Bitcoin Forum
September 16, 2019, 03:32:13 PM *
News: If you like a topic and you see an orange "bump" link, click it. More info.
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 [192] 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 ... 538 »
  Print  
Author Topic: [ANN] profit switching auto-exchanging pool - www.middlecoin.com  (Read 812991 times)
mkn0927
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
January 02, 2014, 01:58:11 AM
 #3821

It seems like middlecoin is a waste of time since my rig is stuck doing this mostly. I rarely see any accepted shares.

Is there a way to fix this?

http://i.imgur.com/Ji6bSMZ.jpg

I think you should invest more time reading this thread and waste less watching cgminer output  Wink

I'm agree with BrainShutdown, but I feel nice today..

https://bitcointalk.org/index.php?topic=259649.msg4244983#msg4244983

I'm not getting getwork errors.
Bitcoin mining is now a specialized and very risky industry, just like gold mining. Amateur miners are unlikely to make much money, and may even lose money. Bitcoin is much more than just mining, though!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1568647933
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1568647933

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1568647933
Reply with quote  #2

1568647933
Report to moderator
1568647933
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1568647933

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1568647933
Reply with quote  #2

1568647933
Report to moderator
1568647933
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1568647933

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1568647933
Reply with quote  #2

1568647933
Report to moderator
zSprawl
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile WWW
January 02, 2014, 02:03:55 AM
 #3822

So right now the question for me is (for being in Europe).

Would it still be most profitable being on US server seeing as my ping towards it is around 190-200. Or am I gonna not send as many shares?

Or am I way safer on mining doge until EU server starts switching again?

Hard to say tbh.

BTC: 1EyCRbT3YeskViEtH9KfRLpjdR2nsrrcW6
gtraah
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 250



View Profile
January 02, 2014, 03:03:21 AM
Last edit: January 02, 2014, 03:46:58 AM by gtraah
 #3823

 I decided to skip a Day and do moon coin... I got in there just before the rush died out.. mooncoin are now worth little, Anyway my ventures earned me the best payout of the week. I am now back on middlecoin to see how tonight goes.


MiddleCoin

Stratum discconnect Pool 0 (US)

Mining from EU pool now because of failover detect.

Soon as I saw H2o message that the US is more profitable I switched back to the US

Alot of disconnects in the US server (US server Stats below), i was getting not a single GF, under 1% Rejected and 0% stale.... which was after 3-4 hours of mining on the EU server as Primary.

I am just wondering what he means, Is it despite all of the coin switch DC, US is still more profitable? Or not when I am witnessing all these interruptions? If it's the later well then it's alittle contradicting as it was stated that there is a coin switch problem (code issue) with the US pool and but then H2o says if you get disconnects and Cgminer is not stable than go on EU server. What is classified as Unstable? Because of the coin switch issue isn't it always going to be like this for the US (Disconnects)? So I ask now - is it still more profitable after all that?

PS: Miner switched back to the US pool now... anyway so far now after 40 min of mining with US pool as Primary - 17 GF  0% Stale 1% Rejected
So I have accepted shares  etc....


WHen do you mark it down as being unstable? By having DC's throughout the Day every 5 minutes then once every 30 min then 3 in 5 minutes than none for 15 minutes? <<< This is what happens, so is that Normal? As this is what has been happening all week. I dont get it... I mean This is how the US server has always been for me, Same old Coin switch interrupt disconnection. But Shares do still come through but I am not sure how many should be coming through or not.



64512 Accepted After 45 min
512 Rejected


1500mh/s <<  Because of the D/C issues, I can hear my miner drop in speed and fans slow down every so often, the Mh/s Slow down... Which is why the graph hardly ever shows it at the right M/hs.


My question is - [US- Issues + Coin switches + Disconnects ]  VS [EU-Stable continuous flow of DOGE].... What is more profitable?
Waramp22
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 321
Merit: 250


View Profile
January 02, 2014, 03:30:30 AM
 #3824

For me being "unstable" is a stratum disconnect on pool 0 every 5 minutes consistantly all day long. Enough was enough. I wonder if the us pool has a minimum time that a round lasts on a certain coin?

