Bitcoin Forum
December 03, 2016, 07:52:05 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 »  All
  Print  
Author Topic: ANUBIS - a CGMINER Web Frontend  (Read 78839 times)
ralree
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518


Manateeeeeeees


View Profile
September 04, 2012, 09:24:20 PM
 #241

New changes are good, but dark colors on black = headache after 2 minutes.

Easy to fix in CSS and/or GIMP/Photoshop/etc. for the images.  It looks fine on my monitors, but maybe I run at a higher brightness than most..

There's a new feature that requires some effort in apache: read-only stats.  Example here:

https://ralree.dyndns.org/ANUBIS/read-only/allgpus.php

The non-read-only directory is just /ANUBIS.  HTTP Auth is enabled on the entire webserver EXCEPT for some of the media directories in /ANUBIS and the read-only directory.  The read-only scripts run with SELECT privileges in mysql instead of the full gamut.  Changes are all in github.

https://github.com/hank/ANUBIS

Here's a quick and dirty example apache config:
Code:
        <Directory /var/www/>
                Options Indexes FollowSymLinks MultiViews
                AllowOverride None
                Order allow,deny
                allow from all

                AuthUserFile /some/path/outside/served/directories/users
                AuthName "Area protected by belligerent drunk."
                AuthGroupFile /dev/null
                AuthType Basic
                Require valid-user
        </Directory>

        <LocationMatch "/ANUBIS/(read-only|images|css|table-images)">
                Satisfy Any
                Allow from all
        </LocationMatch>

1MANaTeEZoH4YkgMYz61E5y4s9BYhAuUjG
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480794725
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480794725

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480794725
Reply with quote  #2

1480794725
Report to moderator
1480794725
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480794725

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480794725
Reply with quote  #2

1480794725
Report to moderator
AniceInovation
Donator
Sr. Member
*
Offline Offline

Activity: 314


Interesting.


View Profile
September 11, 2012, 10:59:24 PM
 #242

Installation is simple. You need a MySQL/PHP enabled host within your rig-network.
ocminer


Hey,

A MySQL/PHP host, is a MySQL/PHP server right?
What software do you recomend?

I use windows 7.

vapourminer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 890

what is this "brake pedal" you speak of?


View Profile
September 12, 2012, 12:52:24 AM
 #243

I use easy php. made for local network web serving only, and easy to setup. everything you need for anubis in one package.

http://www.easyphp.org/
btckeeper
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13


View Profile
September 19, 2012, 11:20:18 AM
 #244

Hello all. What is DISCARDS column? I have about 30% discards. What does it mean?
ralree
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518


Manateeeeeeees


View Profile
October 09, 2012, 02:10:24 AM
 #245

Hello all. What is DISCARDS column? I have about 30% discards. What does it mean?
AFAIK it's when there's a new block detected and you throw away your current batch of work you've been assigned.  You lose nothing to discards, only rejects.

1MANaTeEZoH4YkgMYz61E5y4s9BYhAuUjG
gigica viteazu`
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 455

beast at work


View Profile
October 14, 2012, 01:32:38 AM
 #246

this looks great, but i`m still looking for a solution to get this kind of info from my miners, with them beign behind a firewall

BURST-3FDG-W622-8KAF-E52KP
stevegee58
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 783



View Profile
October 14, 2012, 11:18:25 AM
 #247

this looks great, but i`m still looking for a solution to get this kind of info from my miners, with them beign behind a firewall


Is it a firewall at home or work?  If it's at home you have to set up your router to forward port 80 to your web server.

If it's at work I doubt they'd want you running a web server on their network.

You are in a maze of twisty little passages, all alike.
ralree
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518


Manateeeeeeees


View Profile
October 14, 2012, 05:28:59 PM
 #248

Yeah simply open a port on your firewall, or use something like STUN/TURN/ICE to get around it.  Alternatively, you could host ANUBIS somewhere public, and just use the API through your firewall to your miners in read-only mode.

1MANaTeEZoH4YkgMYz61E5y4s9BYhAuUjG
P_Shep
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924


View Profile WWW
October 21, 2012, 06:42:40 AM
 #249

Added the new API features.
sharky112065
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 383



View Profile
November 18, 2012, 02:50:07 PM
 #250

Added the new API features.

I just updated and now my login credentials are no longer asked for. I copied over my old auth.inc.php but no joy. Are you now using a different method for authentication?

To show bitcoin balance without orphans you might want to change this line in acc.inc.php:

$blockchain_addr_options = '?format=json&limit=0';

to this:

$blockchain_addr_options = '?format=json&limit=0&filter=5';

I keep having to change it manually on updates.

Donations welcome: 12KaKtrK52iQjPdtsJq7fJ7smC32tXWbWr
P_Shep
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924


View Profile WWW
November 18, 2012, 06:34:33 PM
 #251

Added the new API features.

I just updated and now my login credentials are no longer asked for. I copied over my old auth.inc.php but no joy. Are you now using a different method for authentication?

To show bitcoin balance without orphans you might want to change this line in acc.inc.php:

$blockchain_addr_options = '?format=json&limit=0';

to this:

$blockchain_addr_options = '?format=json&limit=0&filter=5';

I keep having to change it manually on updates.

