 300 kn. Ako bude 2 centa onda imam preko sto USD. Tnx.
|
|
|
|
dmeter
|
|
January 05, 2014, 10:08:33 PM |
|
Ajd daj ubaci koju siću ako nije bed.Skinuo sam lotto wallet LwVZbkoSomjYGVCrLDxVyd28exKxQGcyr1 Stiglo? Uzivaj Koliko bi me koštalo da jedan poluživi coin malo ubaciš u marketing.Coin nije moj ali mu je dificulti veoma nizak pa da ga malo izrudarim par dana. Pih, imam jako velike ponude. Mislim da te ne bi zanimala moja usluga kada bih ti rekao cenu : ( evo walet od lotocoina Lv29jockCKX5mcQQnKRvYk9htLxgL5xqAX Kaži mi koliko ti treba novćiča dati za marketing na PM 1 blok je 33 novćiča koliko blokova ti treba
|
|
|
|
|