Scammed by Black Arrow? See the consumer complaint thread here -
https://bitcointalk.org/index.php?topic=681965.0
sykal
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
January 02, 2014, 04:07:38 AM
 #3825

I have about .025 BTC that has just been sitting in my unexchanged for at least a couple of days.  I pulled my rigs off of middlecoin so that I could mine a different coin for awhile and it seems like coins stop exchanging if you stop mining?  Either that or I just happen to have some coins that never auto-traded because the sell is too high?  Just curious if anyone knows how long it will take to move the coins over to exchanged.
1EUWNCSNM9CF1SASQFGB3rJsw1EzRtu7c8

Thanks!

Hopefully someone responds to this, having same issue
bal3wolf
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 486
Merit: 250

Power to the people!


View Profile
January 02, 2014, 04:44:38 AM
 #3826

The US pool is more profitable, but has frequent disconnects. So if you have a large ping to the US server, or cgminer is unstable because of the disconnects, use the EU server. Otherwise stick with the US server.

The EU server is constantly on DOGE for the time being.

The disconnects will be fixed within a few days. They occur on coin switches, and I'll be rolling out some new code to do it cleaner.


The master has spoken...if its more profitable then I will switch back to the US server...

Haha, yeah I have noticed it seems more profitable despite the disconnects, but I am using the recompiled version that reconnects faster.

http://bal3wolf.centelia.net/MINING/cgminer-3.7.2-middle.zip

Thanks Bal3wolf!
The virus total of this was 26/46.. I don't dare using this.
Wether or not its false positives I don't know. hoping some experts on the area will fill in.

cgminer in itself is flagged by av some older versions my nortons wont even let me download as always up to user i dont force anyone to download and use it im using my 3.5.1test on 3 of my mining rigs no problem.


I decided to skip a Day and do moon coin... I got in there just before the rush died out.. mooncoin are now worth little, Anyway my ventures earned me the best payout of the week. I am now back on middlecoin to see how tonight goes.


MiddleCoin

Stratum discconnect Pool 0 (US)

Mining from EU pool now because of failover detect.

Soon as I saw H2o message that the US is more profitable I switched back to the US

Alot of disconnects in the US server (US server Stats below), i was getting not a single GF, under 1% Rejected and 0% stale.... which was after 3-4 hours of mining on the EU server as Primary.

I am just wondering what he means, Is it despite all of the coin switch DC, US is still more profitable? Or not when I am witnessing all these interruptions? If it's the later well then it's alittle contradicting as it was stated that there is a coin switch problem (code issue) with the US pool and but then H2o says if you get disconnects and Cgminer is not stable than go on EU server. What is classified as Unstable? Because of the coin switch issue isn't it always going to be like this for the US (Disconnects)? So I ask now - is it still more profitable after all that?

PS: Miner switched back to the US pool now... anyway so far now after 40 min of mining with US pool as Primary - 17 GF  0% Stale 1% Rejected
So I have accepted shares  etc....


WHen do you mark it down as being unstable? By having DC's throughout the Day every 5 minutes then once every 30 min then 3 in 5 minutes than none for 15 minutes? <<< This is what happens, so is that Normal? As this is what has been happening all week. I dont get it... I mean This is how the US server has always been for me, Same old Coin switch interrupt disconnection. But Shares do still come through but I am not sure how many should be coming through or not.



64512 Accepted After 45 min
512 Rejected


1500mh/s <<  Because of the D/C issues, I can hear my miner drop in speed and fans slow down every so often, the Mh/s Slow down... Which is why the graph hardly ever shows it at the right M/hs.


My question is - [US- Issues + Coin switches + Disconnects ]  VS [EU-Stable continuous flow of DOGE].... What is more profitable?

kinda confusing to me if us is suppose be most profitable i had my best day mining on eu made 0.042 with 2.2-2.4mhash.
Waramp22
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 321
Merit: 250


View Profile
January 02, 2014, 05:00:30 AM
 #3827

But what did you make the day before? They were probably unconfirmed/immature coins piled up that finally cashed out.

