Bitcoin Forum
November 25, 2017, 12:30:57 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... 95 »
  Print  
Author Topic: [ANN][Datacoin] Datacoin blockchain start announcement (Minor code upd + logo)  (Read 159433 times)
maxsolnc
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


DTC unofficial team


View Profile WWW
December 17, 2013, 09:51:29 PM
 #721

All my 7 instances had to rebuild block database, any info on that??

need to check for checkpoints in the code. I'm too sleepy to do that just now, but you can try. Anyway, both my Windows wallet didn't need to rebuild, and transactions work good (checked it)

DTC: DMcKNp47fNtgM7sritK9GfJEQ1DzME5nwk
BTC: 1FgUGra685ZwkrX5VnRvfaYp4bHJhC7x4H
1511569857
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511569857

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511569857
Reply with quote  #2

1511569857
Report to moderator
1511569857
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511569857

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511569857
Reply with quote  #2

1511569857
Report to moderator
1511569857
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511569857

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511569857
Reply with quote  #2

1511569857
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511569857
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511569857

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511569857
Reply with quote  #2

1511569857
Report to moderator
1511569857
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511569857

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511569857
Reply with quote  #2

1511569857
Report to moderator
carajillu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 554


View Profile
December 17, 2013, 10:10:05 PM
 #722

Re downloaded block chain and all is working perfectly now
kuverty
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322



View Profile
December 17, 2013, 11:49:15 PM
 #723

I compiled it to try it out but I cannot run datacoind-qt... I don't understand. Access denied.
SlidingHorn
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196

★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!


View Profile
December 17, 2013, 11:54:37 PM
 #724

I compiled it to try it out but I cannot run datacoind-qt... I don't understand. Access denied.

Are you running windows or linux (if linux, what distro)?  What version?

Is "Access Denied" all that it's saying? 

Copy & paste your input/output if you're able...screenshot would work too.

kuverty
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322



View Profile
December 17, 2013, 11:59:46 PM
 #725

I compiled it to try it out but I cannot run datacoind-qt... I don't understand. Access denied.

Are you running windows or linux (if linux, what distro)?  What version?

Is "Access Denied" all that it's saying? 

Copy & paste your input/output if you're able...screenshot would work too.

This machine is running Ubuntu 13.04. I can't get anything useful anymore, I already compiled so I'd have to recompile. It just basically says "Permission denied" when I type "./datacoin-qt.pro"
SlidingHorn
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196

★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!


View Profile
December 18, 2013, 12:05:50 AM
 #726

I compiled it to try it out but I cannot run datacoind-qt... I don't understand. Access denied.

Are you running windows or linux (if linux, what distro)?  What version?

Is "Access Denied" all that it's saying? 

Copy & paste your input/output if you're able...screenshot would work too.

This machine is running Ubuntu 13.04. I can't get anything useful anymore, I already compiled so I'd have to recompile. It just basically says "Permission denied" when I type "./datacoin-qt.pro"

In which directory did you try to compile the 1st time? Did you change it? (Sounds like you've got it, but now I'm curious, lol)

maxsolnc
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


DTC unofficial team


View Profile WWW
December 18, 2013, 06:17:42 AM
 #727

I compiled it to try it out but I cannot run datacoind-qt... I don't understand. Access denied.

Are you running windows or linux (if linux, what distro)?  What version?

Is "Access Denied" all that it's saying? 

Copy & paste your input/output if you're able...screenshot would work too.

This machine is running Ubuntu 13.04. I can't get anything useful anymore, I already compiled so I'd have to recompile. It just basically says "Permission denied" when I type "./datacoin-qt.pro"

In which directory did you try to compile the 1st time? Did you change it? (Sounds like you've got it, but now I'm curious, lol)
and did you chmod'ed it to be executed?

DTC: DMcKNp47fNtgM7sritK9GfJEQ1DzME5nwk
BTC: 1FgUGra685ZwkrX5VnRvfaYp4bHJhC7x4H
K1773R
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680


/dev/null


View Profile
December 18, 2013, 07:59:04 AM
 #728

I compiled it to try it out but I cannot run datacoind-qt... I don't understand. Access denied.

Are you running windows or linux (if linux, what distro)?  What version?

Is "Access Denied" all that it's saying? 

Copy & paste your input/output if you're able...screenshot would work too.

