Bitcoin Forum
December 16, 2017, 07:51:44 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 ... 252 »
  Print  
Author Topic: [ANN] microCoin MRC - alcurEX - Scrypt-Jane - nFactor  (Read 372785 times)
w0lf0.
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588



View Profile
January 17, 2014, 06:47:58 PM
 #1341

someone have working nodes? no sync for 3 hours.

Hi, read you had problems, thanks to Del137 for help, i can only post in my free time.

Im not the owner of minersbest-pools, a friend owns it, but i help him with support.

some nodes...

67.49.179.0:4444
178.49.118.233:4444
95.85.11.118:4444
46.4.72.211:4444

Thanks but doesn't work,strange.

I was able to successfully sync the wallet with these nodes:

"addr" : "85.65.73.221:4444",
"addr" : "2.0.0.104:4444",
"addr" : "50.100.142.88:4444",
"addr" : "54.203.141.180:4444",
"addr" : "178.49.118.233:4444",
"addr" : "178.18.105.207:4444",
"addr" : "188.134.81.196:4444",
"addr" : "196.202.206.130:4444",


no sync with all new nodes  Huh

is my pc the problem  Huh

just to ask:

configfile is named "microcoin.conf" and is in %appdata%\roaming\Microcoin

yes  Embarrassed

         ▄███████████████▄
       ▄██▀             ▀██▄
    ▄▄██▀                 ▀██▄▄
█████▀▀       ▄▀▀▀▀▀▀▀▄▄    ▀▀█████
██          ▄▀ ▄▄▄▀▀▀▀▄▀█▄▄      ██
▐█▌       ▄▀ ▄▀ ▄▄▄▀▀▀▄▀▀▀███   ▐█▌
 ██      ▄▀▄▀▄▀▀▄▄▄▀▀▀▀▀█ ▄█▀   ██
 ▐█▌    █▄▀▄▀▄█▀▀▀ ▀█▀ ▄▀▄▀█   ▐█▌
  ██    █▄▀▄▀▄▄█▀ ▄▀ ▄▀▄▀▄▀█   ██
  ▐█▌ ▀▄█████▀▄▄▀▀▄▄▀▄▀▄▀▄▀█  ▐█▌
   ██▌▀████▀██▄▄▀▀▄▄▀▄▀▄▀▄█▀ ▐██
    ██▌▀█▀▀█▄▀▀▄▀▀▄▄▀▄█▄▄█▀ ▐██
     ██▌ ▀  ▀███▄▄▄█████▀  ▐██
      ██▄      ▀▀▀▀▀      ▄██
       ▀██▄             ▄██▀
         ▀██▄         ▄██▀
           ▀██▄     ▄██▀
             ▀███▄███▀
               ▀███▀
.DeepOnion.
★ ★ ★ ★ ★  .❱❱❱ JOIN AIRDROP NOW!.
TOR INTEGRATED & SECURED
★  Your Anonymity Guaranteed
★  Your Assets Secured by TOR
★  Guard Your Privacy!
|Bitcointalk
Reddit
Telegram
|                        ▄▄▀▄▄▀▄▄▀▄▀▀
                    ▄▄██▀█▀▄▀▀▀
                  ▄██▄█▄██▀
                ▄██████▀
              ▄██████▀
  ▄█▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀
██████▀▀▀▀▀██████▀
 ▀█████  ▄███████
  ████████████▀██
  ██▀███████▀  ██
  ██ ▀████▀    ██
  ██   ▀▀      ██
  ▀█████████████▀
1513453904
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513453904

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513453904
Reply with quote  #2

1513453904
Report to moderator
1513453904
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513453904

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513453904
Reply with quote  #2

1513453904
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
veebee
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 208


View Profile
January 17, 2014, 07:07:31 PM
 #1342

hey guys

any word on an exchange?
gsupp
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
January 17, 2014, 07:14:21 PM
 #1343

I was able to successfully sync the wallet with these nodes:

