Bitcoin Forum
September 24, 2017, 10:42:29 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 ... 252 »
  Print  
Author Topic: [ANN] microCoin MRC - alcurEX - Scrypt-Jane - nFactor  (Read 367619 times)
w0lf0.
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
January 17, 2014, 01:02:09 PM
 #1321

i never mined scrypt-jane coins,someone know how set 4x 290s?

Thanks!

                                 
           ░▓█████████████████▓░
          ▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▒▒▒██▓▒░
      ░▒▓███▓                 ▒██▓▓▒░░    ░
▓▒███████▓▒        ░▒▒▒▒▒▒▒░    ░▓▓▓██▓▓▓▒▓
▒░██▒░░         ▒▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓██▓▒     ░ ▒▓▓░▓
░▒▓█▒         ▒█▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓████▓▓▒   ▒█▓▒▒
 ▒░██        ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒░██▒   ██▒▒
 ▓░▓█▒      ██▒▒▒▒▒▒░▒░░▒▒▒░░▒▓██▓   ▒██░▒
 ░▓░█▓     ▓█▓▒░▒▒▒▒▒▒▒░░░▒▒▓▓▓▓▓▒   ██░▓░
  ▓▒▒█▓  ▓▒█▓▒▒▓▓▒░▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒ █▒  ██▓░▓
   █░▒█▓ ▓███▓▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░ ▓█  ██▓ ▓
    █░▓█▓ ░██▓███▓▓▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓██  ██▓░▓
    ░█░▒██  ░ ░▓███████▓██████▒  ██▒░▓
      █▒░██▓      ░▒▒▓▓▓▓▒▒░   ▓██░▒▓
       ▓▓░▒██▒               ▒██▓░▓▓
        ░█▓░▓██▒           ▒██▓░▓█░
          ▒█▓░▓██▓       ▓██▓▒▓█▒
            ▒█▓▒▒███░ ▒███▒▒▓█▒
              ▒██▓▒▓███▓▒▒██▒
                ░▓██▒▒▒███░
                   ▒███▒














1506249749
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506249749

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506249749
Reply with quote  #2

1506249749
Report to moderator
1506249749
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506249749

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506249749
Reply with quote  #2

1506249749
Report to moderator
1506249749
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506249749

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506249749
Reply with quote  #2

1506249749
Report to moderator
The forum strives to allow free discussion of any ideas. All policies are built around this principle. This doesn't mean you can post garbage, though: posts should actually contain ideas, and these ideas should be argued reasonably.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1506249749
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506249749

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506249749
Reply with quote  #2

1506249749
Report to moderator
1506249749
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506249749

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506249749
Reply with quote  #2

1506249749
Report to moderator
1506249749
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506249749

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506249749
Reply with quote  #2

1506249749
Report to moderator
Del137
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
January 17, 2014, 01:06:11 PM
 #1322

i never mined scrypt-jane coins,someone know how set 4x 290s?
Thanks!

It almost the same but modified cgminer, download https://mega.co.nz/#!3Y43iDDT!GK8XkWLsCU7mDRgqUUT7xDyyagUOYWry_6_SFQbrAwI miner from here and try it.
It uses LESS energy, so you get less videocard temperature and just cool )
Be sure you has enougth RAM on your PC.
w0lf0.
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
January 17, 2014, 01:18:48 PM
 #1323

i never mined scrypt-jane coins,someone know how set 4x 290s?
Thanks!

It almost the same but modified cgminer, download https://mega.co.nz/#!3Y43iDDT!GK8XkWLsCU7mDRgqUUT7xDyyagUOYWry_6_SFQbrAwI miner from here and try it.
It uses LESS energy, so you get less videocard temperature and just cool )
Be sure you has enougth RAM on your PC.

i mining at http://mrc.minersbest.com but in modified cgminer appear to me 240K diff  Huh