This machine is running Ubuntu 13.04. I can't get anything useful anymore, I already compiled so I'd have to recompile. It just basically says "Permission denied" when I type "./datacoin-qt.pro"

In which directory did you try to compile the 1st time? Did you change it? (Sounds like you've got it, but now I'm curious, lol)
and did you chmod'ed it to be executed?
seriously? you dont execute a .pro (qt project file)... you use it to create a Makefile and with this, you compile it later.

[GPG Public Key]  [Devcoin Builds]  [BBQCoin Builds]  [Multichain Blockexplorer]  [Multichain Blockexplorer - PoS Coins]  [Ufasoft Miner Linux Builds]
BTC/DVC/TRC/FRC: 1K1773RbXRZVRQSSXe9N6N2MUFERvrdu6y ANC/XPM AK1773RTmRKtvbKBCrUu95UQg5iegrqyeA NMC: NK1773Rzv8b4ugmCgX789PbjewA9fL9Dy1 LTC: LKi773RBuPepQH8E6Zb1ponoCvgbU7hHmd EMC: EK1773RxUes1HX1YAGMZ1xVYBBRUCqfDoF BQC: bK1773R1APJz4yTgRkmdKQhjhiMyQpJgfN
maxsolnc
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


DTC unofficial team


View Profile WWW
December 18, 2013, 08:05:23 AM
 #729

I compiled it to try it out but I cannot run datacoind-qt... I don't understand. Access denied.

Are you running windows or linux (if linux, what distro)?  What version?

Is "Access Denied" all that it's saying? 

Copy & paste your input/output if you're able...screenshot would work too.

This machine is running Ubuntu 13.04. I can't get anything useful anymore, I already compiled so I'd have to recompile. It just basically says "Permission denied" when I type "./datacoin-qt.pro"

In which directory did you try to compile the 1st time? Did you change it? (Sounds like you've got it, but now I'm curious, lol)
and did you chmod'ed it to be executed?
seriously? you dont execute a .pro (qt project file)... you use it to create a Makefile and with this, you compile it later.

hahaha, shame on me, I didn't see '.pro' in that message. Of course, that  needs to  be qmake'd and compiled.
btw I'm still fighting with Windows QT wallet and trying to choose right mingw, dependencies etc to avoid segfaults and other errors during start (facepalm)

DTC: DMcKNp47fNtgM7sritK9GfJEQ1DzME5nwk
BTC: 1FgUGra685ZwkrX5VnRvfaYp4bHJhC7x4H
Fabrizio89
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 897


View Profile
December 18, 2013, 06:32:20 PM
 #730

How many coins can be mined?

https://1broker.com/?r=2479
 

Trade stocks, commodities, currencies with bitcoins! Up to 200x Leverage.
maxsolnc
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


DTC unofficial team


View Profile WWW
December 18, 2013, 10:23:06 PM
 #731

How many coins can be mined?
Total 2 billions. But max.coins per year even with current diff is 5 millions, so you see...

DTC: DMcKNp47fNtgM7sritK9GfJEQ1DzME5nwk
BTC: 1FgUGra685ZwkrX5VnRvfaYp4bHJhC7x4H
GreekBitcoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


getmonero.org


View Profile WWW
December 18, 2013, 11:30:48 PM
 #732

How many coins can be mined?

If i am not mistaken 2Billion will need a couple of hundred years...
jpmi1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 215



View Profile
December 19, 2013, 04:42:08 AM
 #733

Has anyone used the pool? http://dtc.gpool.net/

YinCoin YangCoin ☯☯ RELAUNCH First Ever POS/POW Alternator! Multipool! ☯ ☯ https://poloniex.com/exchange/btc_yin
XPM:AeuQPMAGRLyWbWkVgAtE4JcfSyGHATUkmG
DTC:D9mwyQo9xPAPWCtKYhthnX2uSPivcjKyLN
GreekBitcoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


getmonero.org


View Profile WWW
December 19, 2013, 05:08:11 AM
 #734

Has anyone used the pool? http://dtc.gpool.net/

I think most of us. I personally from the first day, before 4-5 days, that it started. It pays indeed. Some people have spoken about some problems but it is really new. Until yesterday it was only in Chinese.

