Bitcoin Forum
September 19, 2017, 12:09:16 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 [82] 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 ... 252 »
  Print  
Author Topic: [ANN] microCoin MRC - alcurEX - Scrypt-Jane - nFactor  (Read 367301 times)
Mr.V
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
January 23, 2014, 08:59:36 PM
 #1621

They said they are going to return and start filling there bounties later. I guess right now they are working on something

BTC:1NwEE7C2hVLSNGwSrFvsYgTrKddCvfhRwY
1505822956
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1505822956

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1505822956
Reply with quote  #2

1505822956
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1505822956
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1505822956

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1505822956
Reply with quote  #2

1505822956
Report to moderator
1505822956
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1505822956

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1505822956
Reply with quote  #2

1505822956
Report to moderator
1505822956
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1505822956

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1505822956
Reply with quote  #2

1505822956
Report to moderator
lexa
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120


View Profile WWW
January 23, 2014, 09:10:40 PM
 #1622

I added MRC to my exchange

www.crycurex.com

but when I asked for a boutny, developer stopped responding to my PM Smiley any ideas what to do ? Cheesy

Quoting from the first post:

0.2BTC Bounty for first exchange to accept microCoin (Claimed)

This means that exchange claim is received by MCR and you will just have to wait until he gets back to you.
You can check his Trust, there are 10+ feedbacks regarding bounties that he already paid.

muliukov
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44


View Profile
January 23, 2014, 09:16:35 PM
 #1623

Is there any way to pool CPU mine? I cannot get the GPU miner to work for more than a minute or two on any of the pools. Runs but no text shows up in the cmd after it shows ybcminer 3.3.1 (if i remember correctly) just goes black but workers show some action in pool then drops off to 0 after a minute or two Huh

If the idea of scrypt-jane is to bring CPU & GPU mining performance closer together. Solo mining this on a normal CPU, through the client, is never going to work against GPUs in pools Huh

You need miner with stratum. You can use applecoin_cpuminer.

It doesn't work Sad



Try minerd_sse3.exe        

For avx you need cpu & operating system http://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Vector_Extensions.  Maybe you just need sp1 for win7 to work with avx?

It's Core i3 540 and Windows 7 x64 SP1, so it have to work...

PS Really I need more Cudaminer than cpuminer))
Bansheroom
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434


View Profile
January 23, 2014, 09:21:37 PM
 #1624

I added MRC to my exchange


www.crycurex.com


but when I asked for a boutny, developer stopped responding to my PM Smiley any ideas what to do ? Cheesy


Developer is 100% thrustworthy, be patient.
I think they prepare some big marketing action and are just busy as hell.

Always get cryptonews, free bitcoins, free altcoins and free mining opportunities: follow @Bansheroom on Twitter
halibit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372


alcurex.com THE FIRST TRUE MULTI EXCHANGE


View Profile WWW
January 23, 2014, 09:46:49 PM
 #1625

Crycurex
I'm not sure is your market first working microcoin exchange.
It was so lag and there was problem with trades.
Is now everything working well?
Can I send bitcoins and trust all is fine or sould I wait?
(I'm not dev but want to trade)

Last1212
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
January 23, 2014, 09:49:14 PM
 #1626

I added MRC to my exchange


www.crycurex.com


but when I asked for a boutny, developer stopped responding to my PM Smiley any ideas what to do ? Cheesy


Where is my BTC?HuhHuhHuhHuhHuh?? 6 confirms already and there are nothing!!!!!!!!!!!!!!

Some donate will be good))))))
LTC: LLEhzonntRjo4pLqaw93ZQzw8Qdx3HQ2k7        DOGE: DCty26Yk5kbG2NfoknoyY3UajPzsmbhXP9
WDC: WYJW8RYrc3C8K7duaAWqs8YayMLLNEkWBC        CAT: 9nJcehD9dkcsrrVmJxnLJRFc61158nTvvP
forgetme
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210


View Profile
January 23, 2014, 09:50:19 PM
 #1627

I added MRC to my exchange


www.crycurex.com


but when I asked for a boutny, developer stopped responding to my PM Smiley any ideas what to do ? Cheesy


Developer is 100% thrustworthy, be patient.
I think they prepare some big marketing action and are just busy as hell.


I can confirm that DEV is fair and always paid.

I've made the second faucet and got propmt bounty payment.
They're just two, maybe they're just busy!  Wink
forgetme
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210


View Profile
January 23, 2014, 09:52:36 PM
 #1628

However i'va also sent 10k MRC but still don't see nothing!

Please crycurex.com answer! Wink
halibit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372


alcurex.com THE FIRST TRUE MULTI EXCHANGE


View Profile WWW
January 23, 2014, 09:59:05 PM
 #1629

Well. Sounds like I'll wait untill send any bitcoins in crycurex exchange.  Shocked
Actually I dont send ever if you can't get your service more stable.
Can you give some specs about your market, please?
Is there ssl security? I dont see that. This is extremely important if you wish someone over 1btc come on your server.
I dont want make you look noob, but hope we can trust you, or even you market technically.

Edit:
Good think is no more lag on your server (Dunno is it because no customers or are you update your server  Cheesy

Last1212
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
January 23, 2014, 10:09:36 PM
 #1630

Received BTC finally. But gonna make a withdrawal. Price is too high Sad (maybe good for now, but in long term too high)

Some donate will be good))))))
LTC: LLEhzonntRjo4pLqaw93ZQzw8Qdx3HQ2k7        DOGE: DCty26Yk5kbG2NfoknoyY3UajPzsmbhXP9
WDC: WYJW8RYrc3C8K7duaAWqs8YayMLLNEkWBC        CAT: 9nJcehD9dkcsrrVmJxnLJRFc61158nTvvP
Mr.V
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
January 23, 2014, 10:10:59 PM
 #1631

^ he needs to up the security for sure... I want to go buy some micro there but scared to send my BTC

BTC:1NwEE7C2hVLSNGwSrFvsYgTrKddCvfhRwY
halibit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372


alcurex.com THE FIRST TRUE MULTI EXCHANGE


View Profile WWW
January 23, 2014, 10:17:52 PM
 #1632

Crycurex.
I sold 10 MRC and I have 3.3E-7 bitcoins on my balance.
Looks there is some problem maybe with small amouns.
I dont want to test larger one  Shocked

sakkosekk
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182



View Profile
January 23, 2014, 10:28:28 PM
 #1633

Cyrcurex should make a new thread for this.

█          AIRTOKEN        |   THE TOKEN FOR MOBILE ACCESS   |       WHITEPAPER         █
[AIRFOX  BROWSER]             ICO September 19th, 2017             [AIRFOX RECHARGE]
▬▬▬▬▬■▄▄▄▄▄        Twitter       Telegram       Slack       Ann Thread       Blog       Reddit        ▄▄▄▄▄■▬▬▬▬▬
mr7950
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 127


View Profile
January 23, 2014, 10:32:19 PM
 #1634

Crycurex.
I sold 10 MRC and I have 3.3E-7 bitcoins on my balance.
Looks there is some problem maybe with small amouns.
I dont want to test larger one  Shocked

I've had that happen with small amounts on other exchanges as well the balance shows normally once you have a bit more.

halibit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372


alcurex.com THE FIRST TRUE MULTI EXCHANGE


View Profile WWW
January 23, 2014, 10:37:43 PM
 #1635

Cyrcurex should make a new thread for this.
I think so too.

halibit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372


alcurex.com THE FIRST TRUE MULTI EXCHANGE


View Profile WWW
January 23, 2014, 10:49:47 PM
 #1636

Crycurex.
I sold 10 MRC and I have 3.3E-7 bitcoins on my balance.
Looks there is some problem maybe with small amouns.
I dont want to test larger one  Shocked

I've had that happen with small amounts on other exchanges as well the balance shows normally once you have a bit more.
I see. I make 500MRC trade.
BTC balance is now 2.033E-5
How much I need to sell so I will see correct BTC balance?

Nanolucas
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile WWW
January 23, 2014, 10:57:12 PM
 #1637

Crycurex.
I sold 10 MRC and I have 3.3E-7 bitcoins on my balance.
Looks there is some problem maybe with small amouns.
I dont want to test larger one  Shocked

I've had that happen with small amounts on other exchanges as well the balance shows normally once you have a bit more.
I see. I make 500MRC trade.
BTC balance is now 2.033E-5
How much I need to sell so I will see correct BTC balance?


http://en.wikipedia.org/wiki/Scientific_notation#E_notation

It just means you shift the decimal point 5 places to the left, i.e 0.00002033

halibit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372


alcurex.com THE FIRST TRUE MULTI EXCHANGE


View Profile WWW
January 23, 2014, 10:58:58 PM
 #1638

Crycurex.
I sold 10 MRC and I have 3.3E-7 bitcoins on my balance.
Looks there is some problem maybe with small amouns.
I dont want to test larger one  Shocked

I've had that happen with small amounts on other exchanges as well the balance shows normally once you have a bit more.
I see. I make 500MRC trade.
BTC balance is now 2.033E-5
How much I need to sell so I will see correct BTC balance?


http://en.wikipedia.org/wiki/Scientific_notation#E_notation

It just means you shift the decimal point 5 places to the left, i.e 0.00002033
Thanks

oox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27


View Profile
January 24, 2014, 12:03:56 AM
 #1639

Is there any way to pool CPU mine? I cannot get the GPU miner to work for more than a minute or two on any of the pools. Runs but no text shows up in the cmd after it shows ybcminer 3.3.1 (if i remember correctly) just goes black but workers show some action in pool then drops off to 0 after a minute or two Huh

If the idea of scrypt-jane is to bring CPU & GPU mining performance closer together. Solo mining this on a normal CPU, through the client, is never going to work against GPUs in pools Huh

You need miner with stratum. You can use applecoin_cpuminer.

It doesn't work Sad
http://i.imgur.com/VQGzRX6.jpg


Try minerd_sse3.exe        

For avx you need cpu & operating system http://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Vector_Extensions.  Maybe you just need sp1 for win7 to work with avx?


Have you used this? I can't get it to work with any accepted shares all go as rejected or hardware errors. This is on a few pc's with different cpus, using the suitable version per cpu instruction set.
halibit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372


alcurex.com THE FIRST TRUE MULTI EXCHANGE


View Profile WWW
January 24, 2014, 12:08:03 AM
 #1640

Have you used this? I can't get it to work with any accepted shares all go as rejected or hardware errors. This is on a few pc's with different cpus.

I dont use CPU mining but as I know there is in source code set startime and min max nfactor settings.
So, you may need to change that first and compile miner again.

Pages: « 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 [82] 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 ... 252 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!