b@fhx
Full Member
Activity: 131
Merit: 100
My grandma mined SHA256
|
|
January 22, 2014, 07:21:57 AM |
|
Pa u hrvatskoj sami Tesle svako malo neko ima đabe struju
Hm svi su mi preporučili da ne idem na grafičke nego da idem na ASCI uređaje, po mogućnosti da krenem prvo sa block erupter cubes od 30GH/s da su grafičke neisplative te da ne mogu donijeti tolku brzinu kao ASCI? Vaše mišljenje? za jedan ljepi ASIC koji bi se mogao isplatiti treba ti min 12 000$, sve ostalo je gubljene vremena i igra. tipa kncminer Pa niko nije rekao da moras kopat bitcoin. Bitcoin mozes kupiti sa recimo Litecoinom ili danas sa Dogecoinom, a oba se kopaju trenutno sa grafickim karticama. Recimo samo da je 3 Mhs scrypta jednako 200 Ghs SHA-256, a 3.6 MHs scrypta su ti 4x R9 290x u biti neda mi se... ode bi svi zdravo za gotovo. Forum je velik znam, ima puno smeca od postova, ali isto tako ima sve ovo sta vi ovdje uglavnom pitate samo treba malo prokopat po forumu. Aj malo crawlajte i sve ima. Samo ispravak netočnog navoda da za asic treba min 12 000% jedini ASic stroj koji se danas može kupit je https://www.bitmaintech.com/product.htm je malo manje od 2 btc ne znam je li dostava u tu cijenu + PDV Ovi od 12ooo$ ko živ ko mrtav kad budu u prodaji i ako budu u prodaji Bio je u prodaji do prekjucer, vec mjesec dana je trajao preorder. Preporucio sam njega jer se nalazi u euro zonu, nema carine, provjerena firma sto je jako bitno i imam njihov Asic. Imas po internetu hrpu njih sto prodaju nesto a nista. Naravno imas i jeftinijih ASIC s manje gh/s na ebay-u. Ja nebi kupava nesto s BTC od nekog kineza , Lol..
|
|
|
|
sashab
Newbie
Activity: 36
Merit: 0
|
|
January 22, 2014, 09:06:04 AM |
|
Ako kupim taj ASCII hoće to raditi? Vidim da svi pišu da ne rade ascii pa sam sad "izgubljen" :S
|
|
|
|
madcoin
|
|
January 22, 2014, 09:10:45 AM |
|
Ako kupim taj ASCII hoće to raditi? Vidim da svi pišu da ne rade ascii pa sam sad "izgubljen" :S
iskreno.. ako postavljas ovakva pitanja kao do sada, ako mjesas nazive tehnologija, coina, vrste coina.. ovo nije posao za tebe. ipak minimum informatickog znanja je potreban. zamisli samo probleme s kojima ces se sresti kad pocnes raditi, a vec sada imas probleme prilikom razvijanja pocetne ideje.
|
|
|
|
dmeter
|
|
January 22, 2014, 09:24:59 AM |
|
iskreno.. ako postavljas ovakva pitanja kao do sada, ako mjesas nazive tehnologija, coina, vrste coina.. ovo nije posao za tebe. ipak minimum informatickog znanja je potreban. zamisli samo probleme s kojima ces se sresti kad pocnes raditi, a vec sada imas probleme prilikom razvijanja pocetne ideje. sashab tebi je pametnije da kupiš od mene 1 Asic usb block erupter za 250 kuna i probaš rudarenje i kad sve naučiš gdje rudarit kako šta podesit s čime rudarit itd odlučiš se potrošit ozbiljniju lovu bolje izgubit par dolara nego izgubit 5000 $ ne boj se slučajno prolaska vlaka itd več je intel objavio da radi na 15 nm asic cipu,tako da ovi strojevi koje če mikrofirme kao radit i proizvest če biti stare kante a intel kad nešto radi bit će masovno,pouzdano i vjerovatno skupo ali sa podrškom
|
|
|
|
dadach
|
|
January 22, 2014, 10:12:32 AM |
|
iskreno.. ako postavljas ovakva pitanja kao do sada, ako mjesas nazive tehnologija, coina, vrste coina.. ovo nije posao za tebe. ipak minimum informatickog znanja je potreban. zamisli samo probleme s kojima ces se sresti kad pocnes raditi, a vec sada imas probleme prilikom razvijanja pocetne ideje. sashab tebi je pametnije da kupiš od mene 1 Asic usb block erupter za 250 kuna i probaš rudarenje i kad sve naučiš gdje rudarit kako šta podesit s čime rudarit itd odlučiš se potrošit ozbiljniju lovu bolje izgubit par dolara nego izgubit 5000 $ ne boj se slučajno prolaska vlaka itd več je intel objavio da radi na 15 nm asic cipu,tako da ovi strojevi koje če mikrofirme kao radit i proizvest če biti stare kante a intel kad nešto radi bit će masovno,pouzdano i vjerovatno skupo ali sa podrškom naucit majnat se moze na bilo kojem kompu, nije mu bitno da li je neki shrot gpu ili usb...