                                 
           ░▓█████████████████▓░
          ▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▒▒▒██▓▒░
      ░▒▓███▓                 ▒██▓▓▒░░    ░
▓▒███████▓▒        ░▒▒▒▒▒▒▒░    ░▓▓▓██▓▓▓▒▓
▒░██▒░░         ▒▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓██▓▒     ░ ▒▓▓░▓
░▒▓█▒         ▒█▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓████▓▓▒   ▒█▓▒▒
 ▒░██        ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒░██▒   ██▒▒
 ▓░▓█▒      ██▒▒▒▒▒▒░▒░░▒▒▒░░▒▓██▓   ▒██░▒
 ░▓░█▓     ▓█▓▒░▒▒▒▒▒▒▒░░░▒▒▓▓▓▓▓▒   ██░▓░
  ▓▒▒█▓  ▓▒█▓▒▒▓▓▒░▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒ █▒  ██▓░▓
   █░▒█▓ ▓███▓▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░ ▓█  ██▓ ▓
    █░▓█▓ ░██▓███▓▓▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓██  ██▓░▓
    ░█░▒██  ░ ░▓███████▓██████▒  ██▒░▓
      █▒░██▓      ░▒▒▓▓▓▓▒▒░   ▓██░▒▓
       ▓▓░▒██▒               ▒██▓░▓▓
        ░█▓░▓██▒           ▒██▓░▓█░
          ▒█▓░▓██▓       ▓██▓▒▓█▒
            ▒█▓▒▒███░ ▒███▒▒▓█▒
              ▒██▓▒▓███▓▒▒██▒
                ░▓██▒▒▒███░
                   ▒███▒














Del137
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
January 17, 2014, 01:22:49 PM
 #1324

i never mined scrypt-jane coins,someone know how set 4x 290s?
Thanks!
It almost the same but modified cgminer, download https://mega.co.nz/#!3Y43iDDT!GK8XkWLsCU7mDRgqUUT7xDyyagUOYWry_6_SFQbrAwI miner from here and try it.
It uses LESS energy, so you get less videocard temperature and just cool )
Be sure you has enougth RAM on your PC.
i mining at http://mrc.minersbest.com but in modified cgminer appear to me 240K diff  Huh

Ask Bansheroom ( https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=182524 ), seems its his pool, it worked Ok with me, but i never watched on diff or other statistic, only into wallet LOL  Grin
suchnoob
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
January 17, 2014, 01:31:58 PM
 #1325

I'ill mine this at night with the PC from my room. So I can run it at max w/o disturbing my sleep..
w0lf0.
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
January 17, 2014, 01:44:15 PM
 #1326

second rig doesn't work dont know why:



rig 1 work, rig 2 appear this error,same pool  Huh

                                 
           ░▓█████████████████▓░
          ▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▒▒▒██▓▒░
      ░▒▓███▓                 ▒██▓▓▒░░    ░
▓▒███████▓▒        ░▒▒▒▒▒▒▒░    ░▓▓▓██▓▓▓▒▓
▒░██▒░░         ▒▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓██▓▒     ░ ▒▓▓░▓
░▒▓█▒         ▒█▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓████▓▓▒   ▒█▓▒▒
 ▒░██        ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒░██▒   ██▒▒
 ▓░▓█▒      ██▒▒▒▒▒▒░▒░░▒▒▒░░▒▓██▓   ▒██░▒
 ░▓░█▓     ▓█▓▒░▒▒▒▒▒▒▒░░░▒▒▓▓▓▓▓▒   ██░▓░
  ▓▒▒█▓  ▓▒█▓▒▒▓▓▒░▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒ █▒  ██▓░▓
   █░▒█▓ ▓███▓▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░ ▓█  ██▓ ▓
    █░▓█▓ ░██▓███▓▓▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓██  ██▓░▓
    ░█░▒██  ░ ░▓███████▓██████▒  ██▒░▓
      █▒░██▓      ░▒▒▓▓▓▓▒▒░   ▓██░▒▓
       ▓▓░▒██▒               ▒██▓░▓▓
        ░█▓░▓██▒           ▒██▓░▓█░
          ▒█▓░▓██▓       ▓██▓▒▓█▒
            ▒█▓▒▒███░ ▒███▒▒▓█▒
              ▒██▓▒▓███▓▒▒██▒
                ░▓██▒▒▒███░
                   ▒███▒














Del137
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
January 17, 2014, 01:51:10 PM
 #1327

second rig doesn't work dont know why:



rig 1 work, rig 2 appear this error,same pool  Huh

Possible  --thread-concurrency  setting too high, you has same cards and RAM there? Try lower them or disable details (engine clock etc) one by one to see cause.
w0lf0.
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
January 17, 2014, 01:53:14 PM
 #1328

second rig doesn't work dont know why:



rig 1 work, rig 2 appear this error,same pool  Huh

Possible  --thread-concurrency  setting too high, you has same cards and RAM there? Try lower them or disable details (engine clock etc) one by one to see cause.

i have only     --scrypt --Nfmin 4 --Nfmax 30 --StartT 1389028879 --queue 0 --scan-time 2 --expiry 4 -I 20

rig 1 ok,rig 2 error -4

ok Thanks with TC command i resolved!

