Bitcoin Forum
December 18, 2017, 07:20:47 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »  All
  Print  
Author Topic: ASrock H110 Pro BTC+ 13 GPU Board  (Read 50696 times)
Kryptonite13
Member
**
Offline Offline

Activity: 94


View Profile
July 22, 2017, 02:35:40 AM
 #121

The design is so bad.  My risers are touching each other due to how close together the slots are!  Considering all risers are pretty much identical on the slot side, I am surprised the Asrock designers didn't take this into account.

photo: http://imgur.com/a/cEuJU

I use 3pcs of  heat shrink wrap to cover each adapter.
http://www.ebay.com/itm/48mm-x-28mm-Heat-Shrink-Wrap-Band-Round-Bottle-Tamper-Seal-/271772133320?var=&hash=item0

You're thinking of Biostar.

The only 2 motherboards that I know of that allow 13/12 GPU mining are the ASRock H110 Pro BTC+ and the Biostar TB250-BTC PRO respectively.

Both motherboards are on sale on NewEgg for approximately $130-150 USD when they are in stock. Paying any more than that is silly.

I have seen both boards in stock and on sale in that price range 3 times now in the last week (twice for ASRock, and once for Biostar) so just keep checking back. It seems they are catching up with their stock demand but the boards go quickly!
1513624847
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513624847

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513624847
Reply with quote  #2

1513624847
Report to moderator
1513624847
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513624847

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513624847
Reply with quote  #2

1513624847
Report to moderator
1513624847
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513624847

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513624847
Reply with quote  #2

1513624847
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513624847
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513624847

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513624847
Reply with quote  #2

1513624847
Report to moderator
1513624847
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513624847

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513624847
Reply with quote  #2

1513624847
Report to moderator
Spotswood
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 460



View Profile WWW
July 22, 2017, 05:51:26 AM
 #122

density is key to keep investment low and maximize roi, this boards are a god send. for now, we need some new stackers to accomodate the setup
Ehem.   See post #102  Roll Eyes

alumar
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 151


View Profile WWW
July 22, 2017, 07:20:05 AM
 #123



so got them in windows with M2 slot PCIe, but it doesnt hash, even splitting up gpus

Had to drop it to 12 and using simplemining.net.... going to do a livestream tomorrow 1pm CST on our channel youtube.com/c/bitsbetrippin and see if we can fix, test out some coins


Carter - Host of BitsBeTrippin
Original Cryptomining Channel on YouTube
https://www.youtube.com/bitsbetrippin
alumar
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 151


View Profile WWW
July 22, 2017, 07:21:35 AM
 #124

Here they are hashing (12 of them)

https://twitter.com/BitsBeTrippin/status/888616314641805312

Carter - Host of BitsBeTrippin
Original Cryptomining Channel on YouTube
https://www.youtube.com/bitsbetrippin
Vann
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 448


View Profile
July 22, 2017, 11:28:30 AM
 #125


400 MH/s for 10 1080 Ti's, 1 1080 and 1 1070 is not that impressive. 15 RX 570 4 GB cards will easily give you 420 MH/s ETH, 10.5 GH/s DCR dual mining and cost you less than half what those cards cost you.
styleruk
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44


View Profile
July 22, 2017, 12:08:23 PM
 #126

Got mine and thought I'd stick a single GPU onto the board to get it going whilst I wait for the rest of the new ones to come.... when I power it up, the CPU, GPU and PSU fan do one turn and then nothing!  Great, there goes my weekend!  In case anyone spots something, I have;

Pentium G4400 CPU
Corsair AX760 PSU (will change obviously when I add to it)
1 single memory stick ; corsair value select DDR4.  4GB.  (this is the only difference I can see, maybe I should put 2 sticks in)
EVGA GTX 1060, (have 2 to try for now, but want to get it running on 1 first)
Hard disk (yes, I know, I have a ton of old raptors kicking around, so I use them on the rigs)

So there you go, a simple setup but nothing works.  As I say, press the power and it jumps into a short life, then nothing.  So I have something very wrong.  Any advice would help, cheers.
Deathwing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302


circa 2012


View Profile
July 22, 2017, 12:16:53 PM
 #127


This is pretty amazing. But got a question, whenever I connect a monitor to the rig, it actually drops one of my GPUs hashrate, don't know if it's me only but wanted to ask anyway, why are you connecting a monitor while teamviewer and such programs are available? At least that's what I use.

Vann
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 448


View Profile
July 22, 2017, 12:23:58 PM
 #128

Got mine and thought I'd stick a single GPU onto the board to get it going whilst I wait for the rest of the new ones to come.... when I power it up, the CPU, GPU and PSU fan do one turn and then nothing!  Great, there goes my weekend!  In case anyone spots something, I have;

Pentium G4400 CPU
Corsair AX760 PSU (will change obviously when I add to it)
1 single memory stick ; corsair value select DDR4.  4GB.  (this is the only difference I can see, maybe I should put 2 sticks in)
EVGA GTX 1060, (have 2 to try for now, but want to get it running on 1 first)
Hard disk (yes, I know, I have a ton of old raptors kicking around, so I use them on the rigs)

So there you go, a simple setup but nothing works.  As I say, press the power and it jumps into a short life, then nothing.  So I have something very wrong.  Any advice would help, cheers.

Have you plugged in the 8-pin CPU power from the PSU in to the motherboard? Also make sure the motherboard is not resting on anything metal, causing a short.
styleruk
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44


View Profile
July 22, 2017, 12:54:50 PM
 #129

At the moment, I have it on the antistatic bag to protect it.  I have plugged in the CPU power.
styleruk
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44


View Profile
July 22, 2017, 01:06:47 PM
 #130

At the moment, I have it on the antistatic bag to protect it.  I have plugged in the CPU power.
When I say on an anti-static bag, the motherboard is on the foam layer first, then the bag.
Ayers
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218

★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!


