BitliCoin
|
|
January 02, 2017, 06:42:00 AM |
|
Bitcoin borsası olan bir sitede alım satım emri vermek için her seferinde bizi Google Auth kullanarak 6 haneli sayıları girmek zorunda bırakan site sahipleri ancak "geri zekalı" olarak adlandırılabilir. Yanılıyor muyum ?
|
|
|
|
velbet
Member
Activity: 448
Merit: 88
|
|
January 02, 2017, 07:49:27 AM |
|
Telefondan ve bilgisayardan saati otomatik yaptım, güncelledim ve telefondaki uygulamadan da saati eşitle dedim oldu. Siz de deneyin isterseniz arkadaşlar.
|
|
|
|
computeus
|
|
January 02, 2017, 08:20:46 AM |
|
Sorun saat ayarı ile alakalı değil. Koinim yine sistem kurulumunu hatalı yaptı. Sabah düzeltmişler, hiç bir ayar değiştirmeden kurulum yaptım sabah. Dün gece kullandığım Authy uygulaması 8 karakterli kod üretirken, Google Authenticator 6 haneli kod üretiyordu ve iki kodu da kabul etmiyordu site. Bugün Authy de 6 haneli kod üretiyor ve koinim kodu kabul ediyor. Sabah veya gece düzeltme yapmışlar.
|
|
|
|
maximan2008
|
|
January 02, 2017, 10:38:40 AM |
|
Sorun saat ayarı ile alakalı değil. Koinim yine sistem kurulumunu hatalı yaptı. Sabah düzeltmişler, hiç bir ayar değiştirmeden kurulum yaptım sabah. Dün gece kullandığım Authy uygulaması 8 karakterli kod üretirken, Google Authenticator 6 haneli kod üretiyordu ve iki kodu da kabul etmiyordu site. Bugün Authy de 6 haneli kod üretiyor ve koinim kodu kabul ediyor. Sabah veya gece düzeltme yapmışlar.
ben ilk başta google ile kurulumu yaptım ancak sanırım authy backup alma özelliğine sahipmiş. googledan authy'ye nasıl geçebilirim,ne gibi işlemler yapmalıyım. ayrıca authy backupı nereye alıyor ve geri yüklemesi nasıl. bilgilendirirseniz sevinirim.iyi çalışmalar...
|
|
|
|
maximan2008
|
|
January 02, 2017, 10:40:33 AM |
|
Bitcoin borsası olan bir sitede alım satım emri vermek için her seferinde bizi Google Auth kullanarak 6 haneli sayıları girmek zorunda bırakan site sahipleri ancak "geri zekalı" olarak adlandırılabilir. Yanılıyor muyum ? neyseki ona opsiyon koymuşlar allahtan. ayarlar bölümüne gelin. tek seçenek var zaten.
|
|
|
|
computeus
|
|
January 02, 2017, 10:44:19 AM |
|
ben ilk başta google ile kurulumu yaptım ancak sanırım authy backup alma özelliğine sahipmiş. googledan authy'ye nasıl geçebilirim,ne gibi işlemler yapmalıyım. ayrıca authy backupı nereye alıyor ve geri yüklemesi nasıl. bilgilendirirseniz sevinirim.iyi çalışmalar... Authy bulutta saklıyor. Her telefonda telefon numarası ile aktive ediliyor. Telefon değiştirdiğiniz de sıkıntı olmuyor. Fakat Google authenticator dan Authy'e geçmek için tüm hesaplarda 2fa iptal edilip, Authy'da yeniden kurulacak.
|
|
|
|
maximan2008
|
|
January 02, 2017, 10:46:43 AM |
|
ben ilk başta google ile kurulumu yaptım ancak sanırım authy backup alma özelliğine sahipmiş. googledan authy'ye nasıl geçebilirim,ne gibi işlemler yapmalıyım. ayrıca authy backupı nereye alıyor ve geri yüklemesi nasıl. bilgilendirirseniz sevinirim.iyi çalışmalar... Authy bulutta saklıyor. Her telefonda telefon numarası ile aktive ediliyor. Telefon değiştirdiğiniz de sıkıntı olmuyor. Fakat Google authenticator dan Authy'e geçmek için tüm hesaplarda 2fa iptal edilip, Authy'da yeniden kurulacak. teşekkur ederim. koinime ilk girişte auth sorduğu anda bir link varmış, sms göndererek önceki f2a yı iptal edip yeni kurulumu oluşturuyor. bu şekilde authy i aktif ettim şuan bu uygulamayı kullanıyorum.
