Bitcoin Forum
March 21, 2019, 11:14:48 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 »
  Print  
Author Topic: CryptoDredge 0.17.0 — NVIDIA GPU Miner  (Read 54819 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic. (1 post by 1 user deleted.)
Atexor
Member
**
Offline Offline

Activity: 155
Merit: 10


View Profile
August 20, 2018, 02:41:52 AM
 #161

Hi, it may be a stupid question, but... when I am using CryptoDredge with phi2, my GPU makes strange sound. It's hard to describe, but something like something was burning. I've made underclock, raised fans etc.
Whenever I turn it off, the sounds stop immediately. Is it normal?
1553166888
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553166888

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553166888
Reply with quote  #2

1553166888
Report to moderator
1553166888
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553166888

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553166888
Reply with quote  #2

1553166888
Report to moderator
1553166888
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553166888

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553166888
Reply with quote  #2

1553166888
Report to moderator
100% New Software
PC, Mac, Android, & HTML5 Clients
Krill Rakeback
Low Rake
Bitcoin Poker 3.0
Bad Beat Jackpot
SwC Poker Relaunch
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1553166888
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553166888

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553166888
Reply with quote  #2

1553166888
Report to moderator
Bananana
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 473
Merit: 250



View Profile WWW
August 20, 2018, 03:25:37 AM
 #162

If you have asus GTX 1070 no ti it can hit 3.9 mhs per card its insane i love it

In Lyra2z?

Yes

Anything wrong with my GTX 1080 Zotac? It seems slower for lyra2z as compare to other miner. My driver version is 398.11. Anybody have any success using the latest 0.8.4 beta?

Kolobok_UA
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 0


View Profile
August 20, 2018, 05:50:02 AM
 #163

Hi!
When I try to mine on my 5xGTX1060(6GB) I receive this issue in console.

[08:47:00] ERROR - Not authorized
[08:47:00] ERROR - Operation was aborted by timeout
[08:47:00] ERROR - Operation was aborted by timeout

Miner version 0.8.4-beta.
Can anyone help me?
RTX
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
August 20, 2018, 05:59:22 AM
 #164

Hi!
When I try to mine on my 5xGTX1060(6GB) I receive this issue in console.

[08:47:00] ERROR - Not authorized
[08:47:00] ERROR - Operation was aborted by timeout
[08:47:00] ERROR - Operation was aborted by timeout

Miner version 0.8.4-beta.
Can anyone help me?

Check your pool settings, seems you're not signed up/authorized on the pool side.
Kolobok_UA
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 0


View Profile
August 20, 2018, 06:07:23 AM
 #165

Hi!
When I try to mine on my 5xGTX1060(6GB) I receive this issue in console.

[08:47:00] ERROR - Not authorized
[08:47:00] ERROR - Operation was aborted by timeout
[08:47:00] ERROR - Operation was aborted by timeout

Miner version 0.8.4-beta.
Can anyone help me?

Check your pool settings, seems you're not signed up/authorized on the pool side.

Thank you.
Pool settings on all my rigs are the same. But only this rig has that issue.
trying version 0.8.3 - same issue.
xeromid
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
August 20, 2018, 06:30:51 AM
 #166

If you have asus GTX 1070 no ti it can hit 3.9 mhs per card its insane i love it

In Lyra2z?

Yes

Anything wrong with my GTX 1080 Zotac? It seems slower for lyra2z as compare to other miner. My driver version is 398.11. Anybody have any success using the latest 0.8.4 beta?


On Zotac 1080ti Extreme Core Edition , PL 70% Mem -502 Core +75 , avr : 6100 KH/s , on beta version 0.8.4 , Nvidia Driver 98.82
mak013
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 134



View Profile WWW
August 20, 2018, 08:07:50 AM
 #167

Can someone make a screenshot with miner config for HiveOC 2.0? I have made a t-rex miner working, but still cant do it with CD miner.

AGATE  ▄▄▄▄▄▄ Facebook Telegram Twitter Medium   ▄▄▄▄▄▄   AGATE
█ █ █ █ █ █ █ █    PayPal of Cryptocurrencies     █ █ █ █ █ █ █ █
████  Blockchain Protocol + 12 Working Modules - Use Crypto as Cash  ████
Juniormkl
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 143
Merit: 0


View Profile WWW
August 20, 2018, 08:52:31 AM
 #168

Hi, it may be a stupid question, but... when I am using CryptoDredge with phi2, my GPU makes strange sound. It's hard to describe, but something like something was burning. I've made underclock, raised fans etc.
Whenever I turn it off, the sounds stop immediately. Is it normal?

Coil Whine
dragonmike
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 952
Merit: 534


Files.fm - Store, Share and Sell Files


View Profile
August 20, 2018, 09:17:46 AM
 #169

If you have asus GTX 1070 no ti it can hit 3.9 mhs per card its insane i love it

In Lyra2z?

Yes

Anything wrong with my GTX 1080 Zotac? It seems slower for lyra2z as compare to other miner. My driver version is 398.11. Anybody have any success using the latest 0.8.4 beta?