Scammed by Black Arrow? See the consumer complaint thread here -
https://bitcointalk.org/index.php?topic=681965.0
bal3wolf
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 486
Merit: 250

Power to the people!


View Profile
January 02, 2014, 05:07:28 AM
 #3828

But what did you make the day before? They were probably unconfirmed/immature coins piled up that finally cashed out.

possable but eu for me is alot more stable the eff of my 5870 and 6950 on us was down to 10% cause of all the stales,rejects and tons of getwork failures im testing out them on load balance now to see how that performs.
gtraah
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 250



View Profile
January 02, 2014, 05:27:53 AM
Last edit: January 02, 2014, 05:48:26 AM by gtraah
 #3829

When you mean load balance what do you mean?

I am still on US server as primary and I am going to leave it tonight and forget about it and see what happens Maybe do a switch tomorrow. But that wont be an accurate comparison as they were different times. Hmmmmmmm  anyways here are my stats -

US = PRIMARY STATS -

2hr 58 min Mining

Accepted = 235008

Rejected = 4096 - 1.7%

Stale = 1536 - 0.64%

GF = 90


HashPower = 1500Kh/s



So guys is this stable for the US or no?
bosom
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
January 02, 2014, 05:33:20 AM
 #3830

The US pool is more profitable, but has frequent disconnects. So if you have a large ping to the US server, or cgminer is unstable because of the disconnects, use the EU server. Otherwise stick with the US server.

The EU server is constantly on DOGE for the time being.

The disconnects will be fixed within a few days. They occur on coin switches, and I'll be rolling out some new code to do it cleaner.

Thanks for the update,  h2o.  This is a great pool.  I also appreciate you fixing my goof up with addresses earlier.
bal3wolf
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 486
Merit: 250

Power to the people!


View Profile
January 02, 2014, 06:21:58 AM
 #3831

When you mean load balance what do you mean?

I am still on US server as primary and I am going to leave it tonight and forget about it and see what happens Maybe do a switch tomorrow. But that wont be an accurate comparison as they were different times. Hmmmmmmm  anyways here are my stats -

US = PRIMARY STATS -

2hr 58 min Mining

Accepted = 235008

Rejected = 4096 - 1.7%

Stale = 1536 - 0.64%

GF = 90


HashPower = 1500Kh/s



So guys is this stable for the US or no?

When you mean load balance what do you mean? should share between the pools you have setup in the cfg i have eu and us setup for my 7970x2 and my 5870 and 6950 mine on the eu server cause they get way to many getwork failures to make anything on the us im just now testing it to see if it gets less getwork failures but still can mine on us and eu to get best of both my pings to both us and eu are are ok not great 100ms to us and 140ms to eu.

put that in the cfg to use load balance in cgminer.
"load-balance" : true,
eric89
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 40
Merit: 0


View Profile WWW
January 02, 2014, 07:05:20 AM
 #3832

What happens for me if I mine on the unstable server is that cgminer eventually freezes and crashes.

So it's eu for me for now.

I wonder if I might as well just straight up mine doge though.
bal3wolf
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 486
Merit: 250

Power to the people!


View Profile
January 02, 2014, 07:16:24 AM
 #3833

What happens for me if I mine on the unstable server is that cgminer eventually freezes and crashes.

So it's eu for me for now.

I wonder if I might as well just straight up mine doge though.

you could but remmber you will have to sell them yourself on a exchange and try to get the best prices when i was doing it manual i never made much with prices goin up and down so much.
rudyo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 170
Merit: 100


View Profile
January 02, 2014, 07:37:10 AM
 #3834

Funny... they moved us to "announcements" where all the new coins are announced! :-)

But thinking out of the box...maybe we do need a new "middlecoin" coin!
Dende
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
January 02, 2014, 08:13:56 AM
 #3835

I have about .025 BTC that has just been sitting in my unexchanged for at least a couple of days.  I pulled my rigs off of middlecoin so that I could mine a different coin for awhile and it seems like coins stop exchanging if you stop mining?  Either that or I just happen to have some coins that never auto-traded because the sell is too high?  Just curious if anyone knows how long it will take to move the coins over to exchanged.
1EUWNCSNM9CF1SASQFGB3rJsw1EzRtu7c8

Thanks!

