Bitcoin Forum
October 21, 2017, 09:18:47 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 210 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Litecoin - a lite version of Bitcoin. Launched!  (Read 1148372 times)
terrytibbs
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 616



View Profile
October 13, 2011, 03:41:32 AM
 #261

Quote
the miner cannot connect to this
[/quote
Same problem here . Was working on testnet fine but not connecting now.
Did you change anything other than adding the genesis hashes? Port?
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
coblee
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218


Creator of Litecoin. Director of Eng at Coinbase.


View Profile
October 13, 2011, 03:41:55 AM
 #262

New windows daemon: https://github.com/downloads/coblee/litecoin/litecoin-windows-daemon-10-12-2011.zip

localhost
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 393


View Profile
October 13, 2011, 03:42:09 AM
 #263

ETA for exchange so I can dump these ASAP. Thanks.
Just go back to mining SC2, will you? Or maybe you're one of those RS made a millionaire for free?

-
bulanula
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile
October 13, 2011, 03:51:09 AM
 #264

@Coblee

Can YOU answer the question please.

What is the proper RPC Port? I have seen 8332, 9332 and 19333.

Default port is?

9332 for gods sake learn to read mr chimp lol  Roll Eyes
froggy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 127


View Profile WWW
October 13, 2011, 03:51:20 AM
 #265

Quote
the miner cannot connect to this
[/quote
Same problem here . Was working on testnet fine but not connecting now.
Did you change anything other than adding the genesis hashes? Port?

Got it - had to ensure server=1 was in the conf.  I had problems starting Litecoin originally at 4AM - kept dying at start so I tried loads of stuff to get it to work including removing that server=1 line.  Eventually deleted the old Litecoin directory in appdata and started with a new empty directory with just the conf.  This got Litecoin starting but I forgot to put server=1 back in the conf.

Everything working finaly now - about 47 minutes late to the party but mining fine now.  
terrytibbs
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 616



View Profile
October 13, 2011, 03:51:36 AM
 #266

@Coblee

Can YOU answer the question please.

What is the proper RPC Port? I have seen 8332, 9332 and 19333.

Default port is?
9332
grod
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
October 13, 2011, 03:51:40 AM
 #267

Sigh.  Whenever I get a non-stale it's an orphan.  Ah well, maybe after a retarget or two, right?  At least total network hash rate is a very respectable 524 khash.  Very decent for just out the gate.
ripper234
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260


Ron Gross


View Profile WWW
October 13, 2011, 03:52:56 AM
 #268

I've decided to launch early for those of you that are refreshing this page constantly.
Here's the genesis hash, go for it!
http://bit.ly/r8BnRY

Best rickroll ever Smiley

Please do not pm me, use ron@bitcoin.org.il instead
Mastercoin Executive Director
Co-founder of the Israeli Bitcoin Association
CoinHumper
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 58



View Profile
October 13, 2011, 03:53:07 AM
 #269

@Coblee

Can YOU answer the question please.

What is the proper RPC Port? I have seen 8332, 9332 and 19333.

Default port is?
9332

Thanks
worldinacoin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714



View Profile WWW
October 13, 2011, 03:56:50 AM
 #270

I have managed to mine 3 blocks, but tons of false proof of work.
freequant
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770


View Profile
October 13, 2011, 03:57:52 AM
 #271

I've decided to launch early for those of you that are refreshing this page constantly.
Here's the genesis hash, go for it!
http://bit.ly/r8BnRY

Ahah, I fell for it Wink
Thanks for relaxing the atmosphere..
ripper234
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260


Ron Gross


View Profile WWW
October 13, 2011, 03:58:03 AM
 #272

Could someone send me a Litecent or something as a test?

LWydKD9DzqxjbroEwksGYLnfZJeQJa9KFt

I'm having problems connecting properly.
Also, all the scripts I prepared and tested turned out meaningless, I woke at 3:40 GMT +2 to find my computer has rebooted for some reason (Windows update?)

Please do not pm me, use ron@bitcoin.org.il instead
Mastercoin Executive Director
Co-founder of the Israeli Bitcoin Association
ineededausername
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784


bitcoin hundred-aire


View Profile
October 13, 2011, 03:58:15 AM
 #273

Why do I have only 400LTC but 15 transactions?! (just mining and no unconfirmed/waiting for 90 blocks)

(BFL)^2 < 0
freequant
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770


View Profile
October 13, 2011, 03:58:39 AM
 #274

block_nTime=1317972665
block_nNonce=2084524493


Fail ! Mine this crap until your CPU blows up. I will stick to TBX and SC2 fools. No exchange = GTFO !!!

Don't be bitter just because you did not manage to make it run on your rig...
bulanula
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile
October 13, 2011, 03:59:03 AM
 #275

I have managed to mine 3 blocks, but tons of false proof of work.

Congratulations comrade. When the exchange opens you can dump and be loaded. Well done !

Anyone want to sell me 50 LTC for 50 USD ? I think price will rise and surpass BTC. By Christmas the LTC will be worth 100 USD !

Please sell me some. Thank you.
johnj
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
October 13, 2011, 03:59:14 AM
 #276

Why do I have only 400LTC but 15 transactions?! (just mining and no unconfirmed/waiting for 90 blocks)

orphaned blocks

1AeW7QK59HvEJwiyMztFH1ubWPSLLKx5ym
TradeHill Referral TH-R120549
CoinHumper
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 58



View Profile
October 13, 2011, 03:59:26 AM
 #277

Why do I have only 400LTC but 15 transactions?! (just mining and no unconfirmed/waiting for 90 blocks)

It means 7 orphans and 8 Generated for a total of 15
dust
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840



View Profile WWW
October 13, 2011, 04:00:01 AM
 #278

I compiled the latest source, downloaded litecoin.conf and put it in ~/.litecoin.  I'm stuck at downloading block 119.  This seems to be related to the lockin... anyone know what is going on?

Cryptocoin Mining Info | OTC | PGP | Twitter | freenode: dust-otc | BTC: 1F6fV4U2xnpAuKtmQD6BWpK3EuRosKzF8U
grod
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
October 13, 2011, 04:00:13 AM
 #279

I have managed to mine 3 blocks, but tons of false proof of work.

The 90% stales are only to be expected, but the 70% orphan blocks are worse. Sad

400 LTC, lucky you.  I'm like 10% of the current hash power, but getting nothing but stales and orphans.  100 LTC mined though...

worldinacoin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714



View Profile WWW
October 13, 2011, 04:02:50 AM
 #280

I am getting 3 generated and 4 orphans.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 210 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!