"addr" : "85.65.73.221:4444",
"addr" : "2.0.0.104:4444",
"addr" : "50.100.142.88:4444",
"addr" : "54.203.141.180:4444",
"addr" : "178.49.118.233:4444",
"addr" : "178.18.105.207:4444",
"addr" : "188.134.81.196:4444",
"addr" : "196.202.206.130:4444",


no sync with all new nodes  Huh

is my pc the problem  Huh

Maybe port 4444 is blocked by your ISP or a local firewall?
w0lf0.
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588



View Profile
January 17, 2014, 08:08:29 PM
 #1344

I was able to successfully sync the wallet with these nodes:

"addr" : "85.65.73.221:4444",
"addr" : "2.0.0.104:4444",
"addr" : "50.100.142.88:4444",
"addr" : "54.203.141.180:4444",
"addr" : "178.49.118.233:4444",
"addr" : "178.18.105.207:4444",
"addr" : "188.134.81.196:4444",
"addr" : "196.202.206.130:4444",


no sync with all new nodes  Huh

is my pc the problem  Huh

Maybe port 4444 is blocked by your ISP or a local firewall?

but i haven't problems with other coins wallet  Huh

         ▄███████████████▄
       ▄██▀             ▀██▄
    ▄▄██▀                 ▀██▄▄
█████▀▀       ▄▀▀▀▀▀▀▀▄▄    ▀▀█████
██          ▄▀ ▄▄▄▀▀▀▀▄▀█▄▄      ██
▐█▌       ▄▀ ▄▀ ▄▄▄▀▀▀▄▀▀▀███   ▐█▌
 ██      ▄▀▄▀▄▀▀▄▄▄▀▀▀▀▀█ ▄█▀   ██
 ▐█▌    █▄▀▄▀▄█▀▀▀ ▀█▀ ▄▀▄▀█   ▐█▌
  ██    █▄▀▄▀▄▄█▀ ▄▀ ▄▀▄▀▄▀█   ██
  ▐█▌ ▀▄█████▀▄▄▀▀▄▄▀▄▀▄▀▄▀█  ▐█▌
   ██▌▀████▀██▄▄▀▀▄▄▀▄▀▄▀▄█▀ ▐██
    ██▌▀█▀▀█▄▀▀▄▀▀▄▄▀▄█▄▄█▀ ▐██
     ██▌ ▀  ▀███▄▄▄█████▀  ▐██
      ██▄      ▀▀▀▀▀      ▄██
       ▀██▄             ▄██▀
         ▀██▄         ▄██▀
           ▀██▄     ▄██▀
             ▀███▄███▀
               ▀███▀
.DeepOnion.
★ ★ ★ ★ ★  .❱❱❱ JOIN AIRDROP NOW!.
TOR INTEGRATED & SECURED
★  Your Anonymity Guaranteed
★  Your Assets Secured by TOR
★  Guard Your Privacy!
|Bitcointalk
Reddit
Telegram
|                        ▄▄▀▄▄▀▄▄▀▄▀▀
                    ▄▄██▀█▀▄▀▀▀
                  ▄██▄█▄██▀
                ▄██████▀
              ▄██████▀
  ▄█▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀
██████▀▀▀▀▀██████▀
 ▀█████  ▄███████
  ████████████▀██
  ██▀███████▀  ██
  ██ ▀████▀    ██
  ██   ▀▀      ██
  ▀█████████████▀
tygarbyte
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 300

4mnth old Miner :-)


View Profile
January 17, 2014, 08:11:41 PM
 #1345

New to this crypto mining, added a second R2 290, now bat file doesn't work - just a black screen when I run it. Can someone post an example on how to get their 2 x R9 290 or similar working, thanks.

I have search ybcminer on google for 2 card examples, but cant find any.

I mine therefor I am Smiley - WIN : WcLLYcZfHQAMMVwiaAtMECZQh1YfCPw88g
thothx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26


View Profile
January 17, 2014, 08:24:48 PM
 #1346

New to this crypto mining, added a second R2 290, now bat file doesn't work - just a black screen when I run it. Can someone post an example on how to get their 2 x R9 290 or similar working, thanks.

