Kiki112
|
|
January 20, 2014, 08:24:55 PM |
|
pa možete na localbitcoins, onda nema frke s porezima jer ide sve iz ruke u ruku..
|
|
|
|
fx1Trader
|
|
January 20, 2014, 08:25:58 PM Last edit: January 20, 2014, 09:12:41 PM by fx1Trader |
|
Dragi korisnici BitKonan marketa i oni koji ce to tek postati ovim putem vas obavještavam da smo zavrsili sa redesignom, upgradeom te smo dodali LTC/USD par... nadam se da vam se svidja i da cete uzivat trgovat kod nas a sad svi navalite jos jednom za korisnike iz Hvatske kunske uplate do 14 sati, se konvertiraju po PBZ tecaju u USD bez provizija sve isplate do 14 sati se automatski konvertiraju u kune, te isplacuju na tekuce racune isti dan , bez ikakvih provizija pozdrav BitKonan Support
|
|
|
|
sashab
Newbie
Activity: 36
Merit: 0
|
|
January 20, 2014, 10:14:58 PM |
|
Pozdrav braćo rudari evo ja novi u ovome, samo što ja mislim da imam prednost pred većinom a to je besplatnu struju pa me zanima što kupiti za najbolji profit do 1000$ trenutno investicije? Računalo imam, pa i sloboda serverski ormarić hlađen klimom, pa i posebnu prostoriju, sad je samo da počnem ulagati i zarađivati I ako ima netko iz hrvatske nešto za prodati za početak javite se da ne moram preko ebaya.
|
|
|
|
dmeter
|
|
January 20, 2014, 10:46:37 PM |
|
Pozdrav braćo rudari evo ja novi u ovome, samo što ja mislim da imam prednost pred većinom a to je besplatnu struju pa me zanima što kupiti za najbolji profit do 1000$ trenutno investicije? Računalo imam, pa i sloboda serverski ormarić hlađen klimom, pa i posebnu prostoriju, sad je samo da počnem ulagati i zarađivati I ako ima netko iz hrvatske nešto za prodati za početak javite se da ne moram preko ebaya. ne bih te htio razočarat ali povečaj malo ulog barem 500-600 $ recimo 2 x R9 290 6200 kuna ili 2x R9 280X 4700-4800 kuna seasonic 850W barem bronze ali problem ti je šta nema ni jedno napajanje u RH trgovinama od 850W i veče
|
|
|
|
mate212
Newbie
Activity: 10
|
|
January 20, 2014, 11:03:47 PM |
|
Pa u hrvatskoj sami Tesle svako malo neko ima đabe struju
|
|
|
|
istrijan
Newbie
Activity: 40
|
|
January 21, 2014, 06:27:30 AM |
|
svaka kuća ima makar jednog nezaposlenog koji pedalira
|
|
|
|
sashab
Newbie
|
|
January 21, 2014, 07:17:50 AM |
|
Hm svi su mi preporučili da ne idem na grafičke nego da idem na ASCI uređaje, po mogućnosti da krenem prvo sa block erupter cubes od 30GH/s da su grafičke neisplative te da ne mogu donijeti tolku brzinu kao ASCI? Vaše mišljenje?
|
|
|
|
b@fhx
Full Member
Activity: 131
Merit: 100
My grandma mined SHA256
|
|
January 21, 2014, 07:19:35 AM |
|
Hm svi su mi preporučili da ne idem na grafičke nego da idem na ASCI uređaje, po mogućnosti da krenem prvo sa block erupter cubes od 30GH/s da su grafičke neisplative te da ne mogu donijeti tolku brzinu kao ASCI? Vaše mišljenje? za jedan ljepi ASIC koji bi se mogao isplatiti treba ti min 12 000$, sve ostalo je gubljene vremena i igra. tipa kncminer
|
|
|
|
sashab
Newbie
|
|
January 21, 2014, 08:02:04 AM |
|
Hm koji je rezultat GH/s gore konfiguracije?
