Bitcoin Forum
May 20, 2019, 01:43:52 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... 303 »
  Print  
Author Topic: [ANN][RIC] Riecoin: constellations POW *CPU* HARD FORK successful, world record  (Read 662331 times)
vinceste
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
February 11, 2014, 11:21:25 PM
 #721

with the correct portnumber the win32 miner will work Grin thaks bro
1558316632
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558316632

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558316632
Reply with quote  #2

1558316632
Report to moderator
1558316632
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558316632

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558316632
Reply with quote  #2

1558316632
Report to moderator
It is a common myth that Bitcoin is ruled by a majority of miners. This is not true. Bitcoin miners "vote" on the ordering of transactions, but that's all they do. They can't vote to change the network rules.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
BTCspoon
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
February 11, 2014, 11:21:37 PM
 #722

{
"blocks" : 502,
"currentblocksize" : 1000,
"currentblocktx" : 0,
"difficulty" : 1,
"errors" : "",
"generate" : false,
"genproclimit" : -1,
"hashespersec" : 0,
"pooledtx" : 0,
"testnet" : false
}
dbbit
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250


View Profile
February 11, 2014, 11:23:32 PM
Last edit: November 08, 2017, 05:32:27 PM by dbbit
 #723

Is there a way to see in the transaction how high a block you found was in the block index?

I found block ~ #476, but it doesn't really list that anywhere:

    {
        "account" : "",
        "address" : "RR1firQtq6i2Xy2CB2rYHPphEd9gnm81Ug",
        "category" : "immature",
        "amount" : 0.00000000,
        "confirmations" : 71,
        "generated" : true,
        "blockhash" : "bfd1395dd50f129dd098414b985e108832dec6020317a8a4b8e52wxc789551f8",
        "blockindex" : 0,
        "blocktime" : 1392159564,
        "txid" : "7282fc14bba46486792db3185219a41d94a7d8be7ca589c1a5d40c337f93b89c",
        "time" : 1392159564,
        "timereceived" : 1392159565
    }
wawaderwaran
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
February 11, 2014, 11:28:16 PM
 #724

I still don't get any connections even with the nodes everyone is posting here Sad
I'm supposed to put it into my appdata folder, right? (i also put it into the wallet folder anways...)
tomass
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
February 11, 2014, 11:28:30 PM
 #725

my win wallet cant sync, i got nodes
frfranke
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
February 11, 2014, 11:29:17 PM
 #726

Quote

How do you choose your http://192.168.0.69:28332 ?
I use 127.0.0.1 , but get disconnection.

my conf -

server=1
daemon=1
rpcport=28332
port=28333
rpcuser=xx
rpcpassword=xx
rcpallowip=127.0.0.1
gen=0
addnode=194.97.156.59
addnode=76.102.71.50
addnode=79.135.200.61
addnode=162.248.98.162
addnode=64.79.107.5
addnode=192.241.129.169
addnode=173.193.48.174
addnode=107.170.26.188
addnode=67.225.172.77
addnode=198.144.180.117
addnode=198.144.180.118

minerd line -

C:\minerd_rei\rminerd.exe -a primesr -o 127.0.0.1:28332 -u xx -p xx -t 4

Thanks dude, working!
crike
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 100


View Profile
February 11, 2014, 11:29:27 PM
 #727

addnode=213.239.207.114:28333
addnode=108.161.145.12:28333
addnode=198.98.52.244:28333
addnode=198.98.52.244:28333
addnode=54.198.193.96:28333
addnode=162.243.118.47:28333
addnode=54.237.23.244:28333
addnode=107.170.32.187:28333
addnode=95.138.166.126:28333

BTC: 19GwYWZjY3RczZFCS7S64AikrARuyZ7Zoc
markj113
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170
Merit: 1041



View Profile
February 11, 2014, 11:29:39 PM
 #728

I still don't get any connections even with the nodes everyone is posting here Sad
I'm supposed to put it into my appdata folder, right? (i also put it into the wallet folder anways...)

C:\Users\your username\AppData\Roaming\riecoin
c_jp
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
February 11, 2014, 11:30:33 PM
 #729

Still doesnt work for me. Im putting riecoin.conf in the same directory as the wallet and the minerd, but still get the json errors.

Quote

How do you choose your http://192.168.0.69:28332 ?
I use 127.0.0.1 , but get disconnection.

my conf -

server=1
daemon=1
rpcport=28332
port=28333
rpcuser=xx
rpcpassword=xx
rcpallowip=127.0.0.1
gen=0
addnode=194.97.156.59
addnode=76.102.71.50
addnode=79.135.200.61
addnode=162.248.98.162
addnode=64.79.107.5
addnode=192.241.129.169
addnode=173.193.48.174
addnode=107.170.26.188
addnode=67.225.172.77
addnode=198.144.180.117
addnode=198.144.180.118

minerd line -

C:\minerd_rei\rminerd.exe -a primesr -o 127.0.0.1:28332 -u xx -p xx -t 4

Thanks dude, working!
CryptoBeggar
Member
**
Offline Offline

Activity: 119
Merit: 10


View Profile
February 11, 2014, 11:31:10 PM
 #730

so why this client is an absolute clone of bitcoin?
also why so big hashrate (150MH/s with core 2 duo)?
also why am i mining hashes instead of primes?

i smell fishy about this

it's sha2 and someone's gonna rip it with an asic sooner than you think


Being this delusional...

Ok, I hope you guys not downloading wallet stealers being so keen on binaries...

What is approximate block time atm? When does diff readjust?