I never added any login to Anubis. Ralree did though.

what does the filter=5 do?
sharky112065
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 383



View Profile
November 18, 2012, 09:09:53 PM
 #252

Added the new API features.

I just updated and now my login credentials are no longer asked for. I copied over my old auth.inc.php but no joy. Are you now using a different method for authentication?

To show bitcoin balance without orphans you might want to change this line in acc.inc.php:

$blockchain_addr_options = '?format=json&limit=0';

to this:

$blockchain_addr_options = '?format=json&limit=0&filter=5';

I keep having to change it manually on updates.

I never added any login to Anubis. Ralree did though.

what does the filter=5 do?

I stated what filter=5 does.

It filters out orphaned blocks from your query. The returned values are minus orphans, so you get your true balance.

Regarding login in Anubis, all I know is the last time it was updated on git it no longer works.

Donations welcome: 12KaKtrK52iQjPdtsJq7fJ7smC32tXWbWr
Elxiliath
Member
**
Offline Offline

Activity: 66



View Profile
November 28, 2012, 04:25:31 AM
 #253

Wow, this is quite awesome.  I've often wondered why this feature wasn't in any of the mining applications. 

YinCoin YangCoin ☯☯First Ever POS/POW Alternator! Multipool! ☯ ☯ http://yinyangpool.com/ 
https://bitcointalk.org/index.php?topic=623937
Bwincoin - 100% Free POS. BL5cYJHSEvjPo19GQa3z7Z3cCEbBY9iCee
kano
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1918


Linux since 1997 RedHat 4


View Profile
November 30, 2012, 03:16:37 PM
 #254

Wow, this is quite awesome.  I've often wondered why this feature wasn't in any of the mining applications. 
cgminer has one - miner.php
Reasonably simple, but it's had one, for quite a while ...

Pool: https://kano.is BTC: 1KanoiBupPiZfkwqB7rfLXAzPnoTshAVmb
CKPool and CGMiner developer, IRC FreeNode #ckpool and #cgminer kanoi
Help keep Bitcoin secure by mining on pools with Stratum, the best protocol to mine Bitcoins with ASIC hardware
BR0KK
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile
February 22, 2013, 12:54:41 AM
 #255

Is it possible to run this on a ddwrt ?

Are there any tutorials aviable (for all platforms)?

P_Shep
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924


View Profile WWW
February 22, 2013, 04:00:50 PM
 #256

php files are php files. They can be run on pretty much any platform.
In DDWRT there is lighttpd which is the php web server... look on ddwrt on how to get that running, it's not too tricky (copy the files to the web share dir, start the service and maybe a config file to edit).
BR0KK
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile
February 25, 2013, 12:16:49 AM
 #257

Got Anubis working but somehow i cant figure out how to start the cgminer with the flags.
Is this even necessary in your build (does this work ootb) or do i need to write these flags behind the command "service cgminer start --flags here"? Or can i start the service like a usual linux program with "./program here --flags here"?

As I've seen in Anubis the default port for communication is "4028"? how do i tell cgminer to use this or do i even need to do this?

Again some noob questions. I appreciate if somebody would help me out here:)

Once i figured that all out, I could write all of this into a Howto and you could add that to your work (so that no noob comes across again and asks stupid questions).

carlo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 132


View Profile
February 25, 2013, 02:03:34 AM
 #258

you need to configure all parameters in the cgminer.conf (its located in your homefolder .cgminer/cgminer.conf)

Maybe you can save your actual config to the file and then edit the rest.

https://github.com/ckolivas/cgminer/blob/master/example.conf
chungenhung
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134


View Profile
April 09, 2013, 05:21:46 PM
 #259

I am getting error on some machines
"'The requested name is valid, but no data of the requested type was found"

Trading MtGox USD for Dwolla/ACH deposit/Chase cash deposit
https://bitcointalk.org/index.php?topic=90115.0
Buy/Sell Call/Put Bitcoin options https://bitcointalk.org/index.php?topic=99853.0
kano
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1918


Linux since 1997 RedHat 4


View Profile
April 10, 2013, 08:58:01 AM
 #260

Got Anubis working but somehow i cant figure out how to start the cgminer with the flags.
Is this even necessary in your build (does this work ootb) or do i need to write these flags behind the command "service cgminer start --flags here"? Or can i start the service like a usual linux program with "./program here --flags here"?

As I've seen in Anubis the default port for communication is "4028"? how do i tell cgminer to use this or do i even need to do this?

Again some noob questions. I appreciate if somebody would help me out here:)

Once i figured that all out, I could write all of this into a Howto and you could add that to your work (so that no noob comes across again and asks stupid questions).
Point 1 ... API-README

Point 2 for those who don't bother to read API-README ... If you only want to give API read access:
./cgminer .... --api-listen --api-network
If you want ANUBIS (and the rest of the world with netowrk access) to have read access ... otherwise read API-README Tongue

Pool: https://kano.is BTC: 1KanoiBupPiZfkwqB7rfLXAzPnoTshAVmb
CKPool and CGMiner developer, IRC FreeNode #ckpool and #cgminer kanoi
Help keep Bitcoin secure by mining on pools with Stratum, the best protocol to mine Bitcoins with ASIC hardware
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!