|
|
|
|
dmeter
|
|
January 21, 2014, 08:35:46 AM |
|
Pod hitno mi treba PCI-E 6-pin to 2-Molex Power Y-Adapter i 2x 4-pin molex na 8-pin
i Molex ima izvode +12 i 2x -12 i 1 +5v je li tako ili je jedna žica uzemljenje
|
|
|
|
madcoin
|
|
January 21, 2014, 08:47:29 AM |
|
|
|
|
|
dmeter
|
|
January 21, 2014, 08:56:43 AM |
|
je li treba grafičkoj i 5v hvala na brzom odgovoru tek sad vidim R9 290 ima 1x PCI-E 6-pin i PCI-E 8-pin je li trebaju obadva ili je dosta 1
|
|
|
|
madcoin
|
|
January 21, 2014, 08:58:38 AM |
|
ako mislis na pci-e konektore - ne treba ako mislis na opcenito - ne znam, mislim da uzima 5V iz ploce.. jel se to meni cini il je stiglo serversko napajanje
|
|
|
|
dmeter
|
|
January 21, 2014, 09:06:41 AM |
|
ako mislis na pci-e konektore - ne treba ako mislis na opcenito - ne znam, mislim da uzima 5V iz ploce.. jel se to meni cini il je stiglo serversko napajanje nisu nego sam svoja stara serverska napajanja izvadija ima li di u RH kupit ove PCI-E 6-pin i PCI-E 8-pin
|
|
|
|
madcoin
|
|
January 21, 2014, 09:46:20 AM |
|
ako mislis na pci-e konektore - ne treba ako mislis na opcenito - ne znam, mislim da uzima 5V iz ploce.. jel se to meni cini il je stiglo serversko napajanje nisu nego sam svoja stara serverska napajanja izvadija ima li di u RH kupit ove PCI-E 6-pin i PCI-E 8-pin probaj ovdje http://primotronic.hr/oni dilaju RS Components morat ces se sam snac za product number (ak saznas, javi!) i mislim da konektori dolaze bez pinova, tak da pazis da narucis i pinove. e.. i ovaj 6pin konektor dolazi u dvije varijante..
|
|
|
|
sashab
Newbie
|
|
January 21, 2014, 09:53:14 AM |
|
Hm koji je rezultat GH/s gore konfiguracije?
I zanima me još dali ja mogu mining raditi putem wifi, ili preko mobilnog interneta, jer recimo LTE mi se spoji preko 25MB/S dok mi obična veza je 2MB i puca često :/
|
|
|
|
madcoin
|
|
January 21, 2014, 10:18:07 AM |
|
imam nesto PCI-e risera za prodati 1X -> 16X powered PCI-e riser (ona duza verzija cca 10 inca) Cijena: 1.1LTC sa ukljucenom postarinom (hrv), saljem preporuceno.
|
|
|
|
seljo
Legendary
Activity: 1179
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
|
|
January 21, 2014, 03:46:59 PM |
|
Doge ftw!
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
seljo
Legendary
Activity: 1179
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
|
|
January 21, 2014, 09:22:04 PM |
|
Hm svi su mi preporučili da ne idem na grafičke nego da idem na ASCI uređaje, po mogućnosti da krenem prvo sa block erupter cubes od 30GH/s da su grafičke neisplative te da ne mogu donijeti tolku brzinu kao ASCI? Vaše mišljenje? za jedan ljepi ASIC koji bi se mogao isplatiti treba ti min 12 000$, sve ostalo je gubljene vremena i igra. tipa kncminer Pa niko nije rekao da moras kopat bitcoin. Bitcoin mozes kupiti sa recimo Litecoinom ili danas sa Dogecoinom, a oba se kopaju trenutno sa grafickim karticama. Recimo samo da je 3 Mhs scrypta jednako 200 Ghs SHA-256, a 3.6 MHs scrypta su ti 4x R9 290x u biti neda mi se... ode bi svi zdravo za gotovo. Forum je velik znam, ima puno smeca od postova, ali isto tako ima sve ovo sta vi ovdje uglavnom pitate samo treba malo prokopat po forumu. Aj malo crawlajte i sve ima.
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
dmeter
|
|
January 21, 2014, 11:30:50 PM |
|
Hm svi su mi preporučili da ne idem na grafičke nego da idem na ASCI uređaje, po mogućnosti da krenem prvo sa block erupter cubes od 30GH/s da su grafičke neisplative te da ne mogu donijeti tolku brzinu kao ASCI? Vaše mišljenje? za jedan ljepi ASIC koji bi se mogao isplatiti treba ti min 12 000$, sve ostalo je gubljene vremena i igra. tipa kncminer Pa niko nije rekao da moras kopat bitcoin. Bitcoin mozes kupiti sa recimo Litecoinom ili danas sa Dogecoinom, a oba se kopaju trenutno sa grafickim karticama. Recimo samo da je 3 Mhs scrypta jednako 200 Ghs SHA-256, a 3.6 MHs scrypta su ti 4x R9 290x u biti neda mi se... ode bi svi zdravo za gotovo. Forum je velik znam, ima puno smeca od postova, ali isto tako ima sve ovo sta vi ovdje uglavnom pitate samo treba malo prokopat po forumu. Aj malo crawlajte i sve ima. Samo ispravak netočnog navoda da za asic treba min 12 000% jedini ASic stroj koji se danas može kupit je https://www.bitmaintech.com/product.htm je malo manje od 2 btc ne znam je li dostava u tu cijenu + PDV Ovi od 12ooo$ ko živ ko mrtav kad budu u prodaji i ako budu u prodaji
|
|
|
|
|