On Zotac 1080ti Extreme Core Edition , PL 70% Mem -502 Core +75 , avr : 6100 KH/s , on beta version 0.8.4 , Nvidia Driver 98.82
My EVGA 1080 SC's do 4.4MH/s each. This is a lot better than it used to be, but the difference to the Ti's is still too big. The 1080's should only be 25-30% slower than the Ti's at most (and I'm running 85% PL, core+125).


                                                        █▄             
                                                        ███▄           
                                                        █████▄         
       ▄▄▄█████████████████████████████████████████████████████▄       
     ▄█████████████████████▀▀▀▀▀▀▀▀██████████████████████████████▄     
   ▄███████████████████▀              ▀████████████████████████████▄   
 ▄██████████████████▀     ▄▄██████▄▄     ▀▀██████████████████████████▄ 
▄█████████████████▀    ▄█████████████▄          ▀█████████████████████▀
████████████████▀     ▄███████████████▄▄█████▄    ▀█████████████████▀ 
████████████▀        ▄█████████████████████████▄        ▀█████████▀  ▄██
████████▀     ▄▄███▄▄████████████████████████████ ▄████▄   ▀████▀  ▄████
██████▀     ▄████████████████████████████████████████████▄   ▀▀  ▄██████
████▀  ▄   ███████████████████████████████████████████████    ▄█████████
██▀  ▄███▄  ▀███████████████████████████████████████████▀   ▄███████████
▀  ▄███████▄  ▀█████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀▀▀▀   ▄█████████████
 ▄███████████▄         ▀████████████▀▀██████████▀       ▄██████████████
  ▀█████████████▄▄▄▄▄▄   ▀▀███████▀    ▀█████▀▀   ▄███████████████████ 
    ▀██████████████████▄   ▀▀▀▀▀▀   ▄█▄         ▄███████████████████▀ 
      ▀████████████████████▄▄▄▄▄▄▄██████▄▄▄▄▄▄████████████████████▀   
        ▀██████████████████████████████████████████████████████▀▀     
          ▀█████                                                       
            ▀███
.files.fm library.











Divinity666
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 97
Merit: 1


View Profile
August 20, 2018, 01:10:26 PM
 #170

My GTX1080's get 4.45Mhs @ 150Wt, thought I got one very good sample which gets 4.65 @150Wt) As for 1080Ti's I get 5.8-5.85Mhs @ 195Wt
RTX
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
August 20, 2018, 02:09:51 PM
 #171

Thank you.
Pool settings on all my rigs are the same. But only this rig has that issue.
trying version 0.8.3 - same issue.

Try any other pool on this rig, if issue goes away - flush DNS cache of your problematic rig, you can do it with ipconfig /flushdns command from CMD with administrative privileges, then restart.
If not, try starting miner with limited number of devices running, -d 0,1,2 , etc. Until you find exact device causing problem.
If it'll still be there, try reinstalling videodriver.
dragonmike
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 952
Merit: 534


Files.fm - Store, Share and Sell Files


View Profile
August 20, 2018, 02:14:18 PM
 #172

The miner keeps crashing on me on Phi2...
"GPUx stopped working due to a critical error"
Trying to use my usual settings (core+110, PL 85%), mem at stock. Does intensity needs lowering for Phi2 on 1080's?

EDIT: it crashes with -i 5 too... Lowering clocks...  Undecided


                                                        █▄             
                                                        ███▄           
                                                        █████▄         
       ▄▄▄█████████████████████████████████████████████████████▄       
     ▄█████████████████████▀▀▀▀▀▀▀▀██████████████████████████████▄     
   ▄███████████████████▀              ▀████████████████████████████▄   
 ▄██████████████████▀     ▄▄██████▄▄     ▀▀██████████████████████████▄ 
▄█████████████████▀    ▄█████████████▄          ▀█████████████████████▀
████████████████▀     ▄███████████████▄▄█████▄    ▀█████████████████▀ 
████████████▀        ▄█████████████████████████▄        ▀█████████▀  ▄██
████████▀     ▄▄███▄▄████████████████████████████ ▄████▄   ▀████▀  ▄████
██████▀     ▄████████████████████████████████████████████▄   ▀▀  ▄██████
████▀  ▄   ███████████████████████████████████████████████    ▄█████████
██▀  ▄███▄  ▀███████████████████████████████████████████▀   ▄███████████
▀  ▄███████▄  ▀█████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀▀▀▀   ▄█████████████
 ▄███████████▄         ▀████████████▀▀██████████▀       ▄██████████████
  ▀█████████████▄▄▄▄▄▄   ▀▀███████▀    ▀█████▀▀   ▄███████████████████ 
    ▀██████████████████▄   ▀▀▀▀▀▀   ▄█▄         ▄███████████████████▀ 
      ▀████████████████████▄▄▄▄▄▄▄██████▄▄▄▄▄▄████████████████████▀   
        ▀██████████████████████████████████████████████████████▀▀     
          ▀█████                                                       
            ▀███
.files.fm library.











mkasisd
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
August 20, 2018, 03:11:46 PM
 #173

The miner keeps crashing on me on Phi2...
"GPUx stopped working due to a critical error"
Trying to use my usual settings (core+110, PL 85%), mem at stock. Does intensity needs lowering for Phi2 on 1080's?

