Bitcoin Forum
May 25, 2019, 06:32:40 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... 304 »
  Print  
Author Topic: [ANN][RIC] Riecoin: constellations POW *CPU* HARD FORK successful, world record  (Read 662772 times)
PyroTekNeks
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 11, 2014, 11:46:18 PM
 #761

Yes...solomining...it's what people have been talking about the past 20 pages...

http://scrypt.cc?ref=baaai
^^^SCRYPT CLOUD MINING SITE!!!^^^
1558809160
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558809160

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558809160
Reply with quote  #2

1558809160
Report to moderator
PLAY OVER 3000 GAMES
LIGHTNING FAST WITHDRAWALS
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1558809160
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558809160

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558809160
Reply with quote  #2

1558809160
Report to moderator
1558809160
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558809160

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558809160
Reply with quote  #2

1558809160
Report to moderator
paulthetafy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 815
Merit: 1000


View Profile
February 11, 2014, 11:46:39 PM
 #762

Thats because paid blocks only just started 5 mins ago, and diff is hard!

MickeNorsk
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100


View Profile
February 11, 2014, 11:47:14 PM
 #763


Well how do I even solomine without a wallet?
Sorry, but it's a mess looking through 20 pages, and I'm a newb

SC: BSGpdD9cCYTGTv4oBMMgZFKjDn3s1gFNHZ
singula
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 251



View Profile
February 11, 2014, 11:47:37 PM
 #764


Seems to be zero - I am getting same speed as the other miner with MR tests

Big brother is not watching you anymore. Big brother is telling you how to live.
relm9
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 1000



View Profile
February 11, 2014, 11:48:04 PM
 #765

Found 1 block so far Smiley
cAllisTo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
February 11, 2014, 11:48:35 PM
 #766

addnode=213.239.207.114:28333
addnode=108.161.145.12:28333
addnode=198.98.52.244:28333
addnode=198.98.52.244:28333
addnode=54.198.193.96:28333
addnode=162.243.118.47:28333
addnode=54.237.23.244:28333
addnode=107.170.32.187:28333
addnode=95.138.166.126:28333


thanks adding those nods worked
yes indeed thanks dude
markj113
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170
Merit: 1041



View Profile
February 11, 2014, 11:49:56 PM
 #767

I absolutely cannot get this to work.

My conf file is riecoin.conf in the appdata riecoin folder:

server=1
daemon=1
rpcport=28332
port=28333
rpcuser=myusername
rpcpassword=mypassword
rcpallowip=127.0.0.1
gen=0
addnode=194.97.156.59
addnode=76.102.71.50
addnode=79.135.200.61
addnode=162.248.98.162
addnode=64.79.107.5
addnode=192.241.129.169
addnode=173.193.48.174
addnode=107.170.26.188
addnode=67.225.172.77
addnode=198.144.180.117
addnode=198.144.180.118



command line for the miner is: F:\rminerd_win32\rminerd.exe -a primesr -o 127.0.0.1:28332 -u myusername -p mypassword -t 1

still failjob.

json rpc call failed  401

Any advice?


is your .conf file defo a .conf file and not a .conf.txt file

are you also on a 32bit system with a single core?

64 bit quad core, two different systems. Using the windows wallet that was posted by the trusted member.

setgenerate true = mining, but the mining app will not run. Every time its fail.

and its def a .conf file. I've solo mined plenty of coins, I just cannot get this one to work.

why are you running a 32bit miner with only 1 thread set in the command line then?
AizenSou
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000


View Profile
February 11, 2014, 11:50:14 PM
 #768

Found a block worth RIC.

        "category" : "immature",
        "amount" : 0.26041666,
        "confirmations" : 4,
        "generated" : true,



congrats, what system/speed are you running
176 threads.
2P X5650 @ 3.8GHz
2P E5-2650
2P E5-2448L
2P E5-2670 V2
4P Opteron 6172

Lucky one. How is your total knumbers/s ?
15,575,660

So I should give up this coin now  Grin. I have 1/100 of your hash and you don't even get 1 RIC, how high should I hope.  Tongue
tomass
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
February 11, 2014, 11:51:22 PM
 #769

how to start minerd in windows ?
"C:\xxxx\minerd.exe" -o http://127.0.0.1:28332 -u xx -p xx -t 4 -a primesr
just dont work
Alphi
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798
Merit: 1000


View Profile
February 11, 2014, 11:51:57 PM
 #770

how setup rminerd on windows?


tried the wallet, miner won't mine on it
if you dont know how to mine solo don't waste time to mine riecoin... ))

Thank you sir.  You are a hero.


