Bitcoin Forum
December 17, 2017, 04:16:34 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »  All
  Print  
Author Topic: ASrock H110 Pro BTC+ 13 GPU Board  (Read 50628 times)
Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484



View Profile
May 30, 2017, 05:01:16 AM
 #21

Damn... I want 15 of these, stat!

Pretty sure windows will be limited to 8 gpus, anything more will require Linux.

Good job, Asrock.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Vaccinus
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile
May 30, 2017, 05:16:30 AM
 #22

Damn... I want 15 of these, stat!

Pretty sure windows will be limited to 8 gpus, anything more will require Linux.

Good job, Asrock.

i guess they will find a way to setup a special bios in this motherboard to allow windows to recognize ore than 8 gpu, otherwise what the point of 13 pcie slot?, this board is aiming at windows uers

meeow
Member
**
Offline Offline

Activity: 73


View Profile
May 30, 2017, 06:06:29 AM
 #23

Computex Taipei

Wtf, they are at computex showing off it's 13 PCIE potential, yet they don't fill up the PCIE slots? Someone needs to get fired...

Windows driver doesn't support more than 8 AMD, although they could probably have used 5 NV + 8 AMD
Eliovp
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 961

Huh?


View Profile
May 30, 2017, 06:17:53 AM
 #24

Computex Taipei

Wtf, they are at computex showing off it's 13 PCIE potential, yet they don't fill up the PCIE slots? Someone needs to get fired...

Windows driver doesn't support more than 8 AMD, although they could probably have used 5 NV + 8 AMD

One can modify these Wink

Vaccinus
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile
May 30, 2017, 07:33:26 AM
 #25

Computex Taipei

Wtf, they are at computex showing off it's 13 PCIE potential, yet they don't fill up the PCIE slots? Someone needs to get fired...

Windows driver doesn't support more than 8 AMD, although they could probably have used 5 NV + 8 AMD

One can modify these Wink

this what i mean, i think they will modify it to suprass the limit on windows and have you plug and play 13 gpu, they are not stupid to sell a board that advertise 13 gpu but then you can put 8 only

NRZ
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350


SMARTHOLDEM.IO


View Profile
May 30, 2017, 08:10:34 AM
 #26

Amazing.

If i will use linux os, can i have normaly use all of them?

SMARTHOLDEM.IO Gaming Platform & Poker Room
JOIN THE ICO | BITCOIN TALK
king_pin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 393



View Profile WWW
May 30, 2017, 08:18:45 AM
 #27

Computex Taipei





And using Windows, maybe that is why they are not using all slots...

Help to save a persons life with BITCOIN - http://www.bitcoinsaves.org/en/
ffthomas
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
May 30, 2017, 09:59:41 AM
 #28

Quote
And using Windows, maybe that is why they are not using all slots...

good pictures, I want to be there too..  Smiley

I hope that some solution will be made for mining with 8+ GPU on Windows.
drrobert
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 129


View Profile
May 30, 2017, 11:23:16 AM
 #29

Wtf, they are at computex showing off it's 13 PCIE potential, yet they don't fill up the PCIE slots? Someone needs to get fired...

Because they used windows instead linux, and on windows you can't work without mod os (why do that?)
Don't tell me why they didn't used linux instead and run all 13 (then they need also extra power and there aren't 2kw psu, you need to use 2 then more complex)

Anyway this card it is only for miner and it is a shit not show with right setup (linux / dual psu)
Vaccinus
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile
May 30, 2017, 12:18:26 PM
 #30

Wtf, they are at computex showing off it's 13 PCIE potential, yet they don't fill up the PCIE slots? Someone needs to get fired...

Because they used windows instead linux, and on windows you can't work without mod os (why do that?)
Don't tell me why they didn't used linux instead and run all 13 (then they need also extra power and there aren't 2kw psu, you need to use 2 then more complex)

Anyway this card it is only for miner and it is a shit not show with right setup (linux / dual psu)

not true, you can mod windows to ahve it support more than 8, i'm sure it's possible, and you have the 2k psu by superflow, you can use that, it will handle 13 gpu easily, with future gpu that consume less than today gpu i think the corsair 1500watt might be enough

Deep In The Mines LLC
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 163



View Profile WWW
May 30, 2017, 03:10:31 PM
 #31

From what I heard their demo motherboard burned and was removed from Computex. Not a good start as its only the first day of Computex.


Deep In The Mines LLC Cryptocurrency miners, power supplies, breakout boards and accessories!

Authorized Biostar Reseller.
rabbitr32
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21


View Profile
May 30, 2017, 05:42:49 PM
 #32

Computex Taipei

And using Windows, maybe that is why they are not using all slots...
representative told that they are working with amd to solve the windows limitation to 8 GPU. release date is on JULY
TunerDude007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


View Profile
May 30, 2017, 08:22:37 PM
 #33

Computex Taipei

And using Windows, maybe that is why they are not using all slots...
representative told that they are working with amd to solve the windows limitation to 8 GPU. release date is on JULY

I was thinking might be AMD chipset... I doubt would be LGA 1150-51
TunerDude007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


View Profile
May 30, 2017, 08:30:44 PM
 #34

This article explains Asrock coming out with a driver to make all 13 work

https://hardwaresfera.com/computex2017-asrock-h110-pro-btc-una-placa-minado-soporte-trece-tarjetas-graficas/
Dowper
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 161


View Profile
May 31, 2017, 12:55:13 PM
 #35

Any idea when they will release it market?

Read the posts before yours and you will know!
pikachuy
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 461


View Profile
May 31, 2017, 03:57:22 PM
 #36

Found this video on youtube of the ASrock H110 Pro BTC+ at computex: https://www.youtube.com/watch?v=EpksFaxkbPk

█ BTC: 12FLMGv2pMo7gFrwxVifsJcNYZEVwdHfkk █ ETH: 0x8087a135e9c8EDFf63A917AA0DF44e5F083a31a7 █ LTC: LhKGh5FAMy7ZagBBwj7ArUaktB2tgPp1dL
TunerDude007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


View Profile
May 31, 2017, 05:14:43 PM
 #37

Found this video on youtube of the ASrock H110 Pro BTC+ at computex: https://www.youtube.com/watch?v=EpksFaxkbPk

Cool...lets start a guess on pricing

I say 110 usd retail, but due to demand there could very well be ridiculous markup's on these.

What do you others here think?
chiwalfrm
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 55


View Profile
May 31, 2017, 05:45:40 PM
 #38

Found this video on youtube of the ASrock H110 Pro BTC+ at computex: https://www.youtube.com/watch?v=EpksFaxkbPk

The video shows only eight gpus are online

bentcrypto
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 178


View Profile
May 31, 2017, 05:48:25 PM
 #39

Good luck trying to find the 13 GPU's to fill the bloody thing  Cheesy
Sanugarid
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 195



View Profile
May 31, 2017, 05:54:59 PM
 #40

I want some of them!
Now server PSU make sense again

You need at least 2400W to drive 13-14 GPU.

▬▬▬ ▰ ▰ ▰ ▰ ▰ ▰ E i d o o ▬ your blockchain asset experience ▰ ▰ ▰ ▰ ▰ ▰ ▬▬▬
▬▬▬▬▬▬▬▬▬ " Token Sale Raised 82,372.33 ETH " ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▬▬▬ ▰ ▰ ▰ ▰ ▰ ▰ TwitterFacebook  ▰ BountyDiscussion ▰ ▰ ▰ ▰ ▰ ▰ ▬▬▬
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!