First MasterCoin protocol transaction -> https://bitcointalk.org/index.php?topic=265488.msg2940318#msg2940318; please refer to thread disclosed for more information
shadypepe
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 250


View Profile
February 11, 2014, 11:31:31 PM
 #731

the average time to find block, is that in seconds?

CZd9oh4FWe4f1TB69YyedxnuGyHt21zEPu
iqacid
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
February 11, 2014, 11:32:18 PM
 #732

its just CPU atm?
markj113
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170
Merit: 1041



View Profile
February 11, 2014, 11:32:56 PM
 #733

its just CPU atm?

yes
john117
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
February 11, 2014, 11:34:16 PM
 #734

in scanriecoin.c:209 repleace

Code:
#define MR_TESTS 12

with

Code:
#define MR_TESTS 1

and run with --max-prime=10000

speedup is about 200%
but it maybe finds more composite numbers
do you know what effect this has or are you just playing with the source?
Gatra, please can you explain what this does?

MR_TESTS is the number of miller rabin test performed to check if a number is prime,
as more tests you use the more you can be sure the number is prime.
This is important for the wallet, but not for the miner!
(if a composite is submited the network rejects is)

futur optimation coul be an implementation of the fermat test form primecoin,
which also could speed up mining a bit.

Also the miner is not optimized for cache performance!

Yes, this miner is very inefficient, I will look into it this weekend if time permits


Will this really speed up the mining process or just the speed we see in the miner? If the miner submits a composite does the wallet test it or is the network?



i just know for sure that the miner shows an higher hashrate,
but as the primecoin paper says: with bigger numbers the propability for a composite number passing the test decreases.

I don't kown if this also applays for the miller rabin test, but i just forkt gatras cpuminer
and implemented the fremat test form primecoin:

https://github.com/iddumied/cpuminer-rminerd-fermat

greenboy84
Member
**
Offline Offline

Activity: 104
Merit: 10


View Profile
February 11, 2014, 11:34:21 PM
 #735

I absolutely cannot get this to work.

My conf file is riecoin.conf in the appdata riecoin folder:

server=1
daemon=1
rpcport=28332
port=28333
rpcuser=myusername
rpcpassword=mypassword
rcpallowip=127.0.0.1
gen=0
addnode=194.97.156.59
addnode=76.102.71.50
addnode=79.135.200.61
addnode=162.248.98.162
addnode=64.79.107.5
addnode=192.241.129.169
addnode=173.193.48.174
addnode=107.170.26.188
addnode=67.225.172.77
addnode=198.144.180.117
addnode=198.144.180.118



command line for the miner is: F:\rminerd_win32\rminerd.exe -a primesr -o 127.0.0.1:28332 -u myusername -p mypassword -t 1

still failjob.

json rpc call failed  401

Any advice?

The source of my altcoin fortunes : CRYPTSY EXCHANGE
shadypepe
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 250


View Profile
February 11, 2014, 11:35:08 PM
 #736

in scanriecoin.c:209 repleace

Code:
#define MR_TESTS 12

with

Code:
#define MR_TESTS 1

and run with --max-prime=10000

speedup is about 200%
but it maybe finds more composite numbers
do you know what effect this has or are you just playing with the source?
Gatra, please can you explain what this does?

MR_TESTS is the number of miller rabin test performed to check if a number is prime,
as more tests you use the more you can be sure the number is prime.
This is important for the wallet, but not for the miner!
(if a composite is submited the network rejects is)

futur optimation coul be an implementation of the fermat test form primecoin,
which also could speed up mining a bit.

Also the miner is not optimized for cache performance!

Yes, this miner is very inefficient, I will look into it this weekend if time permits


Will this really speed up the mining process or just the speed we see in the miner? If the miner submits a composite does the wallet test it or is the network?



can someone confirm that that --max-prime=10000 is gonna improve actual mining revenue?

CZd9oh4FWe4f1TB69YyedxnuGyHt21zEPu
noobster
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
February 11, 2014, 11:36:04 PM
 #737

2 blocks to go
markj113
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170
Merit: 1041



View Profile
February 11, 2014, 11:36:40 PM
 #738

I absolutely cannot get this to work.

My conf file is riecoin.conf in the appdata riecoin folder:

server=1
daemon=1
rpcport=28332
port=28333
rpcuser=myusername
rpcpassword=mypassword
rcpallowip=127.0.0.1
gen=0
addnode=194.97.156.59
addnode=76.102.71.50
addnode=79.135.200.61
addnode=162.248.98.162
addnode=64.79.107.5
addnode=192.241.129.169
addnode=173.193.48.174
addnode=107.170.26.188
addnode=67.225.172.77
addnode=198.144.180.117
addnode=198.144.180.118



command line for the miner is: F:\rminerd_win32\rminerd.exe -a primesr -o 127.0.0.1:28332 -u myusername -p mypassword -t 1

still failjob.

json rpc call failed  401

Any advice?


is your .conf file defo a .conf file and not a .conf.txt file

are you also on a 32bit system with a single core?
Tamis
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 250



View Profile
February 11, 2014, 11:37:06 PM
 #739

i tried to mine this coins, I seriously did !

I even had big hopes for it...

I could not even launch either the client or the miner for different reasons on different os and vps.

Never ever had those problems on other coins !

60 people on irc for the launch, wallet et miner not compiling = .... ?

I won't say it but you do know what I mean :/
AizenSou
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000


View Profile
February 11, 2014, 11:37:15 PM
 #740

2 blocks to go

Yep and diff goes up to 460. It will be hard.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... 303 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!