inovatina, inovatima, domacim vatima, poljskim vatima, ulaznim vatima, vatima pakva ...
Ma smvt vogopedima bve!
Teslavatima dobro je ajde...
Gledam jesam napisao Tesva ili Tesla
Kazi druze
TeslaBato, Wato
Pozdrav svima,
Imam lepe vesti, kompletan prevod sajta bitcoin.org dostupan je na nasem jeziku nakon visemesecnog truda. Nadam se da ce pomoci ljudima sa nasih prostora da bolje razumeju tehnologiju i mogucnosti koje Bitkoin nudi. Ukoliko ima sugestija, slobodno javite. Obzirom na to da sam ovo radio sam, gotovo je sigurno da ima gresaka.
https://bitcoin.org/sr/Ajde ti decko daj neku adresu za btc, ltc, i tako te stvari a eo vi ti svi meriti sto imam, a imam, a boli me patka, a ti si uradio stvar.
Ako imas slobodnog vremena, pretpostavih logicno, nadji me, zovi me, sta god, dacu ti da radis.
Hvala.
Nece 81, dobio si 50, uzdravlje!
ha ha licimuri ... ipak postoje ljudi
opet da osvrnem:
Chejn
E to je ego!
Jebo me Osho koji sam ga qrac i citao.
Neka spoznaja se desila... secam se kad sam pre desetak godina skapirao kave picke materine deli karnezi, napoleoni hili, jebene zabe jutarnje, sire, japanski kiosaki madjari, roberti jel, si moji prijatelji poznanici roberti su madjari Smiley .. to te rondine tajne ... pi.. nista to ljudi ne radi.. to su price tih likova seru zamo u krug sve je to isto... i odlozio...
i eo pazi.. posle 10 godina... spremao,, izvadim sve te knjige na gomili... i vidim svojih 10 godina unazad i kako je materijalizacija misli izla ustvari... jebo te sunce.. pa ja to imam u podsvesi a nisam ni primetio Smiley
A pazite najbitnije kad to dodje najlakse... kad stvarno osetis da ne osetis tu prljavstinu energije komunikativnog sistema, danasnjeg monetarnog. Kad si u seti, to "boli te q" tad mozes da iskreno osetis kao da vec jeste a to je najbnije. Dakle sve te knige starno jesu isto.. ali to isto je to da IDEJA + SETA daju materijalizaciju.. moz me sad argumentovati kako ko hoce ali ovo je moj put.. a bogami i zaovnao sam sta kazu gameri i nije me sramota da priznam jer samo delim delim delim delim. Jer mi ne treba.... a kad treba vreati se , stvori se...
Ne ovaj je lud.. zbore novajlije i stari licimuri, ali opet naglas kazem, crna sedista,, ledder shwartc , crven konac, accent roth
aaaaaaaaaaa eeeeeeeeee
pazite pobedu... ne za ovo... slavite me vernici Tongue
Taj bmw je bio automobil ni manje ni vise nego od, ha aspsurda, direktora OPT banke Cheesy
Buuuuhahahhahahahahahahahhahaha
A pazi sad... oterao ja kod mestera na telep gde su oni terali, i sretnem bas tog lika koji je treao ta kola, vozac na her direktore..
ee matori , su ti poznata ova kola?
ee jaoo pa to je nasa trojka!
ne ne, grdno gresis sinko to je moja trojka.
Djordje Marcetin sa Salajke... ne znam sta rece on , mngo sam si bio u bitan u momentu pa nisam obratio paznju sta rece kako se zove
Cime se bavis?
A ja sedam polako u kola
bitkoin rekoh...
aaaa.. lepo..
jeste kazem... sve cete banke da pomrete.
kaze lik to je delimicno tacno ali mi smo otp mi necemo ostale hoce
brate, sve umirete, bitkoin zivi! spustim rayban od jedno 250jura dam gas u kompakt modu i nestanem ko klint.
E jesam seljacina ajd kazi sad Smiley
Ali to... pare nema... ko kad otvori lik vrizider, ono za vizu.. pa stavi lice u pudinge.. divne pudinge izgledaju kao grudi jedne moje bivse devojke. Brbrbbrbrbr .. onomatopeja mog lica medj sisama... nije ideja.. izbacio sam nije hteo da nam otpeva btc pesmu a ja obecao ljudim aovde.. to ne valja. Nije skapirao ozbiljno. Menije ovo ne zivot, vec, svako je lud kad mi bilo sta drugo prica, kako ovo moze ono moze, ne moze ima i to ti je sada, ako ces ad zaradius radi to, ocigleno je, i ciklusis se ponavljaju, i bitkoin ce biti milion i jbeite se vise. Ajd laku noc Smiley Jutro je vec.. a u pm.