EDIT: it crashes with -i 5 too... Lowering clocks...  Undecided
try to remove -i parameter.
it helps for me
dragonmike
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 952
Merit: 534


Files.fm - Store, Share and Sell Files


View Profile
August 20, 2018, 03:44:38 PM
 #174

I hadn't specified it originally. Looks like lowering core did the trick. I'm at +60 now and no more crashes. Hashrate seems broadly unaffected anyway. Fingers crossed! Smiley


                                                        █▄             
                                                        ███▄           
                                                        █████▄         
       ▄▄▄█████████████████████████████████████████████████████▄       
     ▄█████████████████████▀▀▀▀▀▀▀▀██████████████████████████████▄     
   ▄███████████████████▀              ▀████████████████████████████▄   
 ▄██████████████████▀     ▄▄██████▄▄     ▀▀██████████████████████████▄ 
▄█████████████████▀    ▄█████████████▄          ▀█████████████████████▀
████████████████▀     ▄███████████████▄▄█████▄    ▀█████████████████▀ 
████████████▀        ▄█████████████████████████▄        ▀█████████▀  ▄██
████████▀     ▄▄███▄▄████████████████████████████ ▄████▄   ▀████▀  ▄████
██████▀     ▄████████████████████████████████████████████▄   ▀▀  ▄██████
████▀  ▄   ███████████████████████████████████████████████    ▄█████████
██▀  ▄███▄  ▀███████████████████████████████████████████▀   ▄███████████
▀  ▄███████▄  ▀█████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀▀▀▀   ▄█████████████
 ▄███████████▄         ▀████████████▀▀██████████▀       ▄██████████████
  ▀█████████████▄▄▄▄▄▄   ▀▀███████▀    ▀█████▀▀   ▄███████████████████ 
    ▀██████████████████▄   ▀▀▀▀▀▀   ▄█▄         ▄███████████████████▀ 
      ▀████████████████████▄▄▄▄▄▄▄██████▄▄▄▄▄▄████████████████████▀   
        ▀██████████████████████████████████████████████████████▀▀     
          ▀█████                                                       
            ▀███
.files.fm library.











Kolobok_UA
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 0


View Profile
August 20, 2018, 07:06:30 PM
 #175

Thank you.
Pool settings on all my rigs are the same. But only this rig has that issue.
trying version 0.8.3 - same issue.

Try any other pool on this rig, if issue goes away - flush DNS cache of your problematic rig, you can do it with ipconfig /flushdns command from CMD with administrative privileges, then restart.
If not, try starting miner with limited number of devices running, -d 0,1,2 , etc. Until you find exact device causing problem.
If it'll still be there, try reinstalling videodriver.

Problem solved.
I copied text from my bat-file to new one and problem is gone.
I have no idea how, but its help me.

Thanks for all)
Atexor
Member
**
Offline Offline

Activity: 155
Merit: 10


View Profile
August 20, 2018, 09:22:59 PM
 #176

Hi, it may be a stupid question, but... when I am using CryptoDredge with phi2, my GPU makes strange sound. It's hard to describe, but something like something was burning. I've made underclock, raised fans etc.
Whenever I turn it off, the sounds stop immediately. Is it normal?

Coil Whine

I know how coils whines on my GPU (high tone). It's something different and a bit disturbing.

I checked ccminer and z-enemy and I haven't that issue on these while using phi-2 algo.
fr4nkthetank
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1016


Now the money is free, and so the people will be


View Profile WWW
August 20, 2018, 11:39:33 PM
 #177

So did you guys fix the auto-start problem ?  Would be really nice to know how and why the program starts on boot when its not supposed to or in msconfig

TheFrank
Giest
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
August 20, 2018, 11:40:17 PM
 #178

Finally this is huge!  Grin Grin Grin Grin Grin Grin
zbutterfly
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 455
Merit: 104


Investing in the future development of blockchain


View Profile WWW
August 21, 2018, 05:44:25 PM
 #179

My GTX1080's get 4.45Mhs @ 150Wt, thought I got one very good sample which gets 4.65 @150Wt) As for 1080Ti's I get 5.8-5.85Mhs @ 195Wt
what -i factor you set? btw are u mining lyra2z?

Divinity666
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 97
Merit: 1


View Profile
August 21, 2018, 08:26:24 PM
 #180

what -i factor you set? btw are u mining lyra2z?

It's -i 6 by default I didn't change it. I'm mining lyra2z on nicehash. I use -i 4 on my PC when I mine from time to time for test purposes cos with intensity >4 it's impossible even to move a mouse\browse Cheesy
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!