I have search ybcminer on google for 2 card examples, but cant find any.

my conf atm is
8 mhash on 2 cards 290x , 7.6 on 2x 290 cards

microcoinminer.exe -o 127.0.0.1:44444 -u u -p p --scrypt --Nfmin 4 --Nfmax 30 --StartT 1389028879 -d 0,1 -g 1  -w 128 -v 1 -I 20,20 -l 1 --thread-concurrency 27400,27400 --no-restart -Q 0 -s 1 -E 1

microCoin : 1GZ2q71MRPwS6ZhPEN4EdDaidGXu2TvmZQ
Noblecoin : 9divtkXjtBwcLtrXkxx2YvE5F7arQavXxa
Franky2010
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560


Crypto enthusiast for years.


View Profile
January 17, 2014, 08:49:52 PM
 #1347

Hi gyus, just asking please....how to mine mrc on pool, with CPU....what miner use please...looking for use CPU from digitalocean.

tygarbyte
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 300

4mnth old Miner :-)


View Profile
January 17, 2014, 08:53:15 PM
 #1348

New to this crypto mining, added a second R2 290, now bat file doesn't work - just a black screen when I run it. Can someone post an example on how to get their 2 x R9 290 or similar working, thanks.

I have search ybcminer on google for 2 card examples, but cant find any.

my conf atm is
8 mhash on 2 cards 290x , 7.6 on 2x 290 cards

microcoinminer.exe -o 127.0.0.1:44444 -u u -p p --scrypt --Nfmin 4 --Nfmax 30 --StartT 1389028879 -d 0,1 -g 1  -w 128 -v 1 -I 20,20 -l 1 --thread-concurrency 27400,27400 --no-restart -Q 0 -s 1 -E 1

Thanks - that worked, sending 1000 micro coin your way - cant believe I lost sleep over that :-)

I mine therefor I am Smiley - WIN : WcLLYcZfHQAMMVwiaAtMECZQh1YfCPw88g
thothx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26


View Profile
January 17, 2014, 08:54:58 PM
 #1349

New to this crypto mining, added a second R2 290, now bat file doesn't work - just a black screen when I run it. Can someone post an example on how to get their 2 x R9 290 or similar working, thanks.

I have search ybcminer on google for 2 card examples, but cant find any.

my conf atm is
8 mhash on 2 cards 290x , 7.6 on 2x 290 cards

microcoinminer.exe -o 127.0.0.1:44444 -u u -p p --scrypt --Nfmin 4 --Nfmax 30 --StartT 1389028879 -d 0,1 -g 1  -w 128 -v 1 -I 20,20 -l 1 --thread-concurrency 27400,27400 --no-restart -Q 0 -s 1 -E 1

Thanks - that worked, sending 1000 micro coin your way - cant believe I lost sleep over that :-)

thanks Smiley
glad i could help , the config is a bit messy but it works Smiley

microCoin : 1GZ2q71MRPwS6ZhPEN4EdDaidGXu2TvmZQ
Noblecoin : 9divtkXjtBwcLtrXkxx2YvE5F7arQavXxa
Getsuga
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
January 17, 2014, 08:59:09 PM
 #1350

Same issue with my wallet  Undecided looks like the issue only occurs on win xp ?

ça t'en bouche un coin ? => BTC: 17Q3hmVpopHjqfMJojVAgyEr4k8CVDetAA EAC: eWdWSRVGwVtJvCujbAGYTPeMtygaur3JL1
Mr.V
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
January 17, 2014, 08:59:57 PM
 #1351

do any of you guys know what a 7950 should be running on scrypt jane... when micro 1st launched I was hitting 2.5mh/s is that good or could I have got like 4mh/s if optimized? anyone else mine in the begging with 7950's

BTC:1NwEE7C2hVLSNGwSrFvsYgTrKddCvfhRwY
thothx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26


