Bitcoin Forum
March 22, 2019, 07:30:49 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 »
  Print  
Author Topic: CryptoDredge 0.17.0 — NVIDIA GPU Miner  (Read 54948 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic. (1 post by 1 user deleted.)
gerask0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 267
Merit: 0


View Profile
August 07, 2018, 08:19:54 AM
 #81

have few cards 1080, and when start it togather on phi2 algo, two of them have lower hash than other, but if i start each card separately, they show the same hashrate
Your Bitcoin transactions
The Ultimate Bitcoin mixer
made truly anonymous.
with an advanced technology.
Mix coins
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1553283049
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553283049

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553283049
Reply with quote  #2

1553283049
Report to moderator
gerask0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 267
Merit: 0


View Profile
August 07, 2018, 08:20:20 AM
 #82

in any case is the best miner for phi2
Saphire
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 114


View Profile
August 07, 2018, 09:31:07 AM
 #83

i like this miner  Wink
dragonmike
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 952
Merit: 534


Files.fm - Store, Share and Sell Files


View Profile
August 07, 2018, 10:58:58 AM
 #84

Your performance figures on Neoscrypt are a little optimistic...

Using latest nVidia drivers, I get 1230 Mh/s on my 1080's at +110/+500 (vs 1330-1390 advertised above). Intensity at default (6).
...is anyone able to tell me what I'm doing wrong here or is the advertised speed really bogus? Or at 130% pl with 200+ overclocks?...  Huh Roll Eyes

Increase the intensity. Excavator 1.4.4a is still the best miner for neoscrypt.
Isn't 6 the highest already?
Yeah I know Excavator is good. But I'd rather not use Nicehash if I have the choice.

Anyways, that Neoscrypt coin I was looking at turned out to be shit, so back to the drawing board! Cheesy


                                                        █▄             
                                                        ███▄           
                                                        █████▄         
       ▄▄▄█████████████████████████████████████████████████████▄       
     ▄█████████████████████▀▀▀▀▀▀▀▀██████████████████████████████▄     
   ▄███████████████████▀              ▀████████████████████████████▄   
 ▄██████████████████▀     ▄▄██████▄▄     ▀▀██████████████████████████▄ 
▄█████████████████▀    ▄█████████████▄          ▀█████████████████████▀
████████████████▀     ▄███████████████▄▄█████▄    ▀█████████████████▀ 
████████████▀        ▄█████████████████████████▄        ▀█████████▀  ▄██
████████▀     ▄▄███▄▄████████████████████████████ ▄████▄   ▀████▀  ▄████
██████▀     ▄████████████████████████████████████████████▄   ▀▀  ▄██████
████▀  ▄   ███████████████████████████████████████████████    ▄█████████
██▀  ▄███▄  ▀███████████████████████████████████████████▀   ▄███████████
▀  ▄███████▄  ▀█████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀▀▀▀   ▄█████████████
 ▄███████████▄         ▀████████████▀▀██████████▀       ▄██████████████
  ▀█████████████▄▄▄▄▄▄   ▀▀███████▀    ▀█████▀▀   ▄███████████████████ 
    ▀██████████████████▄   ▀▀▀▀▀▀   ▄█▄         ▄███████████████████▀ 
      ▀████████████████████▄▄▄▄▄▄▄██████▄▄▄▄▄▄████████████████████▀   
        ▀██████████████████████████████████████████████████████▀▀     
          ▀█████                                                       
            ▀███
.files.fm library.











nitrobg
Member
**
Offline Offline

Activity: 410
Merit: 16


View Profile
August 07, 2018, 11:33:54 AM
 #85

Your performance figures on Neoscrypt are a little optimistic...

Using latest nVidia drivers, I get 1230 Mh/s on my 1080's at +110/+500 (vs 1330-1390 advertised above). Intensity at default (6).
...is anyone able to tell me what I'm doing wrong here or is the advertised speed really bogus? Or at 130% pl with 200+ overclocks?...  Huh Roll Eyes

Increase the intensity. Excavator 1.4.4a is still the best miner for neoscrypt.
Isn't 6 the highest already?
Yeah I know Excavator is good. But I'd rather not use Nicehash if I have the choice.

Anyways, that Neoscrypt coin I was looking at turned out to be shit, so back to the drawing board! Cheesy
Excavator 1.4.4a can be used on other pools as well. Try increasing intensity of CD, you should be able to get 1.8+MH/s.
flameelement
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
August 07, 2018, 05:07:14 PM
 #86

Hi,
How to run power consumption?
Regards.
I'm sorry but I meant by the power consumption monitoring the console output
https://i.imgur.com/QY5e9OW.png

What is exactly parameter to see it in console?
rgzrgz
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 2


View Profile
August 07, 2018, 05:25:25 PM
 #87

Failover pools please! In miner.cfg or config.txt
johnreese5895
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
August 07, 2018, 07:00:51 PM
 #88

This miner is awesome for phi2 Grin
ggillies
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
August 07, 2018, 09:46:58 PM
 #89

WOW!!!!!  Phi2 on 0.8.3 is SMOKING fast!!!  I'm at 9.8 MH/s per card for my 1080tis ...  Holy COW!

how about power consumption?
I am at 100% power, +75 GPU and +150 Mem clock.  8 X Nvidia 1080ti cards, Awesomeminer on Windows 10, latest NVIDIA drivers.  Cheers.
cryptodredge
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 151
Merit: 8


View Profile WWW
August 07, 2018, 10:20:42 PM
 #90

0.8 to 0.8.2 was a big boost on lyra2z for the gtx1070 (2500 kh/s to 3200 kh/s)

However, 0.8 to 0.8.2 the hashrate regressed on lyra2z for the gtx1070ti (3300 kh/s to 2700 kh/s)
love the improvements.
However since 0.8.2 my 1070 greatly outperforms my 1070ti's on Lyra2z.