|
|
|
|
BitliCoin
|
|
January 02, 2017, 10:49:30 AM |
|
Bitcoin borsası olan bir sitede alım satım emri vermek için her seferinde bizi Google Auth kullanarak 6 haneli sayıları girmek zorunda bırakan site sahipleri ancak "geri zekalı" olarak adlandırılabilir. Yanılıyor muyum ? neyseki ona opsiyon koymuşlar allahtan. ayarlar bölümüne gelin. tek seçenek var zaten. Forumdaki arkadaşlar da olmasa, siteyi keşfetmek kim bilir kaç gün sürecek !
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
January 02, 2017, 11:04:14 AM |
|
bir de dusunun ki , ortalama bir bilgisayar ve teknoloji kullanicisisiniz. Cep telefonuna gelen sms ile banka hesabina girmeyi bile yeni ogrenebildi bu millet. Hala subeden islem yapan, bankada kredi karti odemesi icin siraya giren oldukca buyuk bir kitle var. Internet subesini guvenli gormeyen 60% lik bir kesim var, ben demiyorum, bankalar diyor. 2fa falan nedir bu ulkenin atmiyorum, 1000 de 995 i bilmiyordur.
Sen simdi site olarak , bu uygulamayi boyle zorunlu hale getirirsen, milletin uye olacagi varsa da olmaz. Olmaya calissa da beceremez, zaten destek sifir. Bu gidisle bu site kendi kendini kapattiracak ..
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
BitliCoin
|
|
January 02, 2017, 01:02:48 PM |
|
Koinim'ê girişlerde google authenticator sorunu yaşayanlar telefonlarında ve bilgisayarlarında saat ayarlarını kontrol etsin.
Benim tavsiyem telefonlarda ve bilgisayarlarda saatlerinizi GMT +3 Moskova yapın ve tarih & saat güncellemesini telefonlarda şebeke windows bilgisayarlarda otomatik olarak ayarlayın sorun yaşamazsınız.
Sorun genel olarak GMT farkından dolayı oluyor.
dedigin gibi yaptık ama olmuyor diger sitelerde çalışıyor burda bir sorun var Bir arkadaşın cep telefonunda, kendi ve kardeşi için iki farklı konim hesabı için Google Auth yüklü. Tek bir PC, aynı browser, biri çalışıyor diğeri çalışmıyor. Şu anda tekrar denendi , yine aynı sonuç , Buna ne demeli ?
|
|
|
|
BitliCoin
|
|
January 02, 2017, 01:25:01 PM |
|
Koinim'ê girişlerde google authenticator sorunu yaşayanlar telefonlarında ve bilgisayarlarında saat ayarlarını kontrol etsin.
Benim tavsiyem telefonlarda ve bilgisayarlarda saatlerinizi GMT +3 Moskova yapın ve tarih & saat güncellemesini telefonlarda şebeke windows bilgisayarlarda otomatik olarak ayarlayın sorun yaşamazsınız.
Sorun genel olarak GMT farkından dolayı oluyor.
dedigin gibi yaptık ama olmuyor diger sitelerde çalışıyor burda bir sorun var Bir arkadaşın cep telefonunda, kendi ve kardeşi için iki farklı konim hesabı için Google Auth yüklü. Tek bir PC, aynı browser, biri çalışıyor diğeri çalışmıyor. Şu anda tekrar denendi , yine aynı sonuç , Buna ne demeli ? Sorun çıkaran hesap için , Koinim.com Google Auth kaydı silinip kare koddan tekrar okutulunca, sorun düzelmiştir.
|
|
|
|
troleybüs
Legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
|
|
January 05, 2017, 02:04:50 PM |
|
Koinim açılmıyor, girebilen var mı? Yine dalgalı bir piyasada ortadan kaybolan bir siteyle karşı karşıyayız. Sonra niye kullanmıyorsunuz diyorlar, istesek de kullanamıyoruz ki.
|
|
|
|
ugurusta
|
|
January 05, 2017, 02:05:56 PM Last edit: January 05, 2017, 03:11:09 PM by ugurusta |
|
Koinim açılmıyor, girebilen var mı? Yine dalgalı bir piyasada ortadan kaybolan bir siteyle karşı karşıyayız. Sonra niye kullanmıyorsunuz diyorlar, istesek de kullanamıyoruz ki.