Does anyone know the command to increase the sieve size for rminerd?
sorry if I offended anyone((

riecoin.conf
Code:
rpcuser=123
rpcpassword=12345
rpcport=1234
server=1

miner start
Code:
rminerd -a primesr -o 127.0.0.1:1234 -u 123 -p 12345


sucks but every time I try that I just get

 HTTP request failed: The requested URL returned error: 401

im using the RiecoinQT and rminerd

windows 7 64-bit even with the firewall off it wont talk

KARMA: KSc9oGgGga1TS4PqZNFxNS9LSDjdSgpC1B      VERT: VgKaooA5ZuLLUXTUANJigH9wCPuzBUBv9H
DOGE:   DRN7pXid34o6wQgUuK8BoSjWJ5g8jiEs4e
PyroTekNeks
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 11, 2014, 11:52:25 PM
 #771


Well how do I even solomine without a wallet?
Sorry, but it's a mess looking through 20 pages, and I'm a newb
It's ok, I understand, sorry for being harsh.

You have to download the wallet, let it sync. Sometimes it won't sync by itself. You have to make a .conf file in the directory, follow this: (then find the miner)
I absolutely cannot get this to work.

My conf file is riecoin.conf in the appdata riecoin folder:

server=1
daemon=1
rpcport=28332
port=28333
rpcuser=myusername
rpcpassword=mypassword
rcpallowip=127.0.0.1
gen=0
addnode=194.97.156.59
addnode=76.102.71.50
addnode=79.135.200.61
addnode=162.248.98.162
addnode=64.79.107.5
addnode=192.241.129.169
addnode=173.193.48.174
addnode=107.170.26.188
addnode=67.225.172.77
addnode=198.144.180.117
addnode=198.144.180.118



command line for the miner is: F:\rminerd_win32\rminerd.exe -a primesr -o 127.0.0.1:28332 -u myusername -p mypassword -t 1

still failjob.

json rpc call failed  401

Any advice?


is your .conf file defo a .conf file and not a .conf.txt file

are you also on a 32bit system with a single core?

64 bit quad core, two different systems. Using the windows wallet that was posted by the trusted member.

setgenerate true = mining, but the mining app will not run. Every time its fail.

and its def a .conf file. I've solo mined plenty of coins, I just cannot get this one to work.

why are you running a 32bit miner with only 1 thread set in the command line then?

http://scrypt.cc?ref=baaai
^^^SCRYPT CLOUD MINING SITE!!!^^^
cAllisTo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
February 11, 2014, 11:55:05 PM
 #772

Hope any pool will be up for this coin soon ?
cad_cdn
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 500



View Profile
February 11, 2014, 11:55:45 PM
 #773

anything peculiar in this?
shouldn't I be seeing other results besides just hashrate?

[2014-02-11 18:48:22] thread 1: 387973121 hashes, 37482 khash/s
[2014-02-11 18:48:24] thread 4: 1048577 hashes, 961.12 khash/s
[2014-02-11 18:48:31] thread 0: 226492417 hashes, 28637 khash/s
[2014-02-11 18:48:38] thread 5: 141557761 hashes, 19980 khash/s
[2014-02-11 18:48:48] thread 1: 186646529 hashes, 24155 khash/s
[2014-02-11 18:48:50] thread 2: 415236097 hashes, 17655 khash/s
[2014-02-11 18:48:50] thread 4: 4194305 hashes, 77672 khash/s
[2014-02-11 18:48:56] thread 0: 142606337 hashes, 24927 khash/s
[2014-02-11 18:48:59] thread 6: 313524225 hashes, 8814 khash/s
[2014-02-11 18:49:01] thread 2: 88080385 hashes, 82395 khash/s
[2014-02-11 18:49:01] thread 5: 99614721 hashes, 9063 khash/s
[2014-02-11 18:50:25] thread 1: 120586241 hashes, 1357 khash/s
[2014-02-11 18:50:51] thread 1: 6291457 hashes, 244.96 khash/s
[2014-02-11 18:50:51] thread 0: 123731969 hashes, 1135 khash/s
[2014-02-11 18:50:51] thread 1: 1048577 hashes, 80660 khash/s
weedoge
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
February 11, 2014, 11:56:19 PM
 #774

Hope any pool will be up for this coin soon ?


Looks like this coin might not last long otherwise... Very difficult coin to mine, someone needs to implement some prime share system fast!