View Profile
January 17, 2014, 09:03:57 PM
 #1352

do any of you guys know what a 7950 should be running on scrypt jane... when micro 1st launched I was hitting 2.5mh/s is that good or could I have got like 4mh/s if optimized? anyone else mine in the begging with 7950's

well i started around 8mh/s per 290 card , im now at 4mh/s , im not familiar with the 7950 but i guess you have the same reduction in % as i did

microCoin : 1GZ2q71MRPwS6ZhPEN4EdDaidGXu2TvmZQ
Noblecoin : 9divtkXjtBwcLtrXkxx2YvE5F7arQavXxa
Mr.V
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
January 17, 2014, 09:11:12 PM
 #1353

do any of you guys know what a 7950 should be running on scrypt jane... when micro 1st launched I was hitting 2.5mh/s is that good or could I have got like 4mh/s if optimized? anyone else mine in the begging with 7950's

well i started around 8mh/s per 290 card , im now at 4mh/s , im not familiar with the 7950 but i guess you have the same reduction in % as i did
Just about im hashing at 1.7mh/s now. The diff went down so I'm not mining any less tho...

how much weeks do you guys think it will take us to get to block 300k?

BTC:1NwEE7C2hVLSNGwSrFvsYgTrKddCvfhRwY
Bansheroom
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434


View Profile
January 17, 2014, 09:21:31 PM
 #1354

I was able to successfully sync the wallet with these nodes:

"addr" : "85.65.73.221:4444",
"addr" : "2.0.0.104:4444",
"addr" : "50.100.142.88:4444",
"addr" : "54.203.141.180:4444",
"addr" : "178.49.118.233:4444",
"addr" : "178.18.105.207:4444",
"addr" : "188.134.81.196:4444",
"addr" : "196.202.206.130:4444",


no sync with all new nodes  Huh

is my pc the problem  Huh

Maybe port 4444 is blocked by your ISP or a local firewall?

but i haven't problems with other coins wallet  Huh

One more try, close all instances of microcoin wallet or miner.

Klick Start, Run, cmd, enter

Enter following code in the shell:

netstat -abn >.\Desktop\ports.txt

Open ports.txt on your desktop,hit Strg+F and look for :4444, if found the name of the .exe should tell you which local program or service may conflict with microcoin wallet.

Always get cryptonews, free bitcoins, free altcoins and free mining opportunities: follow @Bansheroom on Twitter
thothx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26


View Profile
January 17, 2014, 09:39:06 PM
 #1355

so , i havent followed this coin lately , but is there any good plans for further development and so on ?
you think its smart to sit on my coins a few months or longer ? or will the value go down once the n-factor changes towards cpu mining and rewards increase etc.

microCoin : 1GZ2q71MRPwS6ZhPEN4EdDaidGXu2TvmZQ
Noblecoin : 9divtkXjtBwcLtrXkxx2YvE5F7arQavXxa
alexit873
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29


View Profile
January 17, 2014, 10:04:00 PM
 #1356

Hi to all.
I am mining microcoin using two 7950.
my config file is like this :

microCoinminer.exe -o stratum+tcp://mrc.minersbest.com:10466 -u yourusernameonthepool.yourworkernameonthepool -p x --scrypt --Nfmin 4 --Nfmax 30 --StartT 1389028879 --queue 0 --scan-time 2 --expiry 4 --thread-concurrency 16384 --intensity 13 --worksize 256 -g 2 --gpu-engine 998,898 --gpu-memclock 1444,1300


First i downloaded the file at https://mega.co.nz/#!3BdHmYgZ!I_coA1U6SBfXVegaqCxuEj9pJ11O6PnE_d3UIJrKg10
Which is the microCoin miner Windows preconfigured with BlockSolved pool address.
But in the folder i modfied the file start-mrc.blocksolved.com---please-change-login-and-password-inside.bat with the lines above.
Just be sure you change servername and port also username and worker name  in the configuration.Also there are 2 gpu engine values and memclocks because i have 2 7950, you could use only one for each if you have just one card or as many values as the numbers of your card.

Also for Mr.V: at first i was mining in the 3.5mh, now is like 2.5mh

I hope i helped someone mining this great coin.