|
To DA Moon!!! donations accepted >.< 38nvHaNqF5nv4ifhUyq9CChnBmRs2DSv4r
|
|
|
dmeter
|
|
January 22, 2014, 11:01:21 AM |
|
iskreno.. ako postavljas ovakva pitanja kao do sada, ako mjesas nazive tehnologija, coina, vrste coina.. ovo nije posao za tebe. ipak minimum informatickog znanja je potreban. zamisli samo probleme s kojima ces se sresti kad pocnes raditi, a vec sada imas probleme prilikom razvijanja pocetne ideje. sashab tebi je pametnije da kupiš od mene 1 Asic usb block erupter za 250 kuna i probaš rudarenje i kad sve naučiš gdje rudarit kako šta podesit s čime rudarit itd odlučiš se potrošit ozbiljniju lovu bolje izgubit par dolara nego izgubit 5000 $ ne boj se slučajno prolaska vlaka itd več je intel objavio da radi na 15 nm asic cipu,tako da ovi strojevi koje če mikrofirme kao radit i proizvest če biti stare kante a intel kad nešto radi bit će masovno,pouzdano i vjerovatno skupo ali sa podrškom naucit majnat se moze na bilo kojem kompu, nije mu bitno da li je neki shrot gpu ili usb... znaći po tebi postavit postavke za i uspješno rudarit http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr703n i manjat bitcoine bez PC je isto kad za to koristiš PC koji u hladnom radu troši 100-150W to jest xxx puta više nego asic stroj pa je li ti pratiš malo forume kako su ljudi dobili jupitere i to znalci pa ih nisu pokrenili po 30 dana u 24 /24 h rada i prošao vlak.neki su i lipu lovu popušili
|
|
|
|
dadach
|
|
January 22, 2014, 12:54:04 PM |
|
iskreno.. ako postavljas ovakva pitanja kao do sada, ako mjesas nazive tehnologija, coina, vrste coina.. ovo nije posao za tebe. ipak minimum informatickog znanja je potreban. zamisli samo probleme s kojima ces se sresti kad pocnes raditi, a vec sada imas probleme prilikom razvijanja pocetne ideje. sashab tebi je pametnije da kupiš od mene 1 Asic usb block erupter za 250 kuna i probaš rudarenje i kad sve naučiš gdje rudarit kako šta podesit s čime rudarit itd odlučiš se potrošit ozbiljniju lovu bolje izgubit par dolara nego izgubit 5000 $ ne boj se slučajno prolaska vlaka itd več je intel objavio da radi na 15 nm asic cipu,tako da ovi strojevi koje če mikrofirme kao radit i proizvest če biti stare kante a intel kad nešto radi bit će masovno,pouzdano i vjerovatno skupo ali sa podrškom naucit majnat se moze na bilo kojem kompu, nije mu bitno da li je neki shrot gpu ili usb... znaći po tebi postavit postavke za i uspješno rudarit http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr703n i manjat bitcoine bez PC je isto kad za to koristiš PC koji u hladnom radu troši 100-150W to jest xxx puta više nego asic stroj pa je li ti pratiš malo forume kako su ljudi dobili jupitere i to znalci pa ih nisu pokrenili po 30 dana u 24 /24 h rada i prošao vlak.neki su i lipu lovu popušili ti koji po 30 dana nisu uspjeli pokrenut, bolje niti ne zasluzuju...
|
To DA Moon!!! donations accepted >.< 38nvHaNqF5nv4ifhUyq9CChnBmRs2DSv4r
|
|
|
b@fhx
Full Member
My grandma mined SHA256
|
|
January 22, 2014, 07:04:37 PM |
|
iskreno.. ako postavljas ovakva pitanja kao do sada, ako mjesas nazive tehnologija, coina, vrste coina.. ovo nije posao za tebe. ipak minimum informatickog znanja je potreban. zamisli samo probleme s kojima ces se sresti kad pocnes raditi, a vec sada imas probleme prilikom razvijanja pocetne ideje.
|
|
|
|
dmeter
|
|
January 22, 2014, 08:19:29 PM |
|
maloprije gledam brzine gpu u cgminer u radu i found block for pool itd. odem na multipoolu otvorim statistic block ništa na poolu nema mog imena javlja da ništa nisu našli ima 5 minuta odmah sam ugradija u .bat 2>logfile.txt komandu pa je li stvarno da je on ukra cijeli blok ili je greška
|
|
|
|
seljo
Legendary
Activity: 1179
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
|
|
January 23, 2014, 02:37:38 PM |
|
maloprije gledam brzine gpu u cgminer u radu i found block for pool itd. odem na multipoolu otvorim statistic block ništa na poolu nema mog imena javlja da ništa nisu našli ima 5 minuta odmah sam ugradija u .bat 2>logfile.txt komandu pa je li stvarno da je on ukra cijeli blok ili je greška
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
burek
Newbie
Activity: 35
|
|
January 23, 2014, 07:45:52 PM |
|
ja sam takodjer vlasnik jupitera i ne mogu ga natjerat da se pokrene još od 10 mjeseca prosle godine. neznam sto mi je cinit. razmisljam da ga poklonim ili u smece.
