Bitcoin Forum
August 21, 2017, 08:44:10 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 »
  Print  
Author Topic: [POOL] YAAMP.COM multipool multialgo profit switch with exchange  (Read 127571 times)
Mue
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364


MonetaryUnit. For Me,yoU,Everybody.


View Profile WWW
April 17, 2015, 07:06:27 PM
 #441

Hi yaamp can you please update to the latest version of the MonetaryUnit daemon.
https://github.com/MonetaryUnit/MUE-Src/releases/tag/1.0.0.1
Many thanks
Mue

MonetaryUnit > Homepage **
MUEX.io > Crypto Portal **
MonetaryUnit Chat > Slack **
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1503305050
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503305050

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503305050
Reply with quote  #2

1503305050
Report to moderator
1503305050
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503305050

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503305050
Reply with quote  #2

1503305050
Report to moderator
Star65
Member
**
Offline Offline

Activity: 65


View Profile
April 17, 2015, 10:05:26 PM
 #442

maybe u should use the round robin mode of sgminer ?
I don't know what it is. But the problem is already solved (using the config file).
Thank you!
chakraborty
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 53


View Profile
April 18, 2015, 12:09:15 PM
 #443

In this pool I have an account MyriadCoin and Acoin. Automatic payment does not pass. How do I withdraw coins? Help me please!
king_pin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 393



View Profile WWW
April 18, 2015, 01:15:30 PM
 #444

Is the Current Estimate calculate before or after taxation with Fees**

Help to save a persons life with BITCOIN - http://www.bitcoinsaves.org/en/
economist2000
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
April 18, 2015, 04:52:50 PM
 #445

What is the problem with payments again? For more than 2 days no payments.
Equivalent balance of approximately 0.03 BTC
Star65
Member
**
Offline Offline

Activity: 65


View Profile
April 18, 2015, 11:49:47 PM
 #446

Yaamp, I see an error in the table Groestl (Pool), coin Diamond, row Amount=0.002. Must be 0.2. Accordingly the profit is calculated also 100 times less.  Smiley
BR
chakraborty
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 53


View Profile
April 19, 2015, 07:58:55 AM
 #447

Yaamp, please help! No automatic payments:
MX5VQzr4u1LvRSrB1eGRXWnsiCCiVxoTXT
AP5SdfoHvMVJE9gkGiHFin3jafes13UtBg
yaamp
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 174


View Profile WWW
April 19, 2015, 11:07:18 AM
 #448

Is the Current Estimate calculate before or after taxation with Fees**

all numbers in the pool status section are after fees.

-----------

MyriadCoin and Acoin payments just went through. we didnt have enough of them. we had to go on exchanges to buy some. we should think about implementing something to let you know about our funds status so you can choose a currency accordingly.

yaamp.com
chakraborty
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 53


View Profile
April 19, 2015, 11:33:22 AM
 #449

MyriadCoin and Acoin payments just went through.
Thank you very much!
SRBOOTH
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 310



View Profile
April 19, 2015, 06:02:58 PM
 #450

Trying to use ccminer with algo-switch per pool instructions:

:start

ccminer.exe -r 0 -a x11   -o stratum+tcp://yaamp.com:3533 -u joe -p x11,x13,x14,x15,quark,lyra2
ccminer.exe -r 0 -a x13   -o stratum+tcp://yaamp.com:3633 -u joe -p x11,x13,x14,x15,quark,lyra2
ccminer.exe -r 0 -a x14   -o stratum+tcp://yaamp.com:3933 -u joe -p x11,x13,x14,x15,quark,lyra2
ccminer.exe -r 0 -a x15   -o stratum+tcp://yaamp.com:3733 -u joe -p x11,x13,x14,x15,quark,lyra2
ccminer.exe -r 0 -a lyra2 -o stratum+tcp://yaamp.com:4433 -u joe -p x11,x13,x14,x15,quark,lyra2
ccminer.exe -r 0 -a quark -o stratum+tcp://yaamp.com:4033 -u joe -p x11,x13,x14,x15,quark,lyra2

sleep 5000
goto start

However my miner does not switch algo along with pool, could someone please offer advice , thanks.
smokiepot
Member
**
Offline Offline