Happy mining  Grin
w0lf0.
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588



View Profile
January 17, 2014, 10:06:20 PM
 #1357

I was able to successfully sync the wallet with these nodes:

"addr" : "85.65.73.221:4444",
"addr" : "2.0.0.104:4444",
"addr" : "50.100.142.88:4444",
"addr" : "54.203.141.180:4444",
"addr" : "178.49.118.233:4444",
"addr" : "178.18.105.207:4444",
"addr" : "188.134.81.196:4444",
"addr" : "196.202.206.130:4444",


no sync with all new nodes  Huh

is my pc the problem  Huh

Maybe port 4444 is blocked by your ISP or a local firewall?

but i haven't problems with other coins wallet  Huh

One more try, close all instances of microcoin wallet or miner.

Klick Start, Run, cmd, enter

Enter following code in the shell:

netstat -abn >.\Desktop\ports.txt

Open ports.txt on your desktop,hit Strg+F and look for :4444, if found the name of the .exe should tell you which local program or service may conflict with microcoin wallet.

4444 port seems free  Undecided

         ▄███████████████▄
       ▄██▀             ▀██▄
    ▄▄██▀                 ▀██▄▄
█████▀▀       ▄▀▀▀▀▀▀▀▄▄    ▀▀█████
██          ▄▀ ▄▄▄▀▀▀▀▄▀█▄▄      ██
▐█▌       ▄▀ ▄▀ ▄▄▄▀▀▀▄▀▀▀███   ▐█▌
 ██      ▄▀▄▀▄▀▀▄▄▄▀▀▀▀▀█ ▄█▀   ██
 ▐█▌    █▄▀▄▀▄█▀▀▀ ▀█▀ ▄▀▄▀█   ▐█▌
  ██    █▄▀▄▀▄▄█▀ ▄▀ ▄▀▄▀▄▀█   ██
  ▐█▌ ▀▄█████▀▄▄▀▀▄▄▀▄▀▄▀▄▀█  ▐█▌
   ██▌▀████▀██▄▄▀▀▄▄▀▄▀▄▀▄█▀ ▐██
    ██▌▀█▀▀█▄▀▀▄▀▀▄▄▀▄█▄▄█▀ ▐██
     ██▌ ▀  ▀███▄▄▄█████▀  ▐██
      ██▄      ▀▀▀▀▀      ▄██
       ▀██▄             ▄██▀
         ▀██▄         ▄██▀
           ▀██▄     ▄██▀
             ▀███▄███▀
               ▀███▀
.DeepOnion.
★ ★ ★ ★ ★  .❱❱❱ JOIN AIRDROP NOW!.
TOR INTEGRATED & SECURED
★  Your Anonymity Guaranteed
★  Your Assets Secured by TOR
★  Guard Your Privacy!
|Bitcointalk
Reddit
Telegram
|                        ▄▄▀▄▄▀▄▄▀▄▀▀
                    ▄▄██▀█▀▄▀▀▀
                  ▄██▄█▄██▀
                ▄██████▀
              ▄██████▀
  ▄█▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀
██████▀▀▀▀▀██████▀
 ▀█████  ▄███████
  ████████████▀██
  ██▀███████▀  ██
  ██ ▀████▀    ██
  ██   ▀▀      ██
  ▀█████████████▀
alexit873
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29


View Profile
January 17, 2014, 10:15:10 PM
 #1358

Is me again. Grin

I had problems with the wallet at work because it wasn't syncing and at home because it was crashing, but i love to much this coin so i did a virtual machine with virtualbox and a copy of win7 i had.
On the virtual win7 the wallet has no problems so for you that want to try all solutions this could be something to do  Cheesy
Mr.V
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
January 17, 2014, 10:50:50 PM
 #1359