baci ga radije u smeće. ako ga pokušaš nekome pokloniti taj bi se mogao uvrijediti
|
|
|
|
fx1Trader
|
|
January 23, 2014, 07:53:11 PM |
|
ja sam takodjer vlasnik jupitera i ne mogu ga natjerat da se pokrene još od 10 mjeseca prosle godine. neznam sto mi je cinit. razmisljam da ga poklonim ili u smece.
evo ...nemoras nista bacat ... http://www.ee-otpad.com/oni dodju i rjese te briga jos mozda i dobijes koju kintu
|
|
|
|
tompa555
Member
Activity: 84
Merit: 10
|
|
January 23, 2014, 11:52:04 PM |
|
hej ljudi, šta kažete za ovaj moon coin ? da li ga je netko počeo rudariti od vas ?
|
|
|
|
seljo
Legendary
Activity: 1179
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
|
|
January 24, 2014, 08:40:34 AM |
|
iskreno.. ako postavljas ovakva pitanja kao do sada, ako mjesas nazive tehnologija, coina, vrste coina.. ovo nije posao za tebe. ipak minimum informatickog znanja je potreban. zamisli samo probleme s kojima ces se sresti kad pocnes raditi, a vec sada imas probleme prilikom razvijanja pocetne ideje. sashab tebi je pametnije da kupiš od mene 1 Asic usb block erupter za 250 kuna i probaš rudarenje i kad sve naučiš gdje rudarit kako šta podesit s čime rudarit itd odlučiš se potrošit ozbiljniju lovu bolje izgubit par dolara nego izgubit 5000 $ ne boj se slučajno prolaska vlaka itd več je intel objavio da radi na 15 nm asic cipu,tako da ovi strojevi koje če mikrofirme kao radit i proizvest če biti stare kante a intel kad nešto radi bit će masovno,pouzdano i vjerovatno skupo ali sa podrškom naucit majnat se moze na bilo kojem kompu, nije mu bitno da li je neki shrot gpu ili usb... znaći po tebi postavit postavke za i uspješno rudarit http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr703n i manjat bitcoine bez PC je isto kad za to koristiš PC koji u hladnom radu troši 100-150W to jest xxx puta više nego asic stroj pa je li ti pratiš malo forume kako su ljudi dobili jupitere i to znalci pa ih nisu pokrenili po 30 dana u 24 /24 h rada i prošao vlak.neki su i lipu lovu popušili ti koji po 30 dana nisu uspjeli pokrenut, bolje niti ne zasluzuju... ja sam takodjer vlasnik jupitera i ne mogu ga natjerat da se pokrene još od 10 mjeseca prosle godine. neznam sto mi je cinit. razmisljam da ga poklonim ili u smece. Uzet cu ga ja kao naknadu za faturetu.
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
|
ajareselde
Legendary
Activity: 1722
Merit: 1000
Satoshi is rolling in his grave. #bitcoin
|
|
January 24, 2014, 12:26:09 PM |
|
hej ljudi, šta kažete za ovaj moon coin ? da li ga je netko počeo rudariti od vas ?
bas i ne, ali malu zalihu preporucljivo imati, pitanje je vremena kad ce ga netko napumpati 3-4x .
|
|
|
|
hugo.jr
Newbie
Activity: 34
|
|
January 24, 2014, 04:03:28 PM |
|
Koji dogepool koristite, ja sam kopao na fast pool-u i lipo me je olaksalo za 3000 coina. Jucer ima 3000 nepotvrdenih danas gledam balance 0 nepotvrdenih 0. Multipool me nesto zaj, tako koja mi je sigurna altrenativa na dogu
Lp
|
|
|
|
istrijan
Newbie
Activity: 40
|
|
January 24, 2014, 07:01:08 PM |
|
Koji vrag se događa s tim pool-ovima? Trenutno ne mogu ni multipol ni wemine ltc niš rudariti, svaki dan neka crna rupa.
|
|
|
|
b@fhx
Full Member
My grandma mined SHA256
|
|
January 24, 2014, 07:05:57 PM |
|
Koji vrag se događa s tim pool-ovima? Trenutno ne mogu ni multipol ni wemine ltc niš rudariti, svaki dan neka crna rupa.
Meni uredno radi cijeli dan: stratum+tcp://freedom.wemineltc.com:3333
|
|
|
|
eleight
Newbie
Activity: 38
|
|
January 24, 2014, 07:16:15 PM |
|
Meni je litecoinpool.org najpouzaniji, ali i multipool (doge) je OK zadnja 2 dana, malo lagga web za stvarnim stanjem, ali uredno knjiži shareove.
|
|
|
|
|