                                 
           ░▓█████████████████▓░
          ▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▒▒▒██▓▒░
      ░▒▓███▓                 ▒██▓▓▒░░    ░
▓▒███████▓▒        ░▒▒▒▒▒▒▒░    ░▓▓▓██▓▓▓▒▓
▒░██▒░░         ▒▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓██▓▒     ░ ▒▓▓░▓
░▒▓█▒         ▒█▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓████▓▓▒   ▒█▓▒▒
 ▒░██        ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒░██▒   ██▒▒
 ▓░▓█▒      ██▒▒▒▒▒▒░▒░░▒▒▒░░▒▓██▓   ▒██░▒
 ░▓░█▓     ▓█▓▒░▒▒▒▒▒▒▒░░░▒▒▓▓▓▓▓▒   ██░▓░
  ▓▒▒█▓  ▓▒█▓▒▒▓▓▒░▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒ █▒  ██▓░▓
   █░▒█▓ ▓███▓▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░ ▓█  ██▓ ▓
    █░▓█▓ ░██▓███▓▓▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓██  ██▓░▓
    ░█░▒██  ░ ░▓███████▓██████▒  ██▒░▓
      █▒░██▓      ░▒▒▓▓▓▓▒▒░   ▓██░▒▓
       ▓▓░▒██▒               ▒██▓░▓▓
        ░█▓░▓██▒           ▒██▓░▓█░
          ▒█▓░▓██▓       ▓██▓▒▓█▒
            ▒█▓▒▒███░ ▒███▒▒▓█▒
              ▒██▓▒▓███▓▒▒██▒
                ░▓██▒▒▒███░
                   ▒███▒














Del137
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
January 17, 2014, 01:55:20 PM
 #1329

Try remove -I 20 and lets see... maybe you got -g 2 (2 threads for gpu) setting somewhere in config file?

Try save config during mine one first rig (press S, W, ENTER) and copy to second rig folder

In 90% this error just mean some settings too high for your system to work correctly.
w0lf0.
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
January 17, 2014, 01:58:08 PM
 #1330

Try remove -I 20 and lets see... maybe you got -g 2 (2 threads for gpu) setting somewhere in config file?

Try save config during mine one first rig (press S, W, ENTER) and copy to second rig folder

In 90% this error just mean some settings too high for your system to work correctly.

Thanks!

the problem was the thread cuncurrency command in second rig,now last problem,Wallet never Sync Cheesy

                                 
           ░▓█████████████████▓░
          ▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▒▒▒██▓▒░
      ░▒▓███▓                 ▒██▓▓▒░░    ░
▓▒███████▓▒        ░▒▒▒▒▒▒▒░    ░▓▓▓██▓▓▓▒▓
▒░██▒░░         ▒▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓██▓▒     ░ ▒▓▓░▓
░▒▓█▒         ▒█▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓████▓▓▒   ▒█▓▒▒
 ▒░██        ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒░██▒   ██▒▒
 ▓░▓█▒      ██▒▒▒▒▒▒░▒░░▒▒▒░░▒▓██▓   ▒██░▒
 ░▓░█▓     ▓█▓▒░▒▒▒▒▒▒▒░░░▒▒▓▓▓▓▓▒   ██░▓░
  ▓▒▒█▓  ▓▒█▓▒▒▓▓▒░▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒ █▒  ██▓░▓
   █░▒█▓ ▓███▓▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░ ▓█  ██▓ ▓
    █░▓█▓ ░██▓███▓▓▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓██  ██▓░▓
    ░█░▒██  ░ ░▓███████▓██████▒  ██▒░▓
      █▒░██▓      ░▒▒▓▓▓▓▒▒░   ▓██░▒▓
       ▓▓░▒██▒               ▒██▓░▓▓
        ░█▓░▓██▒           ▒██▓░▓█░
          ▒█▓░▓██▓       ▓██▓▒▓█▒
            ▒█▓▒▒███░ ▒███▒▒▓█▒
              ▒██▓▒▓███▓▒▒██▒
                ░▓██▒▒▒███░
                   ▒███▒














Del137
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
January 17, 2014, 02:01:13 PM
 #1331

Glad it working now!  Wink
I heard wallet has problems with win XP, works excellent with my win7 32 and 64.  Roll Eyes
w0lf0.
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
January 17, 2014, 02:10:20 PM
 #1332