Hi to all.
I am mining microcoin using two 7950.
my config file is like this :

microCoinminer.exe -o stratum+tcp://mrc.minersbest.com:10466 -u yourusernameonthepool.yourworkernameonthepool -p x --scrypt --Nfmin 4 --Nfmax 30 --StartT 1389028879 --queue 0 --scan-time 2 --expiry 4 --thread-concurrency 16384 --intensity 13 --worksize 256 -g 2 --gpu-engine 998,898 --gpu-memclock 1444,1300


First i downloaded the file at https://mega.co.nz/#!3BdHmYgZ!I_coA1U6SBfXVegaqCxuEj9pJ11O6PnE_d3UIJrKg10
Which is the microCoin miner Windows preconfigured with BlockSolved pool address.
But in the folder i modfied the file start-mrc.blocksolved.com---please-change-login-and-password-inside.bat with the lines above.
Just be sure you change servername and port also username and worker name  in the configuration.Also there are 2 gpu engine values and memclocks because i have 2 7950, you could use only one for each if you have just one card or as many values as the numbers of your card.

Also for Mr.V: at first i was mining in the 3.5mh, now is like 2.5mh

I hope i helped someone mining this great coin.

Happy mining  Grin

wow you get those hashrate at I- 13. my intensity is at 17 and I only get 1.7mh/s... thanks tho im going to fool around and try to optimize my settings... ohh one question is tht the same settings you use for regular scrypt coins?

BTC:1NwEE7C2hVLSNGwSrFvsYgTrKddCvfhRwY
sva_h4cky0
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 286


onore dikeido


View Profile WWW
January 17, 2014, 11:18:16 PM
 #1360

I cloned the git repository and I'm trying to compile on Ubuntu 12.04, but get the following compile error:

Code:
/usr/bin/rcc -name bitcoin src/qt/bitcoin.qrc -o qrc_bitcoin.cpp
RCC: Error in 'src/qt/bitcoin.qrc': Cannot find file 'res/icons/microCoin-128.png'
make: *** [qrc_bitcoin.cpp] Error 1

Does anyone have any ideas?

Also, can this be mined on Linux? I only see a Windows miner.

Thanks.

1. is linux wallet on first page not working for you?

2. after cloned git edit

src/qt/bitcoin.qrc

replace "microCoin-*.png" with "microcoin-*.png"

then edit microcoin-qt.pro
add comment (#) from line 10 to 23

Code:
---snip---
#windows:LIBS += -lshlwapi
#LIBS += $$join(BOOST_LIB_PATH,,-L,) $$join(BDB_LIB_PATH,,-L,) $$join(OPENSSL_LIB_PATH,,-L,) $$join(QRENCODE_LIB_PATH,,-L,)
#LIBS += -lssl -lcrypto -ldb_cxx$$BDB_LIB_SUFFIX
#windows:LIBS += -lws2_32 -lole32 -loleaut32 -luuid -lgdi32
#LIBS += -lboost_system-mgw46-mt-sd-1_53 -lboost_filesystem-mgw46-mt-sd-1_53 -lboost_program_options-mgw46-mt-sd-1_53 -lboost_thread-mgw46-mt-sd-1_53
#BOOST_LIB_SUFFIX=-mgw46-mt-sd-1_53
#BOOST_INCLUDE_PATH=C:/deps/boost
#BOOST_LIB_PATH=C:/deps/boost/stage/lib
#BDB_INCLUDE_PATH=c:/deps/db/build_unix
#BDB_LIB_PATH=c:/deps/db/build_unix
#OPENSSL_INCLUDE_PATH=c:/deps/ssl/include
#OPENSSL_LIB_PATH=c:/deps/ssl
#MINIUPNPC_LIB_PATH=c:/deps/miniupnpc
#MINIUPNPC_INCLUDE_PATH=c:/deps
---snip---

then run
Code:
qmake USE_QRCODE=1  USE_UPNP=1
make clean
make

please note on arch linux qmake for qt4 is called "qmake-qt4", change to reflect your distro

Thanks, that worked for building the microCoin client on Linux. I hadn't tried the binary Linux wallet on the first page, I prefer to compile from source.
glad its work  Grin
acctually im create Linux binary for microcoin  Grin

Pages: « 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 ... 252 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!