MickeNorsk
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100


View Profile
February 11, 2014, 11:56:38 PM
 #775


Well how do I even solomine without a wallet?
Sorry, but it's a mess looking through 20 pages, and I'm a newb
It's ok, I understand, sorry for being harsh.

You have to download the wallet, let it sync. Sometimes it won't sync by itself. You have to make a .conf file in the directory, follow this: (then find the miner)
I absolutely cannot get this to work.

My conf file is riecoin.conf in the appdata riecoin folder:

server=1
daemon=1
rpcport=28332
port=28333
rpcuser=myusername
rpcpassword=mypassword
rcpallowip=127.0.0.1
gen=0
addnode=194.97.156.59
addnode=76.102.71.50
addnode=79.135.200.61
addnode=162.248.98.162
addnode=64.79.107.5
addnode=192.241.129.169
addnode=173.193.48.174
addnode=107.170.26.188
addnode=67.225.172.77
addnode=198.144.180.117
addnode=198.144.180.118



command line for the miner is: F:\rminerd_win32\rminerd.exe -a primesr -o 127.0.0.1:28332 -u myusername -p mypassword -t 1

still failjob.

json rpc call failed  401

Any advice?


is your .conf file defo a .conf file and not a .conf.txt file

are you also on a 32bit system with a single core?

64 bit quad core, two different systems. Using the windows wallet that was posted by the trusted member.

setgenerate true = mining, but the mining app will not run. Every time its fail.

and its def a .conf file. I've solo mined plenty of coins, I just cannot get this one to work.

why are you running a 32bit miner with only 1 thread set in the command line then?


Well yeah.. I don't know where to find the wallet ._.

SC: BSGpdD9cCYTGTv4oBMMgZFKjDn3s1gFNHZ
Benchman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 219
Merit: 100



View Profile
February 11, 2014, 11:57:21 PM
 #776

this is Fail Coin.

Diff is still 1 (said wallet), but i cant mine one fucking block with 5x i7 4770k @4,6Ghz. Every cpu has ~800.000 knumbers/s... almost hour
Anotheranonlol
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500


View Profile
February 11, 2014, 11:57:49 PM
Last edit: February 12, 2014, 12:25:01 AM by Anotheranonlol
 #777

anything peculiar in this?
shouldn't I be seeing other results besides just hashrate?

[2014-02-11 18:48:22] thread 1: 387973121 hashes, 37482 khash/s
[2014-02-11 18:48:24] thread 4: 1048577 hashes, 961.12 khash/s
[2014-02-11 18:48:31] thread 0: 226492417 hashes, 28637 khash/s
[2014-02-11 18:48:38] thread 5: 141557761 hashes, 19980 khash/s
[2014-02-11 18:48:48] thread 1: 186646529 hashes, 24155 khash/s
[2014-02-11 18:48:50] thread 2: 415236097 hashes, 17655 khash/s
[2014-02-11 18:48:50] thread 4: 4194305 hashes, 77672 khash/s
[2014-02-11 18:48:56] thread 0: 142606337 hashes, 24927 khash/s
[2014-02-11 18:48:59] thread 6: 313524225 hashes, 8814 khash/s
[2014-02-11 18:49:01] thread 2: 88080385 hashes, 82395 khash/s
[2014-02-11 18:49:01] thread 5: 99614721 hashes, 9063 khash/s
[2014-02-11 18:50:25] thread 1: 120586241 hashes, 1357 khash/s
[2014-02-11 18:50:51] thread 1: 6291457 hashes, 244.96 khash/s
[2014-02-11 18:50:51] thread 0: 123731969 hashes, 1135 khash/s
[2014-02-11 18:50:51] thread 1: 1048577 hashes, 80660 khash/s


yes, something like

'expected average time to block:8010003.13113'
accepted: 0 in xxxx seconds

PJDavis1970
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 11, 2014, 11:58:32 PM
 #778

this is Fail Coin.

Diff is still 1 (said wallet), but i cant mine one fucking block with 5x i7 4770k @4,6Ghz. Every cpu has ~800.000 knumbers/s... almost hour

Why don't you all read the first post before posting things like this?

cAllisTo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
February 11, 2014, 11:59:11 PM
 #779

600 seconds 0 accept with 700000 Knumbers/s
PJDavis1970
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 12, 2014, 12:00:04 AM
 #780

Since this is a new PoW, it is very hard to define a starting difficulty that avoids instamining. To overcome this and contribute to a fair launch, the first 576 blocks will have no reward and the next 576 will linearly increase and reach the full reward at block 1152, after 4 difficulty adjustments were performed. Besides avoiding instamining, this should allow time for those who want to compile their own clients.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... 304 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!