I dont know your setup and if it would be better to solo but give it a try. It goes smoother every day i think.
jabbaah
Member
**
Offline Offline

Activity: 73


View Profile
December 19, 2013, 12:59:41 PM
 #735

Has anyone used the pool? http://dtc.gpool.net/

I did. Started to use this pool this morning. Have a couple of primeminers running on Linux.

Payout is when you reach 0.3 DTC. I got my first payout of ~ 0.3 PTS - which is now 'immature' :/

How can this be? IMHO the pool software is also 'immature' ^^
Will wait for the next payout - if this is immature too - I'm gone.

jabbaah
Member
**
Offline Offline

Activity: 73


View Profile
December 19, 2013, 01:07:07 PM
 #736

Hrmpf. Just googled a bit - seems to be my misunderstanding...
 
Is it correct that 'immature' payments need to wait for 3200 blocks to get 'mature'?

So I simply have to wait, then... I'll see ;-)

Can I restart the wallet while I have 'immature' values in it? I cannot see them in the 'getinfo' output...

maxsolnc
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


DTC unofficial team


View Profile WWW
December 19, 2013, 01:30:11 PM
 #737

Hrmpf. Just googled a bit - seems to be my misunderstanding...
 
Is it correct that 'immature' payments need to wait for 3200 blocks to get 'mature'?

So I simply have to wait, then... I'll see ;-)

Can I restart the wallet while I have 'immature' values in it? I cannot see them in the 'getinfo' output...


yes, you're right, 3200 confirmations before maturing the funds and before you can use these coins. Only after 3200 confirms you'll see coins in getinfo, it is common practice for all coins here

DTC: DMcKNp47fNtgM7sritK9GfJEQ1DzME5nwk
BTC: 1FgUGra685ZwkrX5VnRvfaYp4bHJhC7x4H
jabbaah
Member
**
Offline Offline

Activity: 73


View Profile
December 19, 2013, 02:16:30 PM
 #738

Hrmpf. Just googled a bit - seems to be my misunderstanding...
 
Is it correct that 'immature' payments need to wait for 3200 blocks to get 'mature'?

So I simply have to wait, then... I'll see ;-)

Can I restart the wallet while I have 'immature' values in it? I cannot see them in the 'getinfo' output...


yes, you're right, 3200 confirmations before maturing the funds and before you can use these coins. Only after 3200 confirms you'll see coins in getinfo, it is common practice for all coins here

Seems legit Smiley

Still.. I've read somewhere else that one had immature funds in his wallet and after restarting the wallet, it was gone. So, can I restart the wallet without risking to lose what I've got? Or how can I find out if the block was orphaned later?

Until now I was only pool mining and there the pool was checking for orphaned blocks before executing the payout. Might have something to do with the number of accepts - which might have been lower for this other coin?

maxsolnc
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


DTC unofficial team


View Profile WWW
December 19, 2013, 03:13:43 PM
 #739

Hrmpf. Just googled a bit - seems to be my misunderstanding...
 
Is it correct that 'immature' payments need to wait for 3200 blocks to get 'mature'?

So I simply have to wait, then... I'll see ;-)

Can I restart the wallet while I have 'immature' values in it? I cannot see them in the 'getinfo' output...


yes, you're right, 3200 confirmations before maturing the funds and before you can use these coins. Only after 3200 confirms you'll see coins in getinfo, it is common practice for all coins here

Seems legit Smiley

Still.. I've read somewhere else that one had immature funds in his wallet and after restarting the wallet, it was gone. So, can I restart the wallet without risking to lose what I've got? Or how can I find out if the block was orphaned later?

Until now I was only pool mining and there the pool was checking for orphaned blocks before executing the payout. Might have something to do with the number of accepts - which might have been lower for this other coin?


You can get situation when immature go away from your wallet after restarting is possible only in case of solo mining. Pool checks for such things.

3200 is required number of confirmations and doesn't depend on pool, but only on network protocol. Each pool can only increase this value, but not to decrease - the same is true for all altcoins. No way to get your coins and spend them before they mature in the network, no matter how you got them - with pool or with solo mining

DTC: DMcKNp47fNtgM7sritK9GfJEQ1DzME5nwk
BTC: 1FgUGra685ZwkrX5VnRvfaYp4bHJhC7x4H
Exocyst
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


Science!


View Profile
December 19, 2013, 03:16:54 PM
 #740

Just wait the 3200 blocks, it's only ~2.2222 days  Tongue

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... 95 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!