1070 avg hash 3954 KH/s
1070ti avg hash 3220 KH/s

any ideas how? I've got 4 different 1070ti's and none come close to my normal 1070.... Sad
Could you check v0.8.3?

It's better now thanks, but the 1070 is still doing much better than the 1070ti's  Sad

[08:35:47] INFO  - GPU0 Gigabyte GTX 1070 Ti : 3395KH/s (Avr 3399KH/s) : 22.32KH/W : T=67C Fan=80%
[08:35:47] INFO  - GPU1 EVGA GTX 1070 Ti : 3405KH/s (Avr 3407KH/s) : 22.47KH/W : T=66C Fan=80%
[08:35:47] INFO  - GPU2 Zotac GTX 1070 Ti : 3383KH/s (Avr 3386KH/s) : 23.55KH/W : T=66C Fan=80%
[08:35:47] INFO  - GPU3 Gigabyte GTX 1070 Ti : 3405KH/s (Avr 3399KH/s) : 22.40KH/W : T=66C Fan=80%
[08:35:47] INFO  - GPU4 MSI GTX 1070 : 3973KH/s (Avr 3981KH/s) : 23.20KH/W : T=63C Fan=80%
[08:35:47] INFO  - GPU5 Gigabyte GTX 1060 6GB : 2833KH/s (Avr 2829KH/s) : 21.35KH/W : T=65C Fan=80%
[08:35:47] INFO  - Total hashrate 20.40MH/s


Thanks for your report. We'll try to figure out why it's happening

CryptoDredge: ‎NVIDIA GPU Miner
cryptodredge
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 151
Merit: 8


View Profile WWW
August 07, 2018, 10:27:03 PM
 #91

Is it possible to set PL/tdp in bat file? without MSI afterburner? like in ccminer we can use --plimit , is there anything similar here that we can use?
Unfortunately, it is not possible yet. The task was created. Thanks for your suggestion

CryptoDredge: ‎NVIDIA GPU Miner
Miro1764n
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 227
Merit: 5


View Profile
August 09, 2018, 12:12:48 AM
 #92

have few cards 1080, and when start it togather on phi2 algo, two of them have lower hash than other, but if i start each card separately, they show the same hashrate
Your CPU is too slow or you do not have enough system memory.

TWIST  ▷▷ REVOLUTIONISING BLOCKCHAIN ACCESSIBILITY ◁◁  TWIST
■■■■■■■■■■■■■   twist.network (http://twist.network)   ■■■■■■■■■■■■■
Drifttap
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
August 09, 2018, 04:02:59 AM
 #93

have few cards 1080, and when start it togather on phi2 algo, two of them have lower hash than other, but if i start each card separately, they show the same hashrate
Your CPU is too slow or you do not have enough system memory.
This problem only occurs on Crypto dredge from my experiences. Don't go changing your whole hardware configuration on something that came with a miner update. I believe the dev has already said he will be focusing on this issue in the coming updates.
Coin++
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 442


View Profile
August 09, 2018, 07:22:56 AM
 #94

A Linux version for Cuda 8 ?

gerask0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 267
Merit: 0


View Profile
August 09, 2018, 02:05:33 PM
 #95

have few cards 1080, and when start it togather on phi2 algo, two of them have lower hash than other, but if i start each card separately, they show the same hashrate
Your CPU is too slow or you do not have enough system memory.
7700k 8gb
Saponetta
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
August 09, 2018, 03:50:24 PM
 #96

Any tips on how to increase stability with this miner?
I often get the 1 gpu to reset to default in afterburner then it ends up rebooting the rig. (tried both lowering the intensity and without overclock, basically only kept PL to 75%)

ty
ripcurrent
Member
**
Offline Offline

Activity: 160
Merit: 10


View Profile
August 11, 2018, 02:35:01 AM
 #97

It there a way to change the frequency of the hash rate report, for tuning purposes?
jebidia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 118
Merit: 0


View Profile
August 11, 2018, 02:41:32 AM
 #98

Rock solid for me.   On phi2:  Evga sc 60 tdp +150 core 0 mem gets around 8.5 mh..gigabyte cards at tdp 60 core +200 mem 0 gets close to the evga
UpWind
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
August 11, 2018, 08:09:23 AM
 #99

Helloi I am under ubuntu 16.04 with cuda 9.2

Downloaded and run the latest version (803) but is giving an error:

Code:
$ sudo bash runlyra.sh

./CryptoDredge: error while loading shared libraries: libcares.so.2: cannot open shared object file: No such file or directory
': not a valid identifier `continueKey

Do you know what can I do?
cryptodredge
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 151
Merit: 8


View Profile WWW
August 11, 2018, 09:59:04 AM
 #100

Helloi I am under ubuntu 16.04 with cuda 9.2

Downloaded and run the latest version (803) but is giving an error:

Code:
$ sudo bash runlyra.sh

./CryptoDredge: error while loading shared libraries: libcares.so.2: cannot open shared object file: No such file or directory
': not a valid identifier `continueKey

Do you know what can I do?

Installing libc-ares2 package is as easy as running the following command on terminal: sudo apt-get install libc-ares2

CryptoDredge: ‎NVIDIA GPU Miner
Pages: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!