3 dakikalığına bende de gitti az önce. Şimdi sorun yok.
|
|
|
|
troleybüs
Legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
|
|
January 05, 2017, 02:17:34 PM |
|
Her zaman kullandığım VPN tüm siteleri açarken yalnızca Koinim'i açmıyor. Başka tarayıcıdan giriş yapabildim ama zorunlu 2FA eklediklerini unutmuşum. Siteyi yine kullanamayacağım. Zorunlu yapılan her türlü güvenlik önlemine karşıyım.
Tek kullanımlık şifre alabilmeniz için akıllı telefonunuzda "Google Authenticator" uygulamasının kurulu olması gerekmektedir. Lütfen uygulamayı telefonunuzdan silmeyiniz.
Adamlar Google'a çalışıyor sanki. Böyle güvenlik mi olur?
|
|
|
|
computeus
|
|
January 05, 2017, 03:02:24 PM |
|
Bugün 1000 üzeri volume görüldü ki yaklaşık yarısı 2 saat içinde oldu bitti, ona rağmen iyi dayandı sistem. Eskiye nazaran iyileştirme yapmışlar demekki.
|
|
|
|
emrek
|
|
January 08, 2017, 12:28:03 PM |
|
Her zaman kullandığım VPN tüm siteleri açarken yalnızca Koinim'i açmıyor. Başka tarayıcıdan giriş yapabildim ama zorunlu 2FA eklediklerini unutmuşum. Siteyi yine kullanamayacağım. Zorunlu yapılan her türlü güvenlik önlemine karşıyım.
Tek kullanımlık şifre alabilmeniz için akıllı telefonunuzda "Google Authenticator" uygulamasının kurulu olması gerekmektedir. Lütfen uygulamayı telefonunuzdan silmeyiniz.
Adamlar Google'a çalışıyor sanki. Böyle güvenlik mi olur?
Bir ilave. Google Authenticator ile yeni bir hesap eklerken, barkod u taratmadan önce, barkodu güvenli bir yere (kendi bilgisayarınıza veya flash belleğe) kaydederseniz (Barkodun üzerindeyken sağ tuşla tıklayıp resmi farklı kaydet); Cep telefonunuz resetlendiğinde veya telefonunuzu değiştirdiğinizde zahmetsizce bu barkodları yeniden taratarak kullanabilirsiniz. Aksi halde siteye giriş yapabilmek için bir çok güvenlik onayından geçmek gerekiyor.
|
|
|
|
tezcatcatl
|
|
January 08, 2017, 02:46:39 PM |
|
Hesap onayı durdurulduğundan beri onay alan var mı?
|
|
|
|
ugurusta
|
|
January 08, 2017, 02:53:51 PM |
|
Hesap onayı durdurulduğundan beri onay alan var mı?
Kardeşimde üye oldu, kendi hesabımdan destek kısmına yazdım. Şu kişi kardeşimdir fake değildir falan filan ilgilenirmisiniz diye. Gelen cevap: "Kısa bir süre için yeni üye alımları sitemizdeki güncellemeler sebebiyle durdurulmuştur.Güncellemenin bitiş tarihiyle ilgili kesin bir tarih veremiyoruz. Güncelleme bitiminde üye alımları başladığında belgeleriniz kontrol edilip onay verilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz."
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
January 08, 2017, 04:30:32 PM |
|
Ne guncellemeymis arkadas, neyin guncellemesi ise. guncelleme adina yaptiklari seyin ne oldugunu cok merak ediyorum gercekten.
bakalim uye alimi acilinca, neyi guncelemis olacaklar sitede cok merak ediyorum.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
Aqualung89
|
|
January 08, 2017, 04:40:30 PM |
|
Güncelleme adına ne yapıyorlar bende merak ediyorum açıkcası banada hep gelen mesajlarda çalışmalarının olduğu ama ne çalışması olduğu belli değil açıkcası.
|
|
|
|
|