Hopefully someone responds to this, having same issue
h2o is riding the altcoin wave? Grin
just wait for a while, when those unexchanged are exchanged you are gonna be happy.
during dogecoin rise there were a few days unexchanged keeps accumulating until the daily payout although this might be because he had to exchange manually. I think h2o is waiting for the best time to dump all those mined coins, hopefully i am right.
kalus
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 254

let's make a deal.


View Profile
January 02, 2014, 08:38:53 AM
 #3836

What happens for me if I mine on the unstable server is that cgminer eventually freezes and crashes.

So it's eu for me for now.

I wonder if I might as well just straight up mine doge though.
if you can, do both.  it pays to diversify holdings as well as mining effort. 

DC2ngEGbd1ZUKyj8aSzrP1W5TXs5WmPuiR wow need noms
bal3wolf
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 486
Merit: 250

Power to the people!


View Profile
January 02, 2014, 09:05:04 AM
 #3837

i think i found why i so many getwork failures on the us server doing a tracert i have 5 timeouts and the eu has none pings are higher but it has no timeouts and less hops does anyone else have problems like this ?

middlecoin.com
Quote
Tracing route to middlecoin.com [54.214.242.184]
over a maximum of 30 hops:

  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  1.1.168.192.in-addr.arpa [192.168.1.1]
  2     6 ms     7 ms     9 ms  1.0.4.10.in-addr.arpa [10.4.0.1]
  3     7 ms     7 ms     7 ms  *.*.*.*
  4     9 ms     8 ms     7 ms  rrcs-98-102-1-241.central.biz.rr.com [98.102.1.241]
  5    11 ms    11 ms     8 ms  239.184.189.65.in-addr.arpa [65.189.184.239]
  6    16 ms    19 ms    19 ms  205.185.189.65.in-addr.arpa [65.189.185.205]
  7    19 ms    19 ms    19 ms  be24.clmkohpe01r.midwest.rr.com [65.189.140.162]
  8    29 ms    30 ms    30 ms  ae-9-0.cr0.chi30.tbone.rr.com [107.14.19.16]
  9    28 ms    35 ms    32 ms  ae-0-0.cr0.chi10.tbone.rr.com [66.109.6.20]
 10    33 ms    27 ms    27 ms  ae1.pr1.chi10.tbone.rr.com [107.14.17.194]
 11    26 ms    27 ms    29 ms  chi-bb1-link.telia.net [213.248.76.97]
 12    51 ms    73 ms    51 ms  den-b1-link.telia.net [213.155.133.191]
 13    81 ms    79 ms    79 ms  sea-b1-link.telia.net [213.155.134.209]
 14    80 ms    79 ms    99 ms  amazon-ic-151248-sea-b1.c.telia.net [213.248.94.30]
 15   121 ms    88 ms    91 ms  182.225.251.205.in-addr.arpa [205.251.225.182]
 16   103 ms   107 ms   123 ms  92.232.251.205.in-addr.arpa [205.251.232.92]
 17   101 ms   101 ms   100 ms  153.232.251.205.in-addr.arpa [205.251.232.153]
 18   107 ms   102 ms    99 ms  165.232.251.205.in-addr.arpa [205.251.232.165]
 19   100 ms    99 ms   100 ms  ec2-50-112-0-161.us-west-2.compute.amazonaws.com [50.112.0.161]
 20     *        *        *     Request timed out.
 21     *        *        *     Request timed out.
 22     *        *        *     Request timed out.
 23     *        *        *     Request timed out.
 24     *        *        *     Request timed out.
 25    99 ms   104 ms   100 ms  ec2-54-214-242-184.us-west-2.compute.amazonaws.com [54.214.242.184]

Trace complete.
eu.middlecoin.com
Quote
Tracing route to eu.middlecoin.com [54.194.87.46]
over a maximum of 30 hops:

  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  1.1.168.192.in-addr.arpa [192.168.1.1]
  2     6 ms     7 ms     7 ms  1.0.4.10.in-addr.arpa [10.4.0.1]
  3     8 ms     8 ms     9 ms  *.*.*.*
  4     7 ms     7 ms     7 ms  btcable-ge0-1-1.edge2.bardstowncable.net [208.45.201.6]
  5     8 ms     7 ms     9 ms  rrcs-98-102-1-241.central.biz.rr.com [98.102.1.241]
  6     9 ms    12 ms     8 ms  239.184.189.65.in-addr.arpa [65.189.184.239]
  7    18 ms    19 ms    23 ms  205.185.189.65.in-addr.arpa [65.189.185.205]
  8    20 ms    19 ms    20 ms  be24.clmkohpe01r.midwest.rr.com [65.189.140.162]
  9    29 ms    30 ms    31 ms  60.19.14.107.in-addr.arpa [107.14.19.60]
 10    27 ms    27 ms    27 ms  ae-2-0.a0.buf00.tbone.rr.com [66.109.1.42]
 11    27 ms    28 ms    27 ms  ae18.edge2.Chicago2.Level3.net [4.68.111.33]
 12   140 ms   138 ms   138 ms  vl-3502-ve-116.ebr1.Chicago2.Level3.net [4.69.158.6]
 13   139 ms   138 ms   138 ms  ae-6-6.ebr1.Chicago1.Level3.net [4.69.140.189]
 14   139 ms   136 ms   137 ms  ae-2-2.ebr2.NewYork2.Level3.net [4.69.132.66]
 15   137 ms   137 ms   149 ms  ae-1-100.ebr1.NewYork2.Level3.net [4.69.135.253]
 16   138 ms   137 ms   137 ms  45.201.69.4.in-addr.arpa [4.69.201.45]
 17   137 ms   139 ms   139 ms  ae-43-43.ebr2.London1.Level3.net [4.69.137.73]
 18   138 ms   137 ms   142 ms  vlan103.ebr1.London1.Level3.net [4.69.143.93]
 19   138 ms   137 ms   137 ms  ae-1-8.bar1.Dublin1.Level3.net [4.69.153.230]
 20   137 ms   137 ms   153 ms  102.251.73.212.in-addr.arpa [212.73.251.102]
 21   138 ms   137 ms   138 ms  112.0.236.178.in-addr.arpa [178.236.0.112]
 22   139 ms   189 ms   139 ms  58.0.236.178.in-addr.arpa [178.236.0.58]
 23   144 ms   139 ms   139 ms  ec2-54-194-87-46.eu-west-1.compute.amazonaws.com [54.194.87.46]

Trace complete.
miawilkinson
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
January 02, 2014, 09:07:13 AM
 #3838

Does ping time affect % rejects?

same question, any statistics?
rudyo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 170
Merit: 100


View Profile
January 02, 2014, 09:29:48 AM
 #3839

The timeouts on hops 20 -24 look like they are within the amazon network and don't necessarily indicate network issues, particularly at the end of a tracert and when those hops are within the same network.  It is pretty common for routers to ignore or deny IMCP traffic or limit it during periods of load.
BeeFer310
Member
**
Offline Offline

Activity: 75
Merit: 10


View Profile
January 02, 2014, 09:32:54 AM
 #3840

I have about .025 BTC that has just been sitting in my unexchanged for at least a couple of days.  I pulled my rigs off of middlecoin so that I could mine a different coin for awhile and it seems like coins stop exchanging if you stop mining?  Either that or I just happen to have some coins that never auto-traded because the sell is too high?  Just curious if anyone knows how long it will take to move the coins over to exchanged.
1EUWNCSNM9CF1SASQFGB3rJsw1EzRtu7c8

Thanks!

Hopefully someone responds to this, having same issue
No. Nearly everyone has now al lot of unexchanged in der accounts. If you compare your personal chart with the one on the mainsite then you see that you are not the only one. If the unexchanged change to balance, then you will get them whether you are mining at middlecoin or not.
 
It looks for me that h20 is mining something different than doge on the US-Server because the people who are mining on the eu dont have so much unexchanged.

If the autotrader is not doing any trades for you then h2o will trade the unexchanged coins manually.
Pages: « 1 ... 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 [192] 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 ... 538 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!