View Profile
July 22, 2017, 01:18:59 PM
 #131

The design is so bad.  My risers are touching each other due to how close together the slots are!  Considering all risers are pretty much identical on the slot side, I am surprised the Asrock designers didn't take this into account.

photo: http://imgur.com/a/cEuJU

i think it was done with ribbon risers in mind not with usb, and ribbon are good with this, but check the biostart version with 12 slot, they made it in different way with usb risers in mind, so they don't touch each other
styleruk
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44


View Profile
July 22, 2017, 01:21:31 PM
 #132

Does anyone know if the reset and power button built into the board works?  It seems like it does not on mine.
jt byte
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700


BetOpen - The friendly sportsbook! Join ICO and ge


View Profile
July 22, 2017, 01:26:38 PM
 #133

13 gpus all running stablibly without needing to shut down to cool off?
Now I got to see that.

I expect an RMA in the first week or two of running it.
Will be following the progress of this project (and yes I say project since it is still in the experimental phase) via the twitter someone posted earlier.
Only time will tell. Undecided

BetOpen..░█░
░█░
░█░
░█░
░█░
░█░
░█░
..
The Friendly Bitcoin Sportsbook !
Daily games Grand competition Investment
[/url]
..░█░
░█░
░█░
░█░
░█░
░█░
░█░
..
╔═════════════╗
ICO LIVE!
╚═════════════╝
[/table]
Vann
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 448


View Profile
July 22, 2017, 01:34:02 PM
 #134

13 gpus all running stablibly without needing to shut down to cool off?
Now I got to see that.

I expect an RMA in the first week or two of running it.
Will be following the progress of this project (and yes I say project since it is still in the experimental phase) via the twitter someone posted earlier.
Only time will tell. Undecided

AngryChicken on YouTube has had an 11 GPU on a rig for a while now on a motherboard that's not even designed for that many GPU's.

https://www.youtube.com/watch?v=UPGxVUaSdvc
styleruk
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44


View Profile
July 22, 2017, 02:10:29 PM
 #135

It was the PSU, fitted a new one and runs fine.  Very rare failure on the PSU, the CPU power was not right.  I could not get an extra cable so bought a new PSU instead and it's fine.  (needed it anyway for when I add a gazillion cards)
Kryptonite13
Member
**
Offline Offline

Activity: 94


View Profile
July 22, 2017, 04:49:35 PM
 #136

It was the PSU, fitted a new one and runs fine.  Very rare failure on the PSU, the CPU power was not right.  I could not get an extra cable so bought a new PSU instead and it's fine.  (needed it anyway for when I add a gazillion cards)

Almost all problems are the PSU. Very few problems are actually failures with other components. Ensuring enough power is getting to all the components is the most vital aspect of mining. Glad you worked it out.
alumar
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 151


View Profile WWW
July 22, 2017, 05:24:20 PM
 #137


400 MH/s for 10 1080 Ti's, 1 1080 and 1 1070 is not that impressive. 15 RX 570 4 GB cards will easily give you 420 MH/s ETH, 10.5 GH/s DCR dual mining and cost you less than half what those cards cost you.

it's about it running on the same board and its not an apples to apples comparison. You have 15 RX570 running on same board? or talking 3 seperate machines running 5?

Carter - Host of BitsBeTrippin
Original Cryptomining Channel on YouTube
https://www.youtube.com/bitsbetrippin
Vann
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 448


View Profile
July 22, 2017, 05:55:44 PM
 #138


400 MH/s for 10 1080 Ti's, 1 1080 and 1 1070 is not that impressive. 15 RX 570 4 GB cards will easily give you 420 MH/s ETH, 10.5 GH/s DCR dual mining and cost you less than half what those cards cost you.

it's about it running on the same board and its not an apples to apples comparison. You have 15 RX570 running on same board? or talking 3 seperate machines running 5?

Cryptomined got all 13 to work with Red Devil RX 580 8GB cards on smOS, 300 MH/s with stock settings and no Bios mod. I'm pretty sure you could add two PCI-E 1x to 3 extender cards to get 15 to work on the board, like Angry Chicken's RX 580 11 card 325 MH/s on the Asus Prime Z270-A video.

https://www.youtube.com/watch?v=beCjF9taFdU
bucketofsocks
Member
**
Online Online

Activity: 67


View Profile
July 23, 2017, 03:18:27 AM
 #139

I have a bizarre issue that I've been fighting all weekend. Have this board with a celeron and 8gb of ram with a m2 ssd, runs fine with 6 1070s attached to a 1000w psu that also powers the board (900w at the wall) then I tried to add 2 AMD cards... I used a 750w psu that was powering those same 2 (RX480 w/ BIOS mod) cards with a Y cable for turning it on and everything booted up and ran fine for about an hour, then one of the AMD cards dropped out (Claymore dual miner) and the system restarted and that card no longer showed up in device manager. I swapped out the riser and no change, connected to different mobo slot no change, tried many many different things and the one card never lights up or fans spin up like its not getting power. I swapped the 480s out for 470s and it does the same thing, I put the cards back in the machine they came from with the 750w psu and all works fine, I've never run a rig with 2 psus before, is there something I'm missing? I'm powering each riser and the card connected to it from the same psu
Metroid
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392


Xtreme Monster


View Profile
July 23, 2017, 04:15:35 AM
 #140

This motherboard is mainly for 1050ti, 1060 and rx 570, only crazy people will run 1080 ti on it.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!