Activity: 74


View Profile WWW
April 19, 2015, 06:05:04 PM
 #451

who is joe ?  Wink

try your wallet adress. how should yaamp know who joe is ?
SRBOOTH
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 310



View Profile
April 19, 2015, 06:18:09 PM
 #452

who is joe ?  Wink

try your wallet adress. how should yaamp know who joe is ?
You soooo funny , lol, but....really?
SRBOOTH
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 310



View Profile
April 19, 2015, 06:50:54 PM
 #453

Trying to use ccminer with algo-switch per pool instructions:

:start

ccminer.exe -r 0 -a x11   -o stratum+tcp://yaamp.com:3533 -u joe -p x11,x13,x14,x15,quark,lyra2
ccminer.exe -r 0 -a x13   -o stratum+tcp://yaamp.com:3633 -u joe -p x11,x13,x14,x15,quark,lyra2
ccminer.exe -r 0 -a x14   -o stratum+tcp://yaamp.com:3933 -u joe -p x11,x13,x14,x15,quark,lyra2
ccminer.exe -r 0 -a x15   -o stratum+tcp://yaamp.com:3733 -u joe -p x11,x13,x14,x15,quark,lyra2
ccminer.exe -r 0 -a lyra2 -o stratum+tcp://yaamp.com:4433 -u joe -p x11,x13,x14,x15,quark,lyra2
ccminer.exe -r 0 -a quark -o stratum+tcp://yaamp.com:4033 -u joe -p x11,x13,x14,x15,quark,lyra2

sleep 5000
goto start

However my miner does not switch algo along with pool, could someone please offer advice , thanks.

Sorry to have taken up space on the forum...it is all good , I somehow missed the switch happening in the past, I get the dunce cap of the day  Roll Eyes
smokiepot
Member
**
Offline Offline

Activity: 74


View Profile WWW
April 19, 2015, 07:29:11 PM
 #454

maybe its because yaamp dont mine with the x14 algo. so yaamp dont accept your passwort and let you only mine the first alive algo ?
SRBOOTH
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 310



View Profile
April 21, 2015, 05:27:08 AM
 #455

Anyone get ahold of ccminer for neoscrypt yet??  Roll Eyes

Or does anyone have best miner ( with extranonce.subscribe ) and settings for Nvidia 750ti, thanks.
thevictimofuktyranny
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784


View Profile
April 21, 2015, 01:34:19 PM
 #456

Anyone get ahold of ccminer for neoscrypt yet??  Roll Eyes

Or does anyone have best miner ( with extranonce.subscribe ) and settings for Nvidia 750ti, thanks.

Yeah, djm34 is doing a crowd-funding campaign for it, you can buy it for 0.02BTC.

This link:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=916336.0
DougB62
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 672


Banned: For Your Protection


View Profile
April 21, 2015, 03:48:47 PM
 #457

Hey yaamp ops - new qubit launch any moment - https://bitcointalk.org/index.php?topic=1024845.0
DougB62
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 672


Banned: For Your Protection


View Profile
April 21, 2015, 04:56:20 PM
 #458

Wow! You're quick!!  Grin

Thanks for adding that!!!
xalen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20


View Profile
April 22, 2015, 01:55:04 AM
 #459

Hello. Did anyone knows why on graph Pending goes down while Balance didn't rise up
 
http://i60.tinypic.com/2zptkdl.jpg
DougB62
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 672


Banned: For Your Protection


View Profile
April 22, 2015, 02:03:48 AM
 #460

Hello. Did anyone knows why on graph Pending goes down while Balance didn't rise up
 

The "Pending" most likely fell due to an orphaned block. Your 'Balance" (the blue line) will rise as the blocks mature, and are exchanged. (This takes a while, and is always behind the "pending")

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!