Glad it working now!  Wink
I heard wallet has problems with win XP, works excellent with my win7 32 and 64.  Roll Eyes

my wallet is open for 1 hour on win 7 64 bit but doesn't sync  Tongue

                                 
           ░▓█████████████████▓░
          ▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▒▒▒██▓▒░
      ░▒▓███▓                 ▒██▓▓▒░░    ░
▓▒███████▓▒        ░▒▒▒▒▒▒▒░    ░▓▓▓██▓▓▓▒▓
▒░██▒░░         ▒▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓██▓▒     ░ ▒▓▓░▓
░▒▓█▒         ▒█▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓████▓▓▒   ▒█▓▒▒
 ▒░██        ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒░██▒   ██▒▒
 ▓░▓█▒      ██▒▒▒▒▒▒░▒░░▒▒▒░░▒▓██▓   ▒██░▒
 ░▓░█▓     ▓█▓▒░▒▒▒▒▒▒▒░░░▒▒▓▓▓▓▓▒   ██░▓░
  ▓▒▒█▓  ▓▒█▓▒▒▓▓▒░▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒ █▒  ██▓░▓
   █░▒█▓ ▓███▓▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░ ▓█  ██▓ ▓
    █░▓█▓ ░██▓███▓▓▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓██  ██▓░▓
    ░█░▒██  ░ ░▓███████▓██████▒  ██▒░▓
      █▒░██▓      ░▒▒▓▓▓▓▒▒░   ▓██░▒▓
       ▓▓░▒██▒               ▒██▓░▓▓
        ░█▓░▓██▒           ▒██▓░▓█░
          ▒█▓░▓██▓       ▓██▓▒▓█▒
            ▒█▓▒▒███░ ▒███▒▒▓█▒
              ▒██▓▒▓███▓▒▒██▒
                ░▓██▒▒▒███░
                   ▒███▒














Del137
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
January 17, 2014, 02:19:44 PM
 #1333

Let's wait MRC developers fix it, while your may see your treasures increase using block explorer  Grin
gsupp
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
January 17, 2014, 04:08:06 PM
 #1334

I cloned the git repository and I'm trying to compile on Ubuntu 12.04, but get the following compile error:

Code:
/usr/bin/rcc -name bitcoin src/qt/bitcoin.qrc -o qrc_bitcoin.cpp
RCC: Error in 'src/qt/bitcoin.qrc': Cannot find file 'res/icons/microCoin-128.png'
make: *** [qrc_bitcoin.cpp] Error 1

Does anyone have any ideas?

Also, can this be mined on Linux? I only see a Windows miner.

Thanks.

1. is linux wallet on first page not working for you?

2. after cloned git edit

src/qt/bitcoin.qrc

replace "microCoin-*.png" with "microcoin-*.png"

then edit microcoin-qt.pro
add comment (#) from line 10 to 23

Code:
---snip---
#windows:LIBS += -lshlwapi
#LIBS += $$join(BOOST_LIB_PATH,,-L,) $$join(BDB_LIB_PATH,,-L,) $$join(OPENSSL_LIB_PATH,,-L,) $$join(QRENCODE_LIB_PATH,,-L,)
#LIBS += -lssl -lcrypto -ldb_cxx$$BDB_LIB_SUFFIX
#windows:LIBS += -lws2_32 -lole32 -loleaut32 -luuid -lgdi32
#LIBS += -lboost_system-mgw46-mt-sd-1_53 -lboost_filesystem-mgw46-mt-sd-1_53 -lboost_program_options-mgw46-mt-sd-1_53 -lboost_thread-mgw46-mt-sd-1_53
#BOOST_LIB_SUFFIX=-mgw46-mt-sd-1_53
#BOOST_INCLUDE_PATH=C:/deps/boost
#BOOST_LIB_PATH=C:/deps/boost/stage/lib
#BDB_INCLUDE_PATH=c:/deps/db/build_unix
#BDB_LIB_PATH=c:/deps/db/build_unix
#OPENSSL_INCLUDE_PATH=c:/deps/ssl/include
#OPENSSL_LIB_PATH=c:/deps/ssl
#MINIUPNPC_LIB_PATH=c:/deps/miniupnpc
#MINIUPNPC_INCLUDE_PATH=c:/deps
---snip---

then run
Code:
qmake USE_QRCODE=1  USE_UPNP=1
make clean
make

please note on arch linux qmake for qt4 is called "qmake-qt4", change to reflect your distro

Thanks, that worked for building the microCoin client on Linux. I hadn't tried the binary Linux wallet on the first page, I prefer to compile from source.
w0lf0.
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
January 17, 2014, 04:17:21 PM
 #1335

someone have working nodes? no sync for 3 hours.

                                 
           ░▓█████████████████▓░
          ▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▒▒▒██▓▒░
      ░▒▓███▓                 ▒██▓▓▒░░    ░
▓▒███████▓▒        ░▒▒▒▒▒▒▒░    ░▓▓▓██▓▓▓▒▓
▒░██▒░░         ▒▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓██▓▒     ░ ▒▓▓░▓
░▒▓█▒         ▒█▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓████▓▓▒   ▒█▓▒▒
 ▒░██        ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒░██▒   ██▒▒
 ▓░▓█▒      ██▒▒▒▒▒▒░▒░░▒▒▒░░▒▓██▓   ▒██░▒
 ░▓░█▓     ▓█▓▒░▒▒▒▒▒▒▒░░░▒▒▓▓▓▓▓▒   ██░▓░
  ▓▒▒█▓  ▓▒█▓▒▒▓▓▒░▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒ █▒  ██▓░▓
   █░▒█▓ ▓███▓▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░ ▓█  ██▓ ▓
    █░▓█▓ ░██▓███▓▓▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓██  ██▓░▓
    ░█░▒██  ░ ░▓███████▓██████▒  ██▒░▓
      █▒░██▓      ░▒▒▓▓▓▓▒▒░   ▓██░▒▓
       ▓▓░▒██▒               ▒██▓░▓▓
        ░█▓░▓██▒           ▒██▓░▓█░
          ▒█▓░▓██▓       ▓██▓▒▓█▒
            ▒█▓▒▒███░ ▒███▒▒▓█▒
              ▒██▓▒▓███▓▒▒██▒
                ░▓██▒▒▒███░
                   ▒███▒














Bansheroom
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434


View Profile
January 17, 2014, 04:31:56 PM
 #1336

someone have working nodes? no sync for 3 hours.

Hi, read you had problems, thanks to Del137 for help, i can only post in my free time.

Im not the owner of minersbest-pools, a friend owns it, but i help him with support.

some nodes...

67.49.179.0:4444
178.49.118.233:4444
95.85.11.118:4444
46.4.72.211:4444

Always get cryptonews, free bitcoins, free altcoins and free mining opportunities: follow @Bansheroom on Twitter
w0lf0.
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
January 17, 2014, 04:54:04 PM
 #1337

someone have working nodes? no sync for 3 hours.

Hi, read you had problems, thanks to Del137 for help, i can only post in my free time.

Im not the owner of minersbest-pools, a friend owns it, but i help him with support.

some nodes...

67.49.179.0:4444
178.49.118.233:4444
95.85.11.118:4444
46.4.72.211:4444

Thanks but doesn't work,strange.

                                 
           ░▓█████████████████▓░
          ▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▒▒▒██▓▒░
      ░▒▓███▓                 ▒██▓▓▒░░    ░
▓▒███████▓▒        ░▒▒▒▒▒▒▒░    ░▓▓▓██▓▓▓▒▓
▒░██▒░░         ▒▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓██▓▒     ░ ▒▓▓░▓
░▒▓█▒         ▒█▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓████▓▓▒   ▒█▓▒▒
 ▒░██        ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒░██▒   ██▒▒
 ▓░▓█▒      ██▒▒▒▒▒▒░▒░░▒▒▒░░▒▓██▓   ▒██░▒
 ░▓░█▓     ▓█▓▒░▒▒▒▒▒▒▒░░░▒▒▓▓▓▓▓▒   ██░▓░
  ▓▒▒█▓  ▓▒█▓▒▒▓▓▒░▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒ █▒  ██▓░▓
   █░▒█▓ ▓███▓▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░ ▓█  ██▓ ▓
    █░▓█▓ ░██▓███▓▓▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓██  ██▓░▓
    ░█░▒██  ░ ░▓███████▓██████▒  ██▒░▓
      █▒░██▓      ░▒▒▓▓▓▓▒▒░   ▓██░▒▓
       ▓▓░▒██▒               ▒██▓░▓▓
        ░█▓░▓██▒           ▒██▓░▓█░
          ▒█▓░▓██▓       ▓██▓▒▓█▒
            ▒█▓▒▒███░ ▒███▒▒▓█▒
              ▒██▓▒▓███▓▒▒██▒
                ░▓██▒▒▒███░
                   ▒███▒














gsupp
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
January 17, 2014, 06:01:59 PM
 #1338

someone have working nodes? no sync for 3 hours.

Hi, read you had problems, thanks to Del137 for help, i can only post in my free time.

Im not the owner of minersbest-pools, a friend owns it, but i help him with support.

some nodes...

67.49.179.0:4444
178.49.118.233:4444
95.85.11.118:4444
46.4.72.211:4444

Thanks but doesn't work,strange.

I was able to successfully sync the wallet with these nodes:

"addr" : "85.65.73.221:4444",
"addr" : "2.0.0.104:4444",
"addr" : "50.100.142.88:4444",
"addr" : "54.203.141.180:4444",
"addr" : "178.49.118.233:4444",
"addr" : "178.18.105.207:4444",
"addr" : "188.134.81.196:4444",
"addr" : "196.202.206.130:4444",
w0lf0.
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
January 17, 2014, 06:14:33 PM
 #1339

someone have working nodes? no sync for 3 hours.

Hi, read you had problems, thanks to Del137 for help, i can only post in my free time.

Im not the owner of minersbest-pools, a friend owns it, but i help him with support.

some nodes...

67.49.179.0:4444
178.49.118.233:4444
95.85.11.118:4444
46.4.72.211:4444

Thanks but doesn't work,strange.

I was able to successfully sync the wallet with these nodes:

"addr" : "85.65.73.221:4444",
"addr" : "2.0.0.104:4444",
"addr" : "50.100.142.88:4444",
"addr" : "54.203.141.180:4444",
"addr" : "178.49.118.233:4444",
"addr" : "178.18.105.207:4444",
"addr" : "188.134.81.196:4444",
"addr" : "196.202.206.130:4444",


no sync with all new nodes  Huh

is my pc the problem  Huh

                                 
           ░▓█████████████████▓░
          ▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▒▒▒██▓▒░
      ░▒▓███▓                 ▒██▓▓▒░░    ░
▓▒███████▓▒        ░▒▒▒▒▒▒▒░    ░▓▓▓██▓▓▓▒▓
▒░██▒░░         ▒▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓██▓▒     ░ ▒▓▓░▓
░▒▓█▒         ▒█▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓████▓▓▒   ▒█▓▒▒
 ▒░██        ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒░██▒   ██▒▒
 ▓░▓█▒      ██▒▒▒▒▒▒░▒░░▒▒▒░░▒▓██▓   ▒██░▒
 ░▓░█▓     ▓█▓▒░▒▒▒▒▒▒▒░░░▒▒▓▓▓▓▓▒   ██░▓░
  ▓▒▒█▓  ▓▒█▓▒▒▓▓▒░▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒ █▒  ██▓░▓
   █░▒█▓ ▓███▓▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░ ▓█  ██▓ ▓
    █░▓█▓ ░██▓███▓▓▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓██  ██▓░▓
    ░█░▒██  ░ ░▓███████▓██████▒  ██▒░▓
      █▒░██▓      ░▒▒▓▓▓▓▒▒░   ▓██░▒▓
       ▓▓░▒██▒               ▒██▓░▓▓
        ░█▓░▓██▒           ▒██▓░▓█░
          ▒█▓░▓██▓       ▓██▓▒▓█▒
            ▒█▓▒▒███░ ▒███▒▒▓█▒
              ▒██▓▒▓███▓▒▒██▒
                ░▓██▒▒▒███░
                   ▒███▒














Bansheroom
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434


View Profile
January 17, 2014, 06:35:36 PM
 #1340

someone have working nodes? no sync for 3 hours.

Hi, read you had problems, thanks to Del137 for help, i can only post in my free time.

Im not the owner of minersbest-pools, a friend owns it, but i help him with support.

some nodes...

67.49.179.0:4444
178.49.118.233:4444
95.85.11.118:4444
46.4.72.211:4444

Thanks but doesn't work,strange.

I was able to successfully sync the wallet with these nodes:

"addr" : "85.65.73.221:4444",
"addr" : "2.0.0.104:4444",
"addr" : "50.100.142.88:4444",
"addr" : "54.203.141.180:4444",
"addr" : "178.49.118.233:4444",
"addr" : "178.18.105.207:4444",
"addr" : "188.134.81.196:4444",
"addr" : "196.202.206.130:4444",


no sync with all new nodes  Huh

is my pc the problem  Huh

just to ask:

configfile is named "microcoin.conf" and is in %appdata%\roaming\Microcoin

Always get cryptonews, free bitcoins, free altcoins and free mining opportunities: follow @Bansheroom on Twitter